Tp Bebek ve Akupunktur

canım muallimim ,şenayım ,gökçem iyiyki varsınız...mübarek muharrem ayı hürmetine RABBıM herkezin dileklerini tezde yakında nasip etsin...................muallim bebişler inşşşaaaaalllllaaaahhhhh tezde yakında saglıklarına kavuşurlar.....kayınvalidemden giremesemde bu sıralar inan hep aklımda vede dualarımdasınız......hamişler bol bol dua bekliyoruz.......RABBıM sizlerede bir çırpıda saglıklı dogumlar nasip etsin..kıslar hepinizi öpüyorum..hayırlı geceler...opuyorumnanaktan....

muallimcim insallah kizlarin cok yakinda evinde olacaklar. her an aklimdasiniz, dua ediyorum sizin icin.

bana gelince, bugun 40+3. yarin akupunktura gidiyorum, insallah dogumu baslatmaya yardimci olur yoksa carsamba gunu suni sanciyla dogurucam.

gunaydın kızlar........dualarınız ıçın cook sagolun ınşşşşş hersey herkes ıçın cok guzel olur.............yenı hamışler gelır yenı yılla.............bebışler gelır saglıkla .........zummın evet cok takma dr lar her zaman onlem ıçın öle konuşur benımde cok yuksek degıldı cogula gore ama yınede bı hafta yaptım az ye cok takma.............mamba nazlı kızın bı gelsın vur poposuna.............kac kılo dogcak yaa normal mı yapucan dort kıloyu gecerse normal zor olur vcanım..........ıyı dogumlar ınş merak etme o zamanını bılıyooo..........bı gece gelecek yada bı sabahh...........sunı sanıcı zordur sen yınede dr la konuş...........ben oğlumda aynı sey oldu dr sunu sancı verelım cok gecıyo dedı tarıhını bı hafta gectı neysekı geldı o zamanda gelmese sunu verırlerdı..........ama benım oğlum öle olmasına ragmen 2 780 ancak dohgdu senın kız 4 cıvarı dogar............zorlamasa senı ınş............yaramaz kız................toprak senay gulen hadı yaklasıyosunuz ınş hepsı saglıkla gelsınler...........bensu gokce sagolun canlarım rabbım ınş yenı yılın hamışlerı eylesın sızı ve tumm ısteyenlerı ha bıulutta var............nıl atlattı canım ınş rahat gecer hamışlık.................ınş benım meleklerımde gelır eve...................denızcım ıyı bak sende kendıne

ya lıyadora canım aklımdasın ama yazarken nedense unutuyorum gec gırış yaptın ya aklımda dagınık ondandır...........canım ıkızler nasıl mutlaka serkaj yaptır ama bılkkı hersey kısmet bol dua et canım...........gelsınler saglıkla ınş...............

muallim canım ...çok sağolasın güzel duaların için..inşallah kızların iyi olup evinize gideceksiniz...canım bende rabbim kısmet ederse 26 aralıkta doktorla görüşmeye gideceğim...tedaviye başlamaya karar verdik inşallah bu 2010 bize uğurlu gelir...

kızlar dualarınızı eksik etmeyin...inşallah bu sefer yavrularıma kavuşurum...isteyen herkes...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

Merhaba Arkadaşlar nasılsınız?Ne güzel dua etmişsiniz yine , tüm dualara bebek isteyenlere ve hamileler amin diyorum...El muallim ablacım nasılsınız?Güzel kızların nasıllar?Dr. ne kadar daha hastanede kalırlar diyor?Aklım ve dualarım hep kızlarında.Sabırsızlarınıyorum da artık bir an önce evlerine gitsinler diye.ınşallah çok yakında o günleri de göreceğiz...Mambacım kızın çok nazlı çıktı , ben de senden 2-3 gündür ses çıkmayınca kesin doğum yaptı demiştim.Ben de suni sancıdan çok korkuyorum .Hurma doğumu kolaylaştırıyormuş ve hızlandırıyormuş.Şöyle yarım kilo kadar hurma yesen belki kızın gelmeye karar verir.Ben de bugün ilk defa doğumu düşündüm nasıl olacak diye.ışin garibi korkmadım vakti zamanı gelince nasıl olsa çekeceğim acı varsa çekecem diye düşündüm.Allah herkese hayırlı ve kolay doğumlar nasip eder inşallah...

Bulutçum , Gökçecim , Bensunazcım ban Amerikan Hastanesinden dün bir mail geldi.Belki değerlendirmek istersiniz.Maili aynen yazıyorum.Amerikan Hastanesi Tüp Bebek Merkezi, bir klinik
çalışmaya katılmak için kısırlık tanısı konmuş çiftler arıyor.
Bu çalışmanın amacı, tüp bebek işlemi için yumurtalıkların
uyarılmasında yaygın olarak kullanılan 2 farklı hormon preparatının
etkisinin karşılaştırılmasıdır. Uygun
hastalar aşağıdaki özellikleri taşımalıdır; - 21
– 34 yaşları arasında olmak - Fizik ve ruh sağlığı iyi
durumda olmak - Vücut Kitle ındeksinin (BMI - yetişkin bir
insanın kilosunun boyuna göre normal olup olmadığını gösteren bir
parametredir) 18-25 kg/m2 aralığında olması - Düzenli adet
görüyor olmak - En azından 1 yıldır kısır olmak
(yumurtlamamaya bağlı kısırlık, endometriosis, şiddetli erkek
kısırlığı kabul edilmemektedir) - Tek embriyo transferi
yapılmasına gönüllü olmayı kabul etmek - Daha önce 2’den
fazla Tüp Bebek denemesi yapmamış olmak Eğer
çalışmaya kaydolursanız, tüp bebek tedavisi ve değerlendirmeleriniz
ücretsiz olarak yapılacaktır. Çalışma katılımınız, hormon
preparatlarına yanıtınızın değerlendirilmesi için kliniğe sık sık
ziyaret gerçekleştirmenizi
gerektirecektir. Çalışma hakkında daha fazla
bilgi öğrenmek için, lütfen iletişime
geçin. Koordinatör: Seval Çalışkan +90 212 311
20 00 / 0.533.4131331Seval@amerikanhastanesi.com.tr

Bu arada biz dün kızımın odasını aldık.5 Ocakta teslim edecekler inşallah.Odanın Bordurünü yapacağız ve odayı boşaltacağız o tarihe kadar.Ocak sonu yani 34. haftaya doğruda eşyalarını yerleştirim inşallah...Allah bize ve tüm isteyen kardeşlermize inşallah o günleri gösterir...Korku hiç bitmiyor önce hamile kalabilecekmiyim korkusunu sonra kalp atışını duyabilecekmiyim korkusunu daha sonra da sağlıkla kucağıma alabilecekmiyim korkusunu yaşıyor.Korkular olsa da Netice olarak yazılmıştan ötesini yaşamıyoruz ve yaşamayacağız...ınşallah kalbimizde ki hakkımızda hayırlısı olur...

hayirli ugurlu olsun toprak..insallah ecemiz güzel güzel günler gecirir odasinda .o korku hep var....Allah beterinden korusun...dünyaya gelsin bak gör...doycakmi bi yeri agriyormu sonra emeklemeye basicak sonra yürümeye pesinden koscan cünkü basina bisey gelmesinden korkcan...sonra ilk okul orta okul vs...okul hayati nasil gececek diye korkcan...sonra evlencek...kizima layik bi damat adayimi mutlu olup olmicagni bilmedigin icin korkcan...
amma zormus be evlat sahibi olmak....ama ne mutluki Rabbim nasip etti bizlere...

Doğru söylüyorsun Zümmincim.Hep diyorum ya hamile kaldıktan sonra annemi babamı bizi koruma isteklerini daha iyi anladım...Allah inşallah hep bebeklerimizii korur.
Nilcim sen nasılsın?Ağrılar devam ediyor mu?Senin müsaden olmadan açtığın topiktede güzel haberini paylaştım zira ben çok mutlu oldum...

kızlar zorda olsa sonunda bir güzellik var onların bir aguldamaları bir gülücükleri dünyaya yeter...helede bir anne baba demeleri...ahhhhhhhhhhhh ahhhhhhhhhhh görürmüyüm acaba bende o günleri..rabbim inşallah kısmet eder ..isteyen herkeslere....

toprakcım sagol canım ama benim o hastanaye gitme imkanım yok bide deneme yapılack şey ne kadar güvenilirdir hormonlarla oynanılcak bide neyse bilgin için sagol canım
mualimcim sende saol canım kib
bensucum canım yaa iyiki sizlerde varsınız burda herşeyi paylaşıp moral buluyoruz birbirimizle inş bizde yakında anne olucazzzz inşallah

iyi akşamlar kızlar...
muallimcim nasılsın..kızlarımız nasıllar..
yazamasamda işyerinde okuyorum..dualarımı seninle canım..

toprakçım kızının kilo almasına çok sevindim..odasını da sipariş vermişsin ne güzel sağlıkla uyuyup büyüsün odasında...
şenaycım aramızda tam 3 hafta var ben de 25. haftamı tamamladım çok şükür..
Nil arkadaşımızın hamileliğine çok sevindim..inşallah diğer arkadaşlarımızda sıra..
zümmincim herşeyin yolunda olmasına çok sevindim....
muallimin kızları hep aklımda inşallah annelerini çok bekletmeden sağlıkla dönecekler evlerine...
bebek isteyen tedavide olan, başlayacak olan,tedaviye başlama imkanı bile olmayan tüm kardeşlerimize Rabbim hayırlı bebekler nasip etsin, kolaylaştırsın inşallah. Hamile olan herkese sağlıklı hayırlı doğumlar nasip etsin inşallah..Geçen yıl bu zamanlar muharrem ayında çok dua etmiştim..Rabbim kabul etti çok şükür..Bazen inanamıyorum,bazen de yaşanan zorluklar hiç yaşanmamış gibi geliyor..Yeter ki sonuç güzel olsun zorluklar unutuluyor arkadaşlar. Dün bir hamile haberi aldım.. olumsuz bir denemden sonra, doktorun tüp bile düşük ihtimal demesine rağmen kendiliğinden gelen bir bebek haberi..
tedavideki arkadaşlara umut olsun diye paylaşmak istedim.

Gökçeciğim canım orası inanki okadar pahalı değil hemen hemen diğer yerlerle aynı...
sen ne zaman başlayacaksın tedaviye..inşallah bu sefer güzel olacak bebeklerimize kavuşacağız..rabbimin izni ile....
evet..toprak arkadaşımızın söylediği benide tedirgin etti...yinede bilgisi için teşekkürler...

mamba nazlı kızın bı gelsın vur poposuna.............kac kılo dogcak yaa normal mı yapucan dort kıloyu gecerse normal zor olur vcanım..........ıyı dogumlar ınş merak etme o zamanını bılıyooo..........bı gece gelecek yada bı sabahh...........sunı sanıcı zordur sen yınede dr la konuş...........ben oğlumda aynı sey oldu dr sunu sancı verelım cok gecıyo dedı tarıhını bı hafta gectı neysekı geldı o zamanda gelmese sunu verırlerdı..........ama benım oğlum öle olmasına ragmen 2 780 ancak dohgdu senın kız 4 cıvarı dogar............zorlamasa senı ınş............yaramaz kız................

Mambacım kızın çok nazlı çıktı , ben de senden 2-3 gündür ses çıkmayınca kesin doğum yaptı demiştim.Ben de suni sancıdan çok korkuyorum .Hurma doğumu kolaylaştırıyormuş ve hızlandırıyormuş.Şöyle yarım kilo kadar hurma yesen belki kızın gelmeye karar verir.

muallimcim sanmiyorum 4 kiloyu gececegini... herhalde en fazla 3.5 kilo dogar. sanirim dedigin gibi gece gelecek cunku akupunktur bir kez daha ise yaramis gibi gorunuyor. 1 saatlik seanstan ciktiktan 4 saat sonra duzensiz sancilarim basladi. su an da sancilarim devam ediyor, sancilandikca seviniyorum manyak miyim neyim:) bu gece gelmezse yarina gelir herhalde diye umuyorum. biraz da kahverengi lekelenme var, herhalde servikste acilma oluyor ondan. yarin doktor muayene edecek ne oldugu anlasilir.

:emir_bebek:

Günaydın kızlar...Mambacım bugün doğum yaparsın o zaman...Hadi bakalım allah yardımcın olsun.Allah bir avazda kurtarsın...

günaydın arkadaşlar....
c.tesi yoktum işyerinde, sabahtan beri toparlamaya uğraşıyorum işleri... şeker yüklememi yaptırdım tekrar, bu defa 100 gr ve 3 saatlik.... biraz yüksek yine, dikkat et dedi dr'um... şekerli gıdalar yok... sormaya unutmuşum, meyve çok yiyorum ya ben, o da çok etkilimidir... işyerinde en az 4-5 tane mandalina yiyorum, akşam evde de bir o kadar..Grip korkusu :) arada diğer meyvelerden de aldığım oluyor, meyvelerdeki şeker ne kadar etkiler acaba, yoksa ben zaten aşırı tatlı tüketen biri değilim.. .
Toprakçım cicilerinizi güle güle iyi günlerde kullanın inşallah...
mamba'cım inşallah güzel haberlerini alırız, Allah kurtarsın canım...
Muallimcim, yeni yıl sana kızlarını getirsin, inşallah yeni yılla birlikte kızlarında senin sıcacık kucağına kavuşurlar.. seni ve kızlarını çok seviyoruz...
Burgecim nerelerdesin sen ya, özletiyorsun... senin kızının ismi ne olcak, onu bilmiyoruz sanırım, yada ben atladım, yazarsan sevinirim..
BUlutçum hayırlı olsun tedavin, inşallah yeni yılın ilk hamiş haberini senden alırız canım..
gökçecim, bensunazcım, sizden de en kısa sürede güzel haberler almaz istiyoruz...
inşallah unuttuğum arkadaşım yoktur, herkesi tek tek öpüyorum....

slm kizlar herkes iyidir insalh...uzun zamandir takip edemiyorum...
ayin 1 de transfer icin gittigimde ohss baslangici oldugu transfer yapilip yapilmiycagi sorunu cikti...sonunda 1 embrio transferi oldu...5 gun ev de rahattim 5.gun gece rahatsizlandim 6.gun sabah hastaneye yatirildim...ohss artmisti...kan degerlerime bakildigin da 6.gun sonuc pozitif cikti...2.gun arayla 3 test yapildi 3.de katladi...Allahima sukurler olsun 3.denememde hamileyim...1 hafta hastanede yattim....1 haftadir evdeyim 15 gunde 10 kilo aldim karnim 7 aylik hamile gibi....duanizi bekliyorum Allahim biran once inslh sifami verir...bocegimin kesesini belli belirsiz gorduk...inslhh kalp atisinida duymak nasip olur....3 gundur iyiyim 2 kilo suyum azaldi...bol dua ile...
muallimim canim bi tanem...o guzel yureginle destegini hicbir zaman esirgemedin...hersey icin cok cok teskler....

Back
X