Tp Bebek ve Akupunktur

Nil emeinim herşey zamanla düzelecek.Önemli olan bebeğin yanında:)
Toprak inşallah bebeğin düzelmiştir.
2 hafta sonra randevum var benim Allah kısmet ederse 10 haftalık olacak.Bakalım bebek büyümüşmü.

Günaydın,
Bensunaz canım, ben 5. tedaviye başlıyorum. Pozitif sonuçlananı 30+6'da kaybettim. Zaten erken doğum olacaktı biliyorduk. O yüzden 10 gün sonrasına gün verilmişti. Ama olmadı işte. Sebebi ise otopsiden öğrenildi. Böbrek yetmezliği varmış. Amniyosentez falan hep temiz çıkmıştı. Ben 24. haftada preeklampsi geçirmiştim. Hep yattım. Ama olmadı işte. Toparlanmam çok zor oldu. Hatta samimi olmak gerekirse toparlanamadım. Herkesten herşeyden uzaklaştım. Ama o tedavide o kadar olumluydum ki. Şimdi yine aynı ruh hakine girmek istiyorum çünkü pozitifliğin sonucunu görmüştüm.
Tedavimi Çamlıca Medicana 'da yaptıracağım. Akupunktura devam ediyorum. Bu hafta sonu da psikoloğa gittim. İyi geldi. Rahatlama teknikleri öğretiyor, uyguluyorum. Umarım sonuç alırım. Umarım hepimiz bu sefer bebeğimize kavuşuruz.
Unutma canım pozitif olmak çok önemli. Kanada'da tüp bebek tedavisini destekleyen bir alternatif tıp merkezi var. Orayı okudum.
Sana çok kısaca anlatayım. Sık sık doğada yürüyüşler yapmak, en çok bakliyat tüketmek, bol sebze meyve yemek, haftada iki gün balık, bir gün et yemek, pozitif düşünmek, yoga meditasyon ve akupunktur.
Sen zaten başlama kararı verdiğine göre ruhen hazırsın demektir.

eylul ne guzel ınş moralın hep guzel olur ınş gelır saglıkla malegın .........otuzuncu hafta kaybetmek ............bebek kaybı cok zor cok acı bende kendıme kolaly kolay gelemedım cok zor bı kadın ıçın canından can gıdıyııoo rabbım kocaman olmuş evlatların sehıt veren evlatlarını kaybedenlere yard ets dıyorum bu acı cok zor ama ımtıhan dunyasındayız veren o alan o ..........ınş daha hayırlısını verecek ınşşşşşşşşşşş...............mesela ben oncekı ıkızlerım dursaydı bıo daha asla denemezdım..............o benım ıçın cok zor bı ımt oldu ıkızdı bırınde problem cıktı karnımda kayberttım hadı öburu yasar dedık ıyı gıdıyodu ama sebebı yokken amnıyo sıvısı hep azaldı sonunda bıttı amelıyat ve dogdu hala aglarım cok zor bı hafta yasadı oğlum .........ımtıhan bılmıyoruz ......senınkıde cennette ınş bızlere sefaat edecek ...............
olumlu ol hep bu kez sıkıntı olmadan yola devam edrsın ınş............ben ınanıyorum ınşş canım yetrekı rabbım ol desın .......bak sımdı zamanı bızımkıler bızımle .......cok sukur acaba derken sımdı yanımızda..........ınşş bu yazda sız hamıle kalın ...........seneye ramazanda beraber olun bebeklerınızle .........

Eylül ben 30 haftalıkken olduğunu bilmiyordum.Çok acı geçmiş olsun.Elden ne gelir ki El-Muallim in dediği gibi Allah veren o alan o.İnşuşursun bebeğine
allah bu sefer kav

kukaaaaaaaa cok uzuldum canım .................ozelden yazdım opt senı ...........

Canim evet kan degerini ogrenince maf olduk esim cok kotu durumdaydi onun yanaklarindan damlayan goz yaslari uzuntusun gorunce daha beter oldum////Dedigim gibi Rabbim kaldiramayacak yuku kuluna artmas/ Herseyin hayirlisi/ Insan istemese bile herseye dayanirmis/// Suan icin Allaha sukur ediyorum ayaktayiz saaglikliyiz ///

Duana ihtiyacim var Allaha emanet ol! opuyorum!

canım benım cok ısterdım senıde mutlu gormek cokkkkkkkkk ama sen öle guclusun kı masallah sana rabbım uzmesın senı ınş gelsın melegın kısa zamanda yuregıne ferahlık versın rabbım

Muallimcim çok sağol canım ne güzel şeyler yazmışsın. senin ikizlerinle yaşadığına benzer şeyleri ben de oğlumda yaşadım. inşallah sonunda ben de sevinebilirim.
Aretcim amin canım. çok sağol.
arkadaşlar stresin vücuda zararlarından bir tanesini de şu an yaşıyorum. bende arada sırada yağ bezesi çıkıp apse yapardı. son beş yılda 4 vayrı yerden operasyon geçirdim. o bölgeyi kesip apseyi drenajla akıtıyorlar. sonrasında geçiyordu. bugün de göğüsle koltuk altı arasındaki yerde çıktı. az önce hastaneden döndük. yalnız bu sefer operasyon sonrası inanılmaz bir ağrı yaşıyorum. unutmak için siteye girip göz atayım dedim. bir yandan da inleyip duruyorum. konu stresle ne alaka derseniz, doktora sordum bu neyin nesidir 5 yılda beşinci kez oluyor diye, o da bana stres vücutta belirli yerlerden arızalar çıkarır. sizde de bu şekilde oluyor, vücudun bir çeşit tepkisi dedi. ben 7 yıldır bebek sahibi olmaya çalışıyorum. son beş senesi de aşılamalar ve tüp bebek süreci. şu ağrım bir geçsin bir daha sakin olup, akışına bırakmak için elimden gelen tüm çabayı sarfedeceğim.

Günaydın,
Bensunaz canım, ben 5. tedaviye başlıyorum. Pozitif sonuçlananı 30+6'da kaybettim. Zaten erken doğum olacaktı biliyorduk. O yüzden 10 gün sonrasına gün verilmişti. Ama olmadı işte. Sebebi ise otopsiden öğrenildi. Böbrek yetmezliği varmış. Amniyosentez falan hep temiz çıkmıştı. Ben 24. haftada preeklampsi geçirmiştim. Hep yattım. Ama olmadı işte. Toparlanmam çok zor oldu. Hatta samimi olmak gerekirse toparlanamadım. Herkesten herşeyden uzaklaştım. Ama o tedavide o kadar olumluydum ki. Şimdi yine aynı ruh hakine girmek istiyorum çünkü pozitifliğin sonucunu görmüştüm.
Tedavimi Çamlıca Medicana 'da yaptıracağım. Akupunktura devam ediyorum. Bu hafta sonu da psikoloğa gittim. İyi geldi. Rahatlama teknikleri öğretiyor, uyguluyorum. Umarım sonuç alırım. Umarım hepimiz bu sefer bebeğimize kavuşuruz.
Unutma canım pozitif olmak çok önemli. Kanada'da tüp bebek tedavisini destekleyen bir alternatif tıp merkezi var. Orayı okudum.
Sana çok kısaca anlatayım. Sık sık doğada yürüyüşler yapmak, en çok bakliyat tüketmek, bol sebze meyve yemek, haftada iki gün balık, bir gün et yemek, pozitif düşünmek, yoga meditasyon ve akupunktur.
Sen zaten başlama kararı verdiğine göre ruhen hazırsın demektir.

eylülcüm çok güzell yazmıssın canımmm...wala moral oldu bana..psikologu bende düşünmüyor değilim hani..inşş başlamamda ilk işim bitene kadar gitcem..vede ben balık hiç yememki..sevmediğim için...ama faydalı çokmuş ..dur zorlada olsa yemeye çalışacam........................eylülcüm inşalllaaahhh sende pozitif sonucu alır sonuna kadar götürür bebeşi kucagına alıırsın inşaaalllllaaahh........rabbim bu mücadele kimsenin kucagına boş bırakmaz inşallaahhhh..dualarımız kabul olur inşallaaahh..a.e.o...opuyorumnanaktan

bensu gunaydın ..........eylule kulak vermen cok guzel ınşş hersey guzel olucak balık dedınızde aslında bende sevmem öle cok sık yemem ama omega 3 oldu ıçın cok onemlı ılla balık sart degıl balık hapları var ya onlar cok onemlı toprakta gulende kullandı sanırım markasını yazarım o daha ıyı dr onerıyoo hamılelıge baslamadan uç ay onceden baslıyosunuz ıçmeye ben hem oncesı hem hamıleyken sevmesemde cok duzenlı aldım sımdıden ıçmeye baslayın derım........tadı anlasılmıyoo bıraz buyuk sadece..........
gunaydın hatunlar benım bucurler kjahvaltı yaptı bırı bı kosede bırı bı kosede

Canim Allah buyuktur Insallah bu gozyaslar bosuna degildir... Nankorluk yaptim sukur yerine sebep aradim sukur diyorum ama kalbimde nedenini ariyordum... Suan kalbten sukur diyorum ne yapalim kaderimizde anne olmak varsa olacaktir... Allaim anne olmak isteyen herkeze nasip etsin!

Allah hepimize yardimci olsun! Bebisler nasillar oturmaya basladi mi? Allahim sizlee bagislasin!

Gecen sene akupunktur almistim yuzdeki agrilar ve fitik agrisi gecmisti biraz toparlandiktan sonra ben almaliyim diyorum...Insallah

Burdaki arkadaslarin yazilarini okudum uzluldum de sevindim...Cocuk sahibi olabilmek icin nelerden geciyoruz Allah ardimcimiz olsun!

kızlar merhaba, hayırlısıyla bu ay ben de uzun protokol mikroenjeksiyona baslayacagım dun ilk lucrin imi oldum..

baya bir arastırdım ve akupunturun da ek bir tedavi oldugunu okudum.. hatta bahceci klinigi'nde direkt akupuntur tedavisi yaptıklarını bile gordum..

sizin yazdıklarınızı az cok okudum ama son yazısmalarınızda gunluk sohbetler, ilk yazısmalarınızda da akupuntura gidip gitmeme kararı aldıgınız yazılar var dolayısıyla okuyamadım aradaki sayfaları..

zahmet olmazsa bir arkadas bana yardımcı olabilir mi bu konuda?

ben yıllar evvel gitmistim akupuntura baska bir saglık sorunu icin ve yine aynı yere gitmeyi amaclıyorum da orayı aramadan size danısmak istedim:

ilk gittiginizde ne soyluyorsunuz tup bebek icin tedavi olacagım mı diyorsunuz? akupuntur nerelere yapılıyor, eletrikli mi eletriksiz mi?

tedaviye ne zaman baslanıyor ve hangi sıklıkta gidiliyor? en cok ne zaman etkili,?

bugun benim 22. gunum ve 2. lucrinimi olacagım..

cevap veriseniz cok sevinirim.. Allah evlatlarınızı size bagıslasın adayların da kucaklarını bos bırakmasın..

Sevgileropuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

Bensucum madem balık sevmiyorsun, o zaman Muallim'in dediği doğru. Hapını kullan.
Kuka sonucun için çok üzgünüm. İnşallah en kısa sürede toparlarsın.
Gökçce, Deniz sizler nasılsınız.
Aret iyi gidiyor anladığım kadarıyla. İnşallah canım sonuna kadar böyle sorunsuz devam et ve sağlıkla al kucağına.

Luna selam,
Tedavin hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonucunu alacaksın. Akupunktur için gittiğinde tüp bebek tedavisi olacağını söylemen yeterli. Zaten yumurtalıklar, rahim ve kan akımı için vücut dengesini sağlıyor. Gerginliği de alıyor.

slm herkes iyidir insallah...
bensunaz,kuka,eylul..insallah tez vakitte sizlerde anne olcaksiniz.yeterki umudunuzu inancinizi yitirmeyin..
aret gokce masallah bebislerinize...
saglikla vakitlerinde gelsinler insallah..

Luna selam,
Tedavin hayırlı olsun. İnşallah pozitif sonucunu alacaksın. Akupunktur için gittiğinde tüp bebek tedavisi olacağını söylemen yeterli. Zaten yumurtalıklar, rahim ve kan akımı için vücut dengesini sağlıyor. Gerginliği de alıyor.

Amin tatlim cok tesekkurler.. Bugun gidiyorum ilk seansa .. Hepimiz icin hayırlısı olsun!:Saruboceq:

Eylül cüğüm şimdilik Allah'a şükür iyi gidiyor.Önümüzde ki ay sende başlıyorsun ben inanıyorum senin güzel haberini alacağımıza.Hemen başlada sevindir bizi.Biliyorsun buradaki herkes birbirimizi gerçekten çok iyi anlıyoruz.
Luna Akapunktura hemen başlamalısın mademki tedavine başladın.Haftada 2 gitsen yeterli.Transferden önce mutlaka yaptır.Belirli bölgelere özel iğneler batırıp elektrik veriyorlar.Yararı olduğunu düşünüyorum ben.Transferden bir gün önce ananas yemeye başla her gün bir dilim 7 gün süre ile.Et ağırlıklı beslemn.Şu an bile kahve ve koladan uzak dur.Her sabah ve akşam bal çörek otu ve tarçın ye.Hazırlamak için. çorba kaşığı öğütülmüş çörek otu*10 çorba kaşığı bal*10 çorba kaşığı hurma.Şimdi başla.Transferden - gün önce kesersin.Sabah ve akşam bir çorba kaşığı ye.Bol şanslar bu arada doğru yerdesin bu site uğurlu.:)

Back
X