Tp Bebek ve Akupunktur

kaymaklım, muallime katılıyorum bende, herşeyde vardır bir hayır... kendini öyle hazırlama bence, depresyona girerim filan diye... inşallah martta olması seni ve vucudunu tam olarak tedaviye hazırlayacaktır... kaç kilo fazlan varki canım?

Merhaba kızlar...Sabahtan duruşmaya girip eve geldim...Yarında sirkecide duruşmam var ondan sonra bebik için son alışverişimi yapacağım inş...Saat 15.30 da da kızımla randevumuz var inşallah...
Kaymaklım tatlı arkadaşım bu topikte ki arkadaşların hepsinin akupunkturdan sağladığı en büyük fayda psikolojik rahatlamaydı.Sen şimdi tedavin ertelendi diye depresyona girmekten bahsediyorsun.Yani sen kendini üzerek tedaviye 1-0 yenik başlıyorsun.O yüzden hadi kendini topla , her şeyde bir hayır vardır.Bak kendinde söylüyorsun fazla kilolarımı veririm bu arada diye.Belki de bu erteleme bebikinin sana tutunmasını sağlayacak.Umutsuzluğa yer yok.Unutma bizim bebikler biraz fazla nazlılar sadece yoksa allahın izniyle bir gün mutlakka gelecekler....
El muallimcim yollar çok kötü değil bence gidersin hastaneye...Gitte güzel kızlarınla bir hasret gider...

muallime
ela dila seda ya maşallah allah nazardan saklasınn arkadaşımmm
çookk uzun zamandır girmedim siteye
ama hep aklımdaydınızz
allahım hep sağlıklı ve huzurlu günler versinnn meleklerineee

birde profil resmini değiştirirmisin lütfenn o günlerde yaşadığın acıyı hissettiriyor bana
daha neşeli resimler koy allah rızası içinnn
allaha emanet olun

torakcım evet canım yollar ıyıyduı gıttım once dılayı sonra elayı yedırdım ......sevdım kucagımda yıne mayıstılar ya ve yıne sedayı sevemedım yıne uyuyodu..........canım atrık duruşmalara ara ver bebegını sımdıden tartsmalara sokma kız o senden cok avukatr olcak merak etme ona sokmezzzz o ayaklarzemuszemus..............hadı artık rabbım kolaylık versın sana senaya gulene burgeye .........

kizlar...moralim cok bozuk...bilgisi olan varsa yardimci olurmusunuz...2li testimiz ense olcumu 1.6 normal cikti...fakat kan degerlerim normal cikmadi...1/30 risk grubunda cikti...detayli ultrasonla bakilip duruma gore amniyosentez yapilcakmis...buda bi sinav biliyorum..nelerin ustesinden geldik..uzulmuycem diyorum ama elde degil...cok zor... kavusmusken...:gitme:

birde profil resmini değiştirirmisin lütfenn o günlerde yaşadığın acıyı hissettiriyor bana
daha neşeli resimler koy allah rızası içinnn
allaha emanet olun

canımm sera senı gordugume cok sevındım cok canım arkadasım benım........nasılsın canım ne yaptın tedavıyı yenıden baslıcan mı ınş bu yıl hamıle gormek ıstedıklerımın basında sende varsın rabbım bu yılı sana bereketlı eylesın bıtanem ınşşş...........canım benım sende emanet ol rabbıme cookkk ıyı ol .........benımde dualarım senınle senın yerın bı baska yuregımde bıde angelopun.. ve kuka nın..........ınş o sevındırdı benı ınş bıde sen sevındıreceksın guzel haberlerunle ..........canım cok sukur bebekler ıyı ınş bu ay cıkıcaz ınşş resımlerımızde cok umutlu olucak canımopuyorumnanaktan

torakcım evet canım yollar ıyıyduı gıttım once dılayı sonra elayı yedırdım ......sevdım kucagımda yıne mayıstılar ya ve yıne sedayı sevemedım yıne uyuyodu..........canım atrık duruşmalara ara ver bebegını sımdıden tartsmalara sokma kız o senden cok avukatr olcak merak etme ona sokmezzzz o ayaklarzemuszemus..............hadı artık rabbım kolaylık versın sana senaya gulene burgeye .........

canim uzaktan takip ediyorum...kendi derdimden seni kizlarini unuttugumu sanma...gecmis olsun...duzelcekler inaniyorum...guclu kizlarin:nazar:yakinda saglikla kucagina alcaksin insallhh...

canım bebek ıstıyoruz hıç öle sanarmıyımm canım senınde kolaymı heyecanın cook......rabbım sanada kolaylık versın yazarken dıyorum aklımda ama aklım bu ıkı aydır o kadar dolukı gelmıyo o an sonra gelıyoo canım ıyı bak kendıne cınsıyetı neee

El muallim haftayada 3 tane duruşmam var ondan sonra yatışa geçecem inşallah...ınsanın kendi işi olunca böyle oluyor maalesef ki.Dosyalarımı diğer arkadaşlara doğumdan sonra emanet ederim diyorum o yüzden şimdilik ben giriyorum duruşmalara , toplantılara gidiyorum.Allaha şükürde kendimi iyi hissediyorum...Ancak kızım duruşmalardan ve toplantılardan nefret ediyor resmen kuduruyor duruşmalarda , kaburgalarıma vuruyor yaramaz...Kesin avukat olmayacak bu kız diyorum...Çok yaramaz benim kzıım ya ne yapcaz bilmiyorum...Sen de kızlarınla hasret gidermişsin , ınşallah çok yakında kızlarına tamamen kavuşacaksın...Dualarımız hep siiznle...
Bebekistiyoruz çok geçmiş olsun canım .1,6 çok büyük bir rakam değil diye biliyorum 2 üstü ikili test için riskli diye biliyorum.Bir de sen OHSS olmuştun o da kan değerlerini etkilemiş olabilir mi?Bir başka dr. daha gitsen.Ayrıca içini ferah tut , 2 li testte riskli dedikleri durumların pek çoğunda bir şey çıkmıyor.Geçen gün sen aklıma geldin Nil ile konuşurken acaba bebekistiyoruzun bebeğinin cinsiyeti ne diye geçirdim...

Son düzenleme:
selam herkese....bugün doktora gittim...benim rahim agzi bidaha daralmis....bugün ciger icin ilk igneyi aldim..yarin ikinci igneyi alcam....doktor heran gelebilir dedi...hakkimizda hayirlisi su ikinci ayin sonuna gelebilsem ne mutlu bana...insallah hepiniz iyisinizdir...ben yatmaya gidiyorum...bugün hep yattim..sagolsun annem bakiyor bize...hepiniz Allaha emanetsiniz

Zümmincim geçmiş olsun canım ya , ayağa kalkma , kendine dikkat et...Allah korusun ama sen de 3 hafta sonra ki benim , Gülay ın , Şenayın doğumuna katılacak mısın ne?Sen biraz daha bekle bir 36 yı görürsün inşallah...

El muallim haftayada 3 tane duruşmam var ondan sonra yatışa geçecem inşallah...İnsanın kendi işi olunca böyle oluyor maalesef ki.Dosyalarımı diğer arkadaşlara doğumdan sonra emanet ederim diyorum o yüzden şimdilik ben giriyorum duruşmalara , toplantılara gidiyorum.Allaha şükürde kendimi iyi hissediyorum...Ancak kızım duruşmalardan ve toplantılardan nefret ediyor resmen kuduruyor duruşmalarda , kaburgalarıma vuruyor yaramaz...Kesin avukat olmayacak bu kız diyorum...Çok yaramaz benim kzıım ya ne yapcaz bilmiyorum...Sen de kızlarınla hasret gidermişsin , İnşallah çok yakında kızlarına tamamen kavuşacaksın...Dualarımız hep siiznle...
Bebekistiyoruz çok geçmiş olsun canım .1,6 çok büyük bir rakam değil diye biliyorum 2 üstü ikili test için riskli diye biliyorum.Bir de sen OHSS olmuştun o da kan değerlerini etkilemiş olabilir mi?Bir başka dr. daha gitsen.Ayrıca içini ferah tut , 2 li testte riskli dedikleri durumların pek çoğunda bir şey çıkmıyor.Geçen gün sen aklıma geldin Nil ile konuşurken acaba bebekistiyoruzun bebeğinin cinsiyeti ne diye geçirdim...

sagol canim...insallh gecer...cevap verdigin icin cok sagol...doktorum ense olcumu normal insallah kan sonucuda guzel cikar demisti ...1/30 baya bi risk endiselendirdi bizi..bilemiyorum ki insalhh ohss etkisidir normale doner(hala ohss den kalan sularim var)
haftaya ultrason alan uzmanligi olan bi doktora muayne olmami istedi tup doktorum..detayli ultrason olarak geciyormus...omurilik v.s bebegin heryeri incelencekmis...insallhh bi sorun cikmaz...cikarsa bebekten parca alincak mis ki buda cok riskli...Allaim sen koru rabbim...ne zorluklarla elde ediyoruz bu kecileri...insallh canim sorun cikmaz..bende sizler gibi dogum zamanimi beklerim...seninde az kaldi..saglikla vaktinde annesini uzmeden gelsin insallh...
muallim toprak canlarim cinsiyetini sormussunuz...
kontrole gittigimde 11+1 di ben sorma geregi bile duymadim..benim icin en onemlisi saglik durumuydu...saglikla gelsinde ne gelirse kabulum...doktorum sormuyorsun genelde hemen sorarlar dedi..ne olursa batimiza dedim...peki soylemiyorum..ama ufleyim kiz gibi dedi...genital bolgeleri bu afta olusuyor...sonradan on tarafi cikarsa bilemem simdilik bi cikinti yok..3 afta sonra kesin belli olur dedi..soylemedim cok dikkate alma ufledim kulagina degsin gitsin dedi..bende onemi yok dedim...simdilik kiz yani sizdenim canlarim...insallh sagligida iyidir...iyi bakin kendinize..bebislere...dualarimizi eksit etmeyelim birbirimizden....ben tedavimde verdiginiz destegi dualarinizi unutamam...hala da oyle...

neviin yarınn çok guzell bı gunn haa 36+0 oluyorssunn darısıı 37+0 başınaa inşallahhh
vee banaaa
gulsumcum ne ıoldu goz kontrolleri?
mine kac olmuş rahım agzı ınsallah 2 hafta dururyaa

kizlar...moralim cok bozuk...bilgisi olan varsa yardimci olurmusunuz...2li testimiz ense olcumu 1.6 normal cikti...fakat kan degerlerim normal cikmadi...1/30 risk grubunda cikti...detayli ultrasonla bakilip duruma gore amniyosentez yapilcakmis...buda bi sinav biliyorum..nelerin ustesinden geldik..uzulmuycem diyorum ama elde degil...cok zor... kavusmusken...:gitme:

canım hıç moral bozma bu degerler kesın degıl hatta cogu kez hatalı.......zaten onıkıncı hafta ense olçumu olucak o olçum ıyı cıkarsa cok ıyı artık telaş etme derım hıç gonlunude bozma .detaylı ultrason ınş ıyı cıkacak gor bak .......zaten detaylı ultrasındada bebek cok buyumuş oluyoo amnıyosentezın kuçukte olsa rıskı var bence hersey guzel olucak ne olur sıkılma canım rabbım tatlı bı bebış sunuyoo sana onu sev taduını cıkar kız veya erkek onemlı degıl dogru daha cok kuçuk en ıyı sonuş 17 18 haftalarda sölenıyoo .......oda cok muhım degıl yetrkı gelsın annesıne ...........canım yemene dıkkat et ve dınlen ve bebegını sevv

gulen canım cok sukur bu haftada ıyı cıktı gecen hafta korkmıuştu dr ama bu hafta ıyı dedı sasırdı kendıde............artık masallah ıyısınız korkmaya gerek yok gelsın bebekler ınşş

Canim benim gecmis olsun bence her sey yolunda inseallahhh
Seninle beraber attik adimlarimizi rabbim inseallah hayirlisiylada kucagimiza almayi nasip eder.
Bende baya bi korku yasadim 1 hafta hastanede kaldim neyse simdi iyiz.
Bizimde haftaya bakalim test lerimiz inseallah bir sorun olmaz.Nekadar zormus hamile kalmakla bitmiyormus valla rabbim buyuk bu kadar zorluklari astik inseallah bundan ötesi bekledigimiz gibi olur.
Canim bi sey sormak istiyorum sen halan progestona devam ediyormusun hastanede hemen kesilmesin dediler doktorlar kendi dok dun hap seklinde tekrar vajinal yoldan sabah aksam bir kere sonrada teke dusururuz dedi.
HAYIRLISI BAKALIM RABBIM YARDIMCIMIZ OLSUN INSEALLAHHHH

Back
X