Tp Bebek ve Akupunktur

kızlar mrb hepiniz çok sagolun rabbim banada inş tamamına ermeyi nasip eyler ve bulut bensu arkadaşlarımada tez vakitte miniklerini gönderir inişş
bebekistiyoruz cinsiyeti belli olmamış tam olarak miniginin inş saglıkla gelir dedigin gibi canım kib

merhaba arkadaşlar,

toprakçım, bizim kuzuların ilk kontrolleri 1 haftalıkken olmuştu, ancak doğum kilolarını yakalamışlardı,(hst'den çıkarken kilo kaybediyorlar ya), ama 10 gün sonraki kontrolde bir 260 gr diğeri 450 gr almış... 100 gr gerideydi kara kuzum 100 gr öne geçmiş sarı kuzudan... bizimde yeni kontrolümüz 31 martta, hem kalça ultrasonları var hemde hepatit 2. aşımız olacak.. birde toprakçım, topuk kanı alıyorlar ya, 3. günü almışlardı bizde 24 şubatta... sorun yok diye arayan olmadı bizi ben arayacaktım ama bizim köydeki sağlık ocağı çok duyarlı çıktı eve geldi ebeler bebeklei kontrole, onlar araştırdı kan yetersiz gelmiş, çünkü erken alınmış, topuk kanı alınması için 72 saat geçmesi ve çocukların o zamana kadar çok iyi beslenmiş olması gerekiyormuş. doğum yaptığımız hst'deki çocuk dr'una devam ediyoruz hala, ona söyledim, alakası yok dedi ama devletin kurumu da sonuç çıkmadı diyor, hangisine inancam bilemedim. tekrar topuk kanı verdik geçen pzt. baklım bu nasıl çıkacak...

bebek istiyoruz, gözün aydın canım... ben bile özlüyorum o kıppırtıları, tadını çıkar canım.. birde emzirmeyi özlüyorum, sadece 2 gün emzirebildim, inş. tedavim çabuk biter ve sütüm gitmeden emzirebilirim tekrar...

muallimcim 3 bebekle, Allah kolaylık versin canım.. kızlarının çok güçlü olduklarını biliyoruz biz, maşallah onlara....

Şenaycım maşallah sarı ve kara kuzuna.Bizim topuk kanı 5. günümüzde alınmıştı.Bizi Arayan soran olmadı bu konu ile ilgili.Sanırım problem olmayınca aramıyorlarmış.Bari ben arayayım.Emzirmeyi özledim demişsin , bence sütün gitmemesi için sütünü pompa ile çek.Sonra da o sütü kulalanmazsın ama hiç değilse vücut süt üretmeyi unutmaz.Bizim de 2 gündür sütümüz azaldı gibi geliyor.Şimdiye kadar süt yeterli diye dr. mama yazmamıştı ama bu kontrolde mamaya başlarız gibi geliyor.Bugün 25. günümüz kırkımıza 15 gün kaldı inşallah.Bir de kaç günlerdir dışarı çıkmadığımı farkettim.Eşim sinemaya gidelim diyor ama benim canım hiçbir şey yapmak istemiyor.Bebeğimi bırakmakta istemiyorum.Havalar bir düzelse , kızımda bir büyüse de onunla dışarı çıkabilsek...

Son düzenleme:
selsamm kızlar senacım ınş sonuç ıyı olur .........ıyı olunca haber verılmıyo beklemeyın........mutlaka sag sutunu gıder yoksa canım masallah kızlarınaa toprakcım onumuz yaz ınş bebışlerle cıkarız bekle azcık daha........herkesı opt

iyiy geceler kıslarr...bebek istiyoruz inşalllaaaahhh canım....ALLAHIM razı olsun.....seninki ne kadarlık oldu canım.......................ayy toprakcım ecem ölemi diyomuşşş..yerim ben onu ..verene kurban olurum...RABBıMM inşalllahh daha fazla ararttırmadan nasip eder inşalllahhhh......sizlerde kendinize çok çok çok iyi bakın...saglıcakla kalın....

ınş herkes ıyıdır rabbım hepınızın gonlune gore versın .........sıkıntısız gunler gelsın bu yıl bereketlı ols ınş bebeklerımız saglıklı hayırlı ols bebek ısteyenler artoık cok beklemesın ınşşşşşşş opt sızı

zummıncım ıcın rahat ols gelecek elbet ohh yerı rahat .........saglıkla al annesı kucagına ınş sende..........senden baska kımse yok dımı hamıle bı lıyador var baska haaa bulut vardı ınş yenı dolacak burası tac-ze anne dolacak

zummıncım ıcın rahat ols gelecek elbet ohh yerı rahat .........saglıkla al annesı kucagına ınş sende..........senden baska kımse yok dımı hamıle bı lıyador var baska haaa bulut vardı ınş yenı dolacak burası tac-ze anne dolacak

İnşallahhhh..:Saruboceq:

merhaba kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyidirsiniz uzun zamandir hic girmiyodum doktorum psikoligimi bozduguna inandigi icin yasaklamisti ohaoldumsmile
muallimcim senay toprak zummin gulencim umarim hersey yolundadir hersey ins dilediginiz gibi devam eder
bu arada ben tedaviye basladim carsamba gunu nasip olursa yumurtalarim toplanicak hepinizin dualarina ihtiyacim var ins bu sefer hersey guzel gider allaha emanet olun hepinizi cook optum =))) olumunekankayizsmile

slm kizlar
el mullaimcim slm canim bende senin gibi allahin izniyle ucuz annesi olacagim
senin deneyimlerine cok ihtiyacim var insallah benim bebislerde seninkiler kadar guclu olurlar
allahim saglikla buyutmeni nasip etsin kizlarini
insallah kolay gecer hamileligim
senin kizlar ne kadarlik dogdular ve kuvozde ne kadar kaldilar
dr bana da erken dogum riski var ucuz gebeliklerde dedi hakkimizda hayirlisi olsun insallah allahim tamamina erdirir butun hamileleri

Bensucum merhaba,

Vücut akupunktrunun fiyatı daha farklı . sanırım 70 tl idi.Ben 10 seans aldım. halada devam ediyorum. ayda bir kere kon trol amaçlı...

Arkadaşlar herkesin iyi olmasına sevindim. Şenaycım inş kısa sürede sağlığına kavuşursun. Toprakcım bak bu anneler gününde kızınla berabersin... darısı biizmde başımıza...

insallah ablacim...Rabbim insallah nasip eder...

merhaba kizlar nasilsiniz umarim hepiniz iyidirsiniz uzun zamandir hic girmiyodum doktorum psikoligimi bozduguna inandigi icin yasaklamisti ohaoldumsmile
muallimcim senay toprak zummin gulencim umarim hersey yolundadir hersey ins dilediginiz gibi devam eder
bu arada ben tedaviye basladim carsamba gunu nasip olursa yumurtalarim toplanicak hepinizin dualarina ihtiyacim var ins bu sefer hersey guzel gider allaha emanet olun hepinizi cook optum =))) olumunekankayizsmile

Rabbim insallah hayirli haberler almani nasip eder....emeklerin insallah bosa cikmaz...Rabbim yardimcin olsun...kendini stresse sokma...insallah hersey güzel olcak....

selam kızlar ..........herkes ıyıdır ınş............yarın asılarımız var persembe norolojı cuma goz muayenesı.....ınş ıyı gecer ........hepınızı opt meryem canım tebrıkler......ınş hersey guzel olur aklına guzel seyler getır..........kaymaklım ınş ıyı olur hersey cok opt sızıı

slm hanımlar herkes ii inş bende cuma günü dr agidicem inş minigim iyidir
zümmincim senin minik gelmekte acele etmiyo yerini sevmiş annesi sıkma canını inş saglıkla kucaklıyıcaksın minigini darısıda bize inşş

benim kadıköy acıbademde 2 denemem oldu.3. de orda düşünüyoruz.(indirimli olduğı için)akupunktur ile başlamak istiyorum.transfer öncesi ve hemen sonrası akupunktur uygulaması öneriliyor.malum acıbademde akupunktur yok. çok yakın çevrede de bulamadım bir merkez.bu konuda yardımcı olabilir misiniz

canım, tedavin hayırlı olsun.. sanırım bugün yum. toplama işlemin var.. Allah yardımcın olsun... inşallah 15 gün sonra senden çok güzel haberler alacağız.. kendine iyi bak, çooook öptüm....

merhaba arkadaşlar.....

muallimcim, aşılarınızı olmuşsunuzdur, şifa olsun kızlarımıza... inşallah diğer kontrolleriniz de hayırlısıyla başarıyla geçer... seni ve minik prensesleri çook öptüm...

zümmincim bebişin geldimi yoksa 2 gündür girmemişsin...

toprakçım, ece çok uğraştırıyor sanırım, nerelerdesin, çok öptüm seni...

ist-acıbadem, canım hayırlı olsun tedavin, inşbebişine kavuşursun, Allah yardımcın olsun...

su10, gökçe, bensunaz, liyadora nasılsınız, kendinize iyi bakın, öptüm...

yok senayk dogurmadim.....sezeryan tarihi verdi doktor....pazartesi artik Allah izin verirse minik ton baligi dünyaya gelcek...4500 gr gecmis...bekletmek istemiyorlar...hakkimizda hayirlisi...Mevlam ne eylerse güzel eyler

Back
X