Tp Bebek ve Akupunktur

hayirli aksamlar Kizlar nasilsiniz?

el-mualim canim nasilsin? Ben dr ariyorum bir kontrole gitmeliyim sonra bakalim duruma gore insallah bir sorun cikmas. Bu kanamaTup bebekten sonraki durum diye dusunuyorum... insallah oyledir///

Gokce insallah diyorum historoskopi yapilmisti rahimde av gibi birseyleri temizlemisti//Simdi laparoskopiyi dr soylemiyor ben kendim istiyorum simdi yapamam Allah nasip ederse insallah bir sorun cikmasa aralik subati dusunuyorum/tedaviden once insallah/ Canim sen laporoskopiden sonra mi hamile kaldin ?

eylul105 tedaviye start yapmana cok sevindim. Insallah dualar kabul olur hamile kalirsin! duaciyiz..Allahim yardimcin olsun! dr sonuchicbirsey demiyorlar..Simdilir problemlerimiz var cozulurse rahatlayacagim hormon testin yaptirmak gerekir....Yapmam gerekernleri siraladim suan (farz olan orucun kazasini tut dediler ben ise) Sevvalin 6-gunluk orucunu tuttum simdi Ramazanin borc oruclari bitiriyim regl bittikten sonra dogal tedevi yontemine gececegim..Bakalim sizlerle paylasirm insallah

bensunaz canim moralini yuksek turinsallah tutunur insallah hamis haberini verirsin! Duaciyiz...Allaha emanet ol! Ben bilmiyorum her dr degisik soyliyorlar/ Simdi bekliyorum bu regldan sonra sogan kurune baslayacagim sonra yavas-yavas kosu ve yuzmeyi dusunuyorum tabii bayanlar gidebilecegi saatlere zaman uyuarsa...

Allaha emanet olun! gorusmek uzere! guzel sevidirici haberleri verin kizlar! bekliyorum.....Bizde saat 23.38 mmmm tencereye su koyup unutmusum evde kimse yok kokudan dolayi kalktim bu internet var ya az kalsin tencere yanacakmis Allahtan biraz yanik koku disindan birsey olmadi ......

Gorusmek uzere! Kizlar Arapca dersler icin bildigini siteler var mi?

bensu tert gunun ne zaman ılk guzel haberının ver ınşş bu ayın
kukacım oruç borclarını tut bakalım ama zorlanma kendını bence kısın kısa gunlerı de tutulıur sımdı topralamaya moral depıolamaya calış bnce ınş hıc bı sıkıntın cıkmaz muayenede ınşş gec kalma muayeneye bekleme sakın hemen gıt ıyı bı hekıme ....zaman cok onemlı.........googla arapca dersler yaz sıteler cıkıyoo karsına ...........
eylul coooook sevındım bısmıllah dıelım ınşş cook guzel olur bu yılın yenı hamılelertı olun ınşşşrabbım kolaylıklar versın sıze....moralını yuksek tut hıç gerıyee bakmaaaa
hepınızı cok opt benım cadılar zor uyudu cook uykum var azcık yatayım opt szı

hayirli aksamlar Kizlar nasilsiniz?

el-mualim canim nasilsin? Ben dr ariyorum bir kontrole gitmeliyim sonra bakalim duruma gore insallah bir sorun cikmas. Bu kanamaTup bebekten sonraki durum diye dusunuyorum... insallah oyledir///

Gokce insallah diyorum historoskopi yapilmisti rahimde av gibi birseyleri temizlemisti//Simdi laparoskopiyi dr soylemiyor ben kendim istiyorum simdi yapamam Allah nasip ederse insallah bir sorun cikmasa aralik subati dusunuyorum/tedaviden once insallah/ Canim sen laporoskopiden sonra mi hamile kaldin ?

eylul105 tedaviye start yapmana cok sevindim. Insallah dualar kabul olur hamile kalirsin! duaciyiz..Allahim yardimcin olsun! dr sonuchicbirsey demiyorlar..Simdilir problemlerimiz var cozulurse rahatlayacagim hormon testin yaptirmak gerekir....Yapmam gerekernleri siraladim suan (farz olan orucun kazasini tut dediler ben ise) Sevvalin 6-gunluk orucunu tuttum simdi Ramazanin borc oruclari bitiriyim regl bittikten sonra dogal tedevi yontemine gececegim..Bakalim sizlerle paylasirm insallah

bensunaz canim moralini yuksek turinsallah tutunur insallah hamis haberini verirsin! Duaciyiz...Allaha emanet ol! Ben bilmiyorum her dr degisik soyliyorlar/ Simdi bekliyorum bu regldan sonra sogan kurune baslayacagim sonra yavas-yavas kosu ve yuzmeyi dusunuyorum tabii bayanlar gidebilecegi saatlere zaman uyuarsa...

canım ben laparaskopi ve histereskopi yaptırdım iki ay sonra tüp bebek yaptık olmadı genetik test yaptık hücre bozuklugu kan pıhtılaşması çıktı ara verdik o sırada asprin ve nerox b kullandım iki ay sonra geldi kızım

sllmm lar kıslaarr...eylülcüm rabbim emeklerinin karşılığını veirir inşaallaahhh...doktorun kim orda eylülcüm...belkim hamiş kalırsam doguma oraya gelirim kimbilir........gökçecimm ayın 26 sı test günüm ama oda pazara denk geliyor...sanmıyorum labaratuar bölümlerinin açık olduğunu .ama yinede eşim sorcak...olmazsa pazartesi yaptırırız artık...ama pazar günüde eczaneden alacagım testi yaparım diorum..walaa kafam çok karışık bakalım hayırlısı...inşallaahh seninde hayırlı haberlerini alırız gökçecimm...muallaimimm kendine çok ii bak canımm ..allahım keşkem banada 3cüz verse .hayırlısı inşalllaahhh........kukacım muallimim gittiği eylülünde gittiği çamlıca medicane hastanesini düşünmedinmi??canımm iyi düşün karar ver.benim gittiğim memoril hastanesi çok güzel hijyenik yer .zaten nilde orda hamiş kaldı.darısı benim başıma inşallllaaaahhhhh..kukacım hayırlı haberlerini beklioruz canımm.............neysee hepinizi çok çok öpüorum..opuyorumnanaktan

selaaamm
bensucum tüm hastanelerin laboratuvarları açıktır pazar günü. ben testlerden birini pazar günü yapmıştım. hangi hastane olduğu ve saati farketmez. acilden gir ve bhcg yaptıracağını söyle. idrar testi yapma bence canım. 1 saatte sonucu veriyorlar. inşallah alacaksın o gün güzel haberi. merakla ve dört gözle bekliyoruz.
arkadaşlar ben bugün ilk iğnemi oldum. sabah doktora gittim. 9.30 randevusuydu ama doktorun Bahçelşevler'de amelyatı varmış, haliyle okulların açılış günü olduğu için 10.30'da girebildim. Neyse sonuçta muayene sonunda 8-20 yumurta buluruz dedi. 300 ünite gonal-f verdi. ilk iğneyi orada yaptılar. saat biraz ters oldu benim için. çünkü bundan sonrasını da işyerinde yapmam gerekecek. önce çok mutlu çıktım. sonra aklıma takıldı. malum psikoloğa gittiğim için kafa çok rahat, o sırada aklıma gelmedi sormak. telefon açtım. ben daha önce gittiğim merkezde ilk gonal-f ile beraber menogon, femara ve estrofeme başlıyordum, bana yalnız gonal f verdiniz diye. onlar da perşembe günkü test sonucuna göre ilaç dozu veya ilave ilaçlara doktorun karar vereceğini söylediler. Perşembe günü doktora da soracağım bakalım. Muallimcim sende de böyle mi başlamıştı tedavi? FMF için colchicine kullanıyorum, doktor önceki muayenede de bu ilaca takılmıştı. Transfer ile birlikte bu ilacı bırakacağım. İlacı bırakınca yapılacak transferde başarılı olabiliriz dedi. İnşallah diyorum.
Doktorun adı Ömer Faruk Vanlıoğlu.
Muallim'cim gerek Ayten hanımdan gerekse Faruk beyden çok memnun kaldım Teşekkürler. Ben de herkese tavisye ederim.
Mualllimcim senin tedavinle ilgili sorduğum sorunun yanıtını merak ediyorum canım.
Kendinize iyi bakın arkadaşlar.

eylul hayırlı ols ınşşşşşşşşşşşş evet öe baslamıstım bende kan testının degerlerıne gore farklı ıgne ve doz oluyo ınşşşşşşşşş ya ınşşşşşşşşş rabbım ol desın

gunaydınnnnnnn topıkte baya hareketlılık var
bensucum rabbım gonlundekının hayırlısını versın canım alahım son tedavın olsun ve yavruna kavustursun senı
kuka allahım sanada yardım etsın
bende bu hafta sonu rahım fılmıne randevu alıcam bır aksılık olmazsa ve bırdahakı ay baslasam dıyorum benım uzun protokol olucak yıne doktorum senın gebelıgını uzun protokolde yakaladık yıne onu denıcem dedı
dua edın canlar banada hayırlsı neyse ve vaktı en kısa zamanda hayırlısıyla gelsın artık bende hayırlsıyla ıkız ıstıyorum ama hayırlsıyla ınsallah

Muallim sağol canım rahatladım biraz.
Açıkçası doktor bana önceki muayenede sayıda problem yok, kalite önemli demişti ve tek gonal f verince soru işareti oluşmuştu kafamda şimdi rahatladım.
Ben 5-6 yumurta olursa iyi diyordum, çünkü geçen yıl tedavide 8 yumurta bulunmuştu. Aradan 1 yıl geçti. Zaten kritik yaşlardayız. O yüzden 8-10 yumurta benim için iyi oldu. Tabii umarım iyi kalitede olur, embiryo da iyi olur da artık güzel sonuç alırım. İnşallah canım bu sefer olur. Sağol duaların için.
Bensucum sen nasılsın? Oyalanabiliyor musun birşeylerle?
Gökçecim ne güzel azıcık kaldı yavrunu kucaklamana. Sağlıkla inşallah.

kız bensuuu ne zaman test................ayyy cook merak edıyooom bendeeeeeeee
nısam hadı canım ya sende start verıcen ınşşşşşşşş ya uç kuka ıle dort hamılemız olur ınşş bıde bluesu ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş............
bensu..............beklıyoooooooooo rabbım nasıp et
eylul....................tedavvıde ........rabbım nasıp et
nısam...................tedavıye baslıcak.........rabbım ıkız ver...........
kuka ............ınş kendılığınden gelır ınşşşşşş rabbım nasıp et
blıuesu .........ınş tedavıye basklar bılmıyorum naptı.......rabbım nadıp et
amınnnnnnnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnn amınnnnnnnnnnnnnnnn

ayyyyyyyyyyy muallımcım kızlar dmeek bırbırlerınıde dovmeye basladı heee ayy cok guzel ya
sana suan ıskence gelıyordur ama bana cok guzel gelıyor yaaaaaa
ayy duaların ıcın amiiiiiiiiiiiiiin dıyorum amiiiiiiiiiin
allahım herkesın gonlundekının hayırlısını versın
banada hayırlısıyla su son denememde ıkız versın saglıklı sıhhatlı hayırlı uzun omurlu olsunlar hepımızınkı ınsallah canlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

Bensunazcım ben de testini çok heytecanla ve merakla bekliyorum.Pazar değil c.tesi yap testini 1 günden bir şey olmaz.C.tesi bizi sevindir hadi.İnşalllahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh...

evet cumartesı olabılır ama sanırım dr lar testı pazar olana pazartesı dıyoo.............hadı yaaaa ınşşşşşşşşşşşşşşş hımmmmmmmmmm toprak kız aklınma senın tet gunlerın geldı pıs kız ıdrar testı yapmıstın dımı cok kızmıstım sana ...........moralını bozuyo cunku ınsanın ............sana kac gun ceza vermıstım canım yaaaaaaaaaa o gunlerde gectı ya senın tatlısın da benımkılerde yanımızda rabbım tum ısteyenlere versın cok heyecanlı gunler bıu gunler..........kızını yerım ben

slmlarr herkezee....herkez iiii inşalllaaahhhh....eylülcüm bende ilk klomenle başladım 2gün sonra gitmemde cetro-taytlq devam ettim canım inşalllaahh herşeyin hayırlıısı...fazla kafaya takma canım doktorunaq güven..rabbim pozitif sonucu nasip eder inşalllaaahhh.......amiiiiinnnn gökçecim,kukacımm,nisamcımm,toprakcımm inşalllaaahhh hepinize pazar günü müjdeli haqberi veririm inşallaaaahhhhh...toprakcım pazar günü bakılıyormuş.eylül öle diyor..artık gününde yaptırırız..........muallimmm ne güzeelll olmuş öyleee..bayıldım walaaaa....inşallaaaaahhhh başıı çekerim hamilelikteee kıslaaaaarrrr..............ALLLAHIM NE OLUR SALİH EVLAT NASİP ET BANA aminnnn......rabbim kimsenin emegini boşa vermesinn...hamişlerede tez yakında saglıcakla kucaklarına almayı nasip etsin...başlayanlarında emeklerini boşa çıkarmasın inşallllaahhh...bebişleri olanlara saglıcakla büyütmeyi nasip etsin kıslarrr...dualarım hep sizlerle....amiinnn...

toprak bu senın kedıcık yaaaaaaaaa
masalah baya buyumus evladın
dua et emı bızede nasıp etsın mevlam

Etmez miyim Nisam?Hep dualarımdasınız.Kızıma baktıkça hep şükrediyorum ve Allahım isteyen tüm kardeşlerimede ver diyorum.Ama hiç unutma Vakti zamanı gelince olacak.Ne öncesi ne sonrası.

Back
X