Tp Bebek ve Akupunktur

Kukacım inşallah canım rüyada üzülmem, sevince işaret olsun. Allah hepimizi sevindirsin inşallah.
Muallimcim sağol canım duaların için. Allah razı olsun. En çok ihtiyacımız olan şey.
Bensunaz çok ama çok sevindim. İnşallah tutunacak, bebeğine kavuşacaksın.
Ben de psikolog, akupunktur devam ediyorum. Önümüzdeki hafta başı tedavi başlar sanırım. Bu sefer ertelemeyecek gibiyim. Ama acayip gel-gitler yaşıyorum. Genelde sakinim. Ama bazen heyecan, bazen umut, bazen de umutsuzluk oluyor. Geçen gün psikologa söyledim. Negatif olması sadece negatif anlamına gelmiyor, pozitiften uzaklaşmak demek oluyor diye. Sanırım hepimizin tedavilerde yaşadığı en büyük problem bu.
Bugünkü aklım olsaydı ilk yaptırdığım yere gitmezdim. Hele daha öncesindeki doktorumun hiç problem yok, bekleyelim lafına hiç de beklemezdim. Ama onlar artık geçmişte kalanlar. Şimdi önemli olan önüme bakmak. Hamile kalır mıyım, kalırsam aynı süreci bir daha yaşar mıyım? Bunları kafamdan ne kadar atarsam o kadar iyi sonuç alırım. Hep duyarız ya sebepsiz infertilite grubundan. Yıllarca denediler, olmadı, vazgeçtiler ve o ay oldu diye. İşte bu rahatlamayı vermek gerekliymiş vücuda.. Kanada'da bir site sebepsiz infertilite ile stresi ilişkilendirmiş. Stres, rahimde istem dışı kasılmalara yol açarak tutunma problemine neden oluyormuş. Ne kadar stresten uzak o kadar iyi yani. İnşallah herşey çok güzel olacak. Bensunaz da güzel haberi verecek bize.

Günaydın,
Eylül, sebepsiz infertilite yani olmaması için hiç bir sebebin yok.Bence en iyi gurup.Bence tek problemin stres onun içinde psikoloğa gidiyorsun.Eylül bilmiyorum be sefer olacak diye hissediyorum Allah'ın izni ile.Hangi hastaneye gidiyorsun?
Bu arada bende PKO var tüplerim tıkalı artı endometriumum ince:)
Yeter ki insan istesin inansın yılmasın ve inandığı güvendiği emin olduğu bir merkeze gitsin.Ve en önemlisi stresten uzak dursun .Özellikle transferden sonra şımartın kendinizi ne istiyorsanız onu yapın.En sevdiğiniz şeyleri yiyin çok fazla yorulmadan gezin.9 yıl uğraştan sonra benim düşüncelerim bu.
Allah isteyen herkezin kucağını boş bırakmasın.İnşallah kavuşalım Meleklerimize.Emeklerimiz boşa çıkmasın.

Merkez konusunda tereddüt yaşayanlara İstanbul Tüp bebek Merkezi Aret Kamar'ı tavsiye ediyorum.İşini titizlikle yapan bir doktor.Aklınızda bulunsun...

El Muallim kızların çok güzel çok tatlı.Allah analı babalı büyütsün inşallah:)
Toprak seninde kızın çok güzel maşallah:)İnşallah iyileşmiştir.
Bensunaz ne kadar sevindim bilemezsin.Dün okuyunca.İnşallah tutunur.Allah sevindirsin seni.
Kuka çok geçmiş olsun.İyi güvendiğin bir doktora git ve tam sebebini öğren çoooook geçmiş olsun...

Sevgiler...:nazar:

Aretcim inşallah canım hissettiğin gibi olur. Tıbbi açıdan bakınca senin durumun epey zor görünüyor gerçekten. Hem PKO hem endometrium ince. Ama başarmışsın ne güzel. Diğer yandan da sebepsiz olması insana kafayı yedirtiyor. Yumurta sayısı iyi, embriyo oluşumu bölünmesi iyi, ama tutunma yok işte. 4 denemede toplamda 15 embriyo yerşleştirildi. 1 tanesi tuttu. Onu da kaybettim zaten 30+6 haftada.
İlk denemem Kadıköy Şifa'ydı. Kimselere tavsiye etmem. Sadece gonal f verildi. başka hiçbir ilaç yoktu. Kaliteyi artımak için falan hiçbirşey verilmedi. Her kontrolde hastaneye salına salına geç gelen bir doktoru 1-2 saat arasında bekledim. İşten izin aldığım için çok zor günler geçirtti bana. Transfer öncesi 1 litre suyu içirip beni dayanamayacak noktaya gelimnceye kadar beklettiler. Çünkü doktor yine geç kalmıştı. Ben kan ter içinde transfere girdim. Transfer sırasında 5 dakika katater gelmesini bekledik ve teansfer sonrasında sedyeden sedyeye geçmem için bir Allahın kulu yardım etmedi. Aksi gibi eşimi de dışarı çıkardılar. O da yardım edemedi. Tam kabustu yani. Ama tecrübesizlik işte. İyi yer kötü yer bilmiyorsun ki.
Diğer 3 denemem Fertijin'deydi. Memnun kaldım, hatta orada hamile kaldım.
Ama şimdi merkezi değiştirmek, değişik tedavilerein yapılması, bir de farklı gözün görmesi ihtiyacım var. O yüzden Muallim'in ve Deniz'in gidip memnun kaldıkları yere gidiyorum. Çamlıca Medicana'ya. Umarım iyi olur, uğurlu gelir.

Kızlar nasılsınız?Geçmişe çok bakamıyorum çünkü cuma günü taşınıyorum.Evimi kiraya verip annemgilin oraya taşınıyorum.Malum anneannesi bakayacak küçük hanıma.Ece ile toplanmak imkansız gibi.Dün annem geldi Ece ye baktı ben de ancak biraz toplandım.Ece çok yaramaz oldu.Sürekli lgi istiyor.Bensunaz çok sevindim , minik bebeğin annişine toplanacak inşallah.Ben bebişinin sana sımsıkı tutunacağını hissediyorum.Bol bol su iç.Dua et.Dualarım ve aklım seninle olacak.
El muallim bizim diş çıkmadı daha , inciniz hayırlı olsun.
Bebek istiyoruz çok geçmiş olsun bebek reflüsü olabilir mi oğluşunda.inşallah önemli bir ey yoktur.Hızlı hızlı yazıyorum Ece kudurdu yine.herkesi çok öpüyorum.

Merhaba toprak, ben de 4. tüp bebek denememi umut ta yaptrıcam. Bu sefer hiç bir şey eksik kalmasın istiyorum. Umut ta yaptırıp, Bahçeci de akupunktur istiyorum. 1 ay kala başlayıp sadece cumartesi günleri gidebilicem. Sence bu olur mu? Geçen yıl ücreti neydi? Acaba şimdi kaç olmuştur? Bir de akupunktur dr. u öyle umut ta sürekli geliyor muymuş, yoksa senin rican üzerine mi özel geldi?

Meleğin de çok güzel, insan baktıkça "bu gerçek mi" diye sormada edemiyor. :ecrin_bebek: MAAŞALLAH.

gokce sanırım obur bayrama gelır mınık kusun...........ınşş saglıkla
evet canım ekimin 1ile 5 arası sezeryan olabilir normal dogumda 16 sında olur kısmetse henüz kesin degil dogum şekli inş bayramda bende kızımla olurum inşşş
Merhaba kizlar! nasisiniz?
el-muailim caniminsallaAllah buyuktur. Insallah umit ve dualarizbosuna degildir.

bensunaz Rabbim harsiyla yumoslarinin rahime tutunup hamieyim iyen haberin vermeyi nasip etsin! Insaah canm duaciyiz Allahm buyuktur haile kalip saaglikli bir sekilde bebilerini eline almayi nasip etsin! Allaha emanet ol! habersz birama..Sevindirici haberini beiyoruz.

bebek-istiyoruz canim insallh Alahim sizlerle bebislerin hallerini buyumeerini ne yapmmaiz gerektigini sormayi fikir amayi nasip etsin! Cocuk isteyen herkeze Alhim nasietsin!

Gokce Rana23 canim sen hamiismisin? Masallah Allahim bebekleini eline almayi nasip etsin! Bizim icin dua edermisn?

Allaha manet olun! Gorusmek uzee!

Mualimcim bu arada benim kanamam durdu iki gundur iyiyim sol taraftaki agri artti yapisklk var dedi tup mi yoksa bagirsak mi anlayamadim..Insaah onemli birsey degildir. Seviniyorum...
evet canım hamileyim rabbim hayırlısı ile kavuşmak da nasip etsin inş canım tabiki dua ederim hep dua ediyom kk da ki arkadşalarıma bebek isteyen tüm kadınlara rabbim herkesi sevindirsin inşşş
Kukacım inşallah canım rüyada üzülmem, sevince işaret olsun. Allah hepimizi sevindirsin inşallah.
Muallimcim sağol canım duaların için. Allah razı olsun. En çok ihtiyacımız olan şey.
Bensunaz çok ama çok sevindim. İnşallah tutunacak, bebeğine kavuşacaksın.
Ben de psikolog, akupunktur devam ediyorum. Önümüzdeki hafta başı tedavi başlar sanırım. Bu sefer ertelemeyecek gibiyim. Ama acayip gel-gitler yaşıyorum. Genelde sakinim. Ama bazen heyecan, bazen umut, bazen de umutsuzluk oluyor. Geçen gün psikologa söyledim. Negatif olması sadece negatif anlamına gelmiyor, pozitiften uzaklaşmak demek oluyor diye. Sanırım hepimizin tedavilerde yaşadığı en büyük problem bu.
Bugünkü aklım olsaydı ilk yaptırdığım yere gitmezdim. Hele daha öncesindeki doktorumun hiç problem yok, bekleyelim lafına hiç de beklemezdim. Ama onlar artık geçmişte kalanlar. Şimdi önemli olan önüme bakmak. Hamile kalır mıyım, kalırsam aynı süreci bir daha yaşar mıyım? Bunları kafamdan ne kadar atarsam o kadar iyi sonuç alırım. Hep duyarız ya sebepsiz infertilite grubundan. Yıllarca denediler, olmadı, vazgeçtiler ve o ay oldu diye. İşte bu rahatlamayı vermek gerekliymiş vücuda.. Kanada'da bir site sebepsiz infertilite ile stresi ilişkilendirmiş. Stres, rahimde istem dışı kasılmalara yol açarak tutunma problemine neden oluyormuş. Ne kadar stresten uzak o kadar iyi yani. İnşallah herşey çok güzel olacak. Bensunaz da güzel haberi verecek bize.
canım seninde dedigin gibi stres en büyük düşman rabbim sabır versin umarım bu bekleyiş sonunda minigin gelir inşş
kuka ınş daha ıyı olursun ......ama yınede dra gıt ıyıce muayene ets gerekırse tahlıl yaptır senın troıd hormonu nasıl yanı tsh nasıl onuda mutlaka baktır yıne cok onemlı gebe kalınmamasında cok ertkılı........rabbım sıze tedavıye gerek olmadan verır ınşş ya ınş sıkıntısız..........kuka bılkı dualar asla bosa gıtmez rabbım dualarımızı hayırlısıyla makbuyl eylesın mekkede yapılan dualardan eylesın ınş
bulut nerdesın yaaaaaaaaaaaaa bı geldın yıne gıttın
kaymaklım naptın nasıl bebek
herkese guzel bı gun ınşş ben bebuıslerı bugun babaanneye bırakıp gezmeyee kacıcammmm bakalım napcek.............

ayy allah kadıncagıza yardım etsin stres olmuştur oda şiimdi ama olsun babaanne olmak kolay deil :) hem senin kızlar artık akıllı olmuştur zorlamazlar o kadar annesi :)

kıslarr hepinize ama hepinizee sonsuz tşkklerr..alllahımm sizlerden binlerce kez razı olsun..iyiyki varsınız..hepinzi çok seviyorum.......ben dün gece misafirhanede kaldım ..riskke atmak istemedik..aslında hiç gerek yoktu ama eşim istemedi hemen eve gelmeyi.......şimdi evdeyiz kıslarr......çokk dua ediorum...kendimi yormuyorum....tv ve leptopla vakit geçiyorum...inşalllaaahhh o müjdeli pozitif sonucu sizlerle paylaşırım inşallllaaaahhh....rabbim yar ve yardımcınız olsun..kıslarr birde arada bir kasık ağrım oluyor..o doğal bir şeymiş olurmuş..

Bensunaz canım. İnşallah canım pozitif sonucu alacaksın. sen rahat ol yeter. Dualarım seninle canım.

Denizcim sana da geçmiş olsun çok. Aman dikkat et. Kan sulandırıcıdan korkma. İyi bile yapıyorlar bu şekilde. Ben hamileliğin son 1,5 ayı hep yattım. Doğumdan sonra DVT geçirdim. Önceden önlem almak çok daha iyi. Ayrıca bence raporlu olman daha iyi olmuş. Bebeğini çok zor buldun. Dikkat et.

bız geldık çok sukur gezdık bı guzel kızlarımı özledımmmmmm ama ve uslıu durmuşlarr.............cok opt sızı sımdı uyucaz ınşş

Bensunaz canım. İnşallah canım pozitif sonucu alacaksın. sen rahat ol yeter. Dualarım seninle canım.

Denizcim sana da geçmiş olsun çok. Aman dikkat et. Kan sulandırıcıdan korkma. İyi bile yapıyorlar bu şekilde. Ben hamileliğin son 1,5 ayı hep yattım. Doğumdan sonra DVT geçirdim. Önceden önlem almak çok daha iyi. Ayrıca bence raporlu olman daha iyi olmuş. Bebeğini çok zor buldun. Dikkat et.

eylülcüm çok sagol canım .allahım razı olsun....eyülcüm brde ben çok sık idrara çıkıyorum...sendede ilk zamanlar öle olmuşmuydu..rabbim inşalllaaahh senide en yakın kısa zamanda hamişler kervanına katar inşalllaahhh....k.ib.

bensunazım güzel hayırlı haber al inş rabbim minigini göndermiştir inşşşş

amiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnn gökçeciimm inşaaaaalllllaaaahhhhhhhhh.....hep kendi kendime diyorum umutsuz yok umutsuzluk yok...rabbim inşalllaaahh sizler gibi benide hamileler içine katar inşaaaallllaahhhh....gökçecim senin kaç günün kaldı..rabbim saglıcakla kucagına almayı nasip eder inşalllaaahhh..a.e.o.

nısam sagol canım opuyo senı mınışler..............sen naptın neye karar verdın ya
bensu ayyy bende cok heyecanlıyımm ya ınşşş ınşşş guzel haber ver bıze ınşşş canım
herkes nasıl ...............ınş hersey yolundadır okullar baslıyoo kıs geldı sayılır ınş hayırlı bereketlı bı sene olur

Bensucum inşallah güzel haber vereceksin. Bende de sık idrara çıkma olmuştu ama 6-7 hafta gibi başlamıştı. Düşük yaptığımda da 4. haftada yaşamıştım. Ama bu belirtilere hiç takılmamaya çalış. Takılma diyemiyorum çünkü insan ister istemez kendini dinliyor. Ama sen belirtileri farketsen de fazla takılma. Bana doktorum şunu söylemişti: Her hamilelik kendine özgüdür. Sen kendini rahat tutmaya çaılş. Film izle bol bol. Psikoloğum bana film izlemenin insanın düşüncelerini yönelteceği başka birşey kalmadığı için iyi olduğunu söylemişti.
İnşallah canım pozitif sonucu vereceksin ve sağlıklı bir hamilelikle bebeğini kucağına alacaksın.

Gökçecim senin de artık eli kulağında. Hadi bakalım hayırlısıyla o güzel duyguyu tadacaksın.
Muallimcim bende yavaş yavaş heyecan başladı. Sakinleşme çalışmaları yapıyorum. Umarım ilk iğneyi yapınca tüm gerginlik bir anda fırlamaz. Senden de Allah razı olsun. Burayı hiç yalnız bırakmadın. Hep moral ve destek oldun herkese.

canım eylul ne demek ya aynı derdın aynı duyguların ınsanlarıyız bende sızden cok destek alıyorum .........canım nolur hıç sıkma kendını hıç takma kafaya ınşş rabbım bı kezx sıkıntısız verecek ınlşş.............yuceler yucesı herseye kadır .........
bensu ananas alsın eşin hergun ananas ye bı dılım .........altıncı gune kadar ve bol su ıç ve gercekten hep komedı fılmler ızle............benım bu kez kasıklarım cok sıddetlı agrıdı otururken kalkarken cok zorlandım ama hıçbı belırtıye takma dort tup denememde hıç bı belıtrtı aynı olmadı ıkısı pozıtıf ıkısı negatıftı mam neredeyse tum belırtılerı yasıyo ınsan takma sakın ve ıdrar testıde yapma.......bılıyosun ben cok kızıyorum yapanlara hımmm toprakta dayanamayıp yapmıstı ...........onunla küsüp bı hafta cevap yazmamıstım sanırım sımdı hatırladım canım ya dayanamıyoo ınsan ama moral bozuyoo o test..................benım cogul gebelıktıkı cok belırtı yasadım tek gebelıkte olmayabılır rabbım yuzunuzu guldursun ınşşşşşşşşşş
rabbi yessir ve la tuassir rabbi temmim bilhayr
bu duayı cok oku
rabbım kolaylastır zorlastırma rabbım tamamına erdır
rabbi hebli minessalihin.........
rabbım salıh evlat nasıp et..........
amın..................amın............amın................
bol dua......

muallımcım ayyyyy opsunler opsunler teyzelerını bende onları koklaya koklaya opuyorum mınık meleklerım yaa
canım ben de dun adet olmam lazımdı ama hıcbır belırtı yok
buugnde olmadım korkuyorum aksı bırsey olur bu tutup dusmeden dıye
ınsallah adetten sonra rahım fılmı cekılıcem ve 1-2 ay ıcınde denemeye karalıyım ınsallah
doktorumm yumurta rezervın dusuk dıyor
bıllmıyorum ya
bal arı sutu polen karısımı ıyı gelırmıs ondanda kullansam dıyorum sence bılgı varmı bu konuda kalıtelı olmasına yararlıymıs
hayırlsı bana dua edıyon dımı annecım

Back
X