Tp Bebek ve Akupunktur

hangisini okudummu gülsüm anne :d
buarad senin ilk kontrolinde kaç dene vardı yumi

once dort gordu sonra ıkı gun sıonra altta kuçuk yum var dedı ığne verdı onlar buyuun buyumuş olalarda buyumesın dıye sonra dokuz yum ıyı dedı ve dokuzunu topladı hepsı dollendı ama beşinci gune kadar hepsını beklettıler en ıyı gelışene dek üçü çok ıyı gelıştı dedıler ve onları verdıler inş tutunmuştular.....enazından bırı..............
neyı okudummu....

dedımkı yazın buluşuncana..........ben gulenın saçını başımnı yolcemmm bana benım gıbı yaşlı hatuna delı dıyo...ben haklıyım mahkemeyede veremez dedım avukatım haklısın ....o tahrık suçu yer deduuuu................tamam mı....yolcemmmmm senı......sarı saçlarından sen suçlusunnnnalkisalkisalkis

ayyyy ne guzel sarı saçlı bı kızın olsa...ben kaçırırım onu..............ayyy hepımız bulışucaz inşşşşşşşşşşş.......hele şu streslı gunler gecsınnnn

bakacam tamamm :d

maşallahh yaaa
benimde 4 tane artsa daha ne isterim :) birazdan iğne yaoıcam :) 250 ehuuu puhahaaa hihoyyyt

mirmirmirmir abbooovvv şunlara bakın hele iki deli bir olmuş benim üstüme saldırıyor anammm bende sizi gıdı yaparım mıhhh zemuszemus

gecen sene 250 ile başladıydım sarı cücük buarada asıl sarı kafa melis haberiniz olaa

ben gecen senede 50 yerine 100 vurduydum :1closedeyes:

ammmann benim ali kafayı yemiş pkolulara bana verdinden çok vermişl çatlak herif miyom kaydirigubbakcemile
melis bebişim evini toplu bırak yarın yamulmuş olacan eve gelince anesteziden kus babam kus

kızlar, merhaba ben gelebildim sonunda..
Ancak fırsat buldum, ama birazdan da çıkcam işten. Evde de bilg. yok, tamire gitti.
yazdıklarınızı bile okumadan selam vermek istedim.
Cadılar 11 den beri 10 sayfa doldurmuşsunuz, maşallah iyiki de kimse yok.
Gülenin geldiği nasıl da belli oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…