Tp Bebek ve Akupunktur

el muallim canım seni merak ediyodum hep.
bebeklerin kaç günlük oldu.üçüzdü dimi.benim ikizlerde doğdu.36 günlükler.çok şükür küvez olayı felan olmadı.seninkilerin durumu nasıl?

kızlar bız ıyıız gokce bensu ..........rabbım ınş guzel haberlerınızı nasıp ets ınş.......kontrolumuz ıyı gectı .............cok sukur.......

el muallim canım seni merak ediyodum hep.
bebeklerin kaç günlük oldu.üçüzdü dimi.benim ikizlerde doğdu.36 günlükler.çok şükür küvez olayı felan olmadı.seninkilerin durumu nasıl?

canım uzun kuvezden sonra cok sukur evdeler ıyıyız ........senınde hayırlı ols canım.....ıyı bak kenduıne......cok optzemuszemus

herkesin günü hayirli olsun....biz iyiz hamd olsun...minik kizim yogun bakimdan cikti...cok sükür iyi Rabbim bidaha göstermesin...onu bidaha makinede görünce cok korktum...
kontrole gittim...bebegim 4100 gr olmus...bu hafta dogarsa normal olur dedi doktorum...sezeryandan korkiyorum...normal olmasindan yanayim...

mrb kızlar
zümmincim umarım istedigin gibi normal dogum olur saglıkla kucaklarsın minigini kızın içinde çok sevindim inş bi daha yaşamazsınız canım kib

Kızlar merhaba.Zümmincim kızına maşallah , ablamıza da çok geçmiş olsun allah kimseyi evladı ile sınamasın...El muallimcim seni ve Şenayı çok takdir ediyorum ben bazen 1 bebek ile zor baş ediyorum sizler nasıl yapıyorsunuz diye aklıma geliyor.Herkesi çok öpüyorum...

cok saol elmaullim ve toprak....elmaullim dahalik sezeryan tarihi vermedi doktorum....burda risk olmadan sezeryana almiyorlar...ilk önce normal olmasindan yanalar...bende aslinda normal istiyorum...ama bakalim hakkimizda hayirlisi...insallah bu hafta kendiliginden gelir....zaten sunun surasinda 2 hafta kaldi...

Bütün arkadaşlara iy akşamlar,
Acıbadem benim gittiğim yer bostancı ayşe kadın durağında bir yer. seansı 40 ytl. Bu iş üzerinde eğitim alan İstanbuldaki 6 akupunktristen biri...
İnşallah bu sefer kucağınıza alırsınız.

canım bizde entchcei incirli hastanesini arastırdık ..ama normal strset 40tl kulaktan yapılıyor ..ama tüp bebek için 80tl dedi..hep kulaktan hem de vücudun çeşitli bölgelerinden yapılıyor...canım sana sade kulaktan mı yapılıyor yoksa vücutta da yapılıyor mu???

El muallim,canım çok sevindim kızlarınla evde olmana..Üçünün de sağlıkları iyidir .inşallah :nazar: :nazar: :nazar:

merhaba arkadaşlar,

zümmincim geçmiş olsun canım, hep aklımdaydın naslsın diye, Allah şifalar versin, inş. doğum da istediğin gibi olur.. sezeryan zor tabiiki, Allah bir nefeste kurtulmayı nasip etsin canım...

Muallimcim gözün aydın canım, kontrolünüz iyi geçmiş... Maşallah prenseslere....

Toprakçım senin kuzu'n nasıl canım, annem ben hastanedeyken daha bizimkilere sarı kuzu ve kara kuzu diye isim takmış.. biri sarışın diğeri esmer... senin kuzu ne renk?

Gökçecim maşallah canım, 9 hafta bitmiş bile... Allah sağlıkla tamamına erdirsin inşallah.. bir bakmışsın doğuma giriyorsun, zaman aslında çabuk geçiyor, biz fazla sabırsızız...

Bensu'cum, dediğin gibi canım, herşeyin zamanı var... Allah herşeyin hayırlısını ve hayırlı zamanda versin ....

amiiinn şenaycım inşalllaaahhh....muallimin dediği gibi inşaaaallaahh bu yıl bizim yılımız olur....şenay,muallim ,toprak bebişlerinizi ben teyzeleri için öpün...RABBıM saglıcakla büyütmeyi nasip etsin...zümmün canım geçmiş olsun.RABBıM sana,gökçeye,nile,buluta hayırlı bir çırpıda dogurmayı nasip etsin...

slm kizlar...tasinma telasimizdan pek giremiyorum...herkes iyidir insallah...

biz de cok sukur iyiyiz...zorlu gunleri atlattik...amniyosenytez yapildi...sonucumun %80 i cikti..temiz,normal cikti..Allahima sukurler olsun...bu sinavida atlattik hayirlisiyla...

11 haftalikken doktorum kiz gibi yinede belli olmaz demisti...bu hafta gittigimizde cikinti var erkek dedi..tam ne oldugunu anlayamadim bebisin...21 haftalikken gitcem o zaman kesin belli olur insallah gerci cokta onemi yok..saglikla gelsin...
artik hareketlerini hissetmeye basladim...pit pit ara ara vuruyor...ilk vurdugunda korktum:kedi:cok guzel duygu..Allaim herkese nasip etsin...

el-muallim,toprak ,senay Rabbim yardimciniz olsun,sorunsuz saglikla buyutun kizlarinizi...

gokcecim...masallah 9 haftalik olmus...dikkat et kendine..

bensunaz...zamani vardir...umudunu kaybetmek yok...bu ay olmazsa birdahaki aya umut...
insalllah sende bu sene hamile haberini verceksin...bu sene hamile kalan cokk....yeterki sen umutlu inancli ol...dualarim seninle isteyen herkesle...

muallim-toprak-senay canlarim...iyi bakin kizlariniza...kolayliklar diliyorumopuyorumnanaktan

Merhaba kızlar.Şenaycım maşallah kara ve sarı kuzuna.Benm kuzu kumral saçlar siyah ten beyaz.Bugün 24 günlük olduk Şenay.Senin bızdıkların kilo alımı nasıl?Biz salı günü dr. gideceğiz.15 günlükken 230 gr almıştı 10 gün içinde(daha önce 5. gün gitmiştik)Bakalım bu sefer ne kadar aldı kızım...
Bensunazcım Ece de seni öpüyormuş , Bensunaz ablanın bebişi de çok yakında gelecek diyor Ece...
Bebek istiyoruz gözünaydın canım , allah bir daha böyle endişeler yaşatmasın.Oğlumuz geliyormuş ne güzel.
Bademcim maşallah 21. haftaya gelmişsin allah nazardan saklasın.Şimdi evde misin hastanede misin?
El muallimcim sen nasılsın?Güzel kızların nasıllar?
Kaymaklım nerelerdesin?Kızın nasıl oldu?

sagolun kızlar benım kızlarım cok sukur guçlu cıktı ınş sotrunsuz gıder hersey........lıyadora masallah bebek ıstıyoryz sanada canım cok opt sızı aglıyolar

merhaba arkadaşlar,

toprakçım, bizim kuzuların ilk kontrolleri 1 haftalıkken olmuştu, ancak doğum kilolarını yakalamışlardı,(hst'den çıkarken kilo kaybediyorlar ya), ama 10 gün sonraki kontrolde bir 260 gr diğeri 450 gr almış... 100 gr gerideydi kara kuzum 100 gr öne geçmiş sarı kuzudan... bizimde yeni kontrolümüz 31 martta, hem kalça ultrasonları var hemde hepatit 2. aşımız olacak.. birde toprakçım, topuk kanı alıyorlar ya, 3. günü almışlardı bizde 24 şubatta... sorun yok diye arayan olmadı bizi ben arayacaktım ama bizim köydeki sağlık ocağı çok duyarlı çıktı eve geldi ebeler bebeklei kontrole, onlar araştırdı kan yetersiz gelmiş, çünkü erken alınmış, topuk kanı alınması için 72 saat geçmesi ve çocukların o zamana kadar çok iyi beslenmiş olması gerekiyormuş. doğum yaptığımız hst'deki çocuk dr'una devam ediyoruz hala, ona söyledim, alakası yok dedi ama devletin kurumu da sonuç çıkmadı diyor, hangisine inancam bilemedim. tekrar topuk kanı verdik geçen pzt. baklım bu nasıl çıkacak...

bebek istiyoruz, gözün aydın canım... ben bile özlüyorum o kıppırtıları, tadını çıkar canım.. birde emzirmeyi özlüyorum, sadece 2 gün emzirebildim, inş. tedavim çabuk biter ve sütüm gitmeden emzirebilirim tekrar...

muallimcim 3 bebekle, Allah kolaylık versin canım.. kızlarının çok güçlü olduklarını biliyoruz biz, maşallah onlara....

Back
X