Tp Bebek ve Akupunktur

muallimmm canım ben ilk akupuntura baslamıs bulunmaktayımmm dün gittim ilk seansa girdim yaaa iğneleri görünce cok tırstım tabi zati az iğne oluyoduk ya ama olsun gideem insallah canım insallah faydasını görürrüümmm allah yardımcımız olsun haftaya ikinciye gidecem bakalım artık ama kulagıma bazı bantlar yapıstırdı onlar beni cok acıtıyo be yaf uyuyunca ama napalım onada katlanıcam yeterki iyi gelsinn

canım, hayırlı olsun, tedaviyi ne zaman düşünüyorsun hayırlısıyla.... teadvilerde ne acılara katlandık, yüzlerce iğne yedik resmen, inşallah hamiş haberini alınca hepsini unutcaksın... heleki şuan bunları yazarken içimdeki kıpırtılar gibi sende onları hissedince, ne acılar, ne bulantılar, ne kramplar, kramp acısından ağlamalar, hiçbirini ama hiçbirini hatırlamayacaksın.... inşallah bundan sonra gözyaşların sadece mutluluktan olsun.....

Burdayım el muallim.Bugün yine halsizliğim var.Yarın evde çalışırım heralde.Oda baktım ama alıcı gözüyle aralık ortası gibi bakacağım ve alacağım inşallah...Sen alışverişe ne zaman başlıyorsun.Ayın 15 de mothercare de indirim var belli ürünlerde.Çıtçıtlı bodylerden al kızlarına bol bol...

tamam muallimcim, bundan sonra kilolardan bahsetmek yok....
canım benim hedefim bu yılı çalışarak bitirmek, ocak başından itibaren doğum iznimi almak... inşallah sağlığım elverir...
henüz bebek odası ve beşik bakmadık biz, bahsetmiştim ya köye taşınma durumumuz var diye... eşyalarımın büyük çoğunluğunu köydeki evime taşıycam ve doğum sonrası ilk aylarım orda geçecek, annem bakar bana, orda hala, teyze, yenge çok.... onların yardım ve tecrubelerinden faydalanmak istiyorum... Sonrasında da buraya kayınvalidemin yanına geççez sanırım, evi müsait, bir odasını bize, bir odasını da bebeklere hazırlıycaz.... her iki yere de bebek odası yapmak zorundayım, en uzun vadede kullanabileceğim beşik-yatak veya mobilyalar seçmek zorundayım bu yüzden... henüz kararsızım... Yani hayatım bebişlerimle baştan sona değişcek....

merhaba toprakçım, geçmiş olsun canım... dikkat et... araba bakmadık henüz.... ben internetten inceliyorum bazen... ama alıcı gözüyle henüz karar vermedim....

toprakçım, harayın 15'inde var indirim dimi... bu yaki pazar'a geliyor, güzel.. bende en yakındakine bir bakarım... sağol hatırlattığın için...

Bir şey değil canım.Ben de şu çıtçıtlı bodylerden alayım istiyorum kızıma.Chiccodan almışım ama gözüme çok küçük geldi.Yoksa cidden de bebişler doğduklarında o kadar küçük mü oluyorlar?

toprakçım, gerçekten minicik oluyorlar aslında, özellikle kızlar ve 2-2,5 kilo civarı olanlar, ama bana da çok almayın diyorlar, biliyorsun çok çabuk büyüyorlar.. ve yaza doğru gideceğiz doğumdan sonra, ona göre bişeyler alırız onlar büyüdükçe...

kızlar günaydın, nasılsınız görüşmeyeli?

kısıtlı da olsa takvimlere izin verilmiş.

azmettim takvimi yeniden yapmayı başardım. ohh be ne güzel oldu... yine buradan takip edebileceğiz...

size de anlatayım nasıl yapıldığını? çünkü artık sadece tickerfactory takvimleri kabul ediliyormuş. haydi görelim bebişler ne kadarlık olmuş...

http://www.tickerfactory.com/ezticke...?ticker_type=1

ana tasarımınızı bu sayfadan seçin, aşağıdan başka sayfalara da geçebilirsiniz..seçince next deyip, sonraki aşamada ayıracı seçeceksin..bendeki uğur böcüğü gibi...
onu da seçince tekrar nexte tıklayıp açılan sayfada Due Date olan yere takviminize göre doğuracağınız tarihi seçeceksiniz ve tekrar nexte tıklayacaksınız.
son sayfada kodları veriyor..orada htpp ile başlayan ve png ile biten linki kullanıcı panelinizdeki profil düzenle bölümündeki takvim bölümünün olduğu yere kopyalayacaksınız..
http://tickers.TickerFactory.com/ezt.../2c8d/preg.png gibi.. Httml olan yerdekini kopyalayın.

toprakçım ben burdaki tarife göre yaptım, 1-2 kez yanlış yeri kopyalamışım, daha doğrusu babytwin'in söylediği linkteki baş ve sondaki ilave harf şekilleri filanda kopyalamışım olmamıştı.. en son http ile başladım, png ile bitirdim kopyalama yaptığım yeri kabul etti, kullanıcı paneli.... tekrar dene canım...

ınsan da kendini tutamıyor ki:-)Kendin için bir şey alırken 100 kez düşünüyorsun bebeklere bir şey alırken gözün hiç bir şey görmüyor...Ben üstüne üstlük bir daha ki kışa dahi ciciler alıyorum kızıma:-)

canım, hayırlı olsun, tedaviyi ne zaman düşünüyorsun hayırlısıyla.... teadvilerde ne acılara katlandık, yüzlerce iğne yedik resmen, inşallah hamiş haberini alınca hepsini unutcaksın... heleki şuan bunları yazarken içimdeki kıpırtılar gibi sende onları hissedince, ne acılar, ne bulantılar, ne kramplar, kramp acısından ağlamalar, hiçbirini ama hiçbirini hatırlamayacaksın.... inşallah bundan sonra gözyaşların sadece mutluluktan olsun.....

senay canım ben tedaviyi allah kısmet ederse aralıkta düsünüyoruz bu benim ikinci tedavim olucak 6 ay öncesi ilk denemem olmustu tutunmadılar canım ya akuya ilk gidiyorum o kadar iğne görmeyi tahmin etmiyordum ama allahtan cok acımıyor insallah dediğin gibi hamis kalırsam o güsel duyguyu bende yasarsam saglıcakla belkide hepsini unutucam su an icinde oldugum icin tabikide zor geliyor ama bu güzel duyguların icin cok tesekkür ederim rabbim saglıcakla bebeklerini sana bagıslasın insallah o kadar garip duygu icine giriyorumki hamis kalınca acaba zormu gececek nasıl birsey diye kafam cok karısıyor insallah hamis kalırımda rabbim yardım eder canım sen aku yapmısmıydın insallah yararını görürüm allah hepinizden razı olsun ya iyiki k k var o kadar rahatlıyorumki anlatamam kıslarrr

senay canım ben tedaviyi allah kısmet ederse aralıkta düsünüyoruz bu benim ikinci tedavim olucak 6 ay öncesi ilk denemem olmustu tutunmadılar canım ya akuya ilk gidiyorum o kadar iğne görmeyi tahmin etmiyordum ama allahtan cok acımıyor insallah dediğin gibi hamis kalırsam o güsel duyguyu bende yasarsam saglıcakla belkide hepsini unutucam su an icinde oldugum icin tabikide zor geliyor ama bu güzel duyguların icin cok tesekkür ederim rabbim saglıcakla bebeklerini sana bagıslasın insallah o kadar garip duygu icine giriyorumki hamis kalınca acaba zormu gececek nasıl birsey diye kafam cok karısıyor insallah hamis kalırımda rabbim yardım eder canım sen aku yapmısmıydın insallah yararını görürüm allah hepinizden razı olsun ya iyiki k k var o kadar rahatlıyorumki anlatamam kıslarrr

Kocaeli tıpta mı yaptırcaksın canım ?

kocaeli tıpta akupunktura yaptırıyorum evet canım sen nerden biliyon :)))

Geçen sene ilk denememi orda yaptırdım ve ilk denemede hamile kalmıştım canım..Akuya değil de mikro için gitmiştim.Eray bey ve Sebiha hanım dı dr larım..İki dr umdan da çok memnundum..Bir de 12 . haftada rahim ağzını ölçselerdi de bebeklerimi zamansız doğurup kaybetmeseydim çok daha iyiydi...
Ancak hastaneden hijyen olarak memnun kalmadım....
Bebeklerin kaybından sonra 2. denemem de orda oldu ,transferin ertesi gününden itibaren tan 15 gün süren ateşli bir grip geçirdim ve tek embriyom da tutmadı.eşime de geçti hastalık..adamcağız 2 hafta hasta hasta işe gelip gitti..eşim dr ve ona göre orda domuz gribi geçirdik biz...

Dr lar olarak çok başarılı olduklarını söylemem gerek.........

Selam canlarım nasılsınız ıyımısınız
Canlarım sızlerı cok özledım ne olur dua edın cok duaya ıhtıacım var.
Ben daha baslayamadım tedavıye benım ısler arab sacına dondu.
Adet olamıyorum 8 cm kıst var bakalım dr ellemeryelım dedı su anda ılacla erıtıyorlar
gecmıse hıc bakamadım ınseallah gokcecım hayırdır.HIC KIMSEDEN HABERIM YOK
Bakalım cumaertesı merkeze gıdecem sdanırım op yapılacak eger edetım gelmesse
Ne buyuk ımtehanmıs rabbım ne olur hep bır bırımıze dua edelım.

ha canım yok fakülteden bahsediyosun sen ben tüp bebe yi orda yapmıyorum memorialde yapıyorum canım ilkini de memerialde yapmıstım ikinciyede nasipse oraya gidecez canım ben akupunkturdan bahsediyosun sandım akupunkturuda fakültede değil kocaeli tıpta yapıyorum anladım canım üzüldüm adına su an hamismisin doktorları iyi dir kesin ama hijyenli değil tüp bebektede bu cok önemli canım ya zor zamanlar gecirmissin valla

nil canım allah yardımcın olsun dualarımız sneinle insallah hersey yoluna girer bu sınavı bizde atlatırız anne oluruz canım

ELGıZCıM, ben de tedaviye başlamadan 1,5 ay filan aku yaptırdım canım... haftada 2 kez gidiyordum ben, özellikle stres açısından çok faydasını gördüm diyebilirim... bende geçen yıl bu dönemde ilk tüp denememi yapmıştım, o zaman aku'dan haberim yoktu... zaten negatif sonuç sonrası akupunktur'u birinden duymuştum, araştırırken kadınlar kulübü ve bu topikle tanıştım... bana da çok uğurlu geldi, hem aku hemde burası....

Back
X