Tp Bebek ve Akupunktur

aretcim senin için de çok çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip edecek inşallah. bu arada teşekkür ederim canım içim rahatlıyor böyle örnekleri okuyunca.

aretcim senin için de çok çok sevindim canım. Allah sağlıkla kucağına almayı da nasip edecek inşallah. bu arada teşekkür ederim canım içim rahatlıyor böyle örnekleri okuyunca.

Eyliül hiç sıkma canını çok ciddi söylüyorum inan ki çok normal 6.7. haftalarda yerleştiği için öyle sakın takma kafana canımmm.

Eylülcüm benimde olmuştu kahverengi kanamam.Nasıl moralim bozulmuştu anlatamam.Eşimin amcaoğlu gelmişti kalmalı ve yemekli ,onlara hizmet ederken yoruldum o yüzden oldu diye çoook üzülmüştüm ağlamıştım.Eşime demediğimi bırakmamaıştım senin akrabaların çok düşüncesiz emrivaki yapıp geldiler yeni hamile bayanın evine gelinir mi diye sinirimi eşimden çıkartmıştım.Allahtan sonra tekrar etmedi.zaten dr. da kırmızıya çevirmedikçe problem yok demişti.sen de rahat ol bol bol dinlen bol su iç.
Aretçim gözünaydın kızının sağlığı yerindeymiş.
Ben de dün adet olmuşum ağrıdan acıdan duramıyordum yarına yetişecek işim var diye öğleden sonra geldim işe.Şimdide baş ağrım çok azdı.Anlayacağınız bugün dökülüyorum.

Bluesuu, Toprak, Aret canlarım çok teşekkürler. Sabah öyle bir iki damla oldu. Sonra doktor muayenesinde sanırım ultrason cihazı ucundaki jelden dolayı çok sıvı bir halde oldu. Ama doktor da gördü ve önemsemedi. Şükrettiğim konu, rahim bölgesinde bir kanama olmaması. Önceki hamileliğimde kıpkırmızı kanama olmuştu. Bu sanki eski bir kanama olmuş da o dökülüyormuş gibi. Bir de crinone prospektüsünde vajinal kanama yan etkisi yazıyor. Zaten hiç sevmedim o ilacı. Valla bana sorsalar iğnelerin ağrısına razıyım, jel kullanmayayım ama bana sormuyrlar tabi. Internette de kanama olabileceği yazıyor bu haftalarda. Ama tabi yaşayanlardan öğrenmek çok daha farklı. Çok teşekkürler.

Bluesuu canım ne zaman alacaklarmış parçayı.
Toprakçık vücuun rahatlayacak öyle düşün. Ama çok zordur o ağrılı durumu yaşamak. Allah kolaylık versin. Yat dinlen diyeceğim ama işin de yoğun.

Eylülcüm benimde olmuştu kahverengi kanamam.Nasıl moralim bozulmuştu anlatamam.Eşimin amcaoğlu gelmişti kalmalı ve yemekli ,onlara hizmet ederken yoruldum o yüzden oldu diye çoook üzülmüştüm ağlamıştım.Eşime demediğimi bırakmamaıştım senin akrabaların çok düşüncesiz emrivaki yapıp geldiler yeni hamile bayanın evine gelinir mi diye sinirimi eşimden çıkartmıştım.Allahtan sonra tekrar etmedi.zaten dr. da kırmızıya çevirmedikçe problem yok demişti.sen de rahat ol bol bol dinlen bol su iç.
Ben de dün adet olmuşum ağrıdan acıdan duramıyordum yarına yetişecek işim var diye öğleden sonra geldim işe.Şimdide baş ağrım çok azdı.Anlayacağınız bugün dökülüyorum.

Evet Toprak şükürler olsun.Çok üzülmüştüm:( Ama suç doktorun 18.hafta sakın Ayrıntılı ultrasona girmeyin!!! Bebek tamamlanmamış oluyor:):)

Geçmiş olsun canım.Kızına selam:)

selam kızlar herkes nasıl.......eylul ne oldu canım ya ......malesef oluyp cogu gebelıkte ama uınsan cok uzuluyoo dımı bozma sakın moralını bı kere kahverengı eskı bı kan yanı tutunmaya calısan baska bıemrıyoı vardı bence o dustu ılk gebelıgımde öle olmustu ..........yat kallkmamaya calış zaten bebek gozuktu gECER ınşlş ama yınede olmasın benım dokuzuncu hafta oldu havlu koydum durmıuyoo hemen gıttık cok korkmustıumm ya hastaneye yatırdı dr ıkı gun kaldım hıç kalkmadım ıgne ılac kan durdu ve bı aydaha evde devam ettı....ama ben o jelden kullanmadım o jelde yapıyoo sölım kafayı takma op yuzden ...rabbım tamamına erdırsuın cok zor bu bekleyısler gotrelım nazlı bebısını senındeeeeeeee ...............denız ve aret dogurcak sonra sıra sende ınşşşşşşşşşşşş

Bluesuu canım ne zaman alacaklarmış parçayı.
Toprakçık vücuun rahatlayacak öyle düşün. Ama çok zordur o ağrılı durumu yaşamak. Allah kolaylık versin. Yat dinlen diyeceğim ama işin de yoğun.

canım adetimin 21.ci günü alacak parçayı dr.um.....dün adet oldum...işte gün sayıyorum bakalım..hayırlısı inşş.........:49:

Bluesuu canım bu ay resmi olarak tedavin Hadi inşallah canım hayırlısıyla olacak.
Benim akıntım kesildi. Çoook nadir tuvaletten sonra koyu sarı gibi bir kaç damla oluyor. Zaten doktor miktarı artabilir azalabilir demişti. Artmasına hazırdım, azalmasına çok sevindim.
Muallimcim canım sağol. Senin kanaman çok diye mi yatırmıştı doktor. Jeli kullanmayı sevmiyorum çünkü vajina kısmında bir tahriş hissi veriyor bana. Sonunda kahverengi de geldi zaten. İnşallah geçecek en kısa sürede ve umarım bir daha da olmaz. Senin bir ay sürdü ha. Kimbilir nasıl endişe etmişsindir canım.

eylul gecmis olsun..jele gecince tahristen dolayi bendede kanama olmustu..birakinca gecmisti..doktorunun dedigi gibi endiselenecek birsey yok..iyi ak bebisine kendie..

aret gozun aydin kizinin iyi olmasina sevindim..

Bluesuu canım bu ay resmi olarak tedavin Hadi inşallah canım hayırlısıyla olacak.
Benim akıntım kesildi. Çoook nadir tuvaletten sonra koyu sarı gibi bir kaç damla oluyor. Zaten doktor miktarı artabilir azalabilir demişti. Artmasına hazırdım, azalmasına çok sevindim.
Muallimcim canım sağol. Senin kanaman çok diye mi yatırmıştı doktor. Jeli kullanmayı sevmiyorum çünkü vajina kısmında bir tahriş hissi veriyor bana. Sonunda kahverengi de geldi zaten. İnşallah geçecek en kısa sürede ve umarım bir daha da olmaz. Senin bir ay sürdü ha. Kimbilir nasıl endişe etmişsindir canım.

Çoğu hamileliklerde özellikle 6.-7.hafta oluyor.Özellikle biz tedavi olanlarda hatta yüzde seksenimizde oluyor.belki jelinde etkisi vardır.El-Muallim niye çoktu kanaman acaba rahim ağzında açılmamı vardı???? Çünkü ilk onikinci hafta olan kanama sebebi yerleşmedir.Ve eğer 6.7 haftadan sonra ise gebeliğin devam etme şansı yüzde doksanyedidir.Benimde 6.7. haftamda oldu kahverengiydi ve gece olmuştu.3-5 saat çook hafif sürüp kesilmişti akıntı idi.Hataneyi aramıştım demişlerdi ki normal yerleşme kanaması eğer şiddetlenirse adet kanaması gibi olursa endişelenin.

günaydın
bu sabah kaverengi kanama ile uyandık. apar topar doktora gittik tabi. muayenede kalp atışımız devam, kese etrafında kanama yok. rahatladım tabi. iki günlük progynex devam sonra telefonla konuşucaz duruma göre ilaçlar ayarlanacak. şimdi evde yatıyorum. hamileliklerin %40'ında kanama görülmesi normalmiş. Geçen hamilelikte çok korkmuştum ama bu kanamaya hazırlıklı gibiydim. Bir de o kadar kan sulandırıcı kullanıyorum. Bu sefer daha rahatım. Doktor da endişe edecek bir şey yok dedi. Umarım herşey yolunda devam eder. Randevuyu da 22 kasıma verdi. Önemli bir şey olsa ta 22 kasıma ertelemezdi diye düşünüyorum. işte böyle arkadaşlar. Kendimi rahatlatmaya çalışıyorum. Allahım inşallah tamamına erdirir. Herkesi, tüm bekleyenleri ve isteyenleri kucağı boş bırakmaz.

eylül güzelim ben yazana kadar herkes yazmış baksana kanaması olmayan yok gibi. ben hep yazdım benim 28. gün 2 günlük hafif adet kanaması ile başladı hamilelik. sonra hamile olduğumu anladım sonra boş kese sandık. ben ne progesteron kullandım ne dinlendim nasılsa boş kese kendi düşsün diye. ara ara kanama devam etti 7. hafta bebeği gördük. kanama da azalıp 9. 10. haftada ancak bitti. benim de rahimde ufak bir bölgede kanama olmuş. dr sorun yok dediyse sorun yoktur endişelenme.

eylul benım kanamam cıddıydı dusuk tehlıkesı yuksektı uç kese nınde oldugu kısım catlamıs o catlaklatrdan kanama olmustu o yuxzden yattaım tehlıke gecınce 16 cı haftada ense olç ıyı olunca rahıme dıkıs atıldı daha ıyı tasıyayım cogul dıye...........ama malesef dogum yıne oldu ........
ıyı geceler kızlar bende uyuyyayım ya uyudular sımdı cok opt sızı

Back
X