Tp Bebek ve Akupunktur

günaydın arkadaşlar....

Eylülcüm geçmiş olsun canım... inşallah yeniden kendiliğinden hamile kalırsın ve sağlıklı devam eder... en azından bahara kadar bekle bence, şubat diye şartlandırma kendini... eğer olmazsa baharda başlarsaın tedavine..

bu arada ben dün akşam bebişlerimi görmeye gittim, 850 gr olmuş kızlarım.... yüzlerini bu sefer bayağı net gördük, eşim ona benziyorlar diye bayağı mutlu...

Gunaydin arkadaslar,
Paylasimlariniz ve ve verdiginiz moral icin cok cok tesekkur ederim. Bugun daha iyi gibiyim. Esim de bu olayin aslinda cok iyi birsey oldugunu, guzel seyler dusunmemiz gerektiginiz soylemisti dun, bugun okudum ki sizler de ayni sekilde dusnuyorsunuz. Ben de biraz daha olumlu olmaya basladim. Tedavimi Nisan-Mayis aylarina erteleme karari verdim. Her seferinde cok kisa surede toparlanmaya calismak cok yordu beni.
Bu surede yine saglikli beslenmeye ve akupunktura devam edecegim. Akupunktura cok inandim. Tup bebekte alinan sonuclar zaten ortada, cok buyuk oranda basari sagliyor. Kaldi ki benim gibi 7 yildir ugrasan bir kisi bile 2 ay tedavi ile kendiliginden hamile kalabiliyor. Dusuk yapma olayini da arastirdim, her 4 kadindan biri yasayabilirmis. Daha moralliyim yani.
Senaycim masallah 850 gr cok iyi. Zaten baba-kiz birbirine duskun olur, eh bir de babaya benziyorlarsa, artik babanin keyfine diyecek olmaz.
Sevgiler.

Eylülcüm iyi olmana çok sevindim...Bir de vücut artık hamile kalmayıda biliyor , bak gör sen tedavisiz hamile kalacaksın...Şenaycım kızlarına maşallah , kocaman olmuşlar...Kiloları ikisininde bir gidiyor heralde...Benim kzım da bana benziyor ben de onun şımarıklığını yapıyorum kocama...Şaka bir yana sağlıklı olsunlar da tek önemli olan bu...

selam kızlar..............ben ıyıyım kızlarım az az anne sutu alıyo ...........ınş kılo almaya baslarlar gelırler yanıma.............herkes ıyı baksın kendınew dualarınızı eksık etmeyın

El muallim maşallah kızlarına.Kaç günlük oldular?Zümmincim ben de erken doğuma takmış durumdayım.Dün koçişle kavga ettik , müvekkilin teki canımı çok sıktı , epeyde yol yürüğmek zorunda kaldım.Anlayacağın dün çooook zor bir gündü benim için.Korktum bir şey olacak diye.Allahtan bir şey olmadı kzıım tüm gece tekme atıp durdu...ınşallah bundan sonra da olmaz...Dr. bir 34 ü görsek ondan sonra istediği vakit gelsin dedi.Sağlık olsun artık ne diyeyim nasipte ne varsa onu yaşayacağız...

muallimcim çok sevindim canım kızlarına, anne sütünden daha sağlıklı birşey yok sanırım dünya üzerinde... inşallah gitgide beslenmeleri iyice düzene girecek...

toprakçım dikkat et kendine, yorma lütfen... inan artık araba yolculuğu bile yoruyor beni, heleki istanbulun bozuk mahalle sokaklarında... çok az kaldı, inşallah sağlıkla geçircez bu haftaları.... benim rahim ağzında sorun yokmuş, şimdilik erken doğum riski yok dedi doktorum...

Sağolun kızlar...Beni fiziki hareketlerden çok insanlar yoruyor.Neyse.Şenaycım açılma olmamasına çok sevindim canım , sen bizden 2 kat daha fazla dikkatli olmalısın.Sizde bir 32 -34 ü görseniz rahatlayacaksınız.Neyse az kaldı o haftalara...Arkamahalle sen hangi aşamadasın?Tedavide misin?

merhaba kizlarr
nasilsiniz insallahhh bi sorun yoktur TOPRAK SENAY ZUMMIN MAMBA
RABBIM GONLUNUZDKINI SIZE NASIP ETSIN KIZLAR HAMILEYEN STRESDEN UZAK DURUN BEBEKLERINIZ SINIRLI OLMASIN kaydirigubbakcemile3
MUALLIMCIM BEBEKLERINE COK SEVINDIM COK AZ KALDI EVE GITMEYE INS ALLAH YARDIMCIN OLSUN CNM

benim artik 1 haftam kaldi. gecen haftaki kontrolde suyumun biraz azaldigini gorduk. doktor sporu filan biraktirdi ona canim sikildi biraz. NST'de hicbir sorun yok ama. bebegin keyfi yerinde gorunuyor. yarin tekrar kontrol edecegiz. eger su normal seviyelere cikmissa 41e kadar bekleyecegiz yoksa tam gununde suni sanciyla dogum yapmam gerekecek.

bu arada 14,15 ve 16sinda akupunktura gidiyorum dogumu baslatmasni umarak.

bende durumlar boyle.

Ben de seni düşündüm bugün mamba acaba doğum yaptı mı diye.Ancak bir az önve bir yazını gördüm demek ki kızımız daha gelmemiş dedim.Yarın kontrolün inşallah iyi geçer , suni sancıya gerek kalmadan kzıın gelir...

bensucum sagol canım bende iyiyim ya nolsun işte adeti bekliyorum gelmedi daha 3güngeçti ama gelen gidenolmadı tüpten sonraki ay galiba uzuyomuş ilaçtan dolayı hamile oldugumu düşünemiyorum bile bakalım yarınlar ne getiricek bize senin içinde hayırlı zaman ne ise o zaman olsun canım kaynanan varken rahat edemezdin zaten üzülme canım rabbim gönlümüzdekini versin
mualimcim kızların büyüyomuş maşallah canım

günaydın arkadaşlar... bugün yağmurlu istanbul... şöyle güzel bir kış görsek bu yıl... kar görmeyi çok istiyorum...

mamba'cım çok az kaldı, heyecan durumları nasıl... gördüğüm kadarıyla hala çok soğuk kanlısın.... bebeğin de sana benzemiş maşallah, zamanından önce belirti bile göstermiyor, keyfi yerinde küçük hanımın....

Amerikalı merhaba canım, nerelerdesin sen, aylardır uğramıyordun....

toprakçım ben h1n1 aşısını olmaya karar verdim, son gittiğimde sormuştum dr'a, yaptır dedi... şu yeni gelen adjuvansız olandan... sen ne düşünüyorsun?

Back
X