Tp Bebek ve Akupunktur

El muallimcim kızlar yakında kilo almaya başlarlar , solunum cihazından çıktılar ya buna da şükür...Şenaycım doğru söylüyorsun ama ben bugünlerde niyeyse çok endişeliyim vücudum da son 3 ayda ağrılar sızılar çok arttı bebeğime bir şey olacak diye çok endişeleniyorum , eşyalarına bakıp bakıp içleniyorum bunları sağlıkla giysin diye dua ediyorum...Anlayacağın çok duıygusalım bugünlerde...inşallah bizde mamba gibi 10 günümüzün kaldığı günleride görürüz.Mambacım ne güzel 10 gün sonra kızın kucağında olacak bu yolu bitirip yeni bir yola gireceksin...

toprakcim neden endiseleniyorsun ki? nerdeyse 30 hafta olacaksin, vucudun muthis degisikliklere ugruyor, o sizilar agrilar cok normal artik. bebegine hicbir sey olmaz merak etme, o kendisi yaratiyor bunlari zaten:)

kizlar karinlarinizi oksayin, oksadikca hareket ettiklerini goreceksiniz, bir nevi cevap veriyorlar hinzirlar:)

merhaba muallimcim bebeklerin icin cok sevindim ons hayirli bi sekilde evinize gidersiniz ennn kisa zamanda rabbim yardimciniz olsun
BU ARADA EVET CANIM HAZIRLIKLAR BASLADI DUN TUP BEBEK MERKEZINDEYDIM IMZA ATTIK FILAN KAN TAHLILLERI VS.
INS NASIP OLURSA PROGESTERON IGNELERIMI ALMAYA GELIYORUM 2 HAFTA SONRA INS DEGER IGNELERI ALMAMA.............................
KIZLAR SIZLER IGNENIN YANINDA BASKA NE ILACLAR KULLANDINIZ??
BIDE IGNENIZIN DOZAJI NEYDI??
BILGILENDIRISENIZ OK SEVINIRIM
LIYADORACIM BEBEKLERIN HAYIRLI OLSUN OLSUN COK SEVINDIM RABBIM KUCAGINA ALMAYI NASIP ETSIN INSSS

günaydın herkese.....

Mambacım, evet ya, resmen cevap veriyorlar, benim sağdaki kızım çok hareketli değil soldakine göre... soldaki çok zıpır.. sağdaki hareketlere uzun süre ara verince endişeleniyorum.. seviyorum, karnımı okşuyorum, konuşuyorum onunla, pıt vuruyor... geçen ilk oldu bu, oturdum ağladım sevinçten... Allah'a çok şükür gözyaşlarımız sevinçten, kederden gözyaşımız olmasın inşallah... Senin durumuna da maşallah canım, Allah en uygun zamanda bebişini kucağına sağlıkla almayı nasip etsin inşallah..

Toprak'çım daha kötü endişelerle geldik bu günlere... Ama çok şükür bir sıkıntın yok, sadece birkaç gün önce doktordaydın ve bebişin de sen de sağlıklısın... Duygusallık olacak elbet, hamileyiz dimi? bende fazla yok diye dertleniyorum ben de... gerçi şimdi ev taşıma telaşı ve hala çalıştığım için iş yerindeki sorunlar yeterince meşgul ediyor beni... Sanırım ocak ve şubatta da benim duygusallıklarım başlar...

liyadora, gözün aydın canım.. pıt pıtları duymuşsun... sen şimdi durmadan dr'a gitmek istersin.. o günlerde bıraksalar ben her hafta giderdim sanırım... o ilk haftalar çok özel.. gerçi hamileliğin her anı çok özel... Allahım tüm isteyenlere yaşatsın inşallah..

AMıNN ..senaycım inşaaalllllaaaahhhh.......RABBıM tüm isteyenlere tattırsın......muallimcim noldu.gittiniz mi eve...

insallah herkes iyidir....bizim 3 hafta sonra randevümüz var...ilk defa babamiz bizimle beraber gelecek Allah izin verirse....cok heyecanli simdiden...minik hamsiyi görcem diyip duriyor...
mambaa az kaldi ne güzel....günlerini güzel güzel gecirmen dilegiyle
gülencim hayirli olsun odaniz...
toprak....sen toplam olarak kac kilo aldinki?
senayk....günler ne cabuk geciyor...sende 100lerin altindasin artik...

herkese mrbbb
muallimcim nasılsın kızlar inş ii dir
bensucum naptın canım tedavi nasıl gidiyo
nilcim sen nerelerdesin inş olumlu sonuç alırsın

toprakcim neden endiseleniyorsun ki? nerdeyse 30 hafta olacaksin, vucudun muthis degisikliklere ugruyor, o sizilar agrilar cok normal artik. bebegine hicbir sey olmaz merak etme, o kendisi yaratiyor bunlari zaten:)

kizlar karinlarinizi oksayin, oksadikca hareket ettiklerini goreceksiniz, bir nevi cevap veriyorlar hinzirlar:)

Mambacım zor hamile kaldık ya korkuyorum işte ona bir şey olacak diye...Gerçi biliyorum allah nasip etmedikten sonra yine kavuşamayız ama garip bir korku işte...Sanırım biraz fazla duygusalım bugünlerde , her şey üstüme geliyor...Neyse sağlık olsun...Senin çokkkk az kaldı ya ne güzel , doğumdan sonra bize doğum anılarını mutlaka anlat....

Şenaycım haftalar geçtikçe duygusallık endişe artıyor sanırım...Yeni bir hayat bebeğime nasıl bakabilecek miyim endişesi, sağlıklı doğacak mı endişesi başlıyor...Senin de taşınmana az kaldı kendini sakın fazla yorayım deme...Biliyorsun kızlarımız çok kıymetli...

Zümmincim ben 10 kilo almışım...ınşallah bundan sonra çok almam...Benim kocam da çok mutlu oluyor randevularda , ağzı kulaklarında çıkıyor doktordan.Onlar için de çok heyecan verici bir durum.Üstelik biz tekmeleri hissediyoruz onlar ancak bizim göbeğimizden ve bu randevulardan baba olacaklarını anlıyorlar...

Bademcim pıt pıtlarınız hayırlı olsun , çok güzel bir duygu değil mi?Ben o pıtpıtlarda halan ağlıyorum...
Kaymaklım tedavin hayırlı olsun ben pco lu olduğum için çok az dozda ilaç kullandım.Sanırım 125 ile başladık 75 e indik...Yanında daha sonra 2 tane daha iğne verdi dr ama onların isimlerini hatırlamıyorum...ınşallah bu sefer kızına kardeş gelecek...

Bademcim pıt pıtlarınız hayırlı olsun , çok güzel bir duygu değil mi?Ben o pıtpıtlarda halan ağlıyorum...
Kaymaklım tedavin hayırlı olsun ben pco lu olduğum için çok az dozda ilaç kullandım.Sanırım 125 ile başladık 75 e indik...Yanında daha sonra 2 tane daha iğne verdi dr ama onların isimlerini hatırlamıyorum...İnşallah bu sefer kızına kardeş gelecek...

Sağol canımopuyorumnanaktan

merhaba arkadaşlar, nasılsınız....

toprakçım fazla yormuyorum kendimi, eşim sağolsun bütün işleri yapıyor, hafta sonu vitrinleri, kullanmadığım yemek takımlarını filan koliledi.. bu hafta sonu da annem gelcek... Evde sadece yapabildiğim kadarıyla yemek ve çamaşır işlerini yapıyorum, eşim onlarda da çok yardımcı oluyor sağolsun.. çünkü hareketlerim bayağı kısıtlandı artık...

Benim dr randevum bu akşam, kızlarımı görcem, çok mutluyum.. evde internet yok, yarın sabah yazarım size durumlarını....

Kendinize iyi bakın, herkesi çok öptüm..

Merhaba herkese,
Yaklasik 6 aydir neredeyse hergun sizi takip ediyor ve moral buluyordum. Daha once muallimin dogumunda yazmistim. Su anki duygularimi paylasabilecek sizler varsiniz yalnizca. 38 yasindayim ve 7 yildir bebegim olsun diye ugrasiyorum. Sebepsiz infertilite. 3 asilama ve 4 tup bebek tedavisi gordum. 1 kez hamile kalmistim gecen sene ve malesef 7 aylikken kaybettim. Preeklampsi gecirdim. Ancak bebegimi otopside ogrendim ki bobrek yetmezliginden kaybetmisim.
Kendimi toparladim ve 4. denemyi agustos ayinda yaptim. Olmadi. Subat ayina kadar ertelemistim. Ekim basinda akupunktura basladim (muallim'in doktorunda) 2 aydir devam ediyordum. Ilk kez kendiliginden hamile kalmayi basardim. Pazartesi gunu bhcg olculdu ve hamileydim. Ben inanamadim, sev,nmekle tereddutler arasinda kaldim ama esim cok inandi ve cok mutluydu. Bugunku bhcg ise dustu. Biyokimyasal gebelik deniliyormus, kese gorunmeden yapilan dusuge. Sonucu 1 saat once ogrendim ve su an inanilmaz uzuntu icindeyim. Kendi uzuntumu biraktim, esimin ne kadar uzulmus olduguna takildim. O beni teselli ediyor, bana sen lazimsin diyor ama ben avunamiyorum. Bunca yildan sonra bir kayip ve ilk kez yasanan kendiliginden hamileligin dusuk olmasi su an beni bitirmis durumda. Ben hep sizinle moral buldum. Evet dedim oluyor iste akupunktur cok fayda gosteriyor. Ben de gordum faydasini evet ama bu sevincin ardindan hayal kirikligi cok feci. Subatta tedaviye baslamalimiyim onu bile bilmiyorum. Cok fazla gucum kalmadi.
Herseyin hepiniz icin cok iyi olmasini umuyorum.

Merhaba herkese,
Yaklasik 6 aydir neredeyse hergun sizi takip ediyor ve moral buluyordum. Daha once muallimin dogumunda yazmistim. Su anki duygularimi paylasabilecek sizler varsiniz yalnizca. 38 yasindayim ve 7 yildir bebegim olsun diye ugrasiyorum. Sebepsiz infertilite. 3 asilama ve 4 tup bebek tedavisi gordum. 1 kez hamile kalmistim gecen sene ve malesef 7 aylikken kaybettim. Preeklampsi gecirdim. Ancak bebegimi otopside ogrendim ki bobrek yetmezliginden kaybetmisim.
Kendimi toparladim ve 4. denemyi agustos ayinda yaptim. Olmadi. Subat ayina kadar ertelemistim. Ekim basinda akupunktura basladim (muallim'in doktorunda) 2 aydir devam ediyordum. Ilk kez kendiliginden hamile kalmayi basardim. Pazartesi gunu bhcg olculdu ve hamileydim. Ben inanamadim, sev,nmekle tereddutler arasinda kaldim ama esim cok inandi ve cok mutluydu. Bugunku bhcg ise dustu. Biyokimyasal gebelik deniliyormus, kese gorunmeden yapilan dusuge. Sonucu 1 saat once ogrendim ve su an inanilmaz uzuntu icindeyim. Kendi uzuntumu biraktim, esimin ne kadar uzulmus olduguna takildim. O beni teselli ediyor, bana sen lazimsin diyor ama ben avunamiyorum. Bunca yildan sonra bir kayip ve ilk kez yasanan kendiliginden hamileligin dusuk olmasi su an beni bitirmis durumda. Ben hep sizinle moral buldum. Evet dedim oluyor iste akupunktur cok fayda gosteriyor. Ben de gordum faydasini evet ama bu sevincin ardindan hayal kirikligi cok feci. Subatta tedaviye baslamalimiyim onu bile bilmiyorum. Cok fazla gucum kalmadi.
Herseyin hepiniz icin cok iyi olmasini umuyorum.

canım çok üzüldüm.....:gitme:
Ama bak kendiliğinden hamile kalabildiğini öğrenmişsin ne güzel...bir daha tedavi düşünürsen pgt yaptır istersen..

Eylülcüm yazdıklarını yeni okudum...Çok üzüldüm ama senin durumunda güzel bir yan olduğunu gördüm.Bu da artık sen kendiliğinden hamile kalabiliyorsun...Bence bu çok güzel bir gelişme , allahın izniyle şubat ayında tedaviye gerek kalmadan kendiliğinden hamile kalacaksın...Hadi topla kendini yarınlar güzel olacak...

gökçecim canım ben daha başlayamadım akuya..mafoldumben...misafirlerimi yolcu edemeden başlayamayacam herhalde..egerki bu ay inşalllah giderlerde önümüzdeki ay başlayabiliriz...aslında rahat huzurlu strestsiz başlamayı istiyorum..oyüzden kaynanamlar burdayken başlamayı istemiyorum.....canım sen neler yaptın bu arada..

eylül canım çok geçmiş olsun...ama bir yanıda ne güzel ki kendiliğinden kalabiliyorsun hamile...eylülcüm herşeyi veren RABBıMDıR ..demekki daha vakti saati gelmmemiş...bence hiç yılma ...olana kadar yola devam...elbet birgün RABBıM bizlerinde yüzünü güldürecek....

eylül canım bence sen cok güclüsün bence yola devam et rabbim ins bir gün bizede evlat verecek ins hakkında hayırlısı olur canım bebegine en kısa zamanda kavusursun insss bak ne güzel kendiliğinden hamis kalabilmissin bu cok önemli bir nokta belki rabbim tekrar sana nasip eder can cıkmadıkca ümit kesilmez allah yardımcın olsunn

Back
X