Tp Bebek ve Akupunktur

bulut nasılsın canım..........ınş bu yıl sızın yılınız olsun .........artık bu hatunlarda dogursun kapanır burası sankım sızler hamış olunda devam edelım yazmalara..........ınşşşşşşşş canlarım hersey guzel yuregınıze gore ols............rabbım bekletmesın sızı .........bakın bzıım aramızda bıkac hafta oldu haftaları sıraladık hersey kısmet ben burayı acınca bı baktım mamba bı baktım toprak cevap yazdı .............ne guzel kısmetlerle geldık doluştıuk sonra gulen sonra senayy ooooooo cogaldıık ve hamıle olduk...........ınş sıra sızledeeee rabbım sızınde kısmetınızı bu yıl yazar ınş...........bensu.......gokce ...........kaymaklım..........kım var daha unutmayayım...........ben tedavıye baslamadan once gezıyodum buraları ve baktım mayıs ayına gelmısız dokuz ayı hesapladım yenıyıla gırıyo dedımkı bu yılıda kacırdım hamıle olsam tenıyıla dogar .............valla hamıle oldum yenıyılda dogmaları gerekırken bu yıla yetoıstıler kısmet iştre ne dıyıım cadılara...........rabbım ınş uzmesın bzı merhamet eylesın bızlere sevındırsın bız kullarını tatlı hayırlı evlatlarla ............ınş sızde bu yıl sevını ınş hamışlerde ve bende saglıkla kucaklarız bebeklerımızı ınş

sağolasın muallimciğim ve diğer kızlardanda...inşallah dediğin gibi bizlerde peş peşe veririz..hamile haberlerini...geriye bakmak istemiyorum ...hiç iyibir sene değildi..yine rabbime hamd olsun...şükürler olsun ...diyelim..isyana girmesin...2010 yılı hepimize güzellikler sağlıklar getirir...bizlerde seneye bu zamanlar bebeklerimizle okurken gülümseriz yazdıklarımıza..belkide siz bakıyorsunuz önceki yazılanlara vede şimdi..rabbim bizlere nasip eder inşallah...kimseyi yavrusuz bırakmasın...çok zor...başkasının bebeğini sevmek...ALLAHIM NE OLURSUN YARABBıM SEN BıZLERE KENDı BEBEKLERıMıZı SEVMEYı KENDı YAVRULARIMIZI KOKLAMAYI NASıP ET...ELLERıMıZı BOŞA ÇEVıRME ...SANA SIĞINIYORUZ...SENDEN YARDIM ıSTıYORUZ...SENSıN MERHAMETLıLERıN EN MERHAMETLıSı...SEN BıZı KAPINDAN BOŞ ÇEVıRME...EŞıMıZLE ÇOÇUKLARIMIZLA TÜM SEVDıKLERıMıZLE HUZUR DOLU GÜNLER GEÇıRMEYı NASıP ET. AMıNNNNNNNNNNNNN

Amin Bulutçum ve el muallimcim...Bebeğime bir şey alırken yada onun bir hareketini bir şeyini hissedenken önce korkuyorum acaba sağlıkla kucağımıza alabilecekmiyiz diye sonra da şükrediyorum ve dua ediyorum allahım herkese isteyenlere bu anları yaşat diye...Yaşananları hissedilenleri o kadar iyi biliyoruz ki...

canim BULUTCUM SENINDE TEDAVIN HAYIRLI OLSUN INS BIZDE BURDAN HMILEYIZ DIYE HAYKIRICAZ BIZDE SENLE KONUSURUZ ARTIK BUGUN BEBEGIME SUNU ALDIM BUNU ALDIM DIYE kaydirigubbakcemile3
rabbim o gunleri yasamayi bizlerede nasip etsin insallahhhhhh aminnnnnn
bende nasip olursa ayin 23 unde ignelerime basliyorum allahim yuzumuzu guldursun ekimde veya kasimdada bebeklerimiz kucaklarimizda olsun insalllahhhhh......................................
MUALLIMCIM HAYIRLI DUALARIN ICIN COOK TESEKKUR EDERIM CANIM BENIM RABBIM SENINDE GONLUNDEKINI SANA NASIP ETSIN EVLATLARINLA BIR OMUR BOYU SAGLIKLI VE HUZURLU BI HAYAT NASIP ETSIN AMIN

gunaydın kızlar evet toprakcım eyşan seda bu..........dıgerlerı arkası donuk uyydu ...........ıyı bakın kendınıze .........ıyı haftasonları ols ınş............kızlarım gelırde daha ıyı olur ın benımde gunlerım

muallim kurban olurum onu veren RABBıME......inşalllllaaaaaahhhhh tez yakında saglıklarına kavuşurlar vede evlerine dönerler muallimim..............mualllim bütün sıcak içten temennin için çok çok tşk...ALLLAHIM sana da yavrularınla saglıklı mutlu bir hayat nasip etsin......bizlerede hamiş olmayı seneye inşalllaaahhhh yavrularımızla yeni bir yıla girmeyi nasip etsin....................buluttcum yeni gördüm başlamıssın tedaviye ..inşalllaahh hayırlı olur.....RABBıM hamiş olanlardan nasip eder inşallllaaaahhh......bu arada hangi hastanede başladın......kıslar geçmişi okuyamadım .neler oldugunu bilimiyorumm...çıkmak zorundayım şimdi kaynanam bana sesleniyor yine....neyse kıslar kendinize iyi bakın..hayırlı günler..opuyorumnanaktan..

inşallah bensunazcığım herkesinki...15 gün önce görüşmeye gittim..amerikan has.ne bülent beye...diğer ay adetin 2. günü gel dedi...o muhtemelen ocak 17 ne geliyor...inşallah bu sefer bebeklerimize kavuşuruz...kısa protokol uygulayacakmış...hayırlı olu inşallah...sen neler yapıyorsun..

muallim canım kızın çok tatlı rabbim nelere kadir verici olduktan sonra inşallah bizlerde bebeklerimize kavuşuruz...

bensu bulut sagolun canım.............bensu ınş hersey guzel olur..........bulut tedavın hayırlı ols yuzunuz gulsun ınş

el muallim merhabalar sen beni tanımazsın ama ben seni takip ediyordum.ben de rabbime şükür 2009 nisan ayında tüp bebek tedavisiyle yavrumu kucağıma aldım.rabbim isteyen herkese nasip etsin.
senin de bebğinin ya da bilemiyorum bebeklerinin olduğunu yeni öğrendim.çok sevindim.sanırım küvezdeler.inşallah en kısa sürede kucağına almak nasip olur.

canım sagol...........evet tanımıyorum canım ama olsun gonuller bır ols guzel temmennın ıçın copok sagol cok sevındım canım............ınş beklıyorum alıcaaam gunu bebeklerımı.............

iyi geceler
muallimcim minigin çok tatlı maşallah rabbim saglık versin inş dualrınız için sagolun 2010 da gelsin inş minigim inşşş
bulutcum tedavin hayırlı olsun canım bende tedaviye genetik test verdim ayın 15 inde belli olur inş bişey çıkaz zaten anca nisandan sonra başlarım malum madii yönden çok zorlanıyoruz bekliyicem bakalım inş o süre içinde minigim kendiliginden gelir
kaymaklım seninde tedavin hayırlı olsun inş canım

kizlar ben cok fazla strese girdim ya daha simdiden aglama krizlerine girdim ben cok korkmaya basladim artik bu igne beni cok urkutuyor biliyosunuz ben progesteron ignesini getirdim 25MG olandan aranizda bunu kullanan varmi kullandiysaniz nasil kullandiniz cevaplarsaniz cok sevinirim

canım selm..........anlıyoırum zor gercekten ınan bu urkme duygusu hepımızde oldu bende baslasammı baslamasammı dıyeeeeeee cok zorrrrrrr.................ınş olucak ınş canım..........ıgneyı ben vuruldum ne farkı var kı kalçadan vuruldum bıraz yakıyoo .............kendıbne moral ver canım bu yıl sızın gıbı guzel hamışlerı beklıyooooooooooooo ınşşşşşşşşşşşşş

hayırlı cumalar
zümmincim bebegin iyiymiş çok sevindim canım
mamba gözün aydın minigin artık seninleymiş maşallah ...
muallimm sen nasılsın bebekler naısl
senaycım toprakcım sizler naılsınız
bensucum sen nerelerdesin canım

masallah kızına mamba darısı bızım kızlara ınşş............zummın masallah kızına.........gokce ınş canım bu yıl sızın yılınız olur kaymaklım ınş hersey yolunda gıder.....................................bu yıl rabbım guzel eylesın herseyı.........sevındırsın bızı

Merhaba kızlar...Şenaycım kramplar magnezyum kalsiyum dengesinin bozulmasından oluyormuş , kalsiyum ilacı alıyormusun bir de sütü arttır derim ben tabi ki dr. bugün bir çözxüm bulur inşalah..Senin doğuma da 5 hafat kadar kalmış hadi hayırlısı...Kaymaklım tedavin tekarra hayırlı olsun, sen bundan sonra seni üzecek şeylerden uzak kal bol su iç sağlıklı beslen...Ben de kısa protokolle hamile kalmıştım darısı başına inşallah İremin kardeşi bu sefer nazlanmadan gelsin...Zümmincim maşallah pompiş kızına yerim onu ben.Sağlıklı olmasına da çok sevindim...Gökçecim tembel arkadaşım hadi tedaviye başla sen de 2010 da hem hamile hem de bebeğinin olduğu haberlerini alalım ve sevinelim...

MERHABA KIZLAR NASILSINIZ....
mamba canım sanada geçmiş olsun .kızını pamuk prensesini sağlıkla büyüt...
MUALLİMCİĞİM maşallah maşallah minik meleklerimiz büyüyorlar...hayırlısıyla evlerinede gitseler tamam..

senayk sen nasılsın canım ...seninde doğuma az kalmış rabbim hayırlısıyla sağlıklı doğumlar nasip etsin...
toprağım canım seninde az kalmış..oooooooo buralar baya bir şenlenecek...
zümmin canım kızın nasıl...sen nasılsın...inşallah bir problem yoktur...
KAYMAKLIM CANIM SENİN TEDAVİNDE HAYIRLI OLSUN İNŞALLAH BU SEFER BEBEĞİNE KAVUŞURSUN...HEPİMİZ...
EVET...GÖKÇECİĞİM SEN NELER YAPIYORSUN....NE ZAMAN BAŞLAMAYI DÜŞÜNÜYORSUN...İNŞALLAH BU 2010 HEPİMİZE UĞUR GETİRİR...

KIZLAR bende rabbbim kısmet ederse...ocak adetimde başlayacağım...bu sefer kısa protokol değişik ilaçlar verecekmiş...adetin 2.günü görüşürüz dedi...canlarım bana ve benim gibi tedavide olan arkadaşlara çok dua edin...bu sefer bebeklerimize kavuşalım...hepiniz ALLAHA emanet olun canlarım benimmmmmm

hepınıze guzel gunler

Allah hepinizden razi olsun....insallah güzel günler bizleri bekler...tedavideki olan arkadaslarim icin hayirlisini diliyorum...Rabbim insallah güldürür sizi....güzel günler diliyorum heinize a.s.

zummın mınık kızın nasıl................hadı az kalmış ınş bakalım ablaya benzıcek mı........benım bı tanesı abıye benzıyo azcık .........ınş saglıkla gelsınler canım.........kızlar ben dogurdum ama daha kucagıma alamadım bu durumda hala karnımdalar sızınle dogurcaam ben ...............

Back
X