Tp Bebek ve Akupunktur

oooooooooooooooooooooooo kımler gelmı.ş.....................ama ben uyudum valla mısıl mısıl..........sonra bekledığım geldı aklıma yıne uykum kaçtı...........ya.......................:emir_bebek:
doktora gıttın demek nasıl bı problem yokk dım.............inş temmuz başlıcan............inşşşşşşşşşşşşş

günaydınn
ablacım bugün kacıncı gün canım yarın 1 hafta olacak kanımca..
bende artık forumda çok zık vakit gecirmeme kararı aldım.. gördünüz dün tsh yüzünden acayip kötü oldum bu gün doktorumu arıcam.. kafam karışmasın arada girer yazarım.. şimdi kahvaltı ediyorum patates kızartması peynir recel pekmez domates zeytin yumurta ve süt
kahvaltı tabağı yaptım onu bitirene kadar kalkmak yok

amerikalı ,
anacım teşekkür ederimm canımm
gittim doktora puregona başladım 200 ünite ile canım bi sorun yok dedi Allahın izniyle olacak dedi doktorum kaydirigubbakcemile3

ooooo afıyet ols sultan hanım............kahvaltı tabağında ıyıymış.........ben artık sıkıldım kahvaltıyı zor yaptım....eşım hazırlamış ama zor yedım........sonra ığnemı çaktı gıttı ya kalçamda yer kalmadı bıuiğne çok yağlı .............inş sonu ıyı olur...hepımız sevınelım inş...bu yazınnnnnnnnn

eşim bana günlük liste hazırlayıp mutfa asmış adam aynı kaynana ya o karı olmalıymış ben erkek

senayk çüşşşşş ohaaa oldum senin adın ne benim kocam çorlulu
bende yunanistanlıyım

günaydın canım, velimeşe kasabasını da bilirsin o zaman sen çorlu'nun. İşte ben oralıyım... Adım da şenay :) 3 yıldır, evlendiğimden bu yana istanbulda yaşıyorum....
Eşin çorlu'nun neresinden...

eşim önerler köyünden ben bilmemde eşime sorayım senin köyü canım bizde istanbulda oturuyoz canım gop 'da sen nerede oturuyorsun benimde adım gülay.. eşimin anneside yunanistan göçmeni..

benim liste böyle

yoga
yağlar
incir suyu
ballı çörek otu
omega 3
kahvaltı
ballı süt
ballı badem
yoga
yag masaj
öğle yemeği
meyve
diyee uzuyo :) Ay inşallah rabbim onların yabnında bizide sevindirsin kaydirigubbakcemile

bencede kız...........ıyı olur.............ıyıym ...ağrım yok .....bakalım ya.......bı guyn daha gececek..beklemek zor...............inş sonuçlarımız guzel olur..............sen tam ne zaman başlıyoonn..........toprak nerde kalıdııııııııııııııııı

toprak nerede harbidennn

abla idrar testi yapcanmıı
sen ne hissediyon sence oldumu?

muallimcim bu arada 3 günlük hapım kaldı. Bittikten 3 gün sonra adet olurum, yani pazar günü. Pazartesi ararım doktoru ya pzt yada salı başlarım herhalde... Ama bu sefer çok pozitifim ya, hem aokupunktur hemde sizler çok güç veriyorsunuz bana...
Allahım bu sefer herşey yolunda gider inşallah... hepimiz için inşallah....

oooooooohhhhhhhhhh beslenme lıstesı değıl besıye cekılme lıstesı.............kız bu ne............ama çok guzel ınş bebış gelır tutunurrrrrrrr:emir_bebek:

sordum velimeşe bizim köyün arkası dedi..
benim tanıdım biri yok dedi o köyden eşimin dedesinin özata ama lakaplarını bilmiyim

Back
X