Tp Bebek ve Akupunktur

Toprakçım gebelik ilerledikçe bebekler rahim içinde daha fazla progesteron üretiyorlar.Eğer demir hapı da kullanıyorsan progesteron ile birlikte bunlar da gaz birikmesine neden oluyor.Ne kadar yediğimiz içtiğimize dikkat etsek de bazı kimselerde bağırsaklarında tembellik olabiliyor..

Olabilir canım benim hamilelikte karşılaştığım tek probelem bu şişlik durumu.Senin test pazar değil mi?Az kalmış.Sen daha önce test yaparsın belki dekaydirigubbakcemile5

Preeklempsi durumlarında da ödem vs olabiliyor arkadaşlar..Yanılmıyorsam ikili testte ki AFP değerine göre bununle ilgili yorum yapılabiliyormuş.Genellikle 5-6 aylık civarı rastlanıyormuş..

Olabilir canım benim hamilelikte karşılaştığım tek probelem bu şişlik durumu.Senin test pazar değil mi?Az kalmış.Sen daha önce test yaparsın belki dekaydirigubbakcemile5

Bu gün çift çizgiyi gördüm ya havaya girdim kaydirigubbakcemile3

Ada kızım abla,Ege oğlum abi olsun istiyorum.İzmir den döner dönmez ilk işim mezarlarına gidip kardeşini ya da kardeşlerini göstermek olucak meleklerime..:asigim:

Test günüm pazar ama cumartesi çağırdılar.Yani 11. gün..1. hamilelikte ne hissettiysem aynısını hissediyorum..Psikolojik mi diye düşündüm ama öyle olsa 2.deneme de de o psikolojide olurdum değil mi ? Olmayacak tutmadı diyordum 2. denemede..Sizler kızıyordunuz..Ama yanılmamıştım değil mi yerimseniben

Şimdi hem hissediyorum hem de testte gördüm..:1hug:

bak ayakta kalmak cok kotu. oyle hicbir sey yapmadan ayakta durunca sislik de oluyor, kasilmalari bile getirebiliyor bazi kadinlarda. oturmuyorsan, uzanmiyorsan hareket halinde olmak lazim. hic ayakta durma.

su olayini ben soyle hallediyorum; ise gelince 1.5 litrelik siselerden 2 tane aliyor, gun bitene kadar ikisini de tuketmeye calisiyorum, boylelikle ne kadar ictigimi kontrol edebiliyorum. evde de sabah ve aksam toplam 1 iciyorumdur, ediyor 4. sadece sislikler icin degil, genelde de suyu eksik etmemek lazim.

Ben yarım litreliklerden alıyorum , ama senin taktik daha iyiymiş mamba.Dur bende deneyeyim...Ayakta durmamak mümkün mü mamba.Türkiyede saat 10 duruşmasına 11-12 den önce giremiyorsun.Bu arda da ya oturuyorsun yada ayakta volta atıyorsun.Gerçi yavaş yavaş işleri azaltmaya çalışıyorum en azından cuma günleri işe gitmemeye çalışıyorum.

Benim ki kız.İsmini Ecem düşünüyoruz...

kızım olursa Almina Liya,oğlum olursa Erk Dora düşünüyorum ..

Eğer tekrar bir mucize olursa ikiz olması durumunda erkek için Efe Çınar,kız için de İda Naz düşünüyorum..

İsim işlerini eşim bana bıraktı ...:kedi:

kızlar selam....................bu sayfada her zaman anlayış ve hoşgoru hakım oldu ...............dıkkat edelım lutfennn........................

ınşallah badem ya, çok istiyoruz senin tekrar hamile kalmanı sonra da meleğine kavuşmanı.Bu sefer tek tutmuş olsa daha iyi galiba, ikiz hamileliği daha riskli...

herkes ıyıdır ınş mamba canımmmmmm yaklasıyo gunlerın masallah sana darısı sırayla bıze ınş...........sonra yenı geleceklere.................

ınşallah badem ya, çok istiyoruz senin tekrar hamile kalmanı sonra da meleğine kavuşmanı.Bu sefer tek tutmuş olsa daha iyi galiba, ikiz hamileliği daha riskli...

Kısmet canım..ılk hamileliğimde pek yatmamıştım.Serklajım da yoktu..Ama bu kez ailemin yanındayım ve şu anki tıbbi imkanlardan yararlanabilme durumum çok daha iyi..Gerekirse tüm hamilelik boyunca yatıcam..Daha iyi bir dr takibindeyim şu an..ıkiz ise kesinlikle fetal redüksiyon olayını düşünmüyorum...

Bu kez başarıcam,buna inanıyorum...a.s

yenı hamışler artar ınş............burge nasılsın canım cok gırmıyosun............balık hapında her marka onerılmıyo dedıgın gıbı ben calson omega 3 kullanıyorum tamamen dogal dr onermıştuı ............bazılarında cıva var...........balık sevmıyorum ya ıcıyorum...............ıyı bak kendıne ya senınkı kız mıydı

canım buaralar canım bıraz sıkkın ama burada sızlerı okuyunca cok rahatlıyorum doktor ıkı aylık dogum kontrol hapı verdı belkı ocakta tedavıye start verıcez nasıp artık ıns bende yazıcam bu sefer ha mı le yım dıye

İnşallah canım,hayırlısı ile :Saruboceq::1hug:

herkes ıyıdır ınş mamba canımmmmmm yaklasıyo gunlerın masallah sana darısı sırayla bıze ınş...........sonra yenı geleceklere.................

insallah canim. benim bu hafta braxton hicks denen yalanci dogum sancilarim basladi. kasilmalar girip cikiyor. aklinizda olsun, size de olursa kalkin yuruyun biraz, su icin, geciyor. zaten gecmezse gercek dogum sancisi demek olur:)

gelecek haftadan itibaren kontrollerim haftada 1'e inecek. artik vajinal muayene edecekler acilmayi kontrol etmek icin. 1-1.5 cm. lik acilma bekliyorum bakalim...

cok heyecanli tabii, 1 ay sonra evimizde baska biri olacak. senin evinde hele 3 yeni kisi birden olacak, seyreyle senligi:)

Back
X