Tp Bebek ve Akupunktur

slm kızlar
bluesucum dedigin gibi herşey allah tan geliyo bende tüp bebek yaptırdıgımda ördek istemiştim yattıgım yerden yapabildem hemde 15 dk bir yapıyodum :( ama sonuç olmamıştı ee sonra kızım kendi geldi demem o ki rabbim isterse oluyo yatarsan yada yatmazsan degil canım korkma herşey olacagına varıyo rabbim ol demiştir inşallahh
teyzesi benim kız gaz sorununu halledemedi o yüzden sıkıntıdayız umarım bugünler cabuk geeçer:14:

gökçecim...evet canım...RABBİM ol:emir_bebek::nazar: dediyse olucak inşşş.....aahhh sizinde şu gaz sorununuz bir bitse en kısa zamanda...ne kadar rahatlayacaksın o zaman....

selam kızlar........buluesu ınşş canım bebıslerın senınle .....hıç kafana takma valla yatmaya baglı degıl aslında sadece ıçımız rahat olsun dıye yatıyoruz tutunduysa tutunuyoo ınş ılk altı gude oluyomus tutunma ...yatmakla alakası aslında yok rahat ol rabbım ol desın ınşşş ......
gokce gaz olayı bızım ancak rahatız altı ayınız dolsun rahat edıcenız ınşş ılık rezene cayı ver sık sık sab ıyı geldı azcık da olsa bıze ama duzenlı vermen gerek.........bazı bebekler malesef gazlı oluyoo ben uçundende cok cektım cok sukur artık rahatız ya ........
herkes nasıl oglumun toplantısı vardı oraya gıttım....mısafırım gfeldı sımdı mama yedıler yatıcaz ınş ..........

gokcecim gaz sorunu tamamen gecmiyor ama zamanla azaliyor..bizim 3.aydan sonra azalmaya geceleri uyumaya basladi..simdi de tam gecmedi geceleri 5 kez kalkiyor beslenip geri yatiyor..saglilari yerinde olsun yeter..
aret bende pko yum 12.haftaya kadar glikofaj kullandim sonra kesti doktorum..sonra hamilelik sekeri cikti dietle gebeligi devam ettirdim..
bluesu canim gonlunu ferat tut nasibinde varsa olur..ben diger denemelerimde 4 embriyo transferinde yarim saat 1 saat yatmistim.oglumda 1 embriyo tutmaz dusuncesiyle 15 dk sonra kalktim yarim saat doldu ciktim..olacag varsa oluyor yani..insallah tutunacak dualarim seninle..
bizimde kontrolumuz vardi..oglum 5 haftada 400 gr almis.son 25 gunde 100 gr mini almis.(hastalik,sunnet,sutun yetersiz olmasi,metebolizmanin hizlanmasi)ek gidaya yavas yavas basladik..1 hafta meyve pureleri 2.hafta sebze 3.hafta arti zeytinyagi 4.hafta ek sebze olarak devam edecegiz..doktorumuz muz ver dedi ama endiseliyim kabiz yapmaz mi?nasil ne sekilde versem ?sulu verme pure halinde ver oyle alissin dedi..anneler sizlerin dusunceleri neler?

kızlar selam....... bende bugün işyerindeyim...bu bekleme sürecini burda geçirmeye karar verdim.....evde 3 gündür çok sıkıldım...gece sabahın 6.30 na kadar uyumadım,dolaştım durdum... ... muallim,bebek istiyoruz,aret,gökçe,eylül,toprak(unuttuğum varmı)...sizler nasılsınız?:nazar::16:

sgolun kızlar dediginiz gibi bende üç ayın dolmasını bekliyorum bikaç gündür azaldı gibi gazı yaa bakalım arpa köresi veriyorum kızıma iy i geldi gib bide dr nurse harveys vermişti ona başlaıdm bikaç gündür sanki oda iyi geldi inş tamamen azalırrr:(
mualimcim ben sap simplekse baktım ta sanki yasaklanmış mı ne öyle yazılar okudum netten senin bilgin yokmu ?
bluesucum rahat ol desemde zor biliyorum ama rabbim büyük olucak inşallah

bluesu iyi yapmissin evde kendini dinlemektense oyalanirsin..bekleme sureci zor.insallah sonucu guzel olacak..biz cok sukur iyyiz.senin duaciniz..
gokce sab simplexi bende kullandim halen elimde var.2 ay once vermisti doktorumuz yen yasaklandiysa bilmiyorum..bize cok faydasi olmadi..nurse harveys daha etki etti ama onuda oglum icemedi icince kusuyordu kestik..bize en cok biogaia fayda etti halen kullaniyorum..gecen hafta birakalim diye 2 gun kestim..hic uyku uyumadi eski gunlerdeki gibi..bence bu ilaci bi dene derim..yinede once doktoruna danis..opuyorum pamuk kizini..

bluesuu inşallah rabbim bu sefer ol diyecek. bekleme kısmı çok sor. sabırlar diliyorum.

gokcecim gaz sorunu tamamen gecmiyor ama zamanla azaliyor..bizim 3.aydan sonra azalmaya geceleri uyumaya basladi..simdi de tam gecmedi geceleri 5 kez kalkiyor beslenip geri yatiyor..saglilari yerinde olsun yeter..
aret bende pko yum 12.haftaya kadar glikofaj kullandim sonra kesti doktorum..sonra hamilelik sekeri cikti dietle gebeligi devam ettirdim..
bluesu canim gonlunu ferat tut nasibinde varsa olur..ben diger denemelerimde 4 embriyo transferinde yarim saat 1 saat yatmistim.oglumda 1 embriyo tutmaz dusuncesiyle 15 dk sonra kalktim yarim saat doldu ciktim..olacag varsa oluyor yani..insallah tutunacak dualarim seninle..
bizimde kontrolumuz vardi..oglum 5 haftada 400 gr almis.son 25 gunde 100 gr mini almis.(hastalik,sunnet,sutun yetersiz olmasi,metebolizmanin hizlanmasi)ek gidaya yavas yavas basladik..1 hafta meyve pureleri 2.hafta sebze 3.hafta arti zeytinyagi 4.hafta ek sebze olarak devam edecegiz..doktorumuz muz ver dedi ama endiseliyim kabiz yapmaz mi?nasil ne sekilde versem ?sulu verme pure halinde ver oyle alissin dedi..anneler sizlerin dusunceleri neler?
halen gecede 5 kere mi kalkıyor? batu da öyle ama daha 26 günlük bugün. gecede en fazla 3-5 saat arası uyuyoruz. 5 olursa süper oluyor. 5. ayında işe başlayacağım. böyle devam ederse yandım

sgolun kızlar dediginiz gibi bende üç ayın dolmasını bekliyorum bikaç gündür azaldı gibi gazı yaa bakalım arpa köresi veriyorum kızıma iy i geldi gib bide dr nurse harveys vermişti ona başlaıdm bikaç gündür sanki oda iyi geldi inş tamamen azalırrr:(
mualimcim ben sap simplekse baktım ta sanki yasaklanmış mı ne öyle yazılar okudum netten senin bilgin yokmu ?
bluesucum rahat ol desemde zor biliyorum ama rabbim büyük olucak inşallah
sap simplexi kasım hamilelerinden kullanıp memnun olanlar vardı. bize de dr 10 gün önce verdi. ben daha bir faydasını görmedim. bana günde 3 kez 5 damla ile başlayın demişti. kasım hamileleri günde 3 kere 8 er damla kullanıyordu. her eczanede yok ithal olduğundan. fiyatı da 25 ile 35 arası değişiyor.

bluesu iyi yapmissin evde kendini dinlemektense oyalanirsin..bekleme sureci zor.insallah sonucu guzel olacak..biz cok sukur iyyiz.senin duaciniz..
gokce sab simplexi bende kullandim halen elimde var.2 ay once vermisti doktorumuz yen yasaklandiysa bilmiyorum..bize cok faydasi olmadi..nurse harveys daha etki etti ama onuda oglum icemedi icince kusuyordu kestik..bize en cok biogaia fayda etti halen kullaniyorum..gecen hafta birakalim diye 2 gun kestim..hic uyku uyumadi eski gunlerdeki gibi..bence bu ilaci bi dene derim..yine de once doktoruna danis..opuyorum pamuk kizini..
bizim gazımız mamadan. dr mamayı değiştirip milupa conformil verdi. ilk 4-5 gün kabızlığı engelledi ama sonra yine başladı. bu çarş yeni bir doktora gidip mamayı soracağım. şu biogaia neyse onu da sorayım

deniz masallah Batu da buyuyor..darisi aret,bluesu,eylule insallah..
mama da gaz yapiyormus..muallim abla bi mamadan bahsetmisti iyi geldi diye birde onu dene istersen..yazdigim gaz ilacini doktoruna sor mutlaka ozellikle kaka yapmasina destek oluyor.insallah sizede faydasi olur..
Batu nun gece o kadar uyanmasi normal daha minik ve SIK ACIKIYOR..oglum 3 ay geceleri kucagimda aglayarak az az uyuyordu..hic uyumadi desem yeri gunduzleri daha cok uyuyordu..sanmiyorum sizin bizim gibi olmaz.2.aydan sonra duzene girer..nerdeeee erdem in geceleri hic 5 saat uyudugu olmadi ayda 1-2 4 saatte uyandigi oldu oda banyo yapinca..banyo yapinca derin uzun sure uyuyor bende hergun yikiyorum..hem daha iyi besleniyorlar..bol bol bicibici bebislere..

selam herkese.......buluesu ınş guzel olucak hersey gercekten beklemek zor.............
gokce bebıs ıstıyoruz denız............bebeklerde gaz oluyo malesef denız bende conformıl kullandım devam sart duzenlı ben sanırım bır ay kullandım ama sevmedıler benımkıler bebelaca gecmıstım .......sab yasaklanmadı canım ıthal evet ben duzenlı olunca yanı her gun aynı saate verın o zaman daha etkılı ........nurse de verdım ama sab daha ıyı..........kullanmadıgım sey kalmamıstı benım ............arpa koresı nı ılk duydum ama...muskat cevızı de kullanmıstım yapabılırsınız ben memnun kalmıstım valla daha cok muskat ıyı gelmıstı ...cok az mınıcık rendeleyıp sute yanı sutunuze katıın verın ben almıstım ama bı kadın kaynatmamı ve suyunu vermemmı sölemıstı gercekten daha etkılı olmustu ama altıuı ay dolmadan da rahat edemedım beklıceksınız...mama da onemlı ....conformıl kullanmıstım ama en son bebelacta karar kılmıstım ....sımdı aptamıl junyır kullanıyorum ................muz konusu ben cok kabız oldukları ıcın acıkcası dr desede muzu ınan sımdı azcık verıyorum ........bence muzuz tek verme azcık ez elma rendele veya havuc beraber ver .....ben uç dort ay hazır kavanoz meyve purelerını kullandım daha guzel ve cok sevdıler sımdı ıkı uç aydır evde yapıyosrum ama yınede marketten alıyorum kavanoz evde duruyıo ara ara ondanda verıyorum ..mutlaka yogurdunuzu evde yapın eve kecı sutunden yapın kızlar......aksamlaru azcık pırınc unu muhallebısı yapın yatmadan pısınce ıçıne zeytıntyagı koyun tok tutuyoo gece.........opt sızı uyku saatımız geldı

denız ıkıncı aydan sonra verılıyo ama cok az olmalı mıktar cok onemlı bunda ama ben kaynattım cezvede suyunu verdım daha ıyı geldı herseyden ...cok sey deneedım vallla sap damlayı bıle ne damlasıo bı tatlı kasgına yakın verdm cok sıkıntım oldu böle gazlı bebek delı ettıler benı .....cok zordu ılk alt ay.........sımdı sebze corbası yapıuotrum daha ıyıler sımdıde dıslerı sıkıntı napalım saglık ols ınşşş

Selam arkadaslar
Nasilsiniz biz burda donuyoruz inanin oglu mu bugun doktora göturdum.
Sormayin basima geleni arabamiz kara saplandi dondan yerler ayna gibiydi.:18:Zor cikardim arabayi yoldan gecen olduda yardimla rahata erdim.
Kizlar kuzumun iki yanagindada yanik gibi kasintili bi sey cikti.Nasil kasiyor. yavrum yuzunu acayip yirtiyor.DR krem verdi insallah fayda edrde rahatlar.Birde dun ilk defa kasik mamasi verdim sanirim cok verdim dun gece cook rahatsiz oldu.Aptamilin pirincli olanini aldim sevdi kuzum.Bugun dr ispanak kabak havucda ver dedi bakalim deniycem ama gecen esim havuc ve ispanak almisti verdim rahatsiz oluyor.
Sanirim alisanada kadar zorlayacak.
Maasallah teyzeleri ogluma:nazar::nazar:geceleri guzel uyuyor.iki gundurde mamamizi degistik insallah severek yer.

kızlar bende iyim ve diğer transfer sonralarına göre çok rahatım..kendimi kasmıyorum...evde şu anda dinleniyorum ....herşey yolunda gitti...embriyolarım çok iyidiler..fakat bugün tek kafama takılan ve pişmanlık duyduğum konu,transferden sonra,15 dakika dayanabildim tuvalete kakmamak için...muallim demiştin ördek iste diye..getirdiler ama birtürlü yapamadım...çok kötü oldum...dr.umda hemşirelede 15 dakika sonra tuvalete gidebilirsiniz sancı çekip kıvranmak daha kötü dediler,bende gittim...diğer 3.ünde sonda takmışlardı transferdensonra 25,saat hiç kalkmadan yatıyordum..bu kezde 2,5 saat yattım hastanede ama 15 dakikada kalktım diye çok vijdan azabı çektim...tek kafama takılan konu bu...ama hemşireler hep kalkan hastalaRIMIZ VAR..BİR HASTAMIZ TRANSFERDEN HEMEN SONRA KALKIP EVİNE GİTTİ..HASTANEDE DURMAK İSTEMEDİ VE 3 E GEBE KALDI...EMBRİYO YASASINDAN ÖNCEYDİ BU DURUM VE DOĞURDU DEDİ...aman neyse vallahi birtek o duruma takmış haldeyim...ondan ötesi çok iyim...rahatım...hayırlısı ALLAHTAN.......:36::36:

bluesuu canim rahat ol rabbim nasip ettiyse olacak insallah rabbim sabir versin beklemek cook zor yaaa
Bende ayni sIkintilari yasamistim ordek istemistim hicte cekinmemistim Allah razi olsun hemsireden hatta yataga bile gecmisti beni temizlemisti bile bende iki saat yatip kalkmistim Hatta birde guzel boy abdesti aldim hastanede esim yardim etmisti guya hafif bir su dokeyim dedim ama icim icimi yemisti.
Ben baya bi yikandim coook korkmustum hemsireye dedim bi sey olmaz dedi ama cook ilik suyla yikanmistim demek istedigim nasipten ötesi yok.
Allahim yuzunu guldursun ve ogluna guzel bir kardes nasip etsin insallah :49:.

bluessu canim
Ya haligu
Ya bariu
Ya musavviru bol bol bunlar zikret birde meryem suresini oku sakin ihmal etme her gun oku hem rahatlarsin hemde kolay gecer.Duamdasin sende bizim icin dua edrmesin canim :16:

Denizcim oglun cook tatli maasallah tebarekellah Rabbim yavrunu hayirli uzun omurlu etsin canim.
Nasil gidiyor annelik ben coook zorlanmistim lohusalikta surekli uykum gelirdi.Ama her seye degiyor degilmi annelik Rabbim evladi olmayanlara tez gunlerde nasip etsin insallah bizlere tattirdi sukur.Olmayanlarinda tez gunlerde gelsin kuzucuklariiii AMINNNNNN:91:

kızlar merhaba.....hepinize desteğiniz için çok teşekkür ediyorum.....bu kez rahatım derken 2 gecedir sabah 5 lere kadar uyku yok...çok uykusuzum.... bu 2 gecedir panik ataklarım başladı çok kötüyüm...ne yapacağımı bilmiyorum.....ilaç kullanmak istemiyorum.....tek bu geceliğe mahsus kullansam bana test gününe kadar yeter ama,hiç bilemiyorum ne yapacağımı..dr.umu aradım cepten ama,sanırım meşgul..bana dönmesi akşamı bulur....bakalım dr. ne dicek.....eşimde biraz sık dişini diyor..uyuyamayıncada evin içinde sabaha kadar dolaşıyorum..birde evimin içinde merdivenler var...bütün gece sabaha kadar in aşağa salona,çık yukarı yatak odasına...çok merdiven çıkıyorum.....ayy ALLAHIM bu bekleme sürecini sakin geçirme durumu bir türlü olmuyor....birde kasıklarım ve belim feci ağırıyor...sanırım uyuyamayınca böyle etkileniyor vücut......:58:

bluessu canim
Ya haligu
Ya bariu
Ya musavviru bol bol bunlar zikret birde meryem suresini oku sakin ihmal etme her gun oku hem rahatlarsin hemde kolay gecer.Duamdasin sende bizim icin dua edrmesin canim :16:

canım bu dediklerini dün başladım okumaya...bir arkadaş demişti.....şimdi nettende meryem suresini dinleyeceğim ...kendimde okuyorum.....çok sağol.......bunların sayısı varmı?benim arkadaşım günde 21 tane demilşti ama.....sen nasıl çektin?:16:

nil demişsin ya..sende bizim için dua edermisin diye...aklıma senin son tedavin geldi...seni o zaman hep takip etmiştim...her zaman yazmıyordum ama,senden habwer almak için sayfaya hep bakıyordum ve çok dua etmiştim...ALLAHIM çok mücadele veriyor evlat sahibi olmak için sana o kuluna yardımcı ol demiştim.......ben zaten burda hep dedimki dualarımda ALLAHIM sen bana şükürler olsunki bir evlat bağışladın,önce hiç olmayanlara ver,sonra banada ver yarabbim diye dua ediyordum.......inşşşş.....çogunuzun hayırlısyla bebeği oldu....inşşşş...sıra bendedir...oğluma bir kardeş veriri yaradanım....:nazar::16:

Back
X