Tp Bebek ve Akupunktur

Burdayız el muallim.Nasılsınız bakim?dR. ne zaman gidiyorsun?Benim bu günlerde kasıklarım çok ağrıyor, ayaklarım davul zaten...

toprak ayakta cok kalma sıskınlık yapar............kasık agrısıda rahım buyuyo bıde yorgunluktan fırsat buldukca oıotur ve uzan..............

kızlar mrb inş herkes iyidir
elmuallimim canım biraz gerginim bu aralar ondan sık girmiyorum ama şimdi daha iyiyim adet oldum ve dr gitim genetik test ile kan pıhtılaşması için test yapıcak bakalım inş temiz çıkar biraz ara vericez bizde tedaviye yeni yılda başlarız eger kendiliginden olmazsa bakalım sen nasılsın nasıl gidiyo canım
bensucum saol canım inş güzel geçer tedavin rabbim yardım cın olsun hayırlı evlat lar nasip etsin inş canım
pinkcim tedaviye başlamışsın iki tarafta yumurta olmasıda güzel inş güzel gelişirlerve bebik olarak kalırlar canım sende
senay toprak bluesu serap deniz nasılsınız inş herşey yolundadır

merhaba arkadaşlar, yoğun ve stresli bir gündü, özellikle öğleden sonrası.....

benimde arada kramplarım oluyordu ya, bir de arada bir sol ayağımın üstünden bacağıma uzanan bir ağrı oluyor... pazardan bu yana geçmedi, c.tesi alışverişe çıkmıştım ya, eşim o yorulma yüzünden diyor... doğrudur belki de.... dr'umla konuştum az önce.... magnezyum diasporal vermemişti bana, başla dedi... birde ağrı olunca minoset iç dedi... demir hapı da içmem gerektiğini söylemişti, burada bir yere gitmiştim ya ben bir ara ultrasona girmek için, ama kendi dr'um gerek yok dedi... ağrılarım geçer inşallah....

toprakçım sana da geçmiş olsun canım, valla uzaktan hamilelik ne kolay geliyordu, benim bir yengem 3 yıl önce doğurdu, ona uyarılarda filan bulunduğumuzda kızardı bize, ben hasta değilim sadece hamileyim diyordu... ama ciddi bir olaymış yani... heran tedirginlik ve şüphe... yada bizmi fazla pipirikliyiz...

muallimcim sen nasılsın canım, ev işlerini yapabiliyormusun biraz... senin işin bizden daha da zor...

gökçecim merhaba canım, biz iyiyiz işte.... çok şükür...

iyice dinlen ve toparlan canım... inşallah yeni yılda güzel haberler alcaz senden..... öptüm seni kocaman....

gokce ınş hersey ıyı cıkar toparlanmana sevındım..........ınş bebışın gelecek sadece cok nazlı bunlar..........yenıyıl ınş guzellıklerşlr gelır bıze..........bensudan nılden pınkten guzel haber alırıuz ınş............senay evet bız pıpırıklıyız belkı ama bız kolay bulamayanlarız o yuzden..........magneztyum mutlaka al demırde alman gerek.............ve yorulma dınlen

Bende tamamen kilo (14 kilo aldım ) tiroitlerimi bunları düşünerek dert ediniyorum birde sol kalçam ağrıyor benim arada

Ben badem.
3. transferim oldu.
Şu an 7. gündeyim
2 embriyo koydurttum.
Transferim anestezi ile oldu..
Bekleyişteyim..:1rolleyes:
Kasıklarıma ara ara kramplar giriyor.Uykum geliyor,akıntım oluyor..Zaman zaman hafif baş dönmesi yaşıyorum,Ayakta fazla durunca belim ağrıyor.Sadece kasıklarıma kramp giriyor,adet olucakmışım gibi bir his içinde değilim şimdilik..
Umarım bunlar iyiye işarettir..:kedi:

aaaaaaaaaa canım hoşgeldın yaaaaaaaaa ................cok sevındım ınş bu kez sevınırız................kendını dınleme canım her turlu etkı oluyo ınş ıyye ısarettır.............ınş yaaaaaaaaaaaaaaaa

aaaaaaaaaa canım hoşgeldın yaaaaaaaaa ................cok sevındım ınş bu kez sevınırız................kendını dınleme canım her turlu etkı oluyo ınş ıyye ısarettır.............ınş yaaaaaaaaaaaaaaaa

Amin amin inşallah..Hiç bir belirtiye bakmayayım diyorum.Ama gün içinde uykumun çok gelmesi beni umutlandırıyor..Mesela şu an bile uyuyabilirim kaydirigubbakcemile3

Şenaycım ben 12. haftadan beri demir hapı kullanıyorum üstelik değerlerim norml çıktığı halde...Kansızlık hamileleikte oluyormuş , dr. önlem olarak verdi.Şimdi 5 tane ilaç alıyorum günlük...Gülencim benimde sol kasığım çok ağrıyor bugünlerde.Birde bebek artık çok kuvvetli ve sık tekme atıyor...

kıslar hepinize hayırlı geceler.......pinkcim tabikide dualarımız sizlerle.....gökçecim dualarımızın kabulu inşaaallllahh.............muallimcim yarın saat13-30 ilk görüşmemizi hale hanımla yapacagız..semra hanımın konferansı varmış.......muallimcim,şenaycım,toprakcım dualarınızı eksik etmeyin bizlerden....hamilelerin duaları daha makbuldur....................artık yarın geçde olsa gelişmeleri yazacagım sizlere ...saglıcakla kalın....tatlı rüyalar..

Ben badem.
3. transferim oldu.
Şu an 7. gündeyim
2 embriyo koydurttum.
Transferim anestezi ile oldu..
Bekleyişteyim..:1rolleyes:
Kasıklarıma ara ara kramplar giriyor.Uykum geliyor,akıntım oluyor..Zaman zaman hafif baş dönmesi yaşıyorum,Ayakta fazla durunca belim ağrıyor.Sadece kasıklarıma kramp giriyor,adet olucakmışım gibi bir his içinde değilim şimdilik..
Umarım bunlar iyiye işarettir..:kedi:

canimmm hosgeldin rabbim yuzunu guldursun insalllaaaahhhhhhh guzel haberlerle gel kaydirigubbakcemile5 :asigim:

merhaba kizlar bu aralar baya stresliydim psikiyatrise gidiyodum oda bana ilac yazmisti iki ay kullandim 1 hafta once birakmistim cooooooook duzenli olan adetim kafayi yedi resmen yaaaaaaaa :sinifsinif: goguslerim cok sis kasiklarim agriyor resmen lohusa kanamasi gibi kanama geciriyorum daha iki hafta oldu normal adet olali :1no2: bende jinekologuma gittim oda stresten bole bise olabilecegini soledi ve tup bebek yapamazmisim :gitme: bana 2 aylik kontrol hapi verdi yumurtalarin dinlenmesi lazimmis valla ben hiiiiiiiiiiiiiic bise anlamadim ya
kizlar basinizi sisirdim kusuruma bakmayin lutfen sadece sizinle konusunce kendimi daha rahat hissediyorum sizlerin mutluluguyla mutlu olabiliyorum inanin heran aklimda ve dualarimdasiniz rabbim tummmm dualarimizi kabul etsin aminnnnn

gunaydın kızlar.............yıne yagmurlu bı gun...............
bensu ınş hersey guzel olacak pınk guzel haberını beklıyoruz nıl ınde ınşşşşşşşşşşşş
lıyadora.............ınş bebısın senınledır bu kez hersey guzrel olur ınş.............
kaymaklım canım stres yapmamaya calış bak etkılıyo herseyı cok zor ama rahatlıcak seyler bul............ınş bı zamanı var ınş bekletmesın rabbım ne senı ne dıger arkadasları...........kanaman kesılınce yıne gıt dr a bakalım ne dıcek.............rabbım hepımızın yardımcısı olsssssssssssssssssss

Back
X