- Konu Sahibi el-muallim
- #11.061
aretcim senin için de çok çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip edecek inşallah. bu arada teşekkür ederim canım içim rahatlıyor böyle örnekleri okuyunca.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oh çok şükür...herşey yolundaymış...çok sevindim canım....
aretcim senin için de çok çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip edecek inşallah. bu arada teşekkür ederim canım içim rahatlıyor böyle örnekleri okuyunca.
Sağol canım.Son durumun nedir? Tedavin ne zaman canım
Eylülcüm benimde olmuştu kahverengi kanamam.Nasıl moralim bozulmuştu anlatamam.Eşimin amcaoğlu gelmişti kalmalı ve yemekli ,onlara hizmet ederken yoruldum o yüzden oldu diye çoook üzülmüştüm ağlamıştım.Eşime demediğimi bırakmamaıştım senin akrabaların çok düşüncesiz emrivaki yapıp geldiler yeni hamile bayanın evine gelinir mi diye sinirimi eşimden çıkartmıştım.Allahtan sonra tekrar etmedi.zaten dr. da kırmızıya çevirmedikçe problem yok demişti.sen de rahat ol bol bol dinlen bol su iç.
Aretçim gözünaydın kızının sağlığı yerindeymiş.
Ben de dün adet olmuşum ağrıdan acıdan duramıyordum yarına yetişecek işim var diye öğleden sonra geldim işe.Şimdide baş ağrım çok azdı.Anlayacağınız bugün dökülüyorum.
Eylülcüm benimde olmuştu kahverengi kanamam.Nasıl moralim bozulmuştu anlatamam.Eşimin amcaoğlu gelmişti kalmalı ve yemekli ,onlara hizmet ederken yoruldum o yüzden oldu diye çoook üzülmüştüm ağlamıştım.Eşime demediğimi bırakmamaıştım senin akrabaların çok düşüncesiz emrivaki yapıp geldiler yeni hamile bayanın evine gelinir mi diye sinirimi eşimden çıkartmıştım.Allahtan sonra tekrar etmedi.zaten dr. da kırmızıya çevirmedikçe problem yok demişti.sen de rahat ol bol bol dinlen bol su iç.
Aretçim gözünaydın kızının sağlığı yerindeymiş.
Ben de dün adet olmuşum ağrıdan acıdan duramıyordum yarına yetişecek işim var diye öğleden sonra geldim işe.Şimdide baş ağrım çok azdı.Anlayacağınız bugün dökülüyorum.
Bluesuu canım ne zaman alacaklarmış parçayı.
Toprakçık vücuun rahatlayacak öyle düşün. Ama çok zordur o ağrılı durumu yaşamak. Allah kolaylık versin. Yat dinlen diyeceğim ama işin de yoğun.
Bluesuu canım bu ay resmi olarak tedavin Hadi inşallah canım hayırlısıyla olacak.
Benim akıntım kesildi. Çoook nadir tuvaletten sonra koyu sarı gibi bir kaç damla oluyor. Zaten doktor miktarı artabilir azalabilir demişti. Artmasına hazırdım, azalmasına çok sevindim.
Muallimcim canım sağol. Senin kanaman çok diye mi yatırmıştı doktor. Jeli kullanmayı sevmiyorum çünkü vajina kısmında bir tahriş hissi veriyor bana. Sonunda kahverengi de geldi zaten. İnşallah geçecek en kısa sürede ve umarım bir daha da olmaz. Senin bir ay sürdü ha. Kimbilir nasıl endişe etmişsindir canım.
eylul gecmis olsun..jele gecince tahristen dolayi bendede kanama olmustu..birakinca gecmisti..doktorunun dedigi gibi endiselenecek birsey yok..iyi ak bebisine kendie..
aret gozun aydin kizinin iyi olmasina sevindim..
günaydın
bu sabah kaverengi kanama ile uyandık. apar topar doktora gittik tabi. muayenede kalp atışımız devam, kese etrafında kanama yok. rahatladım tabi. iki günlük progynex devam sonra telefonla konuşucaz duruma göre ilaçlar ayarlanacak. şimdi evde yatıyorum. hamileliklerin %40'ında kanama görülmesi normalmiş. Geçen hamilelikte çok korkmuştum ama bu kanamaya hazırlıklı gibiydim. Bir de o kadar kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu sefer daha rahatım. Doktor da endişe edecek bir şey yok dedi. Umarım herşey yolunda devam eder. Randevuyu da 22 kasıma verdi. Önemli bir şey olsa ta 22 kasıma ertelemezdi diye düşünüyorum. işte böyle arkadaşlar. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Allahım inşallah tamamına erdirir. Herkesi, tüm bekleyenleri ve isteyenleri kucağı boş bırakmaz.