Tp Bebek ve Akupunktur

ay kızlar geberdimm bütün camları sildim am ne silmek aralarını daralarını her yerini sildim kayınvalidem gelecek ya bekleme döneminde yalayıp yutuyorum anam her yerii :) balkon yıkıcam ön balkonu kocam gelince yapıcam kova kova su taşıyamam kıymetliyim herhalde..
ayy bende anne adayıyım.... Allahım bu aşamalarada gelebildimiz için şükürler olsun..
öğlen yemeğini yiyorum

aferın kız.....................maşallahhhh...........yarında bana gellll:emir_bebek:.........hadı bı çay molasu ver...........gel..bana

:1no2: cay yasak annnem yasak
ya dün klinike gittik karılar ellerinde nescafe makinesinden habire nescafe alıyolar birde bebek aramaya gelmişler..
benim ödüm patlıyor ya

ooyyy kıyamam tamam bebişim sana ıhlamır sut......ne bu yaaaaaaa...bu kadın senı ne yapıyoooo.............neysemm inşş sabret sonu guzel olacak.............bıde şu gunler gecse ......sıkıldım ıyıcene..............dolaşıp duruyomm çay ıçıyooomm...............

rüyalarımda kahve ve sigara yakmışım görüyorum varmı böyle bi korku ya :) hayır yanlışlıkla biri sigara dumanı üflese suratıma yumruk atarım
meyve yiyiom yoruldum
sana yasak değilmi cay kahve gerci senin kondu artık yumurtalarını etkilemez maşallah 5.güne geldi ya

ya canım çayla ne alaka....aşırı içmek belkı ama sanmam ........valla mıllet neler yapıyıo hamıle kalıyo bız aman şunu yıyım aman bunu yemımmm....ya kısmetı varsa olcakta ınsan gerçekten yıpranıyoo..............ne yaptın makıne temızlendımı.........tabı öle ıçemeszen ruyana gırer çay kahve...............meyve guzelllll afıyet olsssss

yok canım o trabletlerden akşam eşim alacak gelirkene
ben duş aldım gusul alacaktım kanamam geldi da bitmemişim demekkili dua okuuyacaktım oysaki annem aradı elham suresini sağ eline okuyup karnına koy dedi bi tanıdığı yapmış 1000 kere okumuş transferden önce .. babaannem yunanistan gelmiş beni merak ediyomuş onun yanına gidicem bi saat sonra gelicem.. öpüyorum seni

babaanne kıs :) ananannem yunanistanda daha
türlü yapıyorum yanınada pilav yapıcam bide salata yeter..
bu akşam kivi neyin yiyim diyom dünden beri 1 kg kirazıda yemem felaket bişi idi

oooo daha ne ols...............guzel valla.............kız çok kıraz yeme çırçır olursun....az ye herşeyden.......bu mıllet nerde uyuyooooooooooooooalkisalkisalkis

slm kizlar nbr valla ben muhabbete sonradan atlayim
bende korkuyorum sabah ilk is kahvenin dugmesindedir benim elim
ama kac gundur icemiyorum burnuma kahve kokuyor resmen
ama cayi acik iciyorum arada bir
ayrica hamile bayanlarda icmeyecek diye biliyorum yani el muallim canim senin icmende sakincali
bende kac gundur meyve yiyorum hicte sevmem
sut iciyorum hic sevmem
kocis dun gozlerini acti bana bakiyor bir tabak kiraz yemisim
seni ilk defa gordum diyor
bebek icin herseye dikkat etmek gerek
birde kizlar balik haftada 3 kere yemek gerekiyormus dolap balik doldurdum
ananasada basliycam simdiden
evet ya millet hic dikkat etmez bizim su cektiklerimze bak
maruldada kizlar folik asit yani bebek icin en onemli vitamin bol miktarda varmis
onuda yiyin lutfen

hi unutmadan findik ve badem ben hamile kalmaya yardimci diye biliyorum ama kimiside yemeyin diyor kafam karisti

ben şimdi nası besleniyim anlatım
sabah uyanıyorum yogamı yapıyorum yumurtalıklarım için
sonra susam yagı ile masaj yapıyorum ayak bileğime ve yumurtalıklarıma
kahvaltıda şekerli süt içiyorum mutlaka yumurta haşlanmış peynir recel salam sucuk sosis kesinlikle yok
zaten akupunkturcum yasakladı balok et ve tavuk yemiyeceğpim artık neye göre bunu söyledi bilemiyorum acaba toprakcıma ve reyhanada yasakladımı ama onlarda hiç gelmiyo maşallah
aa kahvaltıdan önce incir suyuu içiyorum
omega 3 içiyorum
ballı çörek otu kaşıklıyorum bi tane
kahvaltıdan sonra ballı fındık karışımı yiyorum 2 kaşık
öğle yemeği
yogurt şart
meyve
bol su tüketiyorum
incir suyu
elevit
folic plus
akşam yemeği
yogurt şart
meyve
ulen yazarken yoruldumm üstleik öğlen yogalarınıda yazmadım
evde allahtan liste asılı

oh msallah sen bunlarla dogal yoldan hamile olcan galiba
ayrica bu yogayi nerde ogrendin canim sen
ben yapamam ama ben sinirli bi tipim gelemem yogaya falan

yani sonuc olarak neler yemiyorum

kahve , çay , sigara içmiyorum 1 aydır yanımdada içtirmiyorum 2 gündür.. et balık tavuk sarımsak çiğ köfte salam sucuk sosis nane maydonoz ee başka yok galba
özellikle yediklerim makarna(doktor tavsiyesi) meyve (kiraz erik her gün muz kivi ananas suyuna başlıcam yarın bitkisel destekler ooooo yazmaıcam :d

öyle inek gibi bagdaş kurup yaomıyom hareket bunlar yumurtalıklar için akupunkturcum öğretti yumurtalıklaırmda kaynama var benim gecen sene hiç böyle olmadıydı

ay ne cok yazmisim
muallim canim nasilsin damar varmi damar

canım ya......ne bılım ama çok sızlama gögüslerımde .....inş ıyıdır.....bakalım canım kısmetse olacak inşş...........sende ıyısın canım bak gulenden al tuyoları ...kız açıllıktan olecek......ya çaysız durulurmı eşim zorla dolduruyo bardağımı ya.........ananas yemekten bıktım sevmıom...neyse ınş olsunda razuyım....rabbım kımseyı mahcup etmesın canım sağol ve kendıne ıyı bak ....guzl ılerlıyosunuzzzzzzz

gulencım maşallah uyı gıdıyon kız..........bakalım toprak ve reyhanda yapıyomuuuuuuuuu
toprak nerde kaldı yaaaaaaaaaaaaaaa

kıs ben çay içmemki zaten anca böyle cayın böreğin yanında bebişimm
annecim ben kahve severim sişgarayla agzımdada falım sakız offf :delphin: lanet olsun onuda bıraktım ohh iyi oldu
ya olunmlu sonuclar alalımda önemli olan o
bende aslında balık hiç sevmem ton balığı mesela ama transferden sonra yicem 2 günde bir..
Allah yüzümüzü kara çıkarmasın
annecim ben sana belirti sormucam diyorum ama nası oldumu sence? önceden 5.gün trannsferi yapıldımı acaba tutmuşmudur şmdiye kadar

ne hayırsız çıktılarya anne ben olmasam sen ne yapacaktın kendin yazacaktın kendin okuyacaktın :)

Back
X