Tp Bebek ve Akupunktur

daha durrrrrrr toprak ne demek yıne evdeyım cok kalıcannnnnnnnn ...............zaten cıkma ya allah korusun tehlıkelı dısarısı..........artık hıçç cıkmaaaaaaaaaaaaaa doguma az kaldı zaten ..............yat kaeyfıne bak bebek gelınce uyuyuamıcan...........bu tarafa kayınvalıdene gececen mı ...........buluşsak senle mesela namazgah ta ........camlıcada kısıklıda..........

sınemcım sagol canım ınşş canım ya hele bı eve gelsınler ınş.........senınkı ne kız mı oğlan mı rabbım tamamına erdırsın ınş

sınemcım sagol canım ınşş canım ya hele bı eve gelsınler ınş.........senınkı ne kız mı oğlan mı rabbım tamamına erdırsın ınş

canım benim bebeğimde erkek.bakalım allah tamamlamayı nasip etsin.Tam tüp bebeğe başlayacağımız ay hatta lucrin bittikten sonra tüp bebek ilaçlarına başlamak için gittiğimde doğal yollardan hamile kaldığımı öğrendim.Mucize yaşadıklarımız aslında.Tabi senin yaşadıklarında çok zor.Yollarını gözlemekte zor tabi.Ama az kaldı.

gunaydin kizlar...nasilsiniz?herkes iyidir insallh...toprakcim gecmis olsun cnm...el-muallim kizlarinin cicileri cok guzel,nasillar daha iyilerdir inslh...evet bulutta hamileymis...gozyaslarimi tutamadim okurken...buara herseye aglar oldum...:gitme:kendinize bebislere cok cok iyi bakin...saglikla gelsinler....

merhaba arkadaşlar... nasılsınız...

bulut'a çok sevindim, şimdi öğrendim.. canım sonund muradına kavuşmuş, Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah...

Muallimcim Battaniyelerinizi güle güle kullanın.. Çok kullanışlı ve pratik görünüyorlar...

yok canım bulut dıger bı arkadas............darısı ınş denıze..........kaymaklıma..........gokceye........bensu yaaaaaaaaaaaaaaaaa

aminnnnnnnnnnnn canım aminnnnnnnnnnnn
sen nasılsın bebikler maşllah büyüyolar kıyafetleri de çok şeker yirim ben onları oyyy
bulutcumda hamile onun içinde çok sevindim yaa inş bizlerde sıra ile kalırız hamiş
bensucum tedaviyi ertelemişsin hayırlı sı olsun hakkında canım inş seninde bekleme süresinde kendiliginden gelir

amiiiiiinnn gökçecimmm inşalllaaaaahhhh......havalar soguk olunca biraz erteledik.......bu arada sen neler yaptın gökçecim..başladınmı???..............kıslar nasılsınız ....

El muallimcim karşıya çok geçmiyoruz ama bebikler doğsun senin kızlar toplasın yazın mutlaka görüşelim...Ben de sizleri tanımayı çok isterim...Yazın inşallah kimimizin bebekleri kucaklarında kimimizin de karınlarında olacak bebekleri...Bu arada cep telimi sana özelden mesaj atarım sen de bana yazarsan doğum yapınca sana haber veririm...

canım benim bebeğimde erkek.bakalım allah tamamlamayı nasip etsin.Tam tüp bebeğe başlayacağımız ay hatta lucrin bittikten sonra tüp bebek ilaçlarına başlamak için gittiğimde doğal yollardan hamile kaldığımı öğrendim.Mucize yaşadıklarımız aslında.Tabi senin yaşadıklarında çok zor.Yollarını gözlemekte zor tabi.Ama az kaldı.
canım cok guzel ya.......masallah ...........bebısın saglıkla gelsın canım.......cok sagol ınşş az kaldı
merhaba arkadaşlar... nasılsınız...

bulut'a çok sevindim, şimdi öğrendim.. canım sonund muradına kavuşmuş, Allah kucağına da almayı nasip eder inşallah...
canım
Muallimcim Battaniyelerinizi güle güle kullanın.. Çok kullanışlı ve pratik görünüyorlar...
sagol senaycım ınşşş .......

El muallimcim karşıya çok geçmiyoruz ama bebikler doğsun senin kızlar toplasın yazın mutlaka görüşelim...Ben de sizleri tanımayı çok isterim...Yazın inşallah kimimizin bebekleri kucaklarında kimimizin de karınlarında olacak bebekleri...Bu arada cep telimi sana özelden mesaj atarım sen de bana yazarsan doğum yapınca sana haber veririm...

tamam canım.......ınş yazın guzel havalarda kısmet olur buluşmak canım..........haberleselım ...ıyı dogumlar ols ............
gokce bensu ıyı bakın kendınıze ınş guzel umut dolu gunler yakındır bu yııl sızın ols haaaaaaaaaa kaymaklım da var sonra kızıcak bana ..........ınş ondan guzel haber beklıyorum rabbım sevındırsın ınşşş emeklerınızı zayı etmesın

amiinnn mualllimim inşaaaallllaahhhhh....RABBıM bizlerede hamişliği nasip eder en yakın zamanda inşallllaaaahhhh.....muallimim sen neler yaptın buğün gittin mi bebeişlere....ayy yirim ben onları...ela,dila,seda verene kurban olurum..en yakın zamanda inşalllaaahh sıcacık evlerine kavuşurlar saglıcakla.....................gökçecim sen neler yaptın...başladınmı???..............nil giersen yaz .hamişlik nasıl gidiyor....

iyi akşamlar arkadaşlar...

bensunaz nil'e seslenmiş yaz diye.. benimde aklımdaydı, birde mamba girmiyor.... Alin uslu diyorduk, bayrakları açtı galiba bizim minik kız.. Mamba hiç girip yazmıyor uzun süredir...

Toprakçım nasılsın canım, sıkıldın mı evde olmaktan.. ben evden çalışıyorum demiştim ya, sıkılmaya fırsatım olmuyor... inan 10 gündür evden çıkmadım... birde ne çok kadın programı var gündüzleri.. ve bu sıralar benim şansımamı bilmiyorum bebeklerle ilgili konuları da sık işliyorlar.. rastlarsam seyrediyorum...

bebek ıstıyoruz canım nasıl gıdıyooooooooo ..............yerım o mınıgı ben ..........kızlar benım mınık kuşlar gercekten cok mınk yaaaaaa...........bıberona baslamışlar artık.............eyşan seda 1 610 ınş once o cıkıcak galıba.............bugun hepsını tek tek aldım kucama sevdımmmmmmmmmm............cok sekerler ya rabbım kımseyı zorda bırakmasın ........evladından ayırmasın evlatsız komasın ınşşşşşşşşşşşşşşşşş

bensu ınş canım.......sıra sıra dolsun burası ınş.........nıl ınş ıyıdır gıremıyo sanırım........mamba kız ..........kızın yaramaz heralde ama senay bızide gorcem gıremıcez kız vıyaklıcaklar........ama ben sızın kızları paşayı nılı bensuyu gokceyı kaymaklımı burdakı herkesı cok merak erdımmmmmmmm..........gecelrı gırerız artık

Şenaycım yıllardır çalışmaya alışkın olunca evde valla sıkılıyorum...Neyse allahtan bugün oturdum biraz dilekçe yazdım...Ben de trt 1 de bebek bakımı ile ilgili olarak bir prof vardı biraz onu izledim...Ben kızımı nasıl kucağıma alacağım diye endişeleniyorum, bakalım allah inşallah onu da içgüdülerimizle öğretir...El muallim maşallah kızlarına özelliklede Seda ya...Yakında hastaneden çıkarlar o zaman...Dr. bir tarih söylüyor mu???

lıya cok guzel canım tamamına er ınş pekı bunların adları ne olucak canım..............
toprakcım ınş subatın ılk haftası sanırım ........ınşşş

ne dıyonnnn kız....................lıya daha kolay ya uzun olııı.............ama cok guzel valla bu ısımler olabılır kız

Back
X