El muallim haftayada 3 tane duruşmam var ondan sonra yatışa geçecem inşallah...İnsanın kendi işi olunca böyle oluyor maalesef ki.Dosyalarımı diğer arkadaşlara doğumdan sonra emanet ederim diyorum o yüzden şimdilik ben giriyorum duruşmalara , toplantılara gidiyorum.Allaha şükürde kendimi iyi hissediyorum...Ancak kızım duruşmalardan ve toplantılardan nefret ediyor resmen kuduruyor duruşmalarda , kaburgalarıma vuruyor yaramaz...Kesin avukat olmayacak bu kız diyorum...Çok yaramaz benim kzıım ya ne yapcaz bilmiyorum...Sen de kızlarınla hasret gidermişsin , İnşallah çok yakında kızlarına tamamen kavuşacaksın...Dualarımız hep siiznle...
Bebekistiyoruz çok geçmiş olsun canım .1,6 çok büyük bir rakam değil diye biliyorum 2 üstü ikili test için riskli diye biliyorum.Bir de sen OHSS olmuştun o da kan değerlerini etkilemiş olabilir mi?Bir başka dr. daha gitsen.Ayrıca içini ferah tut , 2 li testte riskli dedikleri durumların pek çoğunda bir şey çıkmıyor.Geçen gün sen aklıma geldin Nil ile konuşurken acaba bebekistiyoruzun bebeğinin cinsiyeti ne diye geçirdim...