Tp Bebek ve Akupunktur

ulenn sayfayaa ikincii erkekk geliyoooo kankasıı oglumun

kızlar elıtuuuuuuu vardı ya hatırladınız mı .....üçüzlere hamıle kalmıştı oda dogurmuş üç kuşunu ............tebrıkler 35 . haftada masallah

Ya evt o bizim donemde aynı onlar günlerimiz vallahi maşallah dogurmusmu napmis

Evet ya bademin tazecik oğlu benim kart oğlumun pabucunu dama attı iyi mı :)
ask olsun neni neden eklemiyosun facege nihhh

Ya evt o bizim donemde aynı onlar günlerimiz vallahi maşallah dogurmusmu napmis

Evet ya bademin tazecik oğlu benim kart oğlumun pabucunu dama attı iyi mı :)
ask olsun neni neden eklemiyosun facege nihhh

kaydirigubbakcemile3 :1hug:
Allah bütün yavrukuşları nazarlardan saklasın...:nazar: :nazar: :nazar:

lıyaaaaaaa amınnnnnnnnnnn
zummın cok yanma varsa dr u ara canım ınş bısey yoktur ama yınede sıor gecmezse.........olmaması gerek daha once varmıydı bırden mı oldu

Nedenki Gülsüm yanmamasi gerek
catliyo belki

liyadora'cım tebrikler canım.. topik'imizin 2. paşası geldi demek.... Bu kadar çok prensesle tek paşa başa çıkamazdı zaten dimi :) Allah bundan sonra da gönlünden geçen tüm duaları kabul etsin inşallah canım...

zümmincim, bende gülencim'e katılıyorum, çatlama acısı olabilir mi o.. cildini nemlendirmek için bişeyler sürüyormusun... özellikle banyodan sonra çok rahatsız oluyorum ben, benim karnım gerçi çatlama aşamasını geçti, türkiye coğrafya atlası gibi oldu.. ama hala özellikle çatlamanın yoğun olduğu alt kısımlar acı veriyor bazen...

catlama olursa tamam ama artık osekılde yanma olmaz canım ya ya cok tahrıs oldu ondandır ınş gecer sen yınede kendını gozle canım krem sur bı ...........yat uzan.........bugun kendını yordunmu

ooyy oyy pasanın annesı kıskandı .........yok canım senın pasa abı artık lıya nınkı mınık sımdı ............ama erkekler cogalıyoooooo...........

arkadaslar merhaba. dorukk nickli arkadasimiz ikizlerine gebe.12.haftasini bitirdi.suan youn kanamadan hastanede yatiyor.bunun sebebi ne olabilir.fikri olanlar varmi.cuma günüde serklaj ameliyati olmustu.

kilar neoluyor ya facemi takiliyosunuz benimde var ordan gorusebiliriz cooookda isterim haaa ozelden yollariz isimlerimizi
olurmuuu kizlarrrr

lıyaaaaaaa amınnnnnnnnnnn
zummın cok yanma varsa dr u ara canım ınş bısey yoktur ama yınede sıor gecmezse.........olmaması gerek daha once varmıydı bırden mı oldu

yok ablacim ya bugün basladi...

zümmincim, bende gülencim'e katılıyorum, çatlama acısı olabilir mi o.. cildini nemlendirmek için bişeyler sürüyormusun... özellikle banyodan sonra çok rahatsız oluyorum ben, benim karnım gerçi çatlama aşamasını geçti, türkiye coğrafya atlası gibi oldu.. ama hala özellikle çatlamanın yoğun olduğu alt kısımlar acı veriyor bazen...

senayk ben karnima hic krem sürmedim...ilk hamileligimde catlama olmadi...bundada dahalik bisey yok...halbuki karnim o kadar büyüdüki...ben anlam veremedim...

catlama olursa tamam ama artık osekılde yanma olmaz canım ya ya cok tahrıs oldu ondandır ınş gecer sen yınede kendını gozle canım krem sur bı ...........yat uzan.........bugun kendını yordunmu

cuma günü doktora gitcem...kizimla ilgilenmeye calisiyorum...ihtiyaci var bana...oda 10 kiloyu gecti...kaldir yatir derken ondan yoruliyorum yoksa iyim Allaha sükürler olsun

cevaplariniz icin cok tskkkkk a.s.

TamM kaymakli
ekle beni Gülay chatzi Özat'a diye ara beni :)
oyy kiskanmadimm gulsumm
kıslar bisi sorucam hala bazen kendimi bebeği olmuyo gibi görüyorum nedense sanırım o psikolojiyi dogum yaptinda aticam mesa dün aksam rüyamda eski günleri gorudm suandada aglamakliyim elim karnımda oynamasını bekletiyorum Ege'nin hNi inanmak istiyorum kötü gunleirn hittime

Günaydın Kızlar...Bugün işime geldim nihayet...Yollar bomboş, bu durum çok hoşuma gitti...Zümmincim bence de çatlamadandır ama yine de dr. sor...Bademcim diğer topiğede yazdım ama burdan da çok tebrik ederim, bir tanede oğluşumuz geliyormuş.Allah sağlıkla kucağına aldırsın...Gülay ben seni facebookta bulamadım ya...Kızlar bana da özelden isimlerinizi bildirirseniz ben de ekleyeyim sizi...

Back
X