- Konu Sahibi el-muallim
- #10.061
Kuka ne hisettiğini çok iyi anlıyorum.Olacak Allah'ın izniyle önemli olan pes etmemek..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
merhaba arkadaslar nasilsiniz? el-mualim canim amin cocuk isteyen herkeze Allahim nasip eder insallah. Biraz toparlanmaya basladim.Allaha sukur artik arkadaslarla iftarlara bile gidiyoruz evden cikmak istemiyordum simdi galiba normal donebildim insallah iyi olurum.Canim sen nasilsin?Bebislerle bos zaman bulabiliyormusun? Nasillar bizim guzeller? Buyuyorlar mi? Allaha emanet ol!optum
bensunaz caim insallah hamile kaliriz ve herkeze duaciyim. Benim tup bebekte ilk denemem ama asilama 2 kere yapildi tup bebege giremiyorduk kac kere hazirlanip yumurta olgullasmasi zor ve amelyatlar yuzunden nasip olmamisti bu yaz ayni sorun yumurta cok gec olgunlasti yeni de girebildik malesef sonuc alamadik.
Her sene korkum yukseliyor artik bebeklere bakarak icim gidiyor o koku o gulumseme... Ne kadar zor 37 yasindayim 38 diyebiliriz artik ne kadar sansim var bir Allah birir. Buyuk umit var ve umitsizlik te var... Cocuksuz hayatima devam edemeyecegim gibi geliyor bu depresyon olabilir...Butun duygulari yasiyorum umitsizlik yalnizlik hicbirsey istememe kendimi hicbirsey yapamayan birisi gibi hisler devam ediyor... Basarmaya calisiyorum kolay olmuyor...Allah bizim icin hayirlisi ne oldugunu bilir..Insallah hersey istedigimiz gibi hayirli olur.
Allaha emanet olun!
selam kızlar...........
babaanneye gıdıyoz hepsı vıyak vıyak ıkısını yıkadım sıra elada ..........alıştım tel yıukamayada.......bugun oğlum talha nın dogum gunu .............orda pasta alıcazzz...............amac bırlıkte olmak opt sızı