Tp Bebek ve Akupunktur

kaymaklım tedavin hayırlı olsun canım benim inş sna tutunur miniklerin
bensucum sende tedaviye başlıyon demek hadi hayırlı olsun şimdiden canım benim
eylülcüm umarım senin için de herşey yolunda gider tedavinle birlikte mniginde ii olur
toprakcım senin kız yavaş yavaş sakin olur inş annesinide üzmez daha alışma devresindesiniz:)
senaycım senin miniklerde mamaya alışmış olsun canım sıkma canını yeterki saglıklı olsunlarrr:)

Herkese iyi akşamlar,
Arkadaşlar bu hafta ikili testi vardı. Doktor ultrason taraması için süper dedi. Ense kalınlığı 2mm. Ama kan tahlillerinde down sendromu için 1:99 gibi oran çıktı. %1 lik risk var dedi. amniosentez dediler. Eşimde kesinlikle istemiyor.5 doktora gösterdim hepsi aynı şeyi söyledi...
Ne önerirsiniz...
hrkese iyi akşamlar

Selam herkese,
Su10 uzman doktorların ultrasonda gordukleri genelde dogrulaniyor. Bize ikili testte bu bir nevi istatistiktir demisler ama amniyosentez onermislerdi. 36 yasimdaydim 1:133 cikmisti sonuc. Ama biz garantiye almak icin amniyosentez yaptirmistik. Sonucta sizin karariniz olacak tabii.
Gokcerana nasil gidiyor hamilelik?
Bensunaz gittin mi memorial'a, ne dediler?
Muallim kizlarin kontrolleri ile ilgili son durum nedir?
Sevgiler herkese

slm kızlar
su10 cum canım inş saglıklıdır minigin canım
eylülcüm saol bitanem iyiyim çok şükür arada iştahsızlık oluyo bide halsizlik ama çok şükür daha iyiyim yani sen nasılsın

Arkadaşlar Merhaba,
Mamba 35 yaşındayım...Gökceciğim çok teşekkürler dün baktık doktor çok iyi dedi. Burnıu ve ense süper dedi..Eylül senin risk oranını anlayamadım daha doğrusu dünden beri bu tür değerleri incalamaye başladım... %1 risk ile aynı orantıda %1 kaybetme riskimde var...Kıyamıyorum bunu ona nasıl yapabilirim diye..Bu testi tekrarlasam mı acaba..Eylül sen nerde yaptırdın..
Tşk.

Selam,
Su'cum, benim transferi yaptirdigim yerde yapilmisti amniyosentez. Fertijin'de. O kadar rahatti ki. Sadece o aksam biraz dinlenmistim. Ertesi gun ise gelmistim. Zaten ehil ellerdeysen ultrasonda da herseyi gordugun icin sorun olmuyor. Hatta esim kameraya cekmisti, kisa sureli bir islemdi. Gule oynaya yaptirmistik. Sonra cok baska sebeplerden kaybettim bebegimi.
Ikili testte benim yuksek cikinca herkes ultrasonda burun ve ense normalse endise etme demisti. O zaman ogrenmistim pek cok yerde 35 hatta 30 yasindan sonra her hamileye oneriliyor diye. Ben de yaptirmistim. Hem ikili test sonucu icin uzme kendini hem de amniyosentez icin korkma.
Gokcecim, ben Mayis ayinda yaptirmayi dusunuyorum.Psikolojik olarak hazirlanmanin yanisira merkez secimi yapmaya calisiyorum. Son denememi yapmayi dusunuyorum. Akupunktura devam ediyorum. Insallah hersey iyi olur.
Sevgiler

merhaba kizlar nasilsiniz si 6. gunum bugun transfer hic biryerim agrimiyor gayet iyiyim digerlerinde kendimi dinlemekten alamazdim kimde ne varsa bendede oluyrdu kaydirigubbakcemile3 simdi arasira kasiklarima kramp giriyor ama cok yumurta cikti ondandir diye dusunuyorm bide bu progesteron ignesi yuzunden goguslerim fuze gibi mubarek ve cok sizi var artik herseyin hayirlisi olsun

bebeklerle ugrasiyorsunuz galiba aslinda size ihtiyacim var rabbim bebeklerinizi sizlere bagislasin......

bu sefer daha sakin davranmaya calisiyorum olmazsa cok uzulmek istemiyorum negatifi iyi taniyorum cunki daha simdiden dondurulmuslari ne zaman denerim diye dusunmeye basladim bile rabbim ins bana da nasip eder tekrardan anne olmayi ama hersey nasip kismet elbette herseyin bir vakti var biliyorum birgun sira bana da gelicek ama ya sabir opuyorumnanaktan

Kaymaklim sen pozitif olmaya devam et. Hersey iyi olacak. Buna inan.
Kendini dinlememek en iyisi. Belirti de arama. Ben 4 transferin 3ünde tum belirtileri bulmustum. Hicbir belirti yok dedigimde de pozitif sonucu almistim. Kendini yorma, bol bol dinlen. Insallah emeklerin bosa gitmeyecek.

selam kızlar.........herkes ıyı sanırım ıyı olun ınş.........bız ıyıyız goz kont devam edıyo.....cok ıyı degıl bakalım.........noroloh-jı ıyı cıkltı ıyıler aylarına gore .........gazları var vajkıt bulamıyorum kaymaklım haklısın canım yanınızda olmak ısterdım her daım ama dualarımdasınız ınşşşşş hersey ıyı olucak bızım yerımıze sızler sohbete devam edın ınş hamıle dolsıun buarası ben amnıyosentez yaptırmadım .......ense ıyı cıkıncada hıçbı sey yaptırmadım bazen elletmmek sıkıntı oluyo rabbım yardımcınız ols kızlar su eylul bensu gokce ................toprak kızın nasıl zummın nasıl acaba gıoremz sımdı..........senay kızlar nasıl canım opt hepınızı çokkkkkkkkk mamba senınkınıde ..........unuttugunm varsa darılmasın cok opt sızı akuya devam edın kızlar

Merhaba,
Iyi aksamlar Gokcecim. Ne kadar oldu. nasil gidiyor.
Muallim goz pek iyi degil demissin. Ne kadar zaman sonra kesinlesecek. Iyi olmalarini diliyorum gonulden. senin akupunktur doktoruna gidiyorum altı aydir. Sanirm doktor olarak da Ömer beyi sececegim. umut tup bebek'le arasinda cok karasiz kalmistim. Ama birebir muhatap bir doktor olmasi beni oraya dogru cekiyor. Umarim bu sefer basaririm. Son denemem olacak. artik gucum kalmadi cunku.
Kaymaklim, test gunun ne zaman, evde dinleniyor musun.

merhaba kizlar nasilsiniz si 6. gunum bugun transfer hic biryerim agrimiyor gayet iyiyim digerlerinde kendimi dinlemekten alamazdim kimde ne varsa bendede oluyrdu kaydirigubbakcemile3 simdi arasira kasiklarima kramp giriyor ama cok yumurta cikti ondandir diye dusunuyorm bide bu progesteron ignesi yuzunden goguslerim fuze gibi mubarek ve cok sizi var artik herseyin hayirlisi olsun

bebeklerle ugrasiyorsunuz galiba aslinda size ihtiyacim var rabbim bebeklerinizi sizlere bagislasin......

bu sefer daha sakin davranmaya calisiyorum olmazsa cok uzulmek istemiyorum negatifi iyi taniyorum cunki daha simdiden dondurulmuslari ne zaman denerim diye dusunmeye basladim bile rabbim ins bana da nasip eder tekrardan anne olmayi ama hersey nasip kismet elbette herseyin bir vakti var biliyorum birgun sira bana da gelicek ama ya sabir opuyorumnanaktan

Kaymaklım canım benim tedavin hayırlı olsun.Senin tüm tedavilerinde seni takip etmiştim.Ama seni ilk defa bu kadar rahat görüyorum.İnşallah bu rahatlığınla bebikin geliyor.Güze kıznın kardeşi yola çıktı inşallah.Dualarım seninle...

selam kızlar.........herkes ıyı sanırım ıyı olun ınş.........bız ıyıyız goz kont devam edıyo.....cok ıyı degıl bakalım.........noroloh-jı ıyı cıkltı ıyıler aylarına gore .........gazları var vajkıt bulamıyorum kaymaklım haklısın canım yanınızda olmak ısterdım her daım ama dualarımdasınız ınşşşşş hersey ıyı olucak bızım yerımıze sızler sohbete devam edın ınş hamıle dolsıun buarası ben amnıyosentez yaptırmadım .......ense ıyı cıkıncada hıçbı sey yaptırmadım bazen elletmmek sıkıntı oluyo rabbım yardımcınız ols kızlar su eylul bensu gokce ................toprak kızın nasıl zummın nasıl acaba gıoremz sımdı..........senay kızlar nasıl canım opt hepınızı çokkkkkkkkk mamba senınkınıde ..........unuttugunm varsa darılmasın cok opt sızı akuya devam edın kızlar

El muallimcim çok geçmiş olsun canım , inşallah gözleri bir an önce iyi olur güzel yiğenlerimin.Gaza karşı acıbadem yağı iyi geliyormuş .Biz sıcak su torbası koyıyoruz karnına ve poposunun altına.Gaz olunca çok kötü oluyor , ağlıyor bir şey yapamıyorsun.Senin bir de 3 tane allah yardım etsin size.Bizi sormuşsun biz iyiyiz daha rutinimiz oturmadı 1 gün iyi olsak 1 gün huysuzuz.Yarın 40 günlük oluyoruz inşallah.Çok mutluyum.Kızım büyüdü gibi geliyor.Allahım bu güzel duyguları sıra ile yaşatıyor allaha şükür.Tüm isteyen arkadaşlar sadece sabır vakti zamanı gelince nazlı bebikler sıra ile geliyor.

Merhaba,
Iyi aksamlar Gokcecim. Ne kadar oldu. nasil gidiyor.
Muallim goz pek iyi degil demissin. Ne kadar zaman sonra kesinlesecek. Iyi olmalarini diliyorum gonulden. senin akupunktur doktoruna gidiyorum altı aydir. Sanirm doktor olarak da Ömer beyi sececegim. umut tup bebek'le arasinda cok karasiz kalmistim. Ama birebir muhatap bir doktor olmasi beni oraya dogru cekiyor. Umarim bu sefer basaririm. Son denemem olacak. artik gucum kalmadi cunku.
Kaymaklim, test gunun ne zaman, evde dinleniyor musun.

merhaba eylulcum benim test gunum 12 nisan baya var ayin 27 sinde transfer oldu ama fransada tatiller araya girdigi icn bukadar uzun zaman sonraya kaldi cnm ilk 3 gun wc yemek disinda hic kalkmadan yattim suanda evde dolasiyorum uzaniyorum boyle gunleri bitirmeye calisiyorum iste hayirlisi insallah senin tedavin nezman basliyor nasip olursa rabbim hepimizin yuzune gulsun insallahhhhh opuyorumnanaktan

Kaymaklım canım benim tedavin hayırlı olsun.Senin tüm tedavilerinde seni takip etmiştim.Ama seni ilk defa bu kadar rahat görüyorum.İnşallah bu rahatlığınla bebikin geliyor.Güze kıznın kardeşi yola çıktı inşallah.Dualarım seninle...

sagol cnm benim cok tesekkur ederim allahtan hayirlisini istiyorum canim o herseyi bizden daha iyi biliyor bize kul olarak elimizden geleni yapmak kaliyor icim bu sefer coook rahat cunki elimden gelen herseyi yaptim sadece dua etmek geliyor geliyor elimden...................

hep "HAYIR" desede hayat hep hayirlisi diyecegim hayata "INAT"

Kaymaklim, o son cumle ne kadar guzel.
Insallah iyi sonuc alacaksin. Sen boyle pozitif ol hep.
Ben tedavimi Mayis ayinda planliyorum. Nisan ortasi gibi doktorla gorusecegim. Bakalim neler diyecek. O kadar olumsuz olaylardan sonra toparlanmam ancak oldu ve simdi hazir hissediyorum kendimi. Insallah bir aksilik cikmaz.
Sen yorma kendini. Dikkat et kendine canim.

evet cnm yaziyi ilk okudugumda bende cok etkilendim :)
ins canim hersey yolunda gider hepimiz icin herseyin hayirlisini versin rabbim
sende kendine iyi bak ins olumlu sonuclar aliriz opuyorumnanaktan

sagol toprakcım tavsıyelerın ıcın ......valla cok zor gaz olayı gozlerı ınş ıyı olur bakalım hala evre üçteyız.........kaymaklım canım ınşşşşşşşşşşşşşşş guzel haber ver bıze .......rahat ol stres yapma............meryem suresını oku bol bol...........
eylul canım dedıgım gıbı ben omer beyden cok memnun kaldım ınş sende kalırsın.........akuya ıyı devam ettın ya ne guzel bılıyomusun bende mayıs ayında baslamıstım tedavıye.......ınş sanada guzellık geturır.......herkes nasıl gıremıyorum ya cok zor ......uç tane gercekten zormuş............su an cok sukur uyuyolar........gokce bensu su.............cok opt sızı

Back
X