Tp Bebek ve Akupunktur

güzel ablacim....seni cok iyi anliyorum....ben kizimin sesini bi dogunca duydum sonra 3 ay sesini duyamadim...borular o kadar zedelemistiki ses tellerini...cok zordu o günler...bide yanliz aileden uzak oldunmu tam kafayi yicem diye korkiyordum....Allah yardimcin olsun ablacim....bu günleri hayirlisiyla saglikli bir sekilde evlerine gelmelerini nasip etsin

kizlar...hepiniz iyisiniz insallah....rahatsizligim devam ettigi icin pek takip edemedim....tedavide olan basliycak arkadaslar...Allah yardimciniz olsun...dualarim sizlerle...umudunuzu asla yitirmeyin...ben olmuycak gozuyle baktigim,doktorlarla kendimle dalga gectigim zamanda hamile oldugumu ogrendim...diger tedavilerimde 4 kaliteli embrio ile kalamamisken 3.denememde 1 embriolami kalcam heleki ohss oldum cok zor derken..doktor resmini verdiginde aman pek yakisikliymis diye espiri yaparken...nasilsa tutmuycak diye dusunurken Allahim nasip etti...veren Allahim vakti zamani geldiyse...sorunluda olsa...ohss kistlerde 1 sagliksiz embrioda olsa veriyor...ama suna inaniyorum ki...stresten uzak rahat olmak cok onemli...
hamis anneler..gun sayan anneler....dualarim sizlerlede....Allahim saglikla kucaginiza almayi nasip etsin...bi nefeste dogumlar nasip etsin...
El-muallim canim bitanem...yerim o kara kuzunu ve digerlerini....cok tatli...gozlerim doldu gorunce...zorunu atlattiniz gibi az daha sabir...yeterki sagliklarina tam kavussunlar...o kadar sene bekledin...en kisa zamanda kucaginda olacaklar inaniyorum duam kizlarinla...kucagina alinca onceden verdigin sozunu unutma benim yerimede kokluycaktin...opuyorumnanaktan

canım selm..........anlıyoırum zor gercekten ınan bu urkme duygusu hepımızde oldu bende baslasammı baslamasammı dıyeeeeeee cok zorrrrrrr.................ınş olucak ınş canım..........ıgneyı ben vuruldum ne farkı var kı kalçadan vuruldum bıraz yakıyoo .............kendıbne moral ver canım bu yıl sızın gıbı guzel hamışlerı beklıyooooooooooooo ınşşşşşşşşşşşşş

canim benim ya bu kadar sikntinin icinde yinede cevap verdin ya allah razi olsun senden canim benim cok sagol rabbim tez zamanda bebklerini kucagina almayi nasip etsin insallahhh amin canim bu igneyi nekadar kullandin yani sabah aksam nekadar vuruldun

diger arkadaslarim bu igneyi kullanan baska kimler var toprakcim sende kullanmistin galiba gune nekadar vuruldun cevaplarsan sevinirim opuyorum hepinizii opuyorumnanaktan

canım ne demek cok sagol guzel duan ıçın .........ınş hersey benım ıçınde sızın ıçınde cok guzel olur.........sen bı doktra gıttınmı dr ne dedı ne kadar vurulcan dıye yoksa kafadan mı vurulcan.........gunde bı tane oluyodum ben.............sonra cok acı verdıgı yaglı old ıçın tablete cevırdı dr............gulen de vurulmuştu cogu vuruldu bunu tutmasında cok etklı emrıyonın ama zaten dr verecek sana

Kaymaklım prognex diye bir iğne vurulmuştum.Transfere kadar 1 tane(dondurulmuş transferiydi benimki ) transferden sonra 2 tane vurulmuştum.2 tanesini birleştirip vurduruyordum yoksa sabah akşam zor oluyor...ınşallah sanada şifa olur , yavruna kavuşmana vesile olur bu iğne...El muallimcim ablacım benim de hep aklımda acaba kızlarını kucağına alabiliyor mu diye.Ama sen böyle diyince kötü oldum.Ne diyeceksin sabır bizim sınavımız sağ olsunlar iyi olsunlarda varsın sen biraz geç kucağına al, sarıl kızlarına...Kucağına alınca inşallah ayların özlemini çıkar...Bebekistiyoruz rabbim ol diyince oluyor değil mi herşey...4 tane tutmuyor ama 1 tane embriyo nasılda sıkı tutunuyor anneye...Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin...

ınş toprakcım ..........ıyı olsunlarda ınş razıyım yınede........cok sukur kı ıyıler ..........hemsıre bugun dedıkı kızların cok guçlu ..........oksıjendende cıkmışlar cok sukur .........20 cc ile beslenıyolar............rabbım daha ıyı etsın ınşşş cok sukur rabbıme ........kımseye sıkıntı vermesın ınş

canım ne demek cok sagol guzel duan ıçın .........ınş hersey benım ıçınde sızın ıçınde cok guzel olur.........sen bı doktra gıttınmı dr ne dedı ne kadar vurulcan dıye yoksa kafadan mı vurulcan.........gunde bı tane oluyodum ben.............sonra cok acı verdıgı yaglı old ıçın tablete cevırdı dr............gulen de vurulmuştu cogu vuruldu bunu tutmasında cok etklı emrıyonın ama zaten dr verecek sana

canim benim fransada utrogesteron adinda bi fitil veriyorlar yani progesteron oluyor bende istbula geldigimde mustafa bahceciyle konusmustum oda igne daha etkili dedi ama orda yaptirsaydim dozajlarini soylicekti ama soylemedi tabi..........buyuzden herkese dozajlarini soruyorum alman hastanesinde bas hemsirsiyle konustum birhafta once oda bana gunde sabah 2 aksam2 dedi ama cok korkuyoum muallim abla vallahi herseye hazirim ama bu igneler beni cok urkutuyor cocuk istiyorum diye bana bise olmasini istemiyorum benim kizim var ablaonu yanliz birakirim diye cok korkuyorum elimde degil dedim ya cook duygusalim napicami bilmiyorum mafoldumben neolur bana dua et ablacim

Kaymaklım prognex diye bir iğne vurulmuştum.Transfere kadar 1 tane(dondurulmuş transferiydi benimki ) transferden sonra 2 tane vurulmuştum.2 tanesini birleştirip vurduruyordum yoksa sabah akşam zor oluyor...İnşallah sanada şifa olur , yavruna kavuşmana vesile olur bu iğne...El muallimcim ablacım benim de hep aklımda acaba kızlarını kucağına alabiliyor mu diye.Ama sen böyle diyince kötü oldum.Ne diyeceksin sabır bizim sınavımız sağ olsunlar iyi olsunlarda varsın sen biraz geç kucağına al, sarıl kızlarına...Kucağına alınca inşallah ayların özlemini çıkar...Bebekistiyoruz rabbim ol diyince oluyor değil mi herşey...4 tane tutmuyor ama 1 tane embriyo nasılda sıkı tutunuyor anneye...Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin...

canim cevap vedigin icin cok sagol prognex progesteronun turkiyede uretileniymis galiba canim bilmem hatirliyomusun ama senin prognexin tanesi kac mg hatirliyomusun cnm cevaplarsan sevinirim cnm

canim benim fransada utrogesteron adinda bi fitil veriyorlar yani progesteron oluyor bende istbula geldigimde mustafa bahceciyle konusmustum oda igne daha etkili dedi ama orda yaptirsaydim dozajlarini soylicekti ama soylemedi tabi..........buyuzden herkese dozajlarini soruyorum alman hastanesinde bas hemsirsiyle konustum birhafta once oda bana gunde sabah 2 aksam2 dedi ama cok korkuyoum muallim abla vallahi herseye hazirim ama bu igneler beni cok urkutuyor cocuk istiyorum diye bana bise olmasini istemiyorum benim kizim var ablaonu yanliz birakirim diye cok korkuyorum elimde degil dedim ya cook duygusalim napicami bilmiyorum mafoldumben neolur bana dua et ablacim

canım benım ya uzme bu kadar kendını..........bu ığneler cok tehlıkelı degıl kı...bısey olmaz ınş sen yıne bahcecıye ulas ona ıyıce sor onemlı olansenın yum durumu emrıyonun kac tane verıldıgı dollendıgı yasın vs...........bunlara gore dr ne derse uygula ve korkma canım tehlıkesı olan bısey degıl ..........sonra zaten ınş tutar tablete gecersın..........rabbım gonlune gore versın ınş ama tedavıye öle baslakı ıçın rahat ols sıkıntıyla baslama yanı ........kızına tatlı kardesler gelsın ınş.......ıyı olucak hersey .........bol dua canımmmmmmm hep dua..............rabbım hepımızın yard ols ınş.........:Saruboceq:

muallımcım gunaydın senı pek yakalyamıyorum bebeklerın nasıl oksıjenden cıkmıslar herlade cok sevındım yaa allah onları sana bagıslasın canım yaa bılgı verebılırmısın allh sıfa versın

canim cevap vedigin icin cok sagol prognex progesteronun turkiyede uretileniymis galiba canim bilmem hatirliyomusun ama senin prognexin tanesi kac mg hatirliyomusun cnm cevaplarsan sevinirim cnm

Günaydın canım , kalktım baktım prognexe 50 mg mış.Yani ben günde 100 mg vuruluyordum.Ama bence sen bu iğneye tedavinin başında değil yumurta toplama günü başla.Bir de gülene özelden yaz istersen o bahçecide tedavi olduğu için o sana daha çok yardımcı olur...Ama en başta aklına güzel şeyler getir...a.s.

El muallimcim kızların oksijenden çıkmış maşallah onlara...Yakında evlerine de gidecek fıstıklar inşallah...Benim şekerim yüksek bugünlerde , yediklerim aynı ama sanırım gebeliğin ilerlemesinden dolayı yükseliyor...

toprakcım ınşş canım...........sende masallah artık agırlasırsın aslında sekerın yukselmemesı gerek canım dıkkat et tek gebelık cunku.........sekerı kes pılav tarzı seylerı azalt meyve ye daha cok su ıç ayrıldınmı ısten artık evde calış .............senay nerd yaaaaa koyemı gıttı ..........ınş ıyıdır

bebek ıstıyoruz canımmmmmmmmm cok sagol...........ıyı bak kendıne ve bebıse................ınş canım cıksınlar opucemm senın ıçın ınş............bu yıl senınle ve nılle basladı veeeeeeeeee dıgerlerıyle devam edıcekk ınş..........

Pilav felen yemiyorum el muallim ama sanırım bugünlerde her şeyden çok sıkılıyorum o şekerimi yükseltiyor...ışe gidip geliyorum ama rölantide çalışıyorum örneğin bu gün öğleden sonra toplantım var sabahtan evden çalışacağım...Artık cidden de ağırlaştım canım hiçbir şey yapmak istemiyor , yorulduğumu hissediyorum artık şu 5-6 hafta geçse diye gözüne bakıyorum...Sağlık olsun artık...Şenay işten ayrıldı , evde ki internet bağlantısı 1-2 güne kadar yapılcak diyordu o yüzden girmiyordur...

canım stres etkıler tabı ...........artık ayrıl ......resmı ayrılman ıçın 36 haftayımı beklıyosun.....evet ya bıde kış soguk canı ıstemez ınsanın evde alsan ıs .........ınş dıkkat et az kaldı canım.........ayakta cok kalma dınlen her fırsatta ve devamlı ölç seker ve tansıyonunu

Günaydın canım , kalktım baktım prognexe 50 mg mış.Yani ben günde 100 mg vuruluyordum.Ama bence sen bu iğneye tedavinin başında değil yumurta toplama günü başla.Bir de gülene özelden yaz istersen o bahçecide tedavi olduğu için o sana daha çok yardımcı olur...Ama en başta aklına güzel şeyler getir...a.s.

TAMAM CANIM VERDIGIN BILGI ICIN SAGOL BENDE YUMURTA TOPLAMADAN SONRA BASLICAKTIM IGNELERE...........
TEKRARDAN SAGOL CNM INAN KENDIMI IYI SEYLERI DUSUNMEYE ZORLUYORUM AMA OLMUYOR AMA DENICEM BOYLE GIDERSE STRES YUZUNDEN TUTMAZ BEBEGIM
cnm ben alman hastanesinde calisan bas hemsireyle konustum sagosun normalde hastalari olmayan kimseyle konusmuyolar ama benim sorularima cvp verdi dediki biz herkeze bu ineyi veriyoruz sabah 2 aksam 2 olarak test pozitifsede her aksam 3 tane.....
ama yinede emin olmak icin hrkese sormak istedim ama anladigim kadariyla herkese ayni veriliyormus emin oldum
sana tekrardan tesekkurler
allahim bi avazda kurtarsin hayirli b dogum nasip etsin sana insallahhhh aminnopuyorumnanaktan

Back
X