Tp Bebek ve Akupunktur

Gunaydın,
Muallim selam, ozele yazamıyorum, cunku o kadar buyumemisim daha :) 30 mesaj daha yazarsam o mertebeye gelicem :) Artık habire mesaj yazarım ben.
Canım transfer sayısı dusunce once panikledim. 2 embriyo ile nasıl tutar diye. Kıbrıs falan dusundum. Sonra sakinleyince Umut Tup bebek'le Medicana arasında kararsız kaldım. Ama sen gecen yıl haziranda (8 hazirandı galiba) pozitif sonucu aldıgın gunden beri Medicana'ya sıcak bakıyordum. O kadar da memnun kaldın.Umut'ta doktorlar degisebiliyormus ya. O beni urkuttu. Akupunktura da Ayten hanımda devam ediyorum 6 aydır. Hatta bir kez doğal hamilelik de yasadım ama dusuk oldu malesef. Hem bir de dusundum hastaneyle akupunktur yanyana. Artık Akupunktur, tup bebek derken aynı merkezlerde izinden geliyorum. Insallah sonucu da iyi olur.
Ben Cekmekoy'de oturuyorum canım. Kızlar nasıllar.

eylul ınş verecegın karar hayırlı olur gelır melegın.......ben memnun kaldım dr degısmsı sevmedıgım bı sey.........ınşşş gıt konuş ısınırsan ol tedavı...........oooo yakınsın ınş beklerım bıgun kızlar cok sukur ıyıler veeeeeeee cadılar...........aku ıle hastane yakın o yuzden cok ıyı bencede.......
gokce bensu su .............ınş gyuzel gunler yakın kızlar bulut nasıl bılen varmı..........
toprak senay kızlarımız nasıl...............opt hepsını

kizlar progesteron ignesinden dolayi idrar testi cok silik cizgi cikabilirmi bende ikinci silik cizgi var ama cok acik bilmiyorumkismile

Insallah gelirim tabi canım, gorusuruz. Zaten seni gorur destek olurum umuduyla hastaneye gelmiştim. O zaman kızların durumunun iyi oldugunu orgenip sevinmiştim. Darısı yuzyuze gorusmeye.

kaymakliim, bu ne guzel haber yaaaa.
progesteronun bhcg ile alakalı olsa tüp bebekte progesteron alan herkesin pozitif çıkardı testi. hayirli olsun. insallah kan testi, kese, kalp atimi sırayla gelecek hepsi.
cok ama cok sevindim. kacıncı gunun?

Canım bugun 9.gunum ıns dedıgın gıbıdır ben sevınmek ıstemıyorum negatıftır dıye rabbım herseyın hayırlısını versın

Herkese ıyi akşamlar,
Muallim senin çileklere maşallah 4 ayı devirdiniz. Allah bizede bugünleri kısmet eder.ınş gözlerdede herşey yolunda gider. Toprakcım sizde 40 deviriyorsunuz Şenay ile...Bak ne güzel kızlar bu anneler gününde kızlarınızla berabersiniz...Hepinize maşallah...Eylülcüm benimde 2.dışında tekrar 6.da pozitifi gördüm. Lütfen rahat ol. kendini üzme strese sokma ve kalbinin sesini dinle. Ben acıbadem de Cem beyde 3 kere denedim , negatif çıktığında bile içimdeki his orda yaptırmam gerektiğini söylüyordu. Kaymaklım senide takip ediyorum , inş bu sefer pozitif olacak. ıstermisin ikiz....
Kızlar benim ikili testimde promlem çıkmıştı. Düzende tekrarladım. Sonuç daha farklı çıktı. Yazsam yorumlarmıısnız acaba,

Gebelik haftası (sat) 12 hafta 6 gün
USG gebelik haftası 13 Hafta 3 gün

Test Adı Kons Mom
hcgb 69,30 1,65
Papp 2145 0.52
NT 2.17 1,26

Down Sendromu (NT verisi kullanılarak hesaplanan risk)
yaş riski:1:300
Hesaplanan risk.1:300
Sınır değer :1:250
Sonuç : Düşük Risk

Edwards (NT verisi kullanılarak hesaplanan risk)
yaş riski:1:2700
Hesaplanan risk.1:84000
Sınır değer :1:100

Edwards (NT verisi kullanılmadan hesaplanan risk)
yaş riski:1:2700
Hesaplanan risk.1:23000
Sınır değer :1:100

Down Sendromu (NT verisi kullanıllmadan hesaplanan risk)
yaş riski:1:300
Hesaplanan risk.1:160
Sınır değer :1:250
Sonuç : Yüksek Risk

Daha önceki testimde hormon ve ense kalınlığı olarak hesaplanan halinde %1 risk çıkmıştı. Doktorlarda hemen amniosentez dediler. Ama benim içimden yaptırmak hiç gelmiyor. En azında 3lü ve 4 lüyü önermediler dahi çok kızdım.
Herkese sağlıklı akşamlar diliyorum

Su testten bir şey anlamadım ama bebikinde bir şey olmadığını hisseediyorum.Sen de güzel şeyler düşün.Bebek istiyoruzunda böyle bir riski vardı acaba aminosentez sonucu çıktı mı?ınşallah sen de bebişinin 40 günlük olduğu günleri göreceksin.
Kaymaklım bence de ikizler geliyor.********ta bir test çözmüştün ve ikizlerin olacak diye çıkmıştı.Sanırım gerçek oluyor.Hadi hayırlısı.

slm kızlar,
ben ıngıltereden turkıyeye gelıyorum tup bebek ıcın. daha once 2 embrıo kondu. hamıle kaldım. ancak bebegı yedıgım bısey dokunup bagırsaklarımda enfeksıyona sebep oldugundan dusurdum. bu arada bagırsaklarımda da problem cıktı. zaten hep bır takım sıkıntılarım vardı. neyseee.. bır cınlı akupunktur uzmanına gıttım tam 3 ay. ayrıca ozel caylar ve haplar da kullanıyorum. sımdı yıne tukıyedeyım ve 2 embrıo transferı yapılıcak. en son seansımı gecen hafta yaptırdım. haftada 2 gun 45 dakıka. akupukturdan sonra kendımı stresten arınmıs, daha enerjık, olumlu ve kesınlıkle daha saglıklı hıssedıyorum. bakalım transferde neler yasıycam? ben ıngıltereye donunce tekrar devam etmeyı dusunuyorum. haftaya transferım var. sıze tekrar yazarım...sans dıleyın lutfennn..

Kaymaklim anlıyorum endişeni, sabret biraz kan testini de pozitif alacaksın. 9. gün idrarda çikmasi çok guzel. Anlamadığım şey Paskalya tatilinde kan testi mi yapılmıyor, yoksa doktor talebi olmadan mı yaptiramiyorsun? Ayın 12'siydi galiba. Çok ama çok sevindim yaaa.
Su, canim doktor en guzel yorumu yapar ama ben de Toprak gibi zannetmiyorum kötü birşey olduğunu.
Banurose, hayirlisi canim. Gelişmeleri bildir.

Toprakcım tşk . bende bu testten bir şey anlamadım. Ama benim içimdeki hissimde bebğimin sağlıklı olduğu yönünde. Ama maalesef insan yine kafasının bir yerinde takıntı yapıyor.
Banurose umarım bu sefer bebeklerin ile birlikte sağlıklı süreç geçirirsin. Allah sana kolaylık versin...
Herkese sevvgiler...

kizlar pozitif cikti cok sukur ama daha cok dediler degeride solediler 32 80 dediler sizce deger iyimi

Canim hadi gözün aydin .. Insallah degerlerin güzelce artarr ..

9. gün icin iyi bir deger bencee ..

Allahim saglikli hamilelikler nasip etsin öncelikle ..

Bebegini hayirla kucaklman dilegiylee ...

Cok sevindim .. a.s.

banurose ............ınş hayırlı olur tedavın canım........burası dolsun hamış dolsun dılerım...........
ıyı bakın kendınıze..............

kaymaklımı inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş............................guzel haber ver ınşşşşşşşş

ılk guzel haber geldı ..........kaymaklımmmmmmmmmm baslattı ........ınş darısı sıze ..........ınşşşşşşşşş dolacak burası.........rabbım hayırlı eylesın

Kaymaklım gözünaydın canım.Uğurlu topiğimize bir bebek daha gelecek inşallah...
Eylülcüm annelik güzel gidiyor , çok yorucu ama çok güzel bir şey.Her geçen gün daha bir seviyorum kızımı.Uyurken onu izleyip allaha şükrediyorum.Ve hep dua ediyorum rabbim bu duyguyu tüm isteyenlere nasip etsin diye.ınşallah sabırla herkes anne olacak...
El muallim siz nasılsınız?Fıstıkları öp benim için...

Back
X