Tp Bebek ve Akupunktur

bluesuucum dualarimiz seninle yarin biliyorsun mubarek gun ne guzel gunde alacan kuzunu hep seninle kalsin birakmasin annesini yarin kacta transferin canim rabbim yardimcin olsunnnnnn Allahu taalanin rahmet ve bereketi uzerine olsun insallahhhhh:16:

toprak....eylül..nil.... canlarım çok teşekkürederim...inşşş...dediğiniz gibi 9 ay boyunca sorunsuz bir hamilelik geçiririm.....(.tabii önce tutması lazım).....yarın saat 12 de hayırlısıyla transferim.....:1::16:

Maslak'ta lapa lapa kar yağıyor. Seyri güzel ama akşam eve dönüş macerası nasıl olacak acaba?
Bluesuu canım al gel bebeklerini. İnşallah tutacak canım. Sonrası da iyi olacak.
Bensunaz neredesin?
Muallimcim sesin soluğun çıkmıyor. Biz böyle alışmadık ama. Bir terslik yoktur umarım.

selam kızlar evet ya yogunum ve ve burası sınır edıyo benı ...........bı turlu bakımı bıtmedı bıuu sıtenın....amanın kızlar burası bozlsa naparız yapsınlar bakım makımmm dımı ...telefon bıle yok bırbırımızın ne zor kaybederız ay kotu alıstım valla ya sankı on yıllık arkadas gıbıyız sekıl tıp fıkır onemlı degıl ne guzel yaaa ozledım bende ...........eylul burdada yagıyoo evet haklısın seyretmek harıka ama ......işte degılım ya ooo gerısı vız camdan bakıyoom ....
erzıurumun karını hatırlattı bana öğrencılık yıllarımı oof seda yıne aglıyoo opt sızı

merhabalar..
herkes iyidir insallah..biz iyiyiz..sunnetimiz rahat gecti hemen iyilesiyor.yarin kontrolumuz var.ek gidaya gecis olcak mi bakalim..fazla vaktim yok insallah yazdiklarim silinmez birdaha yazmaya vaktim olmaz..
denizcim oglusunla sana masallah cok tatli Allah uzun omurler versin..
bluesu bebisini gobusune almissin insallah omurboyu birakmaz annesini..dualarim seninle..
eylul,nil,bensunaz,aret,gokce,muallim abla,toprak sizler nasilsiniz?
eylul tedavi sirasi sende sirayla guzel haberler alalim artik anne olarak paylasimlara devam edelim insallah..

bluesum inş herşey yolunda gitmiştir şimdi bebişlerinle birlikte 9 ayı tamamlarsın inş canım
kızlar ben gene uykusuzum bu gecede 1 de kalktı sabah 9 a kadar uyumadı kızım akşam artık sinirimden agladım o da agladıgım sırada dart yaptı rahatladı uyudu deedim keşke önceden aglasaydım :9: artık gaz için ikm ne derse onu kullanıyoz zencefil aldık arpa köresi aldık :( acı elma yagı alıcaz akşamda bakalım in ş o işe yarar

kızlar merhaba......dün transferim oldu hayırlısıyla..herşey yolunda gitti.....inşşş...12 gün sonra ALLAH GÜZEL HABERLER ALMAYI NASİP EDER....hepinizi öpüyorum....:nazar::1::16:

Toprak'çığım merhaba
Benim sana bir sorum olacak:Hamileliğin süresince Glukofaj kullandın mı?
Kaçıncı haftaya kadar? günde kaç tane ve kaç miligram?
Sağol cevap için şimdiden canım.Sana soruyorum çündü sende pko lusun diye.Gerçi benim şekerim yok hatta çok düşük çıktı:)

Toprak'çığım merhaba
Benim sana bir sorum olacak:Hamileliğin süresince Glukofaj kullandın mı?
Kaçıncı haftaya kadar? günde kaç tane ve kaç miligram?
Sağol cevap için şimdiden canım.Sana soruyorum çündü sende pko lusun diye.Gerçi benim şekerim yok hatta çok düşük çıktı:)

Merhaba Aretçim.Ben tedavi süresince ve hatırladığım kadarıyla 12.haftaya kadar gukopaj kullandım.Sonradan hamilelşk şekeri çıktı ben de ama onu dietle kontrol altına aldık.Geçenlerde test yaptırdım şekerim normal çıktı.Hayırdır Aret?

:5:
Gökçe canım kızın maşallahhh ço güzel:nazar::nazar::nazar:

sagol aretcim senin bebiişin daha tatlı daha güzel olsun inşallahh
bebekistiyoruz iyiyim canım bildigin gibi bebegin gazı ile ugraşıp duruyorum :14: o yüzden geze uykumuzda olmuyo bazen :( allah tan dün uyududa kendime geldim biraz:37: sen nasılsın ogluşun nasıl
kızlar öptm hepinizi

Merhaba Aretçim.Ben tedavi süresince ve hatırladığım kadarıyla 12.haftaya kadar gukopaj kullandım.Sonradan hamilelşk şekeri çıktı ben de ama onu dietle kontrol altına aldık.Geçenlerde test yaptırdım şekerim normal çıktı.Hayırdır Aret?
Ben PKO yum doktorum bu zamana kadar bana glukojen verdi günde 2 tane 1000 lik canım.Şeker yüklememde normalin biraz altı çıktı ve bana kes artık dedi.Benim aklıma takıldı şimdi kesersem pko olduğum için yükselir mi diye?

kızlar selam..bugün kk ya hemen girip çıktım...okuyamamıştım...bebek istiyoruz senin oğluşta erkekliğe ilk adımını attı ha...geçmiş olsun......gökçecim yaa...hala uyumuyormu senin cadı...uykusuzlukta insanı mahfediyor....inşş..en kısa zamanda düzene girersiniz....aret,toprak.nil.eylül,muallim sizlerde iyisiniz inşşş.....:16:

kızlar bende iyim ve diğer transfer sonralarına göre çok rahatım..kendimi kasmıyorum...evde şu anda dinleniyorum ....herşey yolunda gitti...embriyolarım çok iyidiler..fakat bugün tek kafama takılan ve pişmanlık duyduğum konu,transferden sonra,15 dakika dayanabildim tuvalete kakmamak için...muallim demiştin ördek iste diye..getirdiler ama birtürlü yapamadım...çok kötü oldum...dr.umda hemşirelede 15 dakika sonra tuvalete gidebilirsiniz sancı çekip kıvranmak daha kötü dediler,bende gittim...diğer 3.ünde sonda takmışlardı transferdensonra 25,saat hiç kalkmadan yatıyordum..bu kezde 2,5 saat yattım hastanede ama 15 dakikada kalktım diye çok vijdan azabı çektim...tek kafama takılan konu bu...ama hemşireler hep kalkan hastalaRIMIZ VAR..BİR HASTAMIZ TRANSFERDEN HEMEN SONRA KALKIP EVİNE GİTTİ..HASTANEDE DURMAK İSTEMEDİ VE 3 E GEBE KALDI...EMBRİYO YASASINDAN ÖNCEYDİ BU DURUM VE DOĞURDU DEDİ...aman neyse vallahi birtek o duruma takmış haldeyim...ondan ötesi çok iyim...rahatım...hayırlısı ALLAHTAN.......:36::36:

kızlar bende iyim ve diğer transfer sonralarına göre çok rahatım..kendimi kasmıyorum...evde şu anda dinleniyorum ....herşey yolunda gitti...embriyolarım çok iyidiler..fakat bugün tek kafama takılan ve pişmanlık duyduğum konu,transferden sonra,15 dakika dayanabildim tuvalete kakmamak için...muallim demiştin ördek iste diye..getirdiler ama birtürlü yapamadım...çok kötü oldum...dr.umda hemşirelede 15 dakika sonra tuvalete gidebilirsiniz sancı çekip kıvranmak daha kötü dediler,bende gittim...diğer 3.ünde sonda takmışlardı transferdensonra 25,saat hiç kalkmadan yatıyordum..bu kezde 2,5 saat yattım hastanede ama 15 dakikada kalktım diye çok vijdan azabı çektim...tek kafama takılan konu bu...ama hemşireler hep kalkan hastalaRIMIZ VAR..BİR HASTAMIZ TRANSFERDEN HEMEN SONRA KALKIP EVİNE GİTTİ..HASTANEDE DURMAK İSTEMEDİ VE 3 E GEBE KALDI...EMBRİYO YASASINDAN ÖNCEYDİ BU DURUM VE DOĞURDU DEDİ...aman neyse vallahi birtek o duruma takmış haldeyim...ondan ötesi çok iyim...rahatım...hayırlısı ALLAHTAN.......:36::36:

anım takma kafana bende kalkmıştım 10-15 dakika sonra.Onunla hiç alakası yok.Rahat ol stressiz geçir günlerini dinlen kendini yormadan istediğin yerlere git eşinle oğlunla bana akapunkturcuda demişti transferden önce ve sonra çok önemli kafaya bir şey takmadan beklemek diye.Güzel haberlerini bekliyorummm:kkk:

anım takma kafana bende kalkmıştım 10-15 dakika sonra.Onunla hiç alakası yok.Rahat ol stressiz geçir günlerini dinlen kendini yormadan istediğin yerlere git eşinle oğlunla bana akapunkturcuda demişti transferden önce ve sonra çok önemli kafaya bir şey takmadan beklemek diye.Güzel haberlerini bekliyorummm:kkk:

canım varyaaaaa....beni nasıl rahatlattın...çok sağol...bugüm artık rahat geçecek...zaten mantıklı düşüşnmeye çalışıyorum dr.demezdi kalk diye ama... burdada okuyunca çoğunluk hiç kalkmıyor..sonradan çok pişmanlık duymuştum....çok teşekkürederim canım şu yazı yazdığın için..çooookkk rahatladım....:nazar::1:

Bluesuu canım bak Aret de ne güzel demiş. Rahat ol sen. En önemlisi bu. Amerika'da transfer sonrası öyle yatırmak falan hiç yokmuş. Gayet de güzel gebelik oranları var.

slm kızlar
bluesucum dedigin gibi herşey allah tan geliyo bende tüp bebek yaptırdıgımda ördek istemiştim yattıgım yerden yapabildem hemde 15 dk bir yapıyodum :( ama sonuç olmamıştı ee sonra kızım kendi geldi demem o ki rabbim isterse oluyo yatarsan yada yatmazsan degil canım korkma herşey olacagına varıyo rabbim ol demiştir inşallahh
teyzesi benim kız gaz sorununu halledemedi o yüzden sıkıntıdayız umarım bugünler cabuk geeçer:14:

Bluesuu canım bak Aret de ne güzel demiş. Rahat ol sen. En önemlisi bu. Amerika'da transfer sonrası öyle yatırmak falan hiç yokmuş. Gayet de güzel gebelik oranları var.

eylülcüm..evet yaa..onlarıda düşündüm .netten okumuştum amerikada ameliyathaneden yürüyerek çıkıyorlarmış....sonra rahatlıyordum ama...işte...dün bu olaya biraz takmıştım.....ama bugün iyim...yanlız çok belim ağırıyor..:3:

Back
X