Tp Bebek ve Akupunktur

igneyle yapilmasi lazim akupunkturun. meridyenler parmakla ya da baska bir seyle de uyarilabilir ama ayni etkiyi gostermez. benimki elektro-akupunktur yapiyor. elektrikle uyariyor yani noktalari. gerci simdi hamile oldugum icin elektrigi birakti.

benim transferden hemen once ve hemen sonraki seanslarim yarimsar saat surdu. normal seanslarim da 30-40 dk. suruyor.

merhaba tup bebek tedavisindeyim akupuntur tedavinizi nerede yaptırdınız öğrenebilirmiyim.ben bi seans gittim oldukça yuksek uygun yer araştırıyorum.

merhaba tup bebek tedavisindeyim akupuntur tedavinizi nerede yaptırdınız öğrenebilirmiyim.ben bi seans gittim oldukça yuksek uygun yer araştırıyorum.

ben bostancıda ayşe kadın durağında bir yere gittim. fiyatı çok uygundu. sadiye ve berna hn orda var. ayşe kadın durağında indikten ten sonra lastikçi var duragın yanında . öneririm.

yenıdendogdum ben

ve ben normalından hamıleyım
yıne bır oglum olacak
neredeydı o benım kucagım bosmu kalacak dıyte doktugumuz gozyasları
2.kez anne oluyorum
Cok sukur Allah cektıgım sıkıntıların mukafatını tup bebekle olan oglumdan sonra bır kez daha gonderdı :16:

ayy kıslar kaşınıyorum ben yaa
birde bu kulaktaki şeylerle ben nası uyucam ya acıtırmı acaba
bazen belli bölgelerimde agrılarım oluyor birde bugünki seanstan dolayımı

sıralama doğru olmayabilir ama nereyeme yaptı önce nöralterapi yaptı insülin iğnesi gibi iğne var şırınga içinde ilac varmış toprak söyledi acıbadem ile ısırgan suyu varmış sac diplerine enseme omurga kemiğimin üzerine belli aralıklarla yaptı kurtuk sokumuma omurga kemiği hizasında sanırım o anlatmadı ben eve gelince aynada bakınca fark ettim.. ön taraftan karnın altına küçük karın dedikleri yer varya bikini bölgesinin başladı yere oralara yaptı baya göbek deliğine( benim göbeğimde piercing takılı idi ama o gün çıkarttırdı komple yasakladı) boğaza yaptı daha sonra yumurtalıma girmek istedi nereye girmek istedi anlamadım ama sanırım dış dudaklar varya oraya sanırsam emin değilm elledi sadece çok hissetmedim onun iğneleri büyük parmak kadar iki tane ama tamamını sokması lazmmı hiç bilmiyorum o gün korktum yaptırmadım cuma yapıcak daha sonra akupunktura gecti .. kulaklarıma bir sürü kafama ellerime avucumun içine bacaklarıma ayaklarıma karnıma kasıklarıma hatırladıklaırm bunlar canım benim..

buarada benim sağ kulağımda 4 adet sol kulağımda 2 adet delik vardı hepsindede küpe takılı idi hepsini çıkarıcaksın dedi sadece nokta gibi birer tane iki kulağa tak dedi

güzel olurdu ya ben bide afacanlı biriyim dolaşıp kalırım benimde kucağıma çok yakışır düşünsene zaten hamilelikte yakışır bazen karnıma atkıları tülbente koyup karnıma bağlayıp elbise giyorum üzerime aynada saatlerce kendime bakıyorum nası yakışıyor sana anlatamam çok güzel oluyor.. ben hiç hamile kalmadım için bana hamile kalmak böyle o kadar garip o kadar mucizevi geliyorki bazen sırf bu yüzden ilk denemede gebe kalamadım diyorum..
sende pinkiğe gitmişsinn nereye gittin senin nası gecti

ben şimdi nası besleniyim anlatım
sabah uyanıyorum yogamı yapıyorum yumurtalıklarım için
sonra susam yagı ile masaj yapıyorum ayak bileğime ve yumurtalıklarıma
kahvaltıda şekerli süt içiyorum mutlaka yumurta haşlanmış peynir recel salam sucuk sosis kesinlikle yok
zaten akupunkturcum yasakladı balok et ve tavuk yemiyeceğpim artık neye göre bunu söyledi bilemiyorum acaba toprakcıma ve reyhanada yasakladımı ama onlarda hiç gelmiyo maşallah
aa kahvaltıdan önce incir suyuu içiyorum
omega 3 içiyorum
ballı çörek otu kaşıklıyorum bi tane
kahvaltıdan sonra ballı fındık karışımı yiyorum 2 kaşık
öğle yemeği
yogurt şart
meyve
bol su tüketiyorum
incir suyu
elevit
folic plus
akşam yemeği
yogurt şart
meyve
ulen yazarken yoruldumm üstleik öğlen yogalarınıda yazmadım
evde allahtan liste asılı

senin duanıde ederken ağladım , niye ağlıyom onuda bilmiyom kurana aktı gözyaşlarım..
yan apartmanda bi teyze var hacılıktan geldi sana tesbih çekicem dedi olacak dedi erkek cocuk oalcak dedi :)

girerken müthiş heycanlıydm korkuyordum büyük tuvaletim habire geldi geldi durdu dotorum çok anlayışlıydı elimi falan tuttu telkin etti anestezi alırken ve ayılırken daha masadan kalkarken ayıldım sedyeye yattım az uyumuşum sonra ayıldım kanamam varmı diye tutturdum
4- doktor baktı yok dediler ikna olmadım kendim wc gittim baktım hakketten yok aman dedim yukarı çıktık odaya yattım bi tuvaletim geldi anlatamam yaa gittim bir güzel tabi bu arada içim titriyodu kanamam olacak diye sonra baktım yok devirdim popişi yan yattım tam uyucam yemek getirdiler yedik sonrada çıktık geldik eve işte.. spermlerimizde iyi maşallahh maşallahh

11 mm imiş endometrum şöyle fiyakalı 2 ultrason çıktısını verdi bi işaret attı tam buraya tutunacak dedi git buna bak bak 15 gün sonra görüşelim dedi ağlamaya başladım doktor omzuma dokundu olumlu ol seni pazar günü ziyarete gelecğeim dedi

Bi haber alsam rahatlicam D&R diyoki nasilsin dun ben bebekleri hastanede olan biri nasilsa oyle dedim cok gulduu:)

kıslar kısa kısa gecmek zorundayım eve yenigeldim hastanede kaldık 3 tane kondu 1 tane 8 hücreli bi tane 9 bi tanede 10 hücreli 9ve10 2.kaliteymiş diğeride 1.kalite çok keyifliydi daha snra anlatıcam annem daha erken daha sonra girersin falan diyo.. Bakalım umutlu bekleyiş başladı.. ha buarada sarmaları yemek nasip olmadı düşürdük kayınvalidem benim için yapıyo zemuszemus Daha sonra anlatıcak çok şeyim var.. embriyologa sordum 3'de tutacak seviyedemi dedim evet tabiki hele 10 hücreli sana benzemiş afacanlı hızlı bölündü dedi.. siz ne diyosunuz ? biraz agrılarım var uyuyorum hep prenses gibi bakıldım dün hastanede transferimin oldu yataktan beni 2.5 saat kaldırmadılar gecen sefer 20 dk yatıp çıkmıştım.. psikolojik acıdan çok iyi geldi bana hastanede kalmak

Nirakmaz annelerini biz anlastik en az erkende dogmaya kslkmicaklarrr biliyomusun rahimimdeki hallerinin ultr ciktisini verdiler bana 3 noktavsiraya

bilmiyorum akıntı neden oluyormuşki ?

ben daha az canlıyım şuadna tabi afacanlıyım.. 10 hücreli heycanlı embriyomdan da çok umutluyum..
benim ilkinde hiç agrım olmamıştı şimdi adet olacakmış gibi agrım var tam belimde. tabi umut verici.. belkide ücüde tuttu. ne gülerim ama.. Allahım inş nasip etsin.. ben çıkıyorum 2 saat durdum kat kat aştım zamanımı..bol bol duaya devam inşallah

Aynen öyle ama nevin göreceksin.. ben şuan test günüm uzasın istiyorum Biraz daha acabayla yaşamak istiyorum.. Benim normal yolla olma ihtimalim olmadından bu anneliğe 2.kez yaklaştım.. Bırakmak istemiyorum

Kizlar hamileyimmmmmm Allahım kurban oldugum allah
o kadar uzuldumku bu yazdıklarımı okuyunca
gozyaslarım ıp gıbı aktı
nede kucukmusum 4 sene once
umutsuzlugun ıcınde umutlu oplmaya eglencelı olmaya calısmısım
nbeler yasandı ne gozyasları dokuldu ne kadar sıkıntı cekıldı be oglum
ben ona emegım dıyorum
gecmısım gelecegım huzurum dıyorum az demıyormuyum
bın tane daha cocugum olsa tüp oglum 10 hucrelı erken dogan afacanlı oglum benım ıcın en basta olacak

Son düzenleme:
bende basşkada burayı hatırlayan yokmu?

ben yasadıgım hıcbırseyı unutmadım , detayları atlayabılırım ama nerden nereye kısmı hala bende devam edıyor.
oglum 5 yasında olacak 3 ay sonra
10 hücreli gelişen oglum :KK49:

Kızlar merhaba;
ben de tüp tedavisi için ankarada akupunktur uzmanı arıyorum. 3 ay sonra başlıcam tedaviye. bu arada boş durmayayım diyorum. Var mı bildiğiniz, yönlendireceğiniz biri?

Merhaba konu açılalı baya olmuş ama İzmir de olup faydasını görenler doktor ismi önerebilir mi acaba? Sanırım her akupunktur infertilite için olmuyormuş yardımcı olursanız sevinirim

Ben de istanbul'da güvenilir akupunktur uzmanı arıyorum tüp bebek için. Seans ücretinin çok fahiş olmaması önemli, zira görüştüğüm 2 yer de konusunda uzman ama fiyatları çok yüksek.

Lütfen yaptıranlardan klinik tavsiyesi rica ediyorum...

Konu güncell....................

Arkadaşlar bu akapunktur fizyoterapi ile aynı şey mi.rahim inceliğine fayda olurmu. Anadolu yakasında varmı önerebileceğiniz

o kadar uzuldumku bu yazdıklarımı okuyunca
gozyaslarım ıp gıbı aktı
nede kucukmusum 4 sene once
umutsuzlugun ıcınde umutlu oplmaya eglencelı olmaya calısmısım
nbeler yasandı ne gozyasları dokuldu ne kadar sıkıntı cekıldı be oglum
ben ona emegım dıyorum
gecmısım gelecegım huzurum dıyorum az demıyormuyum
bın tane daha cocugum olsa tüp oglum 10 hucrelı erken dogan afacanlı oglum benım ıcın en basta olacak

Bende ağladım yazdıklarınızı okurken,Allah size bağışlasın oğlunuzu. Aylardır kk'yi bilgi edinmek için okuyorum ilk kez bu kadar hislerimi yakın buldum size. Hiç dövünmedim, hiç parçalamadım kendimi umutlu olmaya gülmeye çalışıyorum. Umarım sonu sizinki gibi güzel olur. :anneadayı:

Bende ağladım yazdıklarınızı okurken,Allah size bağışlasın oğlunuzu. Aylardır kk'yi bilgi edinmek için okuyorum ilk kez bu kadar hislerimi yakın buldum size. Hiç dövünmedim, hiç parçalamadım kendimi umutlu olmaya gülmeye çalışıyorum. Umarım sonu sizinki gibi güzel olur. :anneadayı:
Sen begenı yapınca donup bır daha okudum yıne agladım :) Hersey aklımda daha dun gıbı sankı.
Umarım sızde bu yolculukta guzel bır sekılde devam edersınız oglum suanda 7 yasında . Hayatta yaptıgım en guzel sey onun ıcın bıkmadan usanmadan emek vermek olmus

arkadaşlar Avrupa yakasında önerebileceğiniz yer varmı araştırma yapıyorum seansı 300 dendi beşiktaşta bir yere faydasını görenler tavsiyede bulunursa .

arkadaşlar Avrupa yakasında önerebileceğiniz yer varmı araştırma yapıyorum seansı 300 dendi beşiktaşta bir yere faydasını görenler tavsiyede bulunursa .

Buldunuz mu bilmiyorum ama bende bu konuyu yeni araştırmaya başladım.Bakırköy de Osman Nuri Bayraktar varmış.Methini duydum fakat henüz görüşmeye gitmedim.

merhaba, sizin doktorunuz kimdi acaba tüp bebek uzmanı nerede yaptırdınız kaçıncı denemenizde hamile kaldınız

toprakcım çok sağol canım evet dedığın gıbı her merkezın içinde vardır heralde konuşayım...........canım rabbım tamamına erdırsın rabbım hepınıze hayırlı evlat versın bu ımtıhan zor emeklerınız zayı olmasın bıtanem............ınş herşey çok guzel gıder canım ve haberını alırız tum arkadaşlarda bu yıl çok guzel haber alırlar inş.........inş ...guzel gunler.........canımmm

Back
X