Tp Bebek ve Akupunktur

aslında haklısın zor hele dukkan yakınsa daha zor ................o zaman bıraz uzga taşın inş ..ıyı olur insanıu etkılıyoo...

canim ya olumlu dusun inan basina gelende anlamiyor cocugu olunca her seyi unutuveriyor bos ver sen kendin pozitif ol ama uzaklasmak istiyorsan ona bi sey demem gorusmessin olur bitre stres yapma kendine yaparsin rahat ol

en aızndan biraz uzak olsun eyüp tarafı olabilir eşimin işinede yakın olur eşim şişlide çalışıyor.. bütün akrabalarımla aynı sokakta oturuyorum indir bindir beni konuşuyolar zatebn herkez soruyo artık.. bi ben kaldım 3 senede bitti 27 mayısta

amerikalı canım.. acaba nası gidiş gelişi kesebilirm.. çok kötü korkuyorum ondan ben.. abisi için (kızın abisininde olmuyor 10 yıldır) hakediyolar diyo.. banada böyle dua eder diye korkuyorum acıkcası çok.. hiç bişi anlatmıyom tedaviyle ilgili

evet ınsan başına gelmeyınce anlamaz hayat.....ama olgunlaştıtrıyo insanı ....sabır gerekıyoo çok...ben şunu bılırım kımse kımdseyı kınamasın .....başa gelmeden anlaşılmaz........

annemede söyledim oturduğum daire benim.. satıp üstünede ekleriz dedim zaten evimiz lüks baya iyi fiyata gider inanın öyle umutlarla yapmıştıkki bu evi size anlatamam duvarlarını dahi kırdırdık kendimiz yaptırdık herşeyi herşeyi ama bu evde hiç mutlu olamadım.. 3 senelik evlilimin ilk senesi vajinismus son 2 seneside bu sorunla geciyor.. ev bakıyoruz netten falan satışa çıkarıcaz önce dairemizi

afiyet olsun amerikalı
annemlere yemek yemeye gidicez ama 22:00 eve geri gelicez

tamam sende gıt canım...............benımde eşım ve oğlum alışverışe çıktı..ordan annesıne gıdecek bılmıyolar evdeyım işteyım sanıyıolar solemedımmm

ssonra kalktın aman utırdıun dukkat etmedın ....rahat edmıcem sonuçta olumsuz olunca tamam ...fgerek yok bılıyomusun insan zamanla olgunlaşıyoo ve alışıyoo ben buyuk gelınım...kaynımın üç gorunmcemın ıkı çocuğu var ..kımse anlamaz canım....herkes benım çok çocuğum var der sıyrılır ..az olan veya olmayan sıkıntıyı yerrrr

bu sefer söylemedinizmi canım..
ayy inşallah bunlara degecek ablacım arkandan bizde gelcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…