Tp Bebek ve Akupunktur

Bebek istiyoruz çok tebrik ediyorum canım.Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebeğini.OHSS ben de olmuştum aşılama da kötü bir şey.Protein ağırlıklı beslen bol bol ve çok su iç.ınşallah OHSS de bir an önce geçer ve hamişliğin keyfine varırsın...

toprak aramizda tam 30 gün var kaydirigubbakcemile2 annem aradi bugün....esim 10 günlügüne is gezisine gitti...kizim aman dikkat et sakin agir kaldirma diyip durdu...benim minik kiz zaten 10 kilo kaldirmadanda olmiyor...herneyse senin hamileligin pahalli hamilelik dedi....bunu abimin esi duydu...bizimki ucuzmu simdi töbe töbe dedi...
bende icimden ceken bilir dedim...kimse kimsenin halinden anlamazki...

zümmin canım ne güzel ya günler geçip gitmiş bak doğuma hazırlık yapıyorsunuz...annenin sözünü dinle kendini yorma...yengenide boş ver..dediğin gibi ancak çeken biliyor...
canım ya senayk doğum yaptımı...demek bebek istiyoruzda hamile...hemen hemen herkes hamile ...darısı benim başıma ...bende allah kısmet ederse bu ay başlamayı düşünüyorum cumartesi görüşmem var...inşallah bu sefer bebeğime kavuşurum...ne olur çok çok dua edin arkadaşlar...inşallah

senaycığım sağolasın canım geriyi okumamıştım sanki birden doğum yapmışsın gibi geldi...inşallah o günleride göreceğiz hayırlısıyla...minik yeğenimi öpüp kokladığın günleride...bundan sonra sizlerin dualarına ihtiyacım var..inşallah bu sefer bebeğime kavuşacağım...

cok saol bulutcum...yormamaya calisiyorum kendimi
bulutcum insallah sende bidaki ay hamile haberini alirsin...2010 senesi insallah hayirli ugurlu bi sene olur canim benim...Rabbim yüzünü güldürsün

amin canım amin...saten hep diyorum yeni bir sene yeni umutlar yeni şanslar..inşallah uğur getirirde bebeğime kavuşurum...

slm kizlar herkes iyidir insalh...uzun zamandir takip edemiyorum...
ayin 1 de transfer icin gittigimde ohss baslangici oldugu transfer yapilip yapilmiycagi sorunu cikti...sonunda 1 embrio transferi oldu...5 gun ev de rahattim 5.gun gece rahatsizlandim 6.gun sabah hastaneye yatirildim...ohss artmisti...kan degerlerime bakildigin da 6.gun sonuc pozitif cikti...2.gun arayla 3 test yapildi 3.de katladi...Allahima sukurler olsun 3.denememde hamileyim...1 hafta hastanede yattim....1 haftadir evdeyim 15 gunde 10 kilo aldim karnim 7 aylik hamile gibi....duanizi bekliyorum Allahim biran once inslh sifami verir...bocegimin kesesini belli belirsiz gorduk...inslhh kalp atisinida duymak nasip olur....3 gundur iyiyim 2 kilo suyum azaldi...bol dua ile...
muallimim canim bi tanem...o guzel yureginle destegini hicbir zaman esirgemedin...hersey icin cok cok teskler....
cokkkkkk sevındım canım cokç................bakın kızlar artıyo hamışler yenı yıla ınş guzel gırerıs..........nıl de hamıle ve ınşl yenı hamışler gelecek ınşşşşşşşşşşş.............bebek ıstıyoruz ıyı bak kendıne............kılo onemlı degıl zaten ohs yapıyo bu sıslıgı...........ınş tık tık duayrsın o mınk kalbı veya kalplerı................herkes ıyı sanırım benım kızlarımda ıyı gııdıyo ınş sıkıntı cıkmaz ınşşşşşşşşşş ...............senaycım cok sagol canım .......burda svgı olmadan bısey olmaz sevgıyle asıcaz sıkıntıları .............artık dıkkat et kendıne ............toprak sende...............burge canım neredesın ya.............yorma sende bebışı..........gulenden ses yok ınş kılo almaya devamm edıyodur ..........

muallimciğim minik kızların çok şükür iyilermiş.. hayırlısıyla evinize gidesiniz..canım topikte çok az kişi kaldı hamile olmayan...inşallah bizlerde veririz bebek haberlerini...bebek istiyoruza da çok sevindim...kim kaldık şimdi gökçerana ben daha kim var yoksa ikimizmi...bizde inşallah senenin ilk günleri veririz güzel haberleri...

slm kizlar herkes iyidir insalh...uzun zamandir takip edemiyorum...
ayin 1 de transfer icin gittigimde ohss baslangici oldugu transfer yapilip yapilmiycagi sorunu cikti...sonunda 1 embrio transferi oldu...5 gun ev de rahattim 5.gun gece rahatsizlandim 6.gun sabah hastaneye yatirildim...ohss artmisti...kan degerlerime bakildigin da 6.gun sonuc pozitif cikti...2.gun arayla 3 test yapildi 3.de katladi...Allahima sukurler olsun 3.denememde hamileyim...1 hafta hastanede yattim....1 haftadir evdeyim 15 gunde 10 kilo aldim karnim 7 aylik hamile gibi....duanizi bekliyorum Allahim biran once inslh sifami verir...bocegimin kesesini belli belirsiz gorduk...inslhh kalp atisinida duymak nasip olur....3 gundur iyiyim 2 kilo suyum azaldi...bol dua ile...
muallimim canim bi tanem...o guzel yureginle destegini hicbir zaman esirgemedin...hersey icin cok cok teskler....

CANIM tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin ve kucağına almayı nasip etsin inşallah... Ve inşallah sıkıntıların yakın zamanda geçer.. Benim kesin bir ohss teşhisi konmamıştı ama senin gibi karnım şişmiş ve 5-6 kg almıştım tedavi sonrası... ama dediğin gibi su bu, ve gitgide azalıyor... ilk 2-3 ayda kilo almam gerekirken ben hep vermiştim ve sanırım tedavimin 4. ayında tedavi başlangıç kilomun üzerine almaya başladım ve şuan koccaman bir göbüşüm var..

senaycığım sağolasın canım geriyi okumamıştım sanki birden doğum yapmışsın gibi geldi...inşallah o günleride göreceğiz hayırlısıyla...minik yeğenimi öpüp kokladığın günleride...bundan sonra sizlerin dualarına ihtiyacım var..inşallah bu sefer bebeğime kavuşacağım...

inşallah canım, çok yakında senin hamiş haberini de alcaz... yine bayram yerine döncek burası.... Allah yardımcın olsun canım benim....

toprakcim,el-muallimcim,bulut,senayk...canlarim cok sagolun...inslh biran once normale doner kalp atisini duyarim...sanirim o zaman kensin hamileyim diyebilcem...henuz esimle sizlerden baska kimseyle paylasmadim....Allahim inslh tamamina erdirir...sizler gibi dogum zamanimi sayarim...dua ile...opuyorumnanaktan

bebek istiyoruz hayırlı olsun arkadaşım..sağlıkla dünyaya gelsin inşallah...
şenaycım isim yazmadım daha önce.. çok zor karar vermek ama sanırım Derin koyacağız adını..tüm bebeklerimiz adıyla yaşasın inşallah..
yavaş yavaş alışverişe başlayım diyorum...şu ana kadar sadece tulum ve body aldım..ihtiyaçlar için sizlerin önerilerinden faydalanacağım..yatağını chicco lullybabay almaya karar verdik.arabasına henüz karar veremedik. açıkçası neler almam gerektiğini bilemiyorum...

Zümmincim şubat sonu mart başı ben , şenay ve gülen ard arda doğuracağız heralde.Sonrada mart sonu nisan başı senin hamsi gelecek inşallah.Sonrada diğer kızların bebişleri gelecek inşallah...Sen yengenin dediğine takılma , dediğin gibi çekenin halinden ancak çeken anlıyor.Herkese inat Bizimkiler çok kıymetli bebekler.Dr. bile bizim bebeğe daha bir özen gösteriyor kıymetli bebek diye:-))El muallimcim kızlarına maşallah gün geçtikçe daha iyi olacaklar , sanırım doğalı 1 ay oldu.Çok yakında evlerinede gidecekler...Bulutçum bensunazla serap da var inşallah sizlerinde çok yakında güzel haberlerinizi alacağız...Burgecim kızının ismi çok güzelmiş , ismiyle yaşasın küçük bıcırık.Ben de park yatak olarak chicco lullalbaby aldım , açıp bakmadım ama genelde insanlar memnun.Arabasını şu portbebeli olan chicco trio for me aldım.Bundan da genelde kullananlar memnun.Ben ayrıca bir de oda aldım gerçi ilerleyen zamanlarda da alınabilir odası ama heves ettim işte.Bunun dışında küveti , maşrapası , kovası , zıbını , çorapları , ağız silme bezi , bel koruyucusu , filesi , çıtçıtlı bodysi , ayaklı bodyler , tulumlar , 3-4 tane battaniye , bakım ürünleri ve çantasını, alt açma setleri ve bir sürü şey aldım.Biraz abarttım galiba ama insan kısıtlayamıyor kendini.Ürünlerin mothercare , chicconun indirimleri ile havuzlu handan aldım.Allah inşallah sağlıkla ve hayırlısıyla kullanmayı nasip eder...

MerhBa kızlar
çok yogunun y
evde badana vardı bitti
oğlumun odası geldi yakın zamand resim eklerim hakîsi ve oerdeside gelsin jnsallabugun Dr gittik 1510 gr olmuş koca adam olmuş megersem doktor 9 hafta sonra dogum olur dedi sevindim tabi testisleride inmiş çok şükür çok sevindim bende 20 kg aldım koca dana :)

Günaydın kızlar.Nasılsınız?Ben geceleri uyuyamıyorum artık bu da halsizlik yapıyor galiba, bugün kendimi çok halsiz hissediyorum...Gülencim oğluna maşallah kocaman adam olmuş tontişin...Doğuma az kaldı , bebiklerimizi sağsalim kucağımıza alabilsek...

toprakçım verdiğin bilgiler için teşekkür ederim..listeme ekledim..sen tamamlamışsın..güle güle kullansım ecem inşallah.. ben şimdilik oda yapmayı düşünmüyorum.
kızlar benim cildim hamilelikte çok bozuldu..sizde de cilt sorunları oldumu..
gülencim oğluşuna maşallah..

merhaba kızlar....

gülaycım maşallah oğluşuna kocaman olmuş, ama maşallah sen daha kocaman olmuşsun.... cicilerinizin fotoların bekliyoruz en kısa sürede....

toprakçım bende de uyuyamamadan çok geceleri çok sık uyanma var.. tuvalet ve su içmek için... ve artık yataktan kalkmak ve yatmak benim için işkence resmen.... ve tabiiki uyku kalitesiz oluyor ve dinlenmemiş kalkıyorum bende senin gibi... ama 2 ay kaldı dayan diye avutuyorum kendimi, sonra zaten 2 bebekten uyumaya zamanın filan kalmayacak :)

gobekler buyuyooo.............masallah .........ınş mamba gelmıştır kızın..............herkese hayırlı gceler.......

Back
X