Tp Bebek ve Akupunktur

xcj39s.jpg

bu ilk yemeğimiz cumartesi akşamı bu adamda kuzenim D:
153p6qw.jpg

ortadaki benim
15nlmop.jpg

ortadaki benim

ciddi olamazsin ortadaki senmisin ben sagdakidir diye dusunmustum:jeyyar::jeyyar:

Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm...Nasılsınız? Özellikle de taze anne adayımız sen nasılsın?Ben akşam 10 gibi geldim tatilden ve 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum...Neler kaynatmışsınız böyle...
Gülencim , senaycım tedavileriniz hayırlı olsun...Benim tedavimde cuma günü başladı...ınşallah ayın 15 inde transferim olacak.Sizlerin transferleriniz ne zaman olacak?Şimdi çok uykum geldi.Ve çok yorgunum.Yarın görüşürüz...

Valla bilmiyom bebişim benim yarın kontrolüm var aşa yukarı ne zaman olacağı o zaman belli olur bide 5.günde transfer olabilir ondan bilemiyom şuan :) sanada yemek konusunda emel hanım bişiler dedimi şekerim ?

asii kıs yolacam seniii

gulen artıkın tanıdım senı bakkkk................
toprakcım gelmışşş....başlamış tedavıyeee................ınş üçünüz bıde amerıkalı aynı gıbı olacaksını ................ınş guzel olacakkkk.............erkencısın makıneyı naptın temızleyebıldın mı...........................

yok ya kocam almamış dün yarın ben çıkınca alıcam show tv acarmısın seval taşdemir çıktı tv'ye

kahavltı hazırlıyorum ben şuanda

dur açımmm..........tamam canım...zaten dınlemekten araştırmaktan yarı doktor olcaz kız.........edbıyat fakultesını okıcana tıp okusaymışımmmmm:CüvCüv:

Kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmm...Nasılsınız? Özellikle de taze anne adayımız sen nasılsın?Ben akşam 10 gibi geldim tatilden ve 1 saattir yazdıklarınızı okuyorum...Neler kaynatmışsınız böyle...
Gülencim , senaycım tedavileriniz hayırlı olsun...Benim tedavimde cuma günü başladı...İnşallah ayın 15 inde transferim olacak.Sizlerin transferleriniz ne zaman olacak?Şimdi çok uykum geldi.Ve çok yorgunum.Yarın görüşürüz...

Toprakcım, hoşgeldin canım,
seninde tedavin hayırlı olsun,
nasıl geçti tatil?

senayyycım hoşgeldın........................ben beklıyorum hala ve bakalım tuttumu tutmadımı demekten .... zaman geçmıyo ama yarıladım ....inş hayırlısı olsun............sonra sızı beklıcez............ama bekleme çok daha streslı yaaaaaaaaa........................sen nasılsın aku nasıl gıdıyoo..............tıorakta geldı.....................aynı neredeyse tedavınız......opuyorumnanaktan

seda başka bı yere gıdıyo akuya.................kahvaltı edıyonn ha............afıyettt olsssssss......ıyı bak kendıne...........

:) kızının adı mutasyon gecirdi sena , seda olaraktan

senay sen çalışıyomusun biizm köylü

saol bebişim..
sen laptoptanmı giriyon masaüstündenmi annecik

heee tamammm :d bene mutfaktayım
bulaşık yıkıcam şimdi :1shok:

Back
X