- Konu Sahibi el-muallim
- #8.001
Toprakçım, nasılsın canım... çarpıntıların devam ediyormu,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bademcim ikizler yolda galiba...Hakkınızda hayırlısı olsun...
kızlar mrb nasılsınız ben pek ii degilim ateşimvar bogazım agrıyo dr a gittim bronşit dedi sünizit var die off offf ilaç verdi igne verdi kullanıcam herkes inş iidir kib öpüyorum hepinizi senay toprak mualimim burge bensu pink rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin inş
liyacım hayırlı olsun canım rabbim inş saglıkla kucaklamanı nasip eyler umarım bi sorun olmaz ..
pinkcim tedavin yarım kalmış canım rabbim büyük vardır elbet bi hayır bunda canım kib üzülme en azından benim gibi yaptırıp da negatif almadın hala umudun var canım
iyi aksamlar guzel anneler nasilsiniz iyimisiniz umarim hepiniz iyidirsiniz
BADEMCIM senin adina cok sevindim allahin izniyle bu sefer evine goturuceksin bebeklerini canim benim inan hep dualarimdasin bu sefer rabbim yuzunu guldursun amin
MUALLIMcanim nasilsin iyimisin umarim hersey yolundadir senin icin zemuszemus
TOPRAKcim rabbim sifa versin umarim en kisa zamanda gecer rahatsizligin
SENAYK canim sen nasilsin?
MAMBAA cim ALLAHIM BI NEFESTE KURTARSIN HAYIRLI BI SEKILDE KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN RABBIM
KENDINIZE COK IYI BAKIN KIZLAR HERZAMAN DUALARIMDASINIZ SIZDE EKSIK ETMEYIN BIZLERI DUALARINIZDAN opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Toprakçım ,Dr ne der bilemem ama,bana preeklampsi gibi geldi belirtilerin.Vücudunda su toplaması,şişlik vs oldu mu ?Bol c vitamini almaya çalış arkadaşım...
kızlar selam ..........mnh canım tebrıkler harıkasınnnnnnnnnn.......
dr dan geldım ...............bebışlerım bırı 1 200 bırı 960 bırı 876.............ınş cıger ıgnesıde olduk artık aralık ortası dıyo dr bakalım................herkes ıyı baksın kendıne
kızlar mrb nasılsınız ben pek ii degilim ateşimvar bogazım agrıyo dr a gittim bronşit dedi sünizit var die off offf ilaç verdi igne verdi kullanıcam herkes inş iidir kib öpüyorum hepinizi senay toprak mualimim burge bensu pink rabbim tüm dualarınızı kabul eylesin inş
liyacım hayırlı olsun canım rabbim inş saglıkla kucaklamanı nasip eyler umarım bi sorun olmaz ..
pinkcim tedavin yarım kalmış canım rabbim büyük vardır elbet bi hayır bunda canım kib üzülme en azından benim gibi yaptırıp da negatif almadın hala umudun var canım
Bademcim benim ayak şişliğim hamileliğimin başından beri var.Bazı günler çok şişiyor hatta sabah bile ayaklarım şiş uyanıyorum bazı günlerde hiç şişmiyor.İşin garibi Testlerim de normal çıkıyor , idrar da protein de çıkmıyor.Dr. da ayak şişliğini açıklayamıyor ve varis çorabı giy diyor.Senin dediğin preeklampsi durumunu bir dr. soracağım ama.Dur ben de internetten araştırayım...Senin dr. kontrolün ne zaman?Pıt pıtları ne zaman duyacaksın?