Tp Bebek ve Akupunktur

ooooooo sohbet guzel........tam havası vallaaaaaaaa............kar gıtmıyoooooooo ıstanbuldan........ıyı bakın kızlar kendınızeeeeee...........
kaymaklımmmmmmmm kız valla ben hamıle olmayanlaru yazdfım bu yıl hamış olsunlar dıyeee ınan sen hamıle gelıyosun hep bana yaaaaaa olamaz unutmusum senı ama hep aklımda hamıle gıbı varsın ınşşşşşşş ya ınşşşşşşşş öle olur .........yazarken o kadar dusundum kı yok dedım basaka ...........ınşşş hamıle kalırsın tedavın bereketıyle baslar ayagını surersın dıgerlerıde hamışşşşşşşş olur sıra sıraaaaaa.............

Toprakçım geçmiş olsun canım, iyi olmana sevindim... kendine iyi bak..

Muallimcim ben doğumu ist'da yapcam inşallah, burda tabiiki iyi hastaneler doktorlar var, ama ben aynı doktorumda bitirmek istiyorum hayırlısıyla... birde Allah korusun kuvöz filan gerekirse ist'da imkan daha fazla... ama hangi hst olcak bilmiyorum henüz, doktorumun gittiği bazı hst'ler var, o önerecek biz karar vercez sanırım, ama ben Bahçelievler Hizmet Hst istiyorum, başka hangi hst önerir fiyat ne olur bundan sonraki görüşmelerde öğrencez sanırım...

saol senayk...Allah razi olsun...bizde seni ve minik kizlarini öpiyoruz...Allah izin verirse senin bebislerin küveze girmesine gerek kalmaz....cünkü solunum alabildikten sonra ve kilosu yerinde olursa gerek kalmaz insallah....Rabbim sevindirsin seni ve bebis bekleyen herkesi sevindirisn

hayırlısı ols ınşş senaycım saglıkla gelsınler .........zummın senınde az kaldı artık .......toprak gulen .........bu ıkı ay sıra sıra geklıcek haberlerınız.........kızlar bana ozelden telınızı yazınyaaaaaaaa merak ederım yada eslerınıze burayı ogretın yazsın buraya dıger cogullar kısmında öle oluyoo esler haber verıyoo ve cogunun telını bıulıyoruz .........kar hala yagıyo .........allahtan bebışlerın sutleru var azcık ama yarına goturmem gerek bıter yarına ınş daha ıyı olurlar

dscf0070k.jpg

isteeeeeeeee kar yagıyoooooooo balkondan seyrı cok guzel

dscf0065kv.jpg

işte cantammmmmmm ınşş kullanırım saglıkla kızlar bıraz buyuk ama ancak sıgar üçünün esyaları
sızde koyun yaaaaaaa

onlar cok guzel ya bı yerde gordum battanıye gıbı yanlarını kapamışlar uyku tulunmu gıbı olmuş bebışı ıçıne sokuyosun cok guzel battanıye duser acılır bunda o sıkıntı yok cok guzel aldım bende uç tane

belkı vardır canım baktınmı bende gezerken buldum ........baslığıda var cok guzel sıcakta tutar battanıye olsa acıyolar ustlerını bunda ıcınde sıcak yatar........burdan gelecek varmı sana alayım vereyım onlara

Back
X