Tp Bebek ve Akupunktur

amiinn toprakcım inşşşşaaaaallllaaahhhhh...o kadar çook ihtiyacım varki topicten biriyle aynı hastanede karşılaşmaya...ayy inşllaahh diyorum ama bizm randevumuz sabah 09.00 da off yaa ne kadar da şansızım...keşkem daha önce haberim olsaydı değiştirirdim canım...kimbilir belki bir gün karşılasırız bellimi olur ..ayy inşalllaahhhh diyelimmm de olur.....toprakcım doktorun kim memorilde......ilk başlamayı ekip olarak mı girdiler yoksa tek doktormuydu..transferi kim yaptı...canım senide soru yağmuruna tutuyorum amakusura bakma..başlayacagımızdan heyacandır gidiyor......toprakcım RABBıM sana hayırlı doğumlar nasip etsin..saglıcakla kucagına almayı nasip etsin......kıslar hepinizi öpt..hayırlı geceler..

Sağol bensunazcım , inşallah bu tedavinizde rabbim yüzünüzü güldürür.Benim tedavim umut tüp bebekte oldu , 12. haftadan sonra memeoriala geçtim.Burada dr. Asena Ayar.Çok cici bir dr.Ben 15 güne bir hastanedeyim yakında kontroller haftada 1 e düşecek mutlaka karşılaşırız seninle...

evet ya aynenn sutcu oldum evınızde sut bıterse bana ulasın buzlukta var verırımm poset poset.................canım ıyıler cok sukur ..........ınş sıkıntı olmaz da buyurler canım.........su an 34 haftanın ıçındeler..............kırk gun olucak kuvezdeler.............yenı yıl ınş guzel gunler getırır bızlere

uallimcim sütçü annem maşallah sana... 3 kıza süt yetiştiriyorsun.. allah kolaylık ve sabır versin canım.. yeni yılın ilk günleri sana bebeklerini getirsin... allah yardımcınız olsun... kaydirigubbakcemile

Amin babytwincim, yeni yılda el muallim kızlarına sağlıkla kavuşsun...Biz bugün dr.teyzesine gittik kızımın...Kızım 1600 gr olmuş arada ki farkı kapatmış akıllı kızım ama bir de yaramazlık yapmış doğum pozisyonunu ters çevirmiş.Yani kzıım ters duruyor.2 hafta önce düz duruyordu , dr. pozisyonunu değiştirmezse sezeryanla alıcaz dedi.Tabi ben hayalkırıklığına uğradım kendimi normal doğuma hazırlamıştım.Hayırlısı olsun ne diyelim.Doğuma malum biz değil bebiklerimiz karar veriyor...

babayyycım sagol canım ınşşşşşş hepımız ıyı oluruz yenı yıldaaaa............toprak kızın buyuyoooo........bekle donebılır merak etme ...............saglıkla gelsın ınşşş...........herkes ıyı ols......yılbasında planınız neeeeeeee ............ıyı bakın kendınızeeeeeee

günaydın arkadaşlar, yılın son günü......

Toprak'çım maşallah kızına, ne kadar büyümüş öyle.... sıkılmış sanırım başı aşağıda durmaktan....ama doğuma çok var daha döner inşallah ve normal doğum yaparsın....

muallimcim yeni yıldan beklentilerimiz çok öncelikle sağlık ve sıhhat, hem kendimiz hemde bebişlerimiz için... ama yılbaşı için bir planımız yok, evdeyiz yani, ve yarın taşınıyorum, onun son hazırlıklarını yaparız.. yani yeni yıl benim için tamamen yeni bir hayat getiriyor, inşallah hayırlısı olur....

Günaydın kızlar...Kızım tombiş olmuş allaha şükür.Dr. bile çok şaşırdı nasıl kilo almadan bu kadar kilo aldırdın diye.Sanırım bunun sırrı su miktarını 3, 5 litreye çıkartmada daha önce 2 litreyi ancak içiyordum.Tavsiye ederim.Bence bol su tedavi sürecinde hamile kalmayıda kolaylaştırıyor.O yüzden tedavideki kızlar bol bol su için...Doğum konusunda dr. sezeryandan yana sanırım.Bebeğimiz kıymetli bir bebek olduğundan ben en küçük ihtimalde riske atmam ve sezeryana alırım dedi.Ben de normal istiyorum bakalım zaman bize ne gösterecek.Kıızm nasıl doğmak isteyecek...Şenaycım cidden de 2010 da hayatın tamamen değişecek yeni bir şehir yeni bir ev ve 2 tane tatlı bebek...İnşallah yeni hayatın mutluluğuna mutluluk katar...El muallimcim biz bu sene ya annemlerdeyiz yada onlar bizde.Normalde arkadaşlarda idik ama onların memleketten ailesi geldi o yüzden bu sene program değiştirdik...2010 a da 2 kişi gireceğiz 2011 e inşallah herkes 3-4 kişi girer...

Amin babytwincim, yeni yılda el muallim kızlarına sağlıkla kavuşsun...Biz bugün dr.teyzesine gittik kızımın...Kızım 1600 gr olmuş arada ki farkı kapatmış akıllı kızım ama bir de yaramazlık yapmış doğum pozisyonunu ters çevirmiş.Yani kzıım ters duruyor.2 hafta önce düz duruyordu , dr. pozisyonunu değiştirmezse sezeryanla alıcaz dedi.Tabi ben hayalkırıklığına uğradım kendimi normal doğuma hazırlamıştım.Hayırlısı olsun ne diyelim.Doğuma malum biz değil bebiklerimiz karar veriyor...

süpersin Toprakcığım.. bak bu haftada kapatıyor, sende de aynı oldu.. demek ki 30. ve 31. haftayı beklemek gerekiyor.. evet su gibisi yok... bol bol su içeceğiz doğumdan sonra da aynı şekilde devam.. seni de tebrik ederim çok az almışsın... hihoyyyt

herkese selamlar....Allaha sükürler olsun herkesin durumu iyi...bizde iyiz...bugün babamiz geri döniyor ve onu cok özledik...evdede bi sürü is hazirladik ona :) yavas yavas dogum yapcak herkes birer birer...Rabbim hepimize hayirli dogumlar nasip etsin...haftaya görcegiz bakalim bizim minik ufaklik napmiss....

yenı yıl hepımız ıçın hayırlı bereketlı olur ınşşşşşşşşş......................yenı umutlar getrsın ınş............

süpersin Toprakcığım.. bak bu haftada kapatıyor, sende de aynı oldu.. demek ki 30. ve 31. haftayı beklemek gerekiyor.. evet su gibisi yok... bol bol su içeceğiz doğumdan sonra da aynı şekilde devam.. seni de tebrik ederim çok az almışsın... hihoyyyt

Teşekkürler babytwin.Siz bana demiştiniz değil mi 30 lu haftalarda bebek kilo alır toparlar diye.Cidden de doğru çıktı

ooooooooooo herkes yenı yıl eglencesınde galıbaaaaaaaaazemuszemus....................

Biz 2 gündür evdeyiz el muallimcim.Evde bebeğin odasını boşalttık , hastane çantasını oda boşken yıkayıp kurutmaya çalışıyoruz ,bugün bordürümüzü yapacağız , inşallah salı günü de odamız gelecek.Anlayacağın hazırlıklara biraz yoğunluk vermiş durumdayız bu tatilden istifade.Bunun dışında iyiyiz siz nasılsınız?Güzel kızların nasıllar?

Back
X