Tp Bebek ve Akupunktur

senay canımm bende pozitifimde benim biraz korkular başladı çok etkileniyorum herşeyden kendimi bırakamıyorum dün bi yerde okudum forumda tsh 2-3 olanlar gebe kalması zor imiş benimde 2.08 çıktı

inş senaycım inş.........guzel olacak pozıtuıf olman guzel...................
ya gulencım ınan olumlu duşunmeye korkuyorum son ıkı deneme olumsuz...........öle olunca korku var ıdrar testını belkı perşembe yaparım ama bılıyorum asla garantı değıl...........

gülencim, adının gülay olduğunu yazmıştın bir defa ordan biliyorum. Benimde kardeşimin adı gülay'dı. 10 yıl önce kaybettim. O yüzden böyle bir kanım ısınmıştı zaten sana... Allah sizlere çooook uzun ömürler versin inşallah...

çatlak gulen öle herşeye kafayı takarsan.............sen beklemede napcennnnnnnnn.............bana kızıyon bıde..............bı kere o olçu çok normal...........öle herşeye kafa takma................sopa alır gelırım...........yerimseniben

senay canımm bende pozitifimde benim biraz korkular başladı çok etkileniyorum herşeyden kendimi bırakamıyorum dün bi yerde okudum forumda tsh 2-3 olanlar gebe kalması zor imiş benimde 2.08 çıktı

canım ya, herkesi okuyup etkilenme lütfen. Doktoruna güven. Ve yapabiliyorsan okuma canım. İnsan mecburen etkileniyor. Ama güçlü olmak zorundayız. Artık zamanı geldi, bizimde bebek kokusuna ihtiyacımız var.... Allah vercek canım, moralini yüksek tutu ve dua et....

Bende önerler köyünü biliyorum ama tanıdığım yok, daha doğrusu babamın bir kuzeni orda evli ama bizim köyde görüşüyoruz genelde, onlara hiç gitmedim. Ama gelirseniz o tarafaara biz her hafta sonu köydeyiz, beklerim...

ama olumsuz alına insan bi kere olumlu düşünmeye korkuyor değilmi ? gerci ilk denemede ben çok korkuyodum sperm çıkmama ihtimali ve tedavi iptal edilebilirdi gerci hala böyle bişi var dondurulmuş spermler işe yarar inşalllah..
sena başınız saolsun canım benim.. sende başlıyosun yaniii.. benim haftaya toplanmış olur yumoşlarım..
ilişkiye girsekmi acaba bişide demediler yasak diye..

yapamıyorum işte hiç benle ilgili olabileceği aklıma gelmemişti hipertiroid idi konun adı öylesine baktım ama ne göreyim :) pipirikliyim işte..
sena bu hafta sonu kayınvalidemler oradaydı düğün varmış sanayide onun için geldiler..

ama olumsuz alına insan bi kere olumlu düşünmeye korkuyor değilmi ? gerci ilk denemede ben çok korkuyodum sperm çıkmama ihtimali ve tedavi iptal edilebilirdi gerci hala böyle bişi var dondurulmuş spermler işe yarar inşalllah..
sena başınız saolsun canım benim.. sende başlıyosun yaniii.. benim haftaya toplanmış olur yumoşlarım..
ilişkiye girsekmi acaba bişide demediler yasak diye..

Canım bildiğim kadarıyla ilişki transferden sonra yasak. Ama yumurtalıklar yoğun faaliyette olduğu için ilişki sırasında hassasiyet artıyor, dikkat etmek lazım.

Benim halam ve eniştemin Allah bağışlasın 4 yaşına geldiler ikiz tüp bebekleri var, benim dotorumda tedavi görümüşlerdi. Doktora sormaya utanmışlar, 9 ay beklediler, tabi 12 yıl filan uğraşmışlardı, bişey olur korkusu da vardı... Eşim hala enişteme acır, dalga geçer....

Sonucu sormak için aradığında sorabilirsen sor istersen....

oyyy 9 aymııı zaten ilk 4 ay kesin yasak yanii

dur ya benim gecende transferden sonra canım istiyodu deli gibi :) tövbee gene öyle olmasın diye diyorum yoksa şu durumda kimse zevkini düşünecek durumda değil :) keşke o kadar geniş olsam

kaydirigubbakcemile3 niye üzgünsün yasak oldu içinmii

vereliniortak anlaştık ama umarım hormonlarım beni zorlamaz
ama şimdik yapalım sonra çok ara acılıyor zaten tatildede boş gectik kuzenler oldu için

o uzgunum ...senın ıçındı canım ve erkekler için...........ben valla rahatım tedavıye gırınce psıkolojık olarak ben kendını kıtlıyorum .......

:) bişi dicem bazen okuyozta başarısız denemeden sonraki ay kendiliğinden hamile kalanları şaşıyom ya
ben 3 ay yapmamıştım depresyondan :)

bulaşık makinemin içi küflenmiş ya tatile giderken yogurt kabı koymuşum yıkatıyorum yıkatıyorum düzelmiyo

delikafadulden yok kız napcam bugün dokturda dün gittim akupunkturuda muayneden sonra yaptırdım sordum buarada o yemekler yasağı transfere kadar gecerli

valla bende hıç problem olmadığı halde normeal hamıle kalırsın dedndığı halde hıç kendılığınden hamış kalamadım evet bazıları hamıle kalıyo ne guzellll.............makınenı bıraz çamasır suyu dok ve öle çalıştır kötu olmuş............ama bı ıkı duzelırrrr

Back
X