Tp Bebek ve Akupunktur

aman kaymaklımmm stres yapma ........ınş guzel olucak ınş.......
herkese hayırlı sabahlar.....hamıleler agırlaştıuı artık ınş zamanlı saglıklı gelsınler............tedavıdekıler burası şenlendırsın ınş....tedavıye adım atacaklar en guzel en ıyı zamanda baslasınlar tedavıye ınş
veeeeeee benım bebışlerım ınş kısa zamanda gelsınler kucama ınş..

nevin günaydın
bnende çok tedirginim
2.saat sonra şekerim bazen 125 bazen 140 çıkıyor 120 aşa olmalıymış
şeker çiğer gelişimini etkiliyomuş diyolar çok tedirgin oluyorum
doktor değiştirmeye calışıyorum
kendi doktorum 4.5 milyar istedi doguma karşılıyamacağımı düşünüyoırum dogum parası alıcam 3700
bari üc bes bana kalsın diyorum zaten çok para durumundan sıkışığız
durun ben egenin odasının fotolarını koyayım

kaymaklım ne sormuş ben görmedim

ben prognex değil progesteron vvuruldum aralarında fiyat farkı varmış prognex da uygunmuş ssk yararlanılıyomuş galba bana progesteron verildi sabah 2 akşam 2 opudan itibaren vuruldum
12.gün hamile oldum kesinleşince(10.gün pozitifi gördüm) sabah iki akşam 1 düştü
kese görmeye gidince sabah 1 akşam 1 düştü
kalp atışlarına gidince 10.gün sonra
akşam 1 düştü
ben bi ara 5 gün iğne vurulmadım kestiler sandım 10 haftalıkmıydım emin değlim sonra yanlış anladımı anlayınca konuştuk tekrar akşam 1 tane vuruldum 11 hafta 2 günlükkende kesildi komple

buarada dün bi doktora gittim sssk raporumu yazdırmak için
bebeğimi 2530 gr ölçtü çok morelim bozuldu
gecen hafta kendi doktorumda 2 kg idi
doktr şişko bu bebek dedi zaten doktorlarda tartıştık
ben ona gecmek istiyodum çok övmüşlerdi oda illa neden kendi dr geciyorsun bu kadar gitmişsisin feklan dedi bir sürü sıkıştırdı bende doktorum iğyi ama maddiyatıda iyi karşılıyamayacağız dedim
adam sen kimsin bana hakaret ediyosun benim muaynem 32 lira diyemi beni küçümsüyorsun ben yeditepe üni tüp bölümünden mezunum dedi ben öyle bişey demedim desemde adam beni bi dövmedi yani
çıkıncada bir sürü agladım

2ev47qa.jpg

21ed92o.jpg

24c8miv.jpg

2di1us6.jpg

halısı lambası ve koltugu değişecek
tv oradan çıkacak eksikler var zaten fark etceksiniz artık bu ay tamamlıcaz inşallah

gulen canımmmmmmmmm cok guzel odası masallh ınşşşşşşşş saglıkla gelır buyur ıcınde..............
canım o kıloya hıç aldanma kafayıda takma dogunca daha farklı cıkıyo sen bosuna stres yaıyosunn ve buda sekerını etkılıyo rahat ol sekerın ıyı ols hamıurısınden uzak dur ..........canım dr ne ıstemış öle cok ya bemn medıcanada 2 bucuk verdım..........uygun bı yer arastır ve hastasına ılgılı olan bı dr bul canım ...........benım dr gercekten cok ılgılı ve hassas dı ..........bosuna uzme kendını yaaaaaa bebegıne yazık..........ınş gonlune gore dr bul .........hersey guzel ols ınş

cok huzursuzum ablacım ya
ben doktorumdan memnumum ama zorlanacağım cocuk oldukcatn sonra iki katı masraf olacak en azından dogum paramdan bana kalırsa iyi olur tedavilerden malum ne altın kaldı ne bilzeik ne takı aldımız maaşla sadece gecinmek zorundayız zaten doktor kontorlüde çok pahalıydı 200 tl verdik her gitmemizde ayda 2 kere gittik gecen ay çok agır geliyor
nağıocam blmiyorum bi doktor var tanıdık çok kendi kliniği var ama yogun bakım üni yok kuvezi felan var eşimde istemiyor 1 bilra dogumu adamda iyi yani baya bilgili bende vajinismus sorunu oldu içinde anlayışlı davramcanı söylüyo ama eşim kabul etmiyo
dünkü dr devam edelim diyo ben nası güvenip giderim o adama

canım gercekten cok fazla muayenesude ama su varkı az kalmıs dogumada ...........ssk gecmıyomu bıraz ındırse dogum parasını............aslında daha ıyı ve uygun yerler var o dedıgınde ıyı sen nıye yogun bakım a taktınkı ınş zamanında dogarsa bebegın ıhtıyac kalmaz yogunbakıma ........gerek olaz kı.........arastır bu tarafra erdem de cok ıyı bu sonyıllar dr ve yogunbakımı cok ıyı ........ama sana uzak..........ınş bulucan merak etme

Kaymaklım prognex diye bir iğne vurulmuştum.Transfere kadar 1 tane(dondurulmuş transferiydi benimki ) transferden sonra 2 tane vurulmuştum.2 tanesini birleştirip vurduruyordum yoksa sabah akşam zor oluyor...İnşallah sanada şifa olur , yavruna kavuşmana vesile olur bu iğne...El muallimcim ablacım benim de hep aklımda acaba kızlarını kucağına alabiliyor mu diye.Ama sen böyle diyince kötü oldum.Ne diyeceksin sabır bizim sınavımız sağ olsunlar iyi olsunlarda varsın sen biraz geç kucağına al, sarıl kızlarına...Kucağına alınca inşallah ayların özlemini çıkar...Bebekistiyoruz rabbim ol diyince oluyor değil mi herşey...4 tane tutmuyor ama 1 tane embriyo nasılda sıkı tutunuyor anneye...Allah sağlıkla kucağına aldığın günleride göstersin...

Toprakcim canim cok sagol amin insallh...ohss oldugumda 10 kilo aldigimda demistin ya hic kafana takma...sonra o kilolari verirsin herkes alir sen hala verirsin....o zaman icim biraz rahatlamisti.....dedigin gibide oldu....10 kilo sularim bitti:nazar:3 kilo da depodan yedi bocugum....ohss oldugumda iyilescegim o sulari verecegim inanilmaz geliyordu..kaydirigubbakcemile3Allahima sukurler olsun...canim o zor gunumde moral verdigin icin cok sagol...
sen ,kizin nasil?gun sayiyorsunuz...hayirlisiyla vaktinde saglikla gelsin kizinopuyorumnanaktan

Gülencim odanız çok güzelmiş maviş maviş Ege bey güle güle kullansın odasını...Benim şeker biraz gebeliğin ilerlemesinden biraz da ileriyi özelliklede maddi konularda düşünmemden yükseliyor...Malum büronun masrafları bazen çok ağır geliyor ,ev kredisi , işyeri kredisi büronun kirası derken aylık sadece 5-6 milyar kredi ödüyoruz.Şımdi bir de hamile olunca insanlar daha bir önyargılı yaklaşıyor , dava vermekten kaçınıyorlar.Tabi ki herşeyde eşimin üzerine kalıyor o da bir yere kadar idare ediyor morali bozuluyor.Onun morali bozulunca benim de canım sıkılıyor.Bir de şimdi doğum masrafları (bir kısmını özel sağlık sigortam karşılıyor) var, bebeğin geleceğini de düşünüyorum bazen umutsuzluğa düşüyorum o yüzden de şekerim yükseliyor...1-2 yıla kadar kredilerimiz bitecek ve ben bu süre içerisinde çalışmak zorundayım böyle bir zorunluluğun olması da insanın canını sıkıyor.Anlayacağın Gülen o sıkıntılar bizde de var ama bebeğim kısmetiyle gelecek buna inanıyorum ve moralimi yükseltmeye çalışıyorum... Gülencim sen aslında bir şey dememişsin dr. ama dr. sanırım ters bir günündeydi.Bence böyle rahatsız hissedeceğin bir dr. çok rahat hissettirecek bir dr. git.ıstanbulda dr. mu yok.

kızlar günaydın hepinize...kimsecikler artık beni merak etmiyor...tabii eskisi gibi görüşemiyoruz..sizler hamilesiniz..yakında hepiniz anne olacaksınız ..onun tatlı yelaşı var..hayırlısıyla kavuşun bebeklerinize...siz iyi haberlerinizi almak güzel...inşallah bizlerde hamile kalırız...burada o günleri paylaşırız...

amannnnnnnnnn ne güzel GÜLENıM oğlunun odası öyle ...hayırlı güzel günlerde kalmayı nasip etsin yavrum...tam benim hayalimdeki gibi yapmışsın oğlunun odasını...inşallah rabbim banada nasip ederde ben yaparım...inşallahhhhhhhhhhhhh...

arkadaşlar...ALLAH a emanet olun bu duaya muhtaç arkadaşınızı dualarınızdan eksik etmeyin...

Toprakcim canim cok sagol amin insallh...ohss oldugumda 10 kilo aldigimda demistin ya hic kafana takma...sonra o kilolari verirsin herkes alir sen hala verirsin....o zaman icim biraz rahatlamisti.....dedigin gibide oldu....10 kilo sularim bitti:nazar:3 kilo da depodan yedi bocugum....ohss oldugumda iyilescegim o sulari verecegim inanilmaz geliyordu..kaydirigubbakcemile3Allahima sukurler olsun...canim o zor gunumde moral verdigin icin cok sagol...
sen ,kizin nasil?gun sayiyorsunuz...hayirlisiyla vaktinde saglikla gelsin kizinopuyorumnanaktan

Canım benim ben de OHSS olduğum için ne hissettiğini ne yaşadığını çok iyi biliyorum...Sıkıntı çektin ama allaha şükür o günler geride kaldı.Artık sadece ve sadece bebikini düşünmek kaldı geriye...Şimdi önce cinsiyeti ne heyecanı sonra hareketlerini hissetme heyecanı daha sonra bu çıkıntı acaba neresi heyecanlarını ve nihayetinde doğum heyecanı saracak inşallah seni...Bizi sormuşsun biz genel olarak iyiyiz , kızım maşallah çok mutlu bir bebek gibi geliyor bana.İçimde değişik değişik oyunlar yapıyor bana.Dün bir çıkıntı vardı tam göbek deliğimin üstünde eşimle epey bir bunun ne olduğunu anlamaya çalıştık, sonunda dirseği olduğuna karar verdik.Hanfendi toplantılarda şimdiden sıkılmaya başladı tekmeler atıyor ordan oraya kendini atıyor, dönüyor.Çok seviyorum onu allahım herkese nasip etsin bu duyguları...

Bulutçum canım seni merak etmez miyiz?Tedaviye başlayacağın sonra da bize güzel haberler vereceğin günü iple çekiyoruz...Biliyorsun ben sen den çooook umutluyum bu sefer inşallah hamile kalacaksın...

Gülencim odanız çok güzelmiş maviş maviş Ege bey güle güle kullansın odasını...Benim şeker biraz gebeliğin ilerlemesinden biraz da ileriyi özelliklede maddi konularda düşünmemden yükseliyor...Malum büronun masrafları bazen çok ağır geliyor ,ev kredisi , işyeri kredisi büronun kirası derken aylık sadece 5-6 milyar kredi ödüyoruz.Şİmdi bir de hamile olunca insanlar daha bir önyargılı yaklaşıyor , dava vermekten kaçınıyorlar.Tabi ki herşeyde eşimin üzerine kalıyor o da bir yere kadar idare ediyor morali bozuluyor.Onun morali bozulunca benim de canım sıkılıyor.Bir de şimdi doğum masrafları (bir kısmını özel sağlık sigortam karşılıyor) var, bebeğin geleceğini de düşünüyorum bazen umutsuzluğa düşüyorum o yüzden de şekerim yükseliyor...1-2 yıla kadar kredilerimiz bitecek ve ben bu süre içerisinde çalışmak zorundayım böyle bir zorunluluğun olması da insanın canını sıkıyor.Anlayacağın Gülen o sıkıntılar bizde de var ama bebeğim kısmetiyle gelecek buna inanıyorum ve moralimi yükseltmeye çalışıyorum... Gülencim sen aslında bir şey dememişsin dr. ama dr. sanırım ters bir günündeydi.Bence böyle rahatsız hissedeceğin bir dr. çok rahat hissettirecek bir dr. git.İstanbulda dr. mu yok.
toprakcim canim....hicbirsey senin kizindan onemli degil....prensesine ne zorluklarla sahpip oldun...bu dunyada inan hersey yerine geliyor,para pul hersey gecte olsa yerine gelir...Allahim esine sana kizina saglik,huzur versin...canim sakin dert edip kendinide prenseside uzme....insallah prenses gelince nasibiyle gelecek...
kızlar günaydın hepinize...kimsecikler artık beni merak etmiyor...tabii eskisi gibi görüşemiyoruz..sizler hamilesiniz..yakında hepiniz anne olacaksınız ..onun tatlı yelaşı var..hayırlısıyla kavuşun bebeklerinize...siz iyi haberlerinizi almak güzel...inşallah bizlerde hamile kalırız...burada o günleri paylaşırız...

amannnnnnnnnn ne güzel GÜLENİM oğlunun odası öyle ...hayırlı güzel günlerde kalmayı nasip etsin yavrum...tam benim hayalimdeki gibi yapmışsın oğlunun odasını...inşallah rabbim banada nasip ederde ben yaparım...inşallahhhhhhhhhhhhh...

arkadaşlar...ALLAH a emanet olun bu duaya muhtaç arkadaşınızı dualarınızdan eksik etmeyin...
bulutcum....dualarim seninle,isteyen herkesle cnm....sirayla er yada gec guzel haberleri aldik...elmuallimle 2.tedavimizi ayni ayda olmustu bak muallim dogum yapti,ben hamilelik haberini aldim...kimin nasibi ,vakti zamani neyse siraylada olsa gunu gelince oluyor...yeterki inancini umudunu yitirme...

canlarım çok sağolun güzel dilekleriniz için..inşallah bu sefer bende sizler gibi bebeğime kavuşayım...sizlerde bebeklerinize..allah razı olsun...
Muallim canım maşallah senin kızlarda gün geçtikçe büyüyor..inşallah en kısa zamanda evinize mutlu yuvanıza gidesiniz...

Selamun aleykum canim kardeslerim
Soyle br gecmise baktim maasallah herkes iyi
Sizlerden cok ayri kaldim rabbime hamdu senelar olsun yuvamiza donduk
Allahin izniyle dun aksam geldik biraz dinlenip kardeslerimi merak ettim cok bakayim dedim
Ben iki bucuk aydir vatanimdaydim.Sukurler olsunki mevlama sag salim donduk.
Muaallimcim
Canim kardesim rabbim yavrularini sana bagislasin yaradanim onlara guc versin kuvvet vesin
Rabbim sahidim olsun senin icin cok dua ettim .Hatta seni ve yavrularini ruyamda gordum
Cok guzel gordum sizlere cok duaciyim.Inseaallah sizlerde bizler icin dua edin.
Toprakcim maasallah az kalmis rabbimde hayirlisiyla kucaginiza almayi opüp koklamayi nasip etsin Senayim nasil inseallah oda iyidir.
Kizlar biliyorsunuz sizlerden cok ayri kaldigim icin durumumdan haberdar edemedim malum
Kaldigim yerde nedtt yoktu hep yatmak zorunda kaldim.
O yuzden sizlerden ayri dustum .Rabbim kimseyi sevdiklerinde ayri dusurmesin
Canlarim gene duygusalligim tuttu neyse bir seyler yiyeyim unutmayinki sizleri cokkkkkk seviyorum rabbimde sevsin inseallahhhhhhhhhhhh bana cok destek oldugunuz icin ALLAHIM SIZLERDEN BINLERCE KEZ HOSNUT VE RAZI OLSUN INSEALLAHHHHHHHH:emir_bebek:

unutmak mı kım bahsedıyooo bu kelımeden bız burda bu kelımeyı daha öğrenmedık kı...........canım bulut unuturmuyuz hıç ama sadce yoğunluk de adına ..........yazıları okumuyosun galıba genelde her yzımda adın var yaşlı cok yogunum ama bak hafızam ıdare edıyoo cok sukur..........canım saka bı yana ınşşş tedavın guzel gecer bu yıl sevınırsın bıurası dolar yenı hamışlerle ınş canım...............bu arada nıl nerde ya nasıl gecıyoo hamılelığı acaba

ayyyyyyyyyy canım yaaaaaaaaaaa ıyı ınsan lafının ustune gelır derler .........tam sotrdum yazın geldı onumeeeeee canım nıl ıyı olmanaaaaaaaa cok sevındım cok ........ınş sıkıntın olmadan ılerle ınş canım ........ruyandamı gordun benı ve bebeklerımı ne guzel canım rabbım hayrlara cıkarsın ınşş guzel duaların makbul ols canım.......guzel yureguıne gore ols hersey........cok sevındım bızı ozletme yat dınlen ama bazen yaz.........bebış bı tanemı ya orayı kacırdım telaşlı gunlerımdı heralde..........cok ıyı bak kendıne cokkkkkk

Back
X