Tp Bebek ve Akupunktur

toprak bahsettıgın artvınlı adlı arkadas ıkızlerını kaybettmıştı ama o dogum yapmıştı bebeklerı eve getırmış malesf hastaneden mıkrop kaptıkları ıçın evde fenalaşmışlar ve öle kaybetmış.........cok zor sımdı yıne ıkızlere hamıleeeeeeeeeeeee

muallim ablacim elevit folikasit benexol u doktor m. bahceci vermisti arisutunu kendim aliyorum
cuma gunu doktora gittim ellerim uyusuyor diye oda bana magnezyum verdi bunun etkisinden dolayi ellerde uyusma olabiliyormus nebiliyim ablacim hayirlisi olsun ha bu arada estrofeme daha baslamadim ablacim simdilik sadece vitaminleri aliyorum beni dusundugun icin sagoll ablacim :1hug: opuyorumnanaktan

toprakcım yuru ama yorma kendını bak yorulmuşşsun ıyı degıl .........genelde yuruyusu normal dogum yapacaklara verır doktor sen zaten sezeryan olucan..........ve bı kere yuruyuse on dakka ıle basla hergun o mıktarı bes dakka artır..........bu haftalar onemlı .....hergun on on devam et evde gez haklısın hava cok sogukk..........ve meyve ve bol su ıç canım . senın bebısıne kım bakıcak toprak ıse baslıcan mı hemen...........ya getıur bana ver nasılsa benım ev yuva gıbı olcek kız:CüvCüv:

:-))) Senin ev kızlar yurdu gibi olacak el muallim...Canlarım bir sağlıcakla kucağına gelsinlerde...Benim bebike annem bakacak , gerçi annem uzak nasıl yapacağız onu da bilmiyorum...İşe hemen başlamayı düşünmüyorum Eylüle kadar rölantide çalışırım diye düşünüyorum , evden işleri idare ederim duruşmalara gider gelirim diyorum.Dışarı adliye işlerini de yanımda çalışan stajer avukat yada sekreter halleder diyorum ama bakalım koşullar neyi gerektirir...Aslında el muallim yediğime içtiğime çok dikkat ediyorum sütümü etimi balığımı meyvemi hiç aksatmıyorum çok da fazla yemiyorum günde 3-3,5 litre de su içiyorum ama artık bebekte insülün üretiyor ve bir de hormonlar artık beni çok etkiliyor sanırım her şeye çok üzülüğyorum ondan şekerim yükseliyor...
Kaymaklım magnezyum kasılmaları engelliyor bence transfer sonrası da kullanman iyi olur gibi geliyor...

evet toprak haklısın uzuntu etkıler ........bosver bu bebegı az beklemedın ınş bereketyle gelecek hepsı..........
kaymaklım canım ıyı ol yetrkı ......dr verdıyse ıyı canım ......ınşş tutarda gelır bebısın

Burgecim iyiyiz canım sağol...Şafak sayıyoruz artık , allah inşallah tamamaına erdirir...Ciciler tamamlanmak üzereymiş ne güzel allah sağlıkla kullandırsın...Bizim de tüm ciciler hazır , odamız ocak 5 de geldi havalanıyor haftasonu yerleştirmeye başlıyacağız...Diğer taraftan uyku setlerimizi yıkadım bu hafta sonu hafta içi de cicilerimizi yıkacağım...Hastane çantamız hazır , arabamızı park yatağımızı mama sandalyemizi dahi aldık...İnşallah sağlıkla kullanırız...Ben de halen kıpır kıpırım eşim ve dr. kzııyor ama evde canım çok sıkılıyor ve malum kendi işim olunca kimseyide yüzüstü bırakmak istemiyorum...Çalışanlarımın olmasına rağmen her şeyi ben halledeyim istiyorum...Sana dr. niye sezeryan diyor bir zorunluluk mu var?

oohh ne güzel ecem hanımın odası da hazırlanmış..güle oynaya kullansın inşallah...
toprakçım herhangi bir sorun görünmüyor şu anda çok şükür. fakat 2 farklı doktorda sezeryan taraftarı.takibimi yapan doktor bu bebek kıymetli bebek diyor ve böyle durumlarda son ana kadar bekleme taraftarı değiliz diyor. biraz araştırdım.hiç alakası yok diyen görüşlerde var. ben hatay da yaşıyorum..doktorum adana da doğumu da orada düşünüyoruz inşallah. o yüzden planlı olaması bizim için daha uygun. biz de sezeryana adapte ettik kendimizi..

burge adı ne olcak canım ...dr lar genelde böle tedavıyle olunca sezeryan dıyo.............rıske atmamak ıçın.......ınş gelsınde saglıkla .........hersey ıyı ols ınşşş canım

iyi akşamlar herkese...

muallimcim 12 gün sonra kontrolümüz var, orda paylaşırım doktorumla... inşallah bi sıkıntı yoktur.. ayak şişlerim biraz uzatınca azalıyor, geçiyormu dersen yok geçmiyor.. obez ayağı gibiler.. tombiş tombiş... canım babam bugün ayaklarımı seviyor, masaj yapıyor... ama masaj istenmiyorki, acıyorlar.. başka zaman masaj istesem nazlanır herkes....

toprakçım neden böyle zayıfladım bende bilmiyorum, çok yiyemiyorum, ama az da sayılmaz yediklerim... dayımın eşi de aynen böyle olmuş, doğumdan sonra iştahım bir açılmştı, bütün almam kiloları o zaman aldım diyor... bakalım benimki nasıl olcak.. gerçi süt olsun da ben şişko olmaya razıyım....

Burge bizim dr. da kıymetli bebek onu doğum stresine sokmayalım diyor...Zaten malum Ece hanım kendisi de strese girmek istemiyor , pozisyonunu değiştirmiyor ters duruyor o yüzden...El muallim doğru diyorsun sağlıkla gelsinlerde nasıl doğdukları önemli değil...

Hayirli aksamlar
Bugun dr gittim.DRum nasil heyecanlandi.Hamile oldugumu bilmiyordu.Cok duygulandi .Canim benim bebisim guzel gelisiyor.Hatta el bile salladi bak diyor dr cok hareketliymis yarabbi nasil hareketli biraz rahatladim.
Sancilariminda normal oldugunu soyledi.ama genede korkuyorum yaaa 12. haftada yada 4. ayinda gecer dedi.Bakalim hayirlisi her hafda cagirdi birde elime mutter past verildi.
Biraz heyecanlandim kizlar 10. hafdadayiz inseallah rabbim kucagimizida verir.
Ha kizlar bir sey ogrenmek istiyorum?
Bebegin cinsiyeti 10. hafdada belli olabilirmi?
Neyse hayirlisi inseallahh Rabbim eli ayagi saglikli hayirli evlat versin inseallahhhh
Ö püyorum sizleri ALLAHA EMANET OLUN SIZ VE MINNOSLARRRRRRR

Nilcim canım benim gözün aydın korkuların boşaymış baksana...Maşallah bebikine annesi...Cinsiyet 15-16 da belli olyordu galiba, daha dur erken...ınşallah hayırlısıyla ilk 12 haftayı geçir nasıl rahatlayacaksın bir gör...

zumın korkma canım zaten o korkular hıçç gecmıyoo kucaga alana kadar.............ama rahat ol bıraz ...baskı yapıyo olabılır o zaman cok dolaşma kızını kucagına alama ...........dıkat et.......ama ınş sıkıntılı donemı gecırdın...........ınş cogunuz gecırdı ............bundan sonra cokda korkmayın..........ama yınede vaktınde gelsın nazlı kuşlar

insallah ablacim...insallah bi 36 haftaya gelim..ondan sonra korkum olmaz Allah izin verir insallah

Zümmincim artık kritik haftaları bitiriyorsun rahat ol bak senin güçlü kızın 28. haftada doğmuş sen 28 yi geçtin şimdi 30. haftaya geldin...Hamsin vakti zamanında gelecek inşallah...Senin pompişin ismi ne olacak?Karar verdiniz mi?

cok saol toprakcim...28 hafta gecti...Rabbime sükürler olsun...simdi Allah su 8 haftayida hayirlisiyla gecirmemi nasip eder...

Rabbim insallah hepimize hayirli dogumlar nasip eder....

günaydın kızlar.... nasılsınız...

çorlu'da kar var.. yerleri hafif örtmüş.. ince ince de yağıyor... çorlu'ya gelmesek bu yıl da kar göremeyecektim sanırım...

NıL'cim çok sevindim canım bebişinin iyi olmasına... sıkıntıları, tedirginlikleri hep yaşadık, Allahın izniyle kucağına da alacaksın, bütün sıkıntıları unutacaksın...

TOPRAK'çım süt pompası almadım daha, avent düşünüyordum, geçen gün nişantaşı mothecare'den alışveriş yapmıştım hazır doktora gitmişken.. orda sordum, çalışırken ses yapıyor dediler ama paketi açmadılar... Eğer çalışırsam diye bana çok sessiz çalışan bir makina lazım.. çünkü ofis ortamı ve erkekler çoğunlukta, ses olursa ben rahat olamam... Ama internette benim istediğim ürünü kiralayan bir yer buldum, başka bir ürün daha vardı, satış ambalajında diyordu, belki kiralarım memnun kalırsam ve inşallah sütüm olursa alırım diye düşünüyorum.. Sen almışmıydın canım?

Günaydın Şenaycım.Ben almadım ama ben de almak ne kadar gerekli diye düşünüyorum kimisi mutlaka al derken kimisi sütün durumuna bak diyorlar.O yüzden kararsızım , ama alırsam amedanın çift pompalı olanı var ondan alıcam sanırım , sesi az çıkıyormuş hem de süt oranını arttırıyormuş...Bir araştır istersen...

kizlar selam size birsey sormak istiyorum ben lucrin inesini vuruyorum bugün 5 igne ama kasiklarim agriyor sizce normalmi??merkezimi aradim belki adetin gele bilir dedi ama cok erken degilmi adet icin ???

günaydınn
karmakarışık evin yatak oıdasından merhabaa
egenin koltuğu kaplanıyor
salondaki koltuklar yıkanıyor
halılar yıkamaya gitti
yatmak zor ancak bebegim dursunda sorunn degıll dıyorumm
bende manuel pompa alayım dıyorum
unı babaymi aldınıuz ıslak mendil kıslar

Asumancım ben lucrin kullanmadım ama kullandığımız ilaçlar direkt yumurtaları etkiliyor o yüzden ağrı sızı normal.Ayrıca ben lucrinin adet geciktirdiğini okudum , adeti çabuklaştırdığını duymadım...
Gülencim ben uni aldım ıslak mendili ama valize pamukta koydum kimisi ilk zamanlar pamuk suyla silin diyorlar...Bu arada benim evde karmaşık bebişin uyku setleri yıkandı şimdide cicilerini yıkamaya başladım...

Son düzenleme:
selam kızlar ben hastaneden geldım bebıslerım kıpır kıpır olmuşşş emzık goturdum emme calışmması yapcaklar ......benım kuzular sımdıden egıtımee basladı anlıcanızz ınşşş ıyı olurlar..........
ne guzel hazırlıklar tamamlanıyo.........ıslak mendıl alın ama topragın dedıgı gıbı top pamuk alın onu kullanın bende ınşş pamuk kullanıcam hem daha ıyı hem pısık olmuyoo........gulen manuel alma sakın kullanamazsın elktrklı alın kızlar pompayı ........bencede once kıralayın sutunuz gelırse alın.......ben bı arkdas vardı kullanmamış onu aldım medela mını ama cok ses yapıyoo cogu aslında öle...........gulen sana gerek olmaz erken dogum yapsanda emer senınkı ......evdeysen gerek yok tek bebek............

gunaydin kizlar....nilcim gozun aydin darisi basima inslhh....toprakcim senaycim gulen ne guzel telaslar bunlar...inslhh saglikla vaktinde gelirler...inslhh bende o gunleri gorurum...
el-muallim sen nasilsin?kizlarin nasil..:nazar:

Back
X