Tp Bebek ve Akupunktur

toprakcım faceyede yazdım ....hayırlı ugurlu ols yasınız ınş.....evet ne gunlerdı dımı valla kızmıstım ya off habıte ıdrar testı yaıpp durdun ya ben sen uzuleceksın dıye küsme numarası yaptım napımm dogru cıkmıyokı o testler cogu kez....olsun ya geldı ya mınıkler darısı tum ısteyenlere ınşş

Kızlar bugün Ece 1 yaşına bastı.O kadar mutluyum ki, ağlamamak için kendimi zor tutuyorum.Daha dün hamile kalsam diyordum.Akupunktur yaptırıyor, OPU yu ve transferi bekliyordum.Gülsüm ablanın bana küsme riskini göze alarak içimde olduğunu hissettiğim bebeğimin müjdesini eşime vermek için testler yapıyordum.Sonra meleğimi karnımda canımda büyüttüm.Ve geçen sene bugün 11.09 da kızımı kucağıma aldım.Meleğimi , Allahın emanetini, kucağıma aldım.Kızım kendisi için ne kadar çok dualar edildiğini, ne çok gözyaşları akıtıldığını bir bilse.Allahıma şükürler olsun.Allahım bu güzel duyguları tüm bebek isteyen arkadaşlara ve bebeğe olan arkadaşlara yaşatsın...

Toprak'çığım güzel kızının doğum günü kutlu olsun ağlattın beni:) Darısı benim ve tüm isteyenlere İnşallah..

selam ...kahvaltı yapmaya calısıyorum ...aret ya az kalmıs masallah gelsın melegın kucagına saglıkla ....opt herkesı

belki gülceksiniz belki sasircaksiniz.....:) biz tuüp bebek yapmaya karar verdik.....daha dogrusu ben kontrole gittim kendim icin doktorum yakin bi zamanda baslarsan iyi olur dedi....Rabbim yar ve yardimcimiz olsun....

Elif Ecenin dogum gunu kutlu olsun....oy yerim onu buyumustur minik prenses

oo zummın nerdesın yaa...unuttun bızı...kızın buyudu dımı ..nasılsın demek yıne bebek hadı hayırlısı yasın gecmeden dene yıne sen cook kalabalık sevıyodun zaten .....ıyı bak kendıne herkese bol selam optum sızı kızlar sımdı uyuduar bende yatıcamm ..............eylul nerdesın canım

arkadaşlar sizden bir ricam olacak
bende akapunktur tedavisi uygulamaya karar verdim
istanbul'dayım güvenilir memnun kaldığınız yeri tavsiye edermisiniz????? allah hepinizin yüzünü güldürsün...

selam kızlar nerdesınız .....yıldız ıstanbuldamısın ...sana yakın yerlerde sor .....ınş bulabılırsın bahceceı klınıgındede var ...tedavın nerde olucak......ben umranıyede yaptırmıstım ..ıyı geceler

oo zummın nerdesın yaa...unuttun bızı...kızın buyudu dımı ..nasılsın demek yıne bebek hadı hayırlısı yasın gecmeden dene yıne sen cook kalabalık sevıyodun zaten .....ıyı bak kendıne herkese bol selam optum sızı kızlar sımdı uyuduar bende yatıcamm ..............eylul nerdesın canım

burdayim abla cim evet kizlar buyudu doktorum zaman gecmeden yap dedi....halbuki ben bekle dicek saniyordum....hakkimizda hayirlisi bidaha Türkiyeye yolculuk var Allahin izniyle...Rabbim ne eylerse guzel eyler Ailemm icin ne hayirlisiysa onu nasip eder insallah guzel Allahim

Selam arkadaslar
Nasilsiniz herkes iyidir umarim.Bizimde dis SIkintilarimiz basliyor maasallah ogluma 9kg100 olmus 69 cm boyumuz var.
Kizlar bebeklerin kahvaltisini nasil hazirliyorsunuz?
Ne zaman basladiniz bilgi verirseniz sevinirim oglum kabiz oluyorya
ek gidalara basladik ondan sanirim neyse herkesi opüyorum

selam nıl masallah ogluna ya benımkıler daha yenı dokuz kılo......masallah.....kahvaltıya basla....altı ayı dolmus ...bıkac buskıvı sut peynır kat ez pekmez koy.....bazen arada bı yumurta sarısı beyazı yasına kadar yok....bazen tereyagı koy kabız oluyosa zeytınyagoı koy ben her sabah koyuyorum ıyı oluyo..............bazen muhallebı yap ona koy peynır cevız ez...tahın koy alısır zamanla

Merhaba kızlar.Kızımın d. gününü kutlayanlara çok teşekkür ederim.Kızımın d. günü partisini bugün kutladık.Ortaköyde yemek verdik dostalarımıza.Çok güzel geçti.Hepinizi çok öptüm...

oooo partı demek ne guzel tekrar kutlu ols ama bu partının tekrarını yazın ısterız ona gore bızde gelcezzzz.....opt herkesı

oooo partı demek ne guzel tekrar kutlu ols ama bu partının tekrarını yazın ısterız ona gore bızde gelcezzzz.....opt herkesı

Tabi ki Gülsüm abla.Başımın üstünde yeriniz var.Seni ve güzel kızlarını en güzel masaya oturtacağım.Cidden de yazın bir görüşelim.Yüzlerinizi görmedim ama sizi yıllardan beri tanıyormuşum gibi özlüyorum.
Bu arada kızlar ben 15 güne bir kanama yaşıyorum.Bu durumu emzirmeye bağlıyordum ama bu kanama sıklığı artık beni rahatsız ediyor.Yarın bir kadın doğumcuya gideceğim.Çaresi neyse baksın.
Hepinizi çok öpüyorum.Yorgunum ve yarın iş var, Ece nin aşısı var.Var da var...

selam herkese nerdesınız ıyı baakın kendınıze ..zaman akıp gecıyo ......subtatta bıttı ....
zummın canım yazdım sana ozelden cok ıyı bak kendıne canım ....
toprakcım hımmm bak bu guzel fıkır hamıleyken bulusalım dedık olmadı ama ınş artık bakarız bı caresıne zaten senın kayınvalıdelerde bu tarafta dımı bı sekılde ayarlarız bı gun ınşşş .....cok sagol canım tanısırız ınş...gercekten öle sekıl renk fıkır ne olursa olsun burda sevdık bırbırımızı ....benımkıler uyuyoıoo uyku tutmadı benı bu sabah ....

Selam arkadaslar
Kimsecikler yokya bebek istiyoruz gokcerana eylul aret bluessu nerdesiniz kizlar.
Arada yazin muallimcim gene sorum olacak canimya
Ne olur kusura bakma umuta kahvalti yapacamda nasil mesela pekmez miktari peynirin sutun olcusu nasil olacak.
Acemi kusumya birde doktorumuz sut icin erken dedi ama vallahi ben kahvaltiya baslayacam birde aptamilin kasik mamasini veriyorum icine ondanda koysam olurmu canim biraz beni bilgilendirirsen sevinirim muallim.
Neguzelya bulusun ayni mekandasiniz.Bende mayista turkiyedeyim insallah Rabbim izin verirse herkesi öpüyorum ALLAHA EMANET OLUN:71:

selam kızlar...nasılsınız?doğum günleri falan kutlanmış ..oh ne güzel..yeni yaşınız kutlu olsun toprak.....zümmin..bencede 2.ci tüp tedavini yapman daha mantıklı..yaşın ilerlemeden daha iyi..hem hep beraber büyütürsün çocuklarını.....muallim..senin fıstıklar ne yapıyor...nil....acemi kuş...korkma herşeyi tecrübe ederek öğreneceksin....çocukları her yaş dönemi çok farklı..bütün bu mama işleri biticek,sonrada okul,ergenlik..biz şu anda ergenlik dönemindeyiz oğlumun.....aret...senin doğumda az kalmış...mis kokulu bebeğinin kosunu içine çekeceğin günler çok yakında......gökçe senden ne haber......eylülllll....sen nerelerdesin canım.... hepinizi öpüyorum....: :16::16::36:

merhabalar...
1 hafta memleketteydik..ben grip oldum,oglum da oldu.ilac kullaniyoruz.atesi,kusmasi var.boyle boyle buyuyorlar..
Toprakkk canim ne mutlu yaa..doguma gittigin gun dun gibi zaman ne cabuk geciyor..daha nice mutlu senelere Ece prensesle...
Muallim abla senin kizlar ufak olsada cok guclu, akillilar.900 gr larda dogmuslardi hatirladigim kadariyla.bugunlere gelmeleri mucize..kilolu iri demek saglikli demek degildir..sagliklari yerinde olsun yeter..cici cici kizlar olmuslar bayiliyorum baktikca. bi kiz doguramadim yaa:((
Nil ben de senin gibiydim deneye deneye ogreniyorum..kahvaltimiz:yarim kibrit kutusu suda bekletilmis peynir,1 cay kasigi tereyag,yumurta sarisi,1 cay kasigi ceviz,1 tatli kasigi dut pekmezi(ben kahvaltidan ayri veriyorum)1 cay kasigi ev recelleri(cilek receli haric)1-2 bebe biskuvi,aptamil 2 ile 30 cc mama yapip karistiriyorum sut kullanmiyorum.(yogurt haric)bunlari degisimli olarak yapiyorum..bugun aptamil,peynir,yumurta,ceviz,biskuvi karisimi verdim.
Bluesuu ne guzel yaa..sen buyuttun.insallah bizde ergenlik donemlerini goruruz.
Aret az kalmis..35+1 de geldi oglum..saglikla vaktinde gelsin insallah..

Bebekist canimya sende benim gibi kiz hastasisin hee ne dersin belki kizimizda olur bellimi olur demi canimya neyse Allah hakkimizda hayirlisini nasip etsin.
Canim MAMADAN SORACAM GENE KASIK MAMAsimi yoksa biberon mamASININ icinemi koyuyorsun uzum pekmezi koysam olmazmiki.
Ayrica gecmis olsun canim erdemin disleri ciktimi?Bizimde biraz miz miziz gecen hafta kontrolumuz vaRDI masallah ogluma gelisimi cook iyi dedi dr Annelik buymus demekki dedoyrumya neyse cikmam lazimmm hk

Back
X