• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tp Bebek ve Akupunktur

Kızının ismi çok güzelmiş Toprakçım..Ecem :nazar:

Son düzenleyen: Moderatör:
toprak ecem gelıyo yanı ınşşşşşşşş senayın kızlarının adı ne mambanın zummın gulen herkes yazsın ısımlerı ................aslında demıştınız unuttum ben .............ınş korkma tooprakcım saglıkla gelıcekler hepsı........ınş benım kızlarımda ınşşşşşşş ............fotolarını koyarım cıksınlar............herkes merak edıyo ...........esım esmer ben beyaz tenlıyım yesıuıl gozlu.........herkes kızlarımı meralk edıyo bakalım ıyıve kılo alsınlar bellı olur saglıklı ols da onemlı degıl tabıı..............lıyadora sen ne koyucan ısımlerını ınş...........nıl burge ............rabbım guzel gu nler versın yenı yılda................odası guzel olmuştur emınım................ben beyaz bı oda begendım ınş onu alıcamm

Muallim cim kizlarini cok merak ediyorum ...

Insallah saglikla evlerine döndüklerinde bizlerle resimlerini paylasirsin ...

Ücünü de kocaman öpüyorum ..

Bizlere de yavrularimizi kucaklamak nasip olur bir gün insallahh ..

kızlar mrb nasılsınız
kaymaklım tedavin hayırlı olsun
muallimcim kızların maşallah büyüyorlar inş yakında gelirler eve anneleri ile inş
bu yıl ben ve isteyen herkeste o güzel duyguları tadar inşş

Nannnn gulsummm annede bak isimleri sorup konuyu karisitrma ha burdaki herkezin erkek bebeleri olacak kızlarınızı alacaz sizin. Öncelikle bademden iki erkek bekliyorum gikcedende muhhahaaa
benim oglumunnadi Muhammed Ege olacak 2 kg olmuş 43 cm boyu. 27. Şubat'ta sezeryan olcam inşallah

Nannnn gulsummm annede bak isimleri sorup konuyu karisitrma ha burdaki herkezin erkek bebeleri olacak kızlarınızı alacaz sizin. Öncelikle bademden iki erkek bekliyorum gikcedende muhhahaaa
benim oglumunnadi Muhammed Ege olacak 2 kg olmuş 43 cm boyu. 27. Şubat'ta sezeryan olcam inşallah

Ya ikisi de erkek ya da biri kız biri erkek gibi geliyor bana...

sılammm canım ınş..............rabbım yenı yılı kısmetlı eylesın sana ınş ..............saglıkla cıksınlar resımlernı koyarım..........bırı esmer bırı kumral bırı sarısın gıbı ama bellı olmaz saglıklı ols da onemlı degıl gulen adıyla gelsın oğlunn hadı sana yenılerden rakıp gelıcek............bademın bakalım cınsıuyetlerı ne olucak valla buraya ugradıgına gore bırı kız olur enazından..zemuszemus..............herkese guzel bı gun ols ınş bugun yıne hast gıdıcem ınş hreersey ıyı olur

günaydın kızlar....
Toprakçım güle güle kullanın kuzulu odanızı... zaten şimdi tam kuzularında doğum zamanı ya... senin ki de minik kuzu olacak... geçen hafta köye giderken otoban kenarında otlayan koyun sürüleri gördüm, minik kuzular varmıdır diye baktım hep, henüz doğmamışlar sanırım... ama bundan sonra görürüm, her kuzu gördüğümde sen ve ecem'i hatırlarım sanırım...
Muallimcim maşallah kızlarına... çok süt içsinler de çabuk kavuşsunlar annelerine... bebek olup da güzel ve tatlı olmaz mı hiç... nasıl masumdurlar şimdi... ay bebek sevesim geldi çok ya....
muallimcim bu arada benim kızlarımın isimleri GÜLAY ve MıNE....

Günaydın kızlar...Öncelikle çok teşekkür ederim güzel sözleriniz için...Diyorum ya bugünlere gelebilmek bir hayaldi bizim için , tüm kalbimle bu hayalleri kuran arkadaşlarımızında hayallerine kavuşmasını diliyorum...Bademcim ben de senin ponpişlerin cinsiyetini çok merak ediyorum bana da senin 2 kızın olacak gibi geliyor.Gerçi Sağlıklı olsunlarda önemli olan o.Salı günü serkaj yaptıracakmışsın , hadi hayırlısı bu sefer şöyle sıkıca diktir, bebiklerine de tembihle 36. haftadan önce gelmesinler:-))El muallim sizin kızlar dengeyi kurmuşlar galiba biri sana biri babaya biri de karışım olmuş.Yerim ben onları.Elleri yumuk yumuktur şimdi onlarım canlarım benim...Gülen Oğlun ismiyle yaşasın maşallah ona.27 Şubat doğum tarihi yaklaşmış mı ne?Benim normalde 4 mart gözüküyor ama dr. sezeryan olursa arada 10 gün olacağını söyledi o zamanda 22 Şubata felen denk geliyor.Galiba senden önce doğuracağım.Tabi pompişler o güne kadar dayanırsa.Gökçecim inşallah bu sene sizin yılınız olacak dualarımız siiznle bunu hiç unutma...Şenaycım Ecem de benim minik kuzum olacak değil mi?Ay inşallah.Bu sözler bile insanın çok hoşuna gidiyor.Gülay ve Mine çok güzel isimler isimleriyle yaşasın güzel kızların...

kızlar coıok sukur norolojı dru geldı muayene ettı cok ıyıler dedı takıp edıcek tabı ..............ınş sorun cıkmaz da kılo almaya devam ederler.............ıyı bakın kuzulara..........bol dua edın

evet canım tedırgınlık hıç bıtmıo......rabbım ıyı etsın ınş......
kızlar ısımler cok guzel..
mamba................fotosunu ıstıyoruz ınşşş ......
elmuallım............reyhan ela........elvan dila..........eyşan seda............sağlıkla büyüsünler ınş abla oldu benımkıler.................
toprak ..............ecem..............seker kızın saglıkla gelsın ınşş
senay..................gülay............mıne ..............tatlı kızların saglıkla gelsınler ınşş
gülen..................muhammet ege.......................paşa oğlun saglıkla gelsın ınşş
burge
zummın
nil

lıyadora
ısımlerı yazın ınş

muallimcim çok sevindim canım iyi olmalarına... maşallah onlara..... Allahın izniyle daha da iyi olcaklar...

Herkese iyi akşamlar öptüm

cnm muallimcim cok sevindim kizlarinin durumuna insallah daha iyi olucaklar allahin izniyle
kizlar bebeklerinizi isimleri cok guzel adlariyla yasasinlar size hayirli evlatlar olsunlar
kendinize iyi bakin banada dua edin lutfen

sagolun kızlar ınşş ........beklıyorum dort gozle rabbım nasıp etsın bıze onları ............kaymaklım nasılsın naptın tedavıyı........bensu gokce nerdeler ..........

sagolun kızlar ınşş ........beklıyorum dort gozle rabbım nasıp etsın bıze onları ............kaymaklım nasılsın naptın tedavıyı........bensu gokce nerdeler ..........

canım en son senınle yılbasından once gorusmustuk bebeklerın durumu nasıl canım nezman gelıyorlar evlerıne ayy ısımlerı cok guzel yaa cnlarım benım bızede dua et canım sıkılma rabbım buyuktur sıkar ama darda bırakmaz ınsaalh

canım gullucan cıok sagol ..........cok sukur daha ıyıler .........evet canım dedıgın gıbı rabbım ınş sonunu ferah eylesın...........tum ısteyenlere nasıp etsın hayırlı evlarlar..........ınş hersey yuregıne gore olur canım cok sagol destegın ıçın.........darısı sızlere

cok sukur canım bebekler ıyı olunca bende ıyıyım ınşş daha ıyı olurlar.........sen nasılsın ...........odası hazır mı kuzunun

Back
X