Tp Bebek ve Akupunktur

Biz geldiiiik.
Arkadaşlar bir minik kalp atıyor benimle. Çok şükür doktor ulrasonu iyi buldu. İkiz olmadığına çok sevindim açıkçası. Çünkü FMF hastası, ilk gebelikte preeklampsi, derin ven trombozu, erken doğum riski yaşamış ve anne karnında bebeğini kaybetmiş biri olarak yeterince riskli gebelik statüsüne giriyorum. Bunu ikiz gebelikle artırmamak daha iyi.
,

Tabi ki hayırlısı ne ise o olsun zaten.Çoook sevindim canım.Ne zaman sonra ki kontrol?

eylülcüm...çoooook sevindim canım...bende bu güzel haberi bekliyordum....darısı bana ve diğer isteyen tüm arkadaşlara olur inşşşş.....:nazar:

Kız huriş nerdesinn sen bakim nerelerde bulcam ben seni :5::5::5: Niye bizim topige gelmiyosun tek vefalı arkadasım beni seni cok seviom gel öpim :16:

Denizcim benim geçen gebelik sonrası tromboz panel testim yapılınca ortya protrombin 20210 heterozigot diye bir tablo çıktı. Pıhtılaşma faktörü ama çok önemli değil. Faruk bey de çok önemsemedi çünkü bu tip tabloyu çok sık görebiliriz dedi. Ama yine de önlem olarak coraspin100 ve clexane 4000 kullanıyorum. Bunu tüm hamilelik boyu kullanacapım inşallah. Varis çorabını normalde de giyiyorum, hem kışın sıcacık tutuyor. Ama şu an onu kullanmıyorum. Çünkü hamileler için değil bendeki. Boşu boşuna karnımı sıkmak istemiyorum. Bir iki ay sonra hamileler için olanı alırım.

Kaç haftalık olmuş bebeğin? Ne zaman yapıyorsun takvimini?Takibi daha kolay oluyor canım

Selam canim
Henuz islerim bitmedi bugunde kapilari gardrobu temizledim dun aksam cook utu yaptim helede pasanin utusu hic bitmiyor.
Sen ne yaptin pasa nasil gaz problemin gecmedimi canim Allah kolaylik versin bende bugun 4 te dr gidecem kontrolumuz var.Asilarimiz var bakalim kac kilo oldu tostosum camirim heeec bitmiyor.Kusmuklu oglum seninkide kusuyormu?
Ek guda icin erken degilmi canim neyse cikmam lazim batirdi gene ustunuuuuuuuuuuuuuuu :1:

iyiyiz.gaz sorunu tamamen gecmedi..ama eskiye nazaren iyi..ek gidaya doktorumuz kilo alimi iyise 6.aydan once baslamayiz dedi..ek gidaya baslarsak gaz sorunu duzelir hevesinden acele adiyorum..2 ay daha dayanalim ne kadar anne sutu alirsa kar..bakalim haftaya kontrol var ne dicek..canim oglum biara cok kusyordu..fiskiriyordu resmen..halilar,ustumuz hep batiyordu..reflu varmisti gecti cok sukur..simdi o kadar kusmuyor sadece fazlaligi veya hava yuttuysa onu cikarirken az kusuyor...bizim 1 aydir salyalar gundemde:)kucaga alinca yerlere sap sap.kendi ustude islaniyor..baktim olmuyor onluk takmaya basladim o islaniyor degistiriyorum..kilo kontrolunu ben evdede takip ediyorum haftalik baskulde tartiyorum..haftaya bizimde 4 asimiz var:24:iyi bak tostosuna..

Aretcim dün itibariyle 6 haftamızı doldurmuş oluyoruz. Bugün 7. haftaya başladık.
Ben cetvel yapmayı bilmiyorum, hem biraz daha zaman geçsin. Haftaya tekrar kontrole gidiyoruz. Aslında iki hafta sonraydı ama bayram olduğu için, bayram öncesi tekrar görsün dedi hemşire, peki dedik biz de.
Sen nasılsın, herşey yolunda değil mi?

Aretcim dün itibariyle 6 haftamızı doldurmuş oluyoruz. Bugün 7. haftaya başladık.
Ben cetvel yapmayı bilmiyorum, hem biraz daha zaman geçsin. Haftaya tekrar kontrole gidiyoruz. Aslında iki hafta sonraydı ama bayram olduğu için, bayram öncesi tekrar görsün dedi hemşire, peki dedik biz de.
Sen nasılsın, herşey yolunda değil mi?

Yarın sabah benim rutin kontrolüm var 3 haftada bir çağırıyor doktorum.Yolunda olmasını umuyorum canım.İnşallah alırız sağlıkla kucağımıza meleklerimizi:)

Biz geldiiiik.
Arkadaşlar bir minik kalp atıyor benimle. Çok şükür doktor ulrasonu iyi buldu. İkiz olmadığına çok sevindim açıkçası. Çünkü FMF hastası, ilk gebelikte preeklampsi, derin ven trombozu, erken doğum riski yaşamış ve anne karnında bebeğini kaybetmiş biri olarak yeterince riskli gebelik statüsüne giriyorum. Bunu ikiz gebelikle artırmamak daha iyi.

Eylül çok tebrik ediyorum.Şimdi yazamıyıorum görüşürüz.

gunaydın ...........
eylul ne guzel bı haber ya cok sevındım dun aksam geldım dırdım okudum cok sevındım benım cadılar aglasınca kapattım ama mutlu kapadım..masalllah ınş tamamına erersın .......tek demek hayırlısı ols saglıkla gelsınde yetrekı ınşşşşşşşşşşşş sımdı her gunu her sanıuyeyı sayma vaktı sıl bastannnnnnnnnnnnn................sımdı beklemek daha bı baska ıçınde oldugunu bılmek el parmakları sacları gozlerı belırgın olucak bu hafta su olucak bu hafta su dıye beklemek cok heyecanlı sonra hareketlerını hıssetmek sonra kıme benzıcek demek...............ınşşşşşşşşşşşşşş canım ya erkek ya kız ne olursa ols saglıkla gelsın annesı................
herkesı opt toprak bebıs ıst gokce denız aret nıl kuka dahhhhha kım varsa opt

Denizcim benim geçen gebelik sonrası tromboz panel testim yapılınca ortya protrombin 20210 heterozigot diye bir tablo çıktı. Pıhtılaşma faktörü ama çok önemli değil. Faruk bey de çok önemsemedi çünkü bu tip tabloyu çok sık görebiliriz dedi. Ama yine de önlem olarak coraspin100 ve clexane 4000 kullanıyorum. Bunu tüm hamilelik boyu kullanacapım inşallah. Varis çorabını normalde de giyiyorum, hem kışın sıcacık tutuyor. Ama şu an onu kullanmıyorum. Çünkü hamileler için değil bendeki. Boşu boşuna karnımı sıkmak istemiyorum. Bir iki ay sonra hamileler için olanı alırım.

canım bu kan sulandırıılar zaten derin ven trombozunu önler. sende varis yoksa kan sulandırıcı alırken ne kadar gerekli bilmiyorum. bana varis doktoru verdi. karnı örtmüyor tabii kasığa kadar olanlardan. dediğim gibi sigvaris, pahalı ama varisi olanların bunu kullanması gerekiyor öyle ibici vs olmuyor bize. ben bu hamileliğini sağlıkla tamamlayacağına ve bebeğini kucağına alacağına eminim. inşallah bu kadar beklediğine ve emeklerine değecek.:16:

zaman geçsin ticker ını ben yaparım ama araya benim doğum falan girecek. yani ya acele et ya çok bekleyeceksin

Son düzenleme:
Eylülcüm tekrar tebrik ediyorum canım.Dün Ece den yazamadım.Transferden sonra ikiz demiştim ama sonucuna göre tek olduğu belliydi.Tek daha iyi kucağına aldığında anlayacaksın tek bebikle bile insan zorlanıyor.Gülsüm abla nasıl başa çıkıyor ben hayranlıkla bakıyorum.Neyse çok öptüm hepinizi çalışmam lazım ama ben çalışmak istemiyorum alışveriş yapmak istiyorum...:-)

Toprakçım, Muallimcim çok teşekkürler.
Muallimcim valla öyle doğru demişsin ki. Kontrolden sonra rahatlayıp hemen sonrasında yeni soru işaretleriyle bir sonrakini beklemek gibi bir durum var. İnşallah sağlıkla devamı gelsin de ben tüm vesveselerin getirdiği bunalıma razıyım.
Denizcim kan sulandırıcı yeterli bence de, zaten coraspin de alıyorum. Doktor da hiç lafını bile etmedi varis çorabının. Cetveli doğuma girmeden yaparız canım. Doktor da hala sana doğum tarihini vermedi gerçi.

herkes nasıl kontroller nasıl bebekler nasıl............bız ıyıyız yaramazlıga devam dışlerımız goruldu cıkmaya devammm emeklemeler hızla devam edıyo cekmeceler karıstırılıyoo aglamalar oooooooooooooooooo ıste böle gezıyoz bı yandannn ..opt sızı ıyı bakın kendınıze ancak uyuudukar bende uyuyayım azcık

günaydın
bu sabah kaverengi kanama ile uyandık. apar topar doktora gittik tabi. muayenede kalp atışımız devam, kese etrafında kanama yok. rahatladım tabi. iki günlük progynex devam sonra telefonla konuşucaz duruma göre ilaçlar ayarlanacak. şimdi evde yatıyorum. hamileliklerin %40'ında kanama görülmesi normalmiş. Geçen hamilelikte çok korkmuştum ama bu kanamaya hazırlıklı gibiydim. Bir de o kadar kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu sefer daha rahatım. Doktor da endişe edecek bir şey yok dedi. Umarım herşey yolunda devam eder. Randevuyu da 22 kasıma verdi. Önemli bir şey olsa ta 22 kasıma ertelemezdi diye düşünüyorum. işte böyle arkadaşlar. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Allahım inşallah tamamına erdirir. Herkesi, tüm bekleyenleri ve isteyenleri kucağı boş bırakmaz.

günaydın
bu sabah kaverengi kanama ile uyandık. apar topar doktora gittik tabi. muayenede kalp atışımız devam, kese etrafında kanama yok. rahatladım tabi. iki günlük progynex devam sonra telefonla konuşucaz duruma göre ilaçlar ayarlanacak. şimdi evde yatıyorum. hamileliklerin %40'ında kanama görülmesi normalmiş. Geçen hamilelikte çok korkmuştum ama bu kanamaya hazırlıklı gibiydim. Bir de o kadar kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu sefer daha rahatım. Doktor da endişe edecek bir şey yok dedi. Umarım herşey yolunda devam eder. Randevuyu da 22 kasıma verdi. Önemli bir şey olsa ta 22 kasıma ertelemezdi diye düşünüyorum. işte böyle arkadaşlar. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Allahım inşallah tamamına erdirir. Herkesi, tüm bekleyenleri ve isteyenleri kucağı boş bırakmaz.

Merak etme çok normal canım 6.hafta benimde kahverengi bir akıntı olmuştu.Çok normal yerleşme kanaması o .Hatta yerleştiği için sevin.Ben ilk hamileliğimi öğrendiğimde hemşire bana eğer bir kanama olursa sakın endişe etme yerleşme kanamasıdır demişti.Önemli olan adet kanaması gibi olmasın.

günaydın

canım geçmiş olsun....dr.un korkulcak bişey yok demiş bak...için rahat olsun.......inşşş... sonuna kadar herşey yolunda gider canım.........

Back
X