Tp Bebek ve Akupunktur

Arkadaşlar merhaba bende Bahçecide Dr.Emel hanıma akupunktur ve nöralterapi yaptırıyorum.Beb biraz geç başladım gerçi ama tedaviye başlamadan 1-2 ay önce başlamak gerekiyormuş tam etkisini göstermesi için.Ayrıca transferden önce ve sonrada yapılması gerekiyormuş.Bilginize...

merhaba ,bahcide mi yapior akupunktur u???

evet bahcecıdede oluyodu ama hala varmı bılemem ..ama cogu merkezde var gıdıp konusmak gerekk tup bebek tedavısı ıın dıye ..tedavıyle bırlıkte ıyı sonuc alan var cunku burdada paylastık..seans fıyatları degısıyo her yerde..akupuntur ıle norolterapı bıraz farklı ama..

muallimcim kizlarin ne kadar buyumusler!! masallah masallah!

bu topik biraz yavaslamis gormeyeli :) nasilsiniz arkadaslar? bebeklerimiz nasillar? biz iyiyiz. alin 2 aydan fazla zamandir krese gidiyor. gecen gun caktirmadan biraz gozetledim, ingilizce de anlamaya baslamis. cok hosuma gitti:) aslinda ben 3 yasina kadar bir yere vermeyecektim ama kendisi asla yerinde duramayan kurtlu bir cocuk oldugu icin bir noktada yetmemeye basladim. simdi kreste cok mutlu. sabahtan aksama kadar enerjisini bosaltiyorlar:)

ooo mamba hosgeldın canım evet buyuyoruz cok sagol...............bız aertık cocuk buyurken sayfasındayız bulursan sevınırım gelırsen cok ıyı olur cok optum ..kızın ıçın ıyı olmus bende seneye dusunuyorum bakalım kısmet...mutlaka gel beklerım yenı yerımıze

canım lınk vermeyı beceremem sanırım ama anasayfada cocuk buyurken kısmında bulursun ıns bı bak bırlıkte buyutelım dıye actım sohbete orda devam edıyoruz beklerım senı mutlaka bebeklerle ılgılı daha ıyı paylasımlar oluyo ....optum senı

merhabalar
3 gundur burada yazilanlari okuyorum. cok degerli bilgiler okudum. ugurlu oldugunu dusundugum icin buraya yaziyorum :). insallah allah bana da anne olmayi nasip eder, hayirli saglikli cocuklarim olur.
sevgiler.

arkadaşlar merhaba, ankarada yaşıyorum. foruma sık giremesem de ara sıra takip ediyorum. 1 başarısız tüp bebek denemem oldu, geçen yıl mart ayında. Sorunumuz yumurta rezerv azlığı, tekrar tedavi sürecindeyiz.Bu süreçte stresi yenmek ve destek tedavi olarak AKUPUNKTUR yaptırmak istiyorum. Ankara'da oturup bana akupunktur merkezi önerecek arkadaşların yardımnı bekliyorum...

Son düzenleme:
ben tup bebekten once 6 ay akupunktura gittim. cok faydasini gordum. transferden hemen once ve hemen sonra birer seans yaptirdim. onun disinda haftada bir gidiyordum, hala gidiyorum, 4 haftalik hamileyim. 1. trimester bitene kadar devam edecegim.

lisansli ve infertilite konusunda uzman bir akupunkturcuya gitmeniz cok onemli. eger bunlardan biri yoksa olumlu sonuc almaniz zor olabilir.

herkese iyi sanslar diliyorum!

a.s.

mambaa ....... "lisansli ve infertilite konusunda uzman bir akupunkturcu" önerebilirmisin bende gitmek istiyorum

canım ozaman çok ıyı ya........gerçekten tup bebektekı ılaçlar genelde çok sınır ve stres yapıyoo benım açman öyle en azından..............stressız gırmek tedavıye ve bekleme surecını rahat geçırmek gerçekten guzell olur.........kendıne ıyı bak canım bebişimizede.........inş bebişine kavuşanların sayısı artar..............hamıleyken zararı yok değılmı.........elektrık mı verıyoo doktor yoksa iğne varmı akupunturda.......

merhaba sen anne olmayı başardın sanırım hayırlı olsun
bişi somak istiyorum bir muhattap bulamadım özel mesaj hakkım da yok:)
akupunktur yaptırdınmı ?????
Bebiş için darısı başıma

Merhaba arkadaşlar ben aralıkta tüp bebek tedavisine başlayacaktım bu arada hiç bir bilgim olmadan bir arkadaşımın tavsiyesiyle akapunktura başladım Amh sonucum yani yumurtalık rezervim 0,17 çıkmıştı normal değerler 1 ile 6 arasında olması gerekirken düşünün benim 0,17 ultrasonda yumurta gözükmüyordu bile yaşım 28 olmasına rağmen.Doktorum tüp bebekte bile çok iyi bir vaka değilsin dedi .Neyse adet olayımda dedim tüp bebeğe başlayayım derken adet olmadım neyse kontrole gittim doktorum gözlerine inananamadı 7-8 tane yumurtam olmuştu dedi valla bu kadar yumurta hemde ilaçsız tüp bebek için yeterli velhasıl kelam o ay başlamadım tüp bebeğe bu seferde çoktu düzenleyici kullandım bu ay başlıycaz kısmetse.BEN akapunkturun çok faydasını gördüm gittim yerde Anadolu yakasında çokta sevdiğim bir yer oldu resmen mayışıyorum akapunkturu iple çekiyorum...

Merhaba arkadaşlar ben aralıkta tüp bebek tedavisine başlayacaktım bu arada hiç bir bilgim olmadan bir arkadaşımın tavsiyesiyle akapunktura başladım Amh sonucum yani yumurtalık rezervim 0,17 çıkmıştı normal değerler 1 ile 6 arasında olması gerekirken düşünün benim 0,17 ultrasonda yumurta gözükmüyordu bile yaşım 28 olmasına rağmen.Doktorum tüp bebekte bile çok iyi bir vaka değilsin dedi .Neyse adet olayımda dedim tüp bebeğe başlayayım derken adet olmadım neyse kontrole gittim doktorum gözlerine inananamadı 7-8 tane yumurtam olmuştu dedi valla bu kadar yumurta hemde ilaçsız tüp bebek için yeterli velhasıl kelam o ay başlamadım tüp bebeğe bu seferde çoktu düzenleyici kullandım bu ay başlıycaz kısmetse.BEN akapunkturun çok faydasını gördüm gittim yerde Anadolu yakasında çokta sevdiğim bir yer oldu resmen mayışıyorum akapunkturu iple çekiyorum...

canım anadolu yakasında nereye gittiğini öğrenebilir miyim?

Back
X