Tp Bebek ve Akupunktur

selam...........vaktım yok aklımdasınız kaymaklım lıyadora gecmıs ols.........herkes ıyı baksın kendıne cok opt

Gökçecim biz iyiyiz.Nasıl akşam oluyor anlamıyorum.Emzir çocukla uğraş bu arada evden çalışmaya devam ediyorum derken buraya gelemiyorum.Ben el muallimle Şenayı düşünemiyorum .sen nasılsın bulantın başladı mı?

slm bende 2.tedavimde akupunktur almayı planlıyorum bakalım işe yarıcakmı?

Canim ben de bu sefer ki tedavimde transferden sonra akapunktur yaptirmayi düsünüyorum ...

Insallah fayda görmek nasip olurr ...

Aslinda transferden öncemi , sonra mi bilmiyorum ama hadi hayirlisi ...

ozı ve sılam ınş akunun faydasını gorursunuz hersey gonlunuzce ols ...........gokce bensu nasılsınız toprak valla gıremıyoom ya ..........mama yap alt al aksam oluyo.....yardımcı ayarladım gunduz gelıyo ama asıl sıkıntı gece cok zor uykum hıç yok .........ıyı bakın kendınıze

ozı ve sılam ınş akunun faydasını gorursunuz hersey gonlunuzce ols ...........gokce bensu nasılsınız toprak valla gıremıyoom ya ..........mama yap alt al aksam oluyo.....yardımcı ayarladım gunduz gelıyo ama asıl sıkıntı gece cok zor uykum hıç yok .........ıyı bakın kendınıze

Sagolasin canim benim ...

Allahim sana da kolayliklar versin .. 3 kücük yavrunu büyütmekte ..

Esinle oglunun yardimlari olmuyor mu ?

Insallah büyücekler de kizcelerin onlar da annelerine elleriyle hizmet edeceklerr .. :1rolleyes:

Artik biri pisirir , biri hazirlar , biri hani bana hani bana der ... kaydirigubbakcemile3

oo gelmişsiniz neyse hepinizi iyisiniz kolay gelsin kızlar size bebekle ugraşmak zordur allah yardım etsin
toprakcım şuan fazla bulantım yok sadece yemek yiyince bi agırlık oluyo bulantı oluyo çıkarmadım ama çok şükür inş bundan sonrada rahat geçer:)kib kolay gelsin canım sanada

iyi akşamlar kızlar.....
ben salı günü doğum yaptım...bebişim 36 haftalıkken geldi...
bugün hastaneden geldim....bebişim hala hastanede ....oksijen çadırında.....inşallah en kısa zamanda sağlıkla getiririz evimize....hepinizin dualarınıbekliyorum......şu ana kadar sütüm gelmedi....süt gelmesi için ne önerirsiniz.....

iyi akşamlar kızlar.....
bugün hastaneden geldim....bebişim hala hastanede ....oksijen çadırında.....inşallah en kısa zamanda sağlıkla getiririz evimize....hepinizin dualarınıbekliyorum......şu ana kadar sütüm gelmedi....süt gelmesi için ne önerirsiniz.....

Canim gözün aydin .. Allah bebegini anali babali büyütsün ..

Bir ömür minigine saglik, mutluluk versin insallah ..

Korkma canim hersey iyi olacakk .. Bebegin saglikla evine gelecek ..

36. hafta cok erken sayilmazz .. Insallah cabucak toparlanirr ..

Bebegini ve seni öpüyorum .. Şeniz

muallimcim sagolasın canım...ben halen adet göremedim...bir görsem ilk akupuntura baaşlayacam...şuan için adet olmayı bekliyorum..inşalllaahh olurum.....canım ALLAHIM sana da kolaylık versin muallimim...burge canım gözünaydın ALLAHIM saglıcakla büyütmeyi nasip etsin...kıslar hepinizi öpüyorum..kendinize iyi bakın...

burge canım gözün aydın saglıkla büyüt inşş minigini kib
bensucum hayırlı haberle gel inşş canım benim rabbim tez zamanda mucizeni göndersin

Bütün arkadaşlara iy akşamlar,
Acıbadem benim gittiğim yer bostancı ayşe kadın durağında bir yer. seansı 40 ytl. Bu iş üzerinde eğitim alan ıstanbuldaki 6 akupunktristen biri...
ınşallah bu sefer kucağınıza alırsınız.

toprakcım ne güzel yeni hayata uymaya başlamışsınız... şenaycım sen nerelerdesin.. Muallim allah sana kolaylık versin.... kızının gözleri nasıl oldu...
Herkese iyi akşamlar...

Bütün arkadaşlara iy akşamlar,
Acıbadem benim gittiğim yer bostancı ayşe kadın durağında bir yer. seansı 40 ytl. Bu iş üzerinde eğitim alan İstanbuldaki 6 akupunktristen biri...
İnşallah bu sefer kucağınıza alırsınız.

toprakcım ne güzel yeni hayata uymaya başlamışsınız... şenaycım sen nerelerdesin.. Muallim allah sana kolaylık versin.... kızının gözleri nasıl oldu...
Herkese iyi akşamlar...

amin....çok teşekkür ederim.inşallah rabbim isteyen herkese sağlıklı ve hayırlı evlatlar
nasip eder.

iyi akşamlar kızlar.....

Burgecim şimdi okudum bebişimiz gelmiş, gözün aydın.36. hafta erken bir hafta değil.İnşallah bir an önce bebişini kucağına alırsın.Süt için bol su ve humana still çaylardan iç...

merhaba arkadaşlar, herkes iyidir inşallah...

Burge'cim gözün aydın, geçmiş olsun.. Allah sağlıkla büyütmeyi nasip etsin...

ben doğum sonrasına göre çok çok iyiyim, bebeklerle ilgilenmeye başladım biraz... onlar iyiler çok şükür... benim halsizlik ve çabuk yorulma sorunum olduğu için annem dışında aileden biri de gelip bize yardım ediyor mutlaka... inşallah geçecek bunlar da...

herkesi çok çoook öpüyorum, inşallah bundan sonra daha sık girip, sizlerden haber alırım.... hayırlı günler...

kızlar nasılsınız ben yogunnum bebıslerden fırsat yok yarın muayenemız var ınş hersey yolundadır burge tebrukler canım ınş ıyı olur bebısın merak etme snay toprak ıyı sınız dımı zummın naptı gıremıyorum ...hamış olmak ısyetenler ınş bu yıl sıra sızın olur ınş rabbım guzel gunler versın cok opt

kızlar mrb hepiniz iyisin çok şükür
senaycım daha iyi olmuşsun rabbim sifa versin sanada inş daha iyi olursun
muallimcim seninde miniklerin kontrolu varmış umarım herşey yolundadır

amiiiinnn gökçecimm ama yok sanırım.mafoldumben...demekki hayırlısı bu...daha vakti saati gelmemiş..pazar sabahı adet gördüm ama az az..şimdiyse yine yok...anlamadım gittii..ne bu bölee...gökçecim RABBıM sana da hayırlı saglıcaklı dogumlar nasip etsin...inşaaalllaaaaahhhhh saglıcakla kucagına alırsın canım.......kıslar kendinize iyi bakın saglıcakla kalın..

Back
X