kızlar bende iyim ve diğer transfer sonralarına göre çok rahatım..kendimi kasmıyorum...evde şu anda dinleniyorum ....herşey yolunda gitti...embriyolarım çok iyidiler..fakat bugün tek kafama takılan ve pişmanlık duyduğum konu,transferden sonra,15 dakika dayanabildim tuvalete kakmamak için...muallim demiştin ördek iste diye..getirdiler ama birtürlü yapamadım...çok kötü oldum...dr.umda hemşirelede 15 dakika sonra tuvalete gidebilirsiniz sancı çekip kıvranmak daha kötü dediler,bende gittim...diğer 3.ünde sonda takmışlardı transferdensonra 25,saat hiç kalkmadan yatıyordum..bu kezde 2,5 saat yattım hastanede ama 15 dakikada kalktım diye çok vijdan azabı çektim...tek kafama takılan konu bu...ama hemşireler hep kalkan hastalaRIMIZ VAR..BİR HASTAMIZ TRANSFERDEN HEMEN SONRA KALKIP EVİNE GİTTİ..HASTANEDE DURMAK İSTEMEDİ VE 3 E GEBE KALDI...EMBRİYO YASASINDAN ÖNCEYDİ BU DURUM VE DOĞURDU DEDİ...aman neyse vallahi birtek o duruma takmış haldeyim...ondan ötesi çok iyim...rahatım...hayırlısı ALLAHTAN.......