Tp Bebek ve Akupunktur

Şenaycım bugün daha iyiyim.Bugün daha az ve yavaş hareket ediyorum.Cumaya kadar bir kendimi dinleyeyim istiyorum.Cuma dr. kontrolümüz var bakalım dr. ne diyecek.Bir de bebeğim ne kadar oldu çok merak ediyorum?Dün akşam 1 kadın 1 erkek var ya dizi onu izledim , o kadar çok güldim ki , kız hamile kalıyor aşeriyor , cd ler izliyor, olmadık şeylere ağlıyor.Gerçi sonunda kzın bebeğinin kalbi duruyor ama genel olarak çok komikti.Rasgelirseniz mutlaka izleyin derim...

kızlar mrb nasılsınız ben pek ii degilim ateşimvar bogazım agrıyo dr a gittim bronşit dedi sünizit var die off offf ilaç verdi igne verdi kullanıcam herkes inş iidir kib öpüyorum hepinizi senay toprak mualimim burge bensu pink rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin inş
liyacım hayırlı olsun canım rabbim inş saglıkla kucaklamanı nasip eyler umarım bi sorun olmaz ..
pinkcim tedavin yarım kalmış canım rabbim büyük vardır elbet bi hayır bunda canım kib üzülme en azından benim gibi yaptırıp da negatif almadın hala umudun var canım

kızlar mrb nasılsınız ben pek ii degilim ateşimvar bogazım agrıyo dr a gittim bronşit dedi sünizit var die off offf ilaç verdi igne verdi kullanıcam herkes inş iidir kib öpüyorum hepinizi senay toprak mualimim burge bensu pink rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin inş
liyacım hayırlı olsun canım rabbim inş saglıkla kucaklamanı nasip eyler umarım bi sorun olmaz ..
pinkcim tedavin yarım kalmış canım rabbim büyük vardır elbet bi hayır bunda canım kib üzülme en azından benim gibi yaptırıp da negatif almadın hala umudun var canım

Kendine çok iyi bak canım.Özellikle hamilelerde zor geçer bu grip...

kızlar selam ..........mnh canım tebrıkler harıkasınnnnnnnnnn.......
dr dan geldım ...............bebışlerım bırı 1 200 bırı 960 bırı 876.............ınş cıger ıgnesıde olduk artık aralık ortası dıyo dr bakalım................herkes ıyı baksın kendıne

Toprakçım ,Dr ne der bilemem ama,bana preeklampsi gibi geldi belirtilerin.Vücudunda su toplaması,şişlik vs oldu mu ?Bol c vitamini almaya çalış arkadaşım...

iyi aksamlar guzel anneler nasilsiniz iyimisiniz umarim hepiniz iyidirsiniz
BADEMCIM senin adina cok sevindim allahin izniyle bu sefer evine goturuceksin bebeklerini canim benim inan hep dualarimdasin bu sefer rabbim yuzunu guldursun amin
MUALLIMcanim nasilsin iyimisin umarim hersey yolundadir senin icin zemuszemus
TOPRAKcim rabbim sifa versin umarim en kisa zamanda gecer rahatsizligin
SENAYK canim sen nasilsin?
MAMBAA cim ALLAHIM BI NEFESTE KURTARSIN HAYIRLI BI SEKILDE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN RABBIM
KENDINIZE COK IYI BAKIN KIZLAR HERZAMAN DUALARIMDASINIZ SIZDE EKSIK ETMEYIN BIZLERI DUALARINIZDAN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

iyi aksamlar guzel anneler nasilsiniz iyimisiniz umarim hepiniz iyidirsiniz
BADEMCIM senin adina cok sevindim allahin izniyle bu sefer evine goturuceksin bebeklerini canim benim inan hep dualarimdasin bu sefer rabbim yuzunu guldursun amin
MUALLIMcanim nasilsin iyimisin umarim hersey yolundadir senin icin zemuszemus
TOPRAKcim rabbim sifa versin umarim en kisa zamanda gecer rahatsizligin
SENAYK canim sen nasilsin?
MAMBAA cim ALLAHIM BI NEFESTE KURTARSIN HAYIRLI BI SEKILDE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN RABBIM
KENDINIZE COK IYI BAKIN KIZLAR HERZAMAN DUALARIMDASINIZ SIZDE EKSIK ETMEYIN BIZLERI DUALARINIZDAN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Çok sağol canım,Allah yüzünü güldürsün en kısa zamanda inşallah :Saruboceq: :1hug:

Toprakçım ,Dr ne der bilemem ama,bana preeklampsi gibi geldi belirtilerin.Vücudunda su toplaması,şişlik vs oldu mu ?Bol c vitamini almaya çalış arkadaşım...

Bademcim benim ayak şişliğim hamileliğimin başından beri var.Bazı günler çok şişiyor hatta sabah bile ayaklarım şiş uyanıyorum bazı günlerde hiç şişmiyor.İşin garibi Testlerim de normal çıkıyor , idrar da protein de çıkmıyor.Dr. da ayak şişliğini açıklayamıyor ve varis çorabı giy diyor.Senin dediğin preeklampsi durumunu bir dr. soracağım ama.Dur ben de internetten araştırayım...Senin dr. kontrolün ne zaman?Pıt pıtları ne zaman duyacaksın?

kızlar selam ..........mnh canım tebrıkler harıkasınnnnnnnnnn.......
dr dan geldım ...............bebışlerım bırı 1 200 bırı 960 bırı 876.............ınş cıger ıgnesıde olduk artık aralık ortası dıyo dr bakalım................herkes ıyı baksın kendıne

El muallimcim kızlarına maşallah, iğneleri de yarasın ciğerlerini geliştirsin.33.haftanın içinde doğum o da çok iyi.İnşallah sağlıkla o günleri de görürüz...

Gökçecim çok geçmiş olsun dikkat et kendine...

Bademcim benim ayak şişliğim hamileliğimin başından beri var.Bazı günler çok şişiyor hatta sabah bile ayaklarım şiş uyanıyorum bazı günlerde hiç şişmiyor.İşin garibi Testlerim de normal çıkıyor , idrar da protein de çıkmıyor.Dr. da ayak şişliğini açıklayamıyor ve varis çorabı giy diyor.Senin dediğin preeklampsi durumunu bir dr. soracağım ama.Dur ben de internetten araştırayım...Senin dr. kontrolün ne zaman?Pıt pıtları ne zaman duyacaksın?

Bilmiyorum henüz canım.Cumaya tekrar test istediler benden...

ıyı geceler uyku tutmadı ya.................senaycım nasılsın toprakcım takma sakın ayakların sısmesı buyuk ıht yorgunluk ve ayakta kalman...............bol su ıç...........ve sıksık uzan.............ve tuzu azalt kotu dusunme............
kaymaklım cok sukur ıyıyız ınş bı ay daha sanırım bu gıdışle mambayı yakalıcammmmmmmmm..............lıyadora ınş kalpatısını gorursun
gokcecım cok gecmış ols canım ya gecer ınş bol meyve ye uzulme sakın...................
pınkım canım ınş beklenmedıgın bı an calar kapını mutluluk ınşşşşşşşşşşşşş
burge gulen ıyı bakın kendınıze

günaydın kızlar ...yok kız ne uyumak 2, 3, gecedir uyku tutmuyor beni anlamıyorum..muallimde öyle diyor ama onunki bebeklerden ben bilmiyorum..

Toprak canım geçmiş olsun...gökçeciğim sanada canım...

kızlar tvde gördünümüzmü bilmiyorum haberlerde bir çiftin 10 sene olmamış çoçukları dördüzleri olmuş..rabbim nelere kadir...o kadar sevimliydilerki ...hepsi ekranda...3 erkek bir kız..geç gelen mutluluk ve tahmin edilemeyen tarifsiz bir mutluluk olsa gerek...

muallimciğim senin kızlarda öyle olcak yaa ne güzel...rabbim hepinizinkini bağışlasın..olmayanlara en kısa zamanda hayırlı sağlıklı şekilde nasip etsin...

gunaydinn.. annelerin en guzelleri ve anne adaylarii. nasilsiniz?..elmuallim canim masllh kizlarina..az kalmis...inslh saglikla kucagina alirsin...darisi bizlerekaydirigubbakcemile2

kızlar mrb hayırlı günler hepinizeeee
çok sagolun kızlar şimdi az daha iyiyim igneleri görünce popiş hastalıkta geçmeye başladı:) neyse inş herkes iidir
toprakcım rahatsızlıgın varmış geçmiş olsun canım yeni gördüm dikkat et kendine
senaycım senden naber canım nasıl gidiyo bakimmm.
bensu nerelerde yaa nasıl gidiyo acaba aku ya başladı mı acaba?

Canım kardeslerım selam
Allah c.c rahmet ve bereketı uzerınıze olsun
Benı duada unutmayın sukur basladım ıgnelere
menegon ve gon f kullanıyorum
Canlarım menegon yan etkı yaptı ılk defa bu ıgneyı kullandım cok kotu mıdem bulanıyor ayakta duramıyorum
olsun haaa fsh 7 cıktı sevıncımden bayılacaktım sukur rabbıme
Yarın bakalım yumurtalar nasıl ınseallah 4 5 tane olurlar
bırde bana 150 gon f
150 menegon verdıler canlarım az degılmı
bırde dr semra hanımın takıbındeyım cok ılgılenıyorlar butun ekıp hayırlısı bakalım
canlarım cok aglıyorum artık kendımı frenlememıyorum
yarın psıkkolokla devam duada benı unutmayın hepınızı opuyorummm

Back
X