Tp Bebek ve Akupunktur

Selamlar,
Bluesuu canım uykusuzluk zor. Kafana mı takıyorsun acaba farkında olmadan. Biraz nefes egzersizi falan yapmayı denesen. İşe yarayabilir. İnşallah olacak canım. Rahat olmaya çalış. Diyorum ama ben de aynı şekilde oluyorum. Ağrıların olması da güzel. İnşallah canım.
Ben de dün başladığım detoksa devam ediyorum. Sebze sularımı içip iki hafta kadar sonra başlayacak adetle birlikte transfere hazırlanıyorum. Bunları yapmak beni psikolojik olarak rahatlatıyor. Bakalım işte. Bazen çok yorulduğumu hissediyorum.
Denizcim maşallah oğluna pek tatlı.

eylülcüm.....sanırım kendimde farkında olmadan kafama takıyorum ....rahat bir uyku uyuyabilsem kendimi iyi hissedicemde...hayırlısı artık...Rabbim...ol dediydse olucak inşşş....ne güzel sen yine sebze sularına başlamışsın....ALLAH inşşş....bu mücadelelerinin karşılığını verecek canım.....hep dualarımdasın eylül....:1:

denız ıkıncı aydan sonra verılıyo ama cok az olmalı mıktar cok onemlı bunda ama ben kaynattım cezvede suyunu verdım daha ıyı geldı herseyden ...cok sey deneedım vallla sap damlayı bıle ne damlasıo bı tatlı kasgına yakın verdm cok sıkıntım oldu böle gazlı bebek delı ettıler benı .....cok zordu ılk alt ay.........sımdı sebze corbası yapıuotrum daha ıyıler sımdıde dıslerı sıkıntı napalım saglık ols ınşşş

tamam desene 1 ay daha bekleyeceğim 1 ay sonra denerim
kızlar merhaba.....hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.....bu kez rahatım derken 2 gecedir sabah 5 lere kadar uyku yok...çok uykusuzum.... bu 2 gecedir panik ataklarım başladı çok kötüyüm...ne yapacağımı bilmiyorum.....ilaç kullanmak istemiyorum.....tek bu geceliğe mahsus kullansam bana test gününe kadar yeter ama,hiç bilemiyorum ne yapacağımı..dr.umu aradım cepten ama,sanırım meşgul..bana dönmesi akşamı bulur....bakalım dr. ne dicek.....eşimde biraz sık dişini diyor..uyuyamayıncada evin içinde sabaha kadar dolaşıyorum..birde evimin içinde merdivenler var...bütün gece sabaha kadar in aşağa salona,çık yukarı yatak odasına...çok merdiven çıkıyorum.....ayy ALLAHIM bu bekleme sürecini sakin geçirme durumu bir türlü olmuyor....birde kasıklarım ve belim feci ağırıyor...sanırım uyuyamayınca böyle etkileniyor vücut......:58:
uykusuzluk çok kötü ama dayanabilirsen bebeğe kötü etki etmez. yani tutacaksa her koşulda tutuyor o bakımdan endişe etme

Merhaba kızlar.Bluseu canım relax ol.Bak allaha şükür bir oğlun var.Burada hep şunu konuşuyoruz.Rahat olmak tevekkül etmek bebek sahibi olmanın ilk adımı.Sen rahat ol ki bebişin sana sımsıkı tutunsun.Test günü ne zman?
Denizcim senin bebiş daha çok küçük 2-3 saatte bir mutlaka beslenmesi gerek.Batu uyanmasa bile sen saati kur mutlaka uyandır.Sonra şekerleri düşüyor saatlerce uyuyorlar.O da sağlıklı değil.
Uykudan bahsetmişsiniz.Ece de düzenli uyuyor ama haftada 1-2 gün yine gece 2-3 kez kalkıyor.Pazar gecesi de o günlerden biriydi.O kadar çok uyandı ki ben sersem gibiydim.Hatta dün kuaföre gittim o sersemlikle başkasının montunu giyip gelmişim kuaförde.Anlayacağınız biz yarın 10 aylık olacağız daha uykumuz düzene girmedi.Kanaatimce de 2-3 yaşından önce de düzene girmeyecek gibi.
İremcim oğluş sünnet olmuş.Çok geçmiş olsun Allah damatlıklarını da göstersin.
Herkesi çok öptüm.

mrb kızlar
nasılsınızz.. bluesucum allah yardımsın olsun inş cabuk atlatırsın stresli omak en kötüsü ama sen güçlü birisin dualarla rahatlarsın inşallah canım
denizcim bende milupa conformil kullanıyorum gaz fazla yapmıyomuş ama ne yaparsak yapaalım gazdan kurtuluş yok malesef günlerin geçmesini kuzu kuzu bekliyicez
muallimcim demek yasaklanmadı off nurseyide yeni kullandık hafiften arpa köresi ile nurse işe yarıyo ama tamda etkili olmadılar bide yemeklerdende kaynaklanıyo gaz sıkıntısı ne yiyecegimi şaşırdım aa:(
nilcim çok geçmiş olsun canım bebişini öp benim için
toprak bensu bebekistiyoruz aret öptm sizleride kızlar

Selamlar,
Bluesuu canım uykusuzluk zor. Kafana mı takıyorsun acaba farkında olmadan. Biraz nefes egzersizi falan yapmayı denesen. İşe yarayabilir. İnşallah olacak canım. Rahat olmaya çalış. Diyorum ama ben de aynı şekilde oluyorum. Ağrıların olması da güzel. İnşallah canım.
Ben de dün başladığım detoksa devam ediyorum. Sebze sularımı içip iki hafta kadar sonra başlayacak adetle birlikte transfere hazırlanıyorum. Bunları yapmak beni psikolojik olarak rahatlatıyor. Bakalım işte. Bazen çok yorulduğumu hissediyorum.
Denizcim maşallah oğluna pek tatlı.
2 hafta sonra transfer mi? daha başlamadın ama iğnelere değil mi başlayacaksın?

Merhaba kızlar.Bluseu canım relax ol.Bak allaha şükür bir oğlun var.Burada hep şunu konuşuyoruz.Rahat olmak tevekkül etmek bebek sahibi olmanın ilk adımı.Sen rahat ol ki bebişin sana sımsıkı tutunsun.Test günü ne zman?
Denizcim senin bebiş daha çok küçük 2-3 saatte bir mutlaka beslenmesi gerek.Batu uyanmasa bile sen saati kur mutlaka uyandır.Sonra şekerleri düşüyor saatlerce uyuyorlar.O da sağlıklı değil.
Uykudan bahsetmişsiniz.Ece de düzenli uyuyor ama haftada 1-2 gün yine gece 2-3 kez kalkıyor.Pazar gecesi de o günlerden biriydi.O kadar çok uyandı ki ben sersem gibiydim.Hatta dün kuaföre gittim o sersemlikle başkasının montunu giyip gelmişim kuaförde.Anlayacağınız biz yarın 10 aylık olacağız daha uykumuz düzene girmedi.Kanaatimce de 2-3 yaşından önce de düzene girmeyecek gibi.
İremcim oğluş sünnet olmuş.Çok geçmiş olsun Allah damatlıklarını da göstersin.
Herkesi çok öptüm.
oprakcım benimki meme üstün mama aldığı halde max 2 saat uyuyor. 3 saat uyusa şaşırıyoruz. her seferinde 4 saat uyusa diye dua ediyorum ama sağolsun beni hiç şaşırtmadı
mrb kızlar
nasılsınızz.. bluesucum allah yardımsın olsun inş cabuk atlatırsın stresli omak en kötüsü ama sen güçlü birisin dualarla rahatlarsın inşallah canım
denizcim bende milupa conformil kullanıyorum gaz fazla yapmıyomuş ama ne yaparsak yapaalım gazdan kurtuluş yok malesef günlerin geçmesini kuzu kuzu bekliyicez
muallimcim demek yasaklanmadı off nurseyide yeni kullandık hafiften arpa köresi ile nurse işe yarıyo ama tamda etkili olmadılar bide yemeklerdende kaynaklanıyo gaz sıkıntısı ne yiyecegimi şaşırdım aa:(
nilcim çok geçmiş olsun canım bebişini öp benim için
toprak bensu bebekistiyoruz aret öptm sizleride kızlar

nursa falan nedir? şu yemek işini çözemedim. meme çok az alıyor süt az ama ne yesem farketmiyor benimkinde hergün aynı gaz. sanırım 2 ay daha katlanıcam.

Bluesuu canım Allah razı olsun. Ben de senin ve diğer tüm tedaviye başlayanların başarıya ulaşması için dualar ediyorum. İnşallah Allah kabul eder.

Denizcim hızlı yazarken öyle anlaşılmış cidden. İki hafta sonra adet başlar herhalde, ben de iğnelere tabii. Ben ikizler burcuyum. Bugün 2011 yıllık burcumu okudum. İkizler için 2011'de ufukta bebek var diyor. Sanki BHCG sonucu aldım. Aman ne sevindim. İşte psikolojik rahatlama, umut gibi şeyler veriyor böyle yazılar. İyi oluyor.

2 hafta sonra transfer mi? daha başlamadın ama iğnelere değil mi başlayacaksın?

oprakcım benimki meme üstün mama aldığı halde max 2 saat uyuyor. 3 saat uyusa şaşırıyoruz. her seferinde 4 saat uyusa diye dua ediyorum ama sağolsun beni hiç şaşırtmadı

nursa falan nedir? şu yemek işini çözemedim. meme çok az alıyor süt az ama ne yesem farketmiyor benimkinde hergün aynı gaz. sanırım 2 ay daha katlanıcam.

kız nursa degil nurse harveys varya ilaç gaz için onu yazdım bebege veriyom ben bide arpa köresi veriyom süte karıştırıp canım .. yemek konusuda şey gaz yapıyo ya ne yesek baklagil portakal limon ıspanak vs.. şeyler onları kastettim
eylülcüm hadi hayırlısı canım2011 ugur getirsin sana inş canım

selam guzel hatunlar.....herkes gazdan sıkayetcı demek...cok zor ama gececek ınşş ne yersen ye veya yeme canım aslında bazı bebeklerın yapısı bu ...nurse ve sab kullandım bende ama sab daha ıyı .......bıde muskat cevızı cok daha ıyı geldı ayaklarını bebeklerınsıcak tutun coks ıcak olsun su torbası alın koyun ....masaj cok onemlı ben karınlarına masajdan sonra bez utuleyıp sardım sıcakj sıcak ccoook ıyı gelıyooooo deneyın..... opt sızı yıne gelıcemm

gunaydinlar..
kizlar sagolun insallah damatliginida gormek nasip olur..
gaz sorunu..eski kadinlar bana dediki sutundendir.sutun agir geliyorsa gazlidir..oglum eve geldigimizde 1740 gr di simdi 7000 oldu :nazar:sutum agir oldugundan mi bu kadar gaz oldu yoksa birden kilo aldigi icinmi vucut agirlasincami gaz oldu bilinmez..bana gore tamamen sindirim sistemiyle alakali..3 gundur ek gidaya basladik ve oglum gece gunduz gazini kendi atiyor surekli pit pit halinde..boyle oluncada geceleri 5 kez uyanma 3 e indi..oda aciktigi icin beslenip geri yatiyor..ek gida insallah bizi duzenlicek..biraz daha sabir gerekiyor..yediklerime aylardir dikkat ediyorum..sutu seven ben sut,yogurt yemiyorum..baklagilleri yemiyorum,pirasa,lahana,sogan portakal ispanak bunlar kesinlikle gaz yapiyor denedim gordum..
muallim abla dun elmanin icine 1 dilim muz karistirdim aksam ve simdi kakasini yapti..kabiz olsa hic yapamazdi dimi..az az katayim..yarinda kivi deniycem..kivi bagirsak calistirir insallah faydasi olur..
bluesu bekleyis nasil gidiyor..az kaldi sonucu..insallah birlikte sevincez.
nil gecmis olsun..
toprak cok guldum..))sersemlik insani ne hallere getiriyor..bende ne bulsam buzdolabina atiyorum..sonra arayinca hemen oraya bakiyorum..
eylul sen nasilsin?insallah 2011 sana ugurlu,bebisinle gelecek..

Son düzenleme:
muallim ablanin dedigi gibi..masajin ve sicak su torbasinin faydasini gordum.deniz gokce dneyin derim..masaj karnina saat yonunde sonra soldan saga elinizi gezdirin elinizin altinda pit pit gazlari hissedeceksiniz sonra bisiklet cevirme bacaklari karna itme..sicak su torbasini ayaginin altindan eksik etmeyin.

bebişleri olan kızlar....bakıyorumda şimdiki zamanın bebeklerine farklı isimlerde mamalar,çaylar,bitkiler veriliyor.......eğer bu kez benim nazlı bebiş gelirse sizden çok öğreneceğim şeyler var....benim için yeniden sil baştan ola:52:cak herşey.......çünkü uzun yıllar geçti oğlumdan bu zamana....

gunaydinlar..
gaz sorunu..eski kadinlar bana dediki sutundendir.sutun agir geliyorsa gazlidir..oglum eve geldigimizde 1740 gr di simdi 7000 oldu :nazar:sutum agir oldugundan mi bu kadar gaz oldu yoksa birden kilo aldigi icinmi vucut agirlasincami gaz oldu bilinmez..bana gore tamamen sindirim sistemiyle alakali..3 gundur ek gidaya basladik ve oglum gece gunduz gazini kendi atiyor surekli pit pit halinde..boyle oluncada geceleri 5 kez uyanma 3 e indi..oda aciktigi icin beslenip geri yatiyor..ek gida insallah bizi duzenlicek..biraz daha sabir gerekiyor..yediklerime aylardir dikkat ediyorum..sutu seven ben sut,yogurt yemiyorum..baklagilleri yemiyorum,pirasa,lahana,sogan portakal ispanak bunlar kesinlikle gaz yapiyor denedim gordum..
muallim abla dun elmanin icine 1 dilim muz karistirdim aksam ve simdi kakasini yapti..kabiz olsa hic yapamazdi dimi..az az katayim..yarinda kivi deniycem..kivi bagirsak calistirir insallah faydasi olur..
nil gecmis olsun..
toprak cok guldum..))sersemlik insani ne hallere getiriyor..bende ne bulsam buzdolabina atiyorum..sonra arayinca hemen oraya bakiyorum..

Sag olasin canim
Bisey soracam?elmayi rendeleyipmi verdin yoksa muzuda icine koyup premi yaptin baska bi sey koydunmu bugun bende yapayim canim yavrum bu gun biraz rahazsiz yuzu coooooooooooooooook kotu oldu:59:acayip kanatmis kedi gibi kendini tirmaliyor.
Bir gorsen baya bi ilerledi yuzunun yarasi surekli nemli tutuyorum ama nafile eline eldiven taktim yirtmasin diye ay cook komik ya eldivenler su gibi parmaklar illa emilecek.
Bakalim eger gecmesse tekrar goturecem.
Hava sartlari coook kotu disari cikilacak gibi degil:2:kar kis don gecen az kaldi kaza yapiyordum cocuk arabada cook korktum havalar duzesede rahatlasak ne yapalim ALLAHIN DEDIGI OLUYOR: sende kuzunu benim icin öp canim :16:

gunaydinlar..
nil gecmis olsun..

İremcim kivi için daha erken.Oğluşun midesini ekşitirsin.Ben de bir çizelge var ne yenilecek içilecek diye.Onu bulup sana 5. ayda neler yiyebileceğini yazarım sana

Sag olasin canim
Bisey soracam?elmayi rendeleyipmi verdin yoksa muzuda icine koyup premi yaptin baska bi sey koydunmu bugun bende yapayim canim yavrum bu gun biraz rahazsiz yuzu coooooooooooooooook kotu oldu:59:acayip kanatmis kedi gibi kendini tirmaliyor.
Bir gorsen baya bi ilerledi yuzunun yarasi surekli nemli tutuyorum ama nafile eline eldiven taktim yirtmasin diye ay cook komik ya eldivenler su gibi parmaklar illa emilecek.
Bakalim eger gecmesse tekrar goturecem.
Hava sartlari coook kotu disari cikilacak gibi degil:2:kar kis don gecen az kaldi kaza yapiyordum cocuk arabada cook korktum havalar duzesede rahatlasak ne yapalim ALLAHIN DEDIGI OLUYOR: sende kuzunu benim icin öp canim :16:
Nilcim İstanbula bahar geldi tekrar.Havalar çok güzel.Biraz nispet yapar gibii oldu ama buradan oraya biraz bahar havası yollayalım:-)
Elmayı cam rendede rendele sonra muzu da blendarda ez ve karıştır.İçine de 2 tane bebe bisküvisi koy.6. aydan sonra muzu ve diğer gıdaları çatalla ez.Pütürlü yemeye alışsın kzuu.Çiğneme güdüsü gelişsin.Bir gıdaya başladığında az az ver ki vücudu alerji yapıyor mu gözlemle.Ece artık ev yemeklerinden yiyor tabi ki tuzsuz olmak şartıyla.

nil canim gecmis olsun..bahara kadar arabayi yalniz surme istersen bebisine dikkat et.
bizim doktorumuz meyvelerin suyunu degil direk pure seklinde ver oyle alissin dedi..elma ve muzu cam rendeden geciriyorum.oyle yediriyorum..muz 1 dilim verdim..gunde 2 ogun toplam yarim elma veriyorum simdilik cogunluk emziriyorum ki son aylar..3 gun elma denedim 4.gun elma muz karisik 2 gun daha muz sonra baska meyve boylece alerjisi varmi gorecegim..
toprakcim soyledigin cok iyi oldu..doktorumuz elma ,ayva ,kivi ,muz, nar suyu dedi..annemde ayvayi biz yiyemiyoruz o nasil yesin,kivi,nar eksi midesini bozar dedi..ne yedircegimi sasirdim..sen gonder o listeyi cok iyi olur..Ece buyudu insallah bizde o gunlere geliriz..op yerime..

nil canim gecmis olsun..bahara kadar arabayi yalniz surme istersen bebisine dikkat et.
bizim doktorumuz meyvelerin suyunu degil direk pure seklinde ver oyle alissin dedi..elma ve muzu cam rendeden geciriyorum.oyle yediriyorum..muz 1 dilim verdim..gunde 2 ogun toplam yarim elma veriyorum simdilik cogunluk emziriyorum ki son aylar..3 gun elma denedim 4.gun elma muz karisik 2 gun daha muz sonra baska meyve boylece alerjisi varmi gorecegim..
toprakcim soyledigin cok iyi oldu..doktorumuz elma ,ayva ,kivi ,muz, nar suyu dedi..annemde ayvayi biz yiyemiyoruz o nasil yesin,kivi,nar eksi midesini bozar dedi..ne yedircegimi sasirdim..sen gonder o listeyi cok iyi olur..Ece buyudu insallah bizde o gunlere geliriz..op yerime..

Selam canim
Gercektende artik tek basima olmuyor.Yerler resmen buz mecbur kaliyorum dr isimiz oluyor.
Canim bi sey daha soracam ALLAH ASKINA BU CAM RENDE NASIL BI SEY YAA ben coookmu cahilimneee:1:evde rende dolu neyse bizim doktorumuz icine rabs ölll koyun dedi hemde kabizligina cook iyi geliyor.
Birde bebegin beyni e vucuduna cook iyi dedi.
Ben her mamasinda bir kasik kadar koyuyorummmmm.
bebek_istiyoruz canim sen kasik mamaqsina gectinmi?Aptamilin piricli olanini aldim sevdi kuzum.Gecen aksam kutusunda 5 kasik yaziyordu coook geldi sanirim yavrum kivrandi durdu
Eger sen veriyorsan ne kadar yapiyorsun?dr kabak ispanak havucu bol yedir dedi havucu pek yemedi sipa simdilik yavas yavaS BASLAYALIMDA HAYIRLISI:

Back
X