Tp Bebek ve Akupunktur

Hayirli cumalar...

Bensunaz canim hakkinda hayirlisi...gec olsun 2 ay sonra olsun yeterki sonucu pozitif olsun insallah..

el-muallim masallah fistigina buyuyorlar.darisi bizlere insallah ya erken gelirse korkusu basladi.. bi 3 hafta daha lazim bana...gecen sene bu zamanlar seninle tanismistik..benim 2.deneme heyecanim vardi...sonucunda sen kizlarina kavustun simdi kucagindalar...bende haziran da olmasada kasimda kavustum bebegime insallah kucagima almak da nasip olur..

gokcecim gozun aydin..saglikla kucagina gelir insallah prensesin...

toprakcim opuyorum seni kizini...iyi bakin kizlariniza kendinize...

bebek_istiyoruz canim benim neden 3 hafta lazim canim pek anlayamadim.Cok zor isimiz yaaa benimde böbreklerde sorun ciktiohaoldumsmile artik su icmekten midem dondu yaaa
Bebegin kilosu ne kadar canim bizim tos tosun rahati iyi hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza alsak hep unutucaz bu gunlerimizi inseallahhhhh
haftaya bakalim seker yuklememiz var seni ve bebegini allaha emanet ediyorum canimmmm

kıslaarr iyiki varsınız...hep sizlerle moral buluyorum...eylül,bebek istiyoruz innşşşş beklememe deger canlarım...RABBİM sizlerinde dualarınızı makbul eylesin.....muallimicim sagolasın canım...RABBİM kimseyi sıkıntıda koymasın.....kıslar bu arada adetimi gördüm ...artık saymaya başladım ..16cısında farlutala tekrar başlayacam...inşşşşş herşey yollunda giderde bende hamişler kervanına katılırım inşşşşş....eylülcüm inşş senin herşey yolunda giderde burdan pozitif sonucu haylkırırsın....kıslaarr hepinizi öpüyorum..a.e.o...

bebek ıstıyoruz az kaldı canım bende senın gıbı buı yırmıdokuzu otuzu goreyım tamam dyıydum ve tam 29 haftada geldıler umutlu ol ve hıç erken olucak dıye dusunme ınş senınde nıl ınde vaktınde olucak.....nıl canım rahat ol ıç sulkarı bol bol canım .........ve tum hamışler ve olucaklar rabbım ıyı etsın sızı ve tum annelerı ..............

bebek_istiyoruz canim benim neden 3 hafta lazim canim pek anlayamadim.Cok zor isimiz yaaa benimde böbreklerde sorun ciktiohaoldumsmile artik su icmekten midem dondu yaaa
Bebegin kilosu ne kadar canim bizim tos tosun rahati iyi hayirlisiyla yavrularimizi kucagimiza alsak hep unutucaz bu gunlerimizi inseallahhhhh
haftaya bakalim seker yuklememiz var seni ve bebegini allaha emanet ediyorum canimmmm

gecmis olsun canim..ayy ne guzel icecegin su olsun canim benim...
3 hafta sonra dogsalarda yasiyorlar..3 hafta daha atlatalim insallah.biz iyi gibiyiz sukur...cumartesi kontrol vardi..seker rahatsizligimdan dolayi suyum artmis 2 lt olmus moralim bozuldu su fazlaligi erken doguma neden oluyor:sinifsinif:diet,yuruyus yapiyorum kiloda almadim buay ama yinede suyum artmis...hala ugrastiriyor bu sipa beni..saglikla vakitlerinde gelsinler insallah...
sekerimden dolayi agzim surekli kuruyor icim yaniyor..gunde 4 lt yakin su iciyordum ona bile kisitlama getirildimafoldumbensenin yerinde olmak vardi..ohh buz gibi sulari ic kana kana..yaniyorum valla ne zormus susuz yasamak..oglumu sormussun kilosu 865 gr cikkk..olcumlerinde bel cevresi 1 hafta geride cikti...benim ki pek tosun olmuycak varsin saglikla gelsin buyur bi sekilde...kendine ogluna iyi bak..opuyorumnanaktan
bebek ıstıyoruz az kaldı canım bende senın gıbı buı yırmıdokuzu otuzu goreyım tamam dyıydum ve tam 29 haftada geldıler umutlu ol ve hıç erken olucak dıye dusunme ınş senınde nıl ınde vaktınde olucak.....nıl canım rahat ol ıç sulkarı bol bol canım .........ve tum hamışler ve olucaklar rabbım ıyı etsın sızı ve tum annelerı ..............
canim benim bende sana bunu sorcaktim 29 da geldiler demek ohh icim rahatladi insallah vakitlerinde gelirler yinede umut senin kizlarin bize kocaman oldular masallah...akciger gelistirici igne olmustun sen dimi?kacinci haftada doktor tavsiyesiylemi olduydun?
bebisim surekli hareket halinde ama heryerimde bi orda bi burda dustu dusecek cikti cikacak hareketleri tirsarak izliyorum...doktoruma sordum suyu o kadar cokki yuzuyor heryerde dedi...ciddiye al ve azalt suyunu dedi..simdide az hareket etsin diye bakiyorum..suyum azalirsa hareketleri yavaslarmis...oncelikle bu su sorununu cozmem gerekiyor...dualarinizi eksik etmeyin bizden..iyi bak kizlara kendine ...

bebek ıstıyoruz ya bıde su ısmını degıstırsen cok sevıncem ya uzun gelıyoo bılıyon üç taneyle zor buluyoom vakıttopuyorumnanaktan.............canım bı kere amnıyon sıvısını cok olmasına veya azalmasına kınmse bı sey yapamıyo engellıyemezsın ınş kendılıgınden gecer azalır benım oncekı gebelıgımde sıvı azalması sonucu erken dogmıuustıu bebegım engellıyememedıler azalıdı sureklı ........az kalmış senın ınş sıvıda normale doner merak etme..........cok dınleme kendoını desemde bılıyorum elde degıl ama bence vaktını beklıcek bebegın..........ben 28 haftada oldum gelıstırcı ıgneyı zaten uç gun sonra kendınmı hastanede bulkdum............gez yavas yavas evın ıçınde

el-muallim canim cok sagol insallah vaktinde gelir sipa..
insallah suyum normale doner...cok endiseliyim...senin onceki kacinci haftada dogmustubilmiyorumkismile..akciger gelistirici igne hakkinda doktorum bana birsey demedi...kontrolum 29.haftada gecmi kalirim o haftada...igneyi sen mi istemistin...aklim karisik cok endiseliyim napcagimi sasirdim..
diet ve gunde 1 saat yuruyus yapiyorum..insallah faydasi olur...

Selam arkadaşlar,
17-18 gibi adet olurum ve tedaviye başlarım demiştim. Ama yapamadım. Ne oldu bilmiyorum ama içime kötü bir his geldi. Şimdi değil dedi. Ve adetten 1 gün önce tedavimi erteleme kararı aldım.
Belki Haziran'da olur.
Bu arada Denizcim diğer taraftan haberini aldım, çok ama çok sevindim. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu.

el-muallim canim cok sagol insallah vaktinde gelir sipa..
insallah suyum normale doner...cok endiseliyim...senin onceki kacinci haftada dogmustubilmiyorumkismile..akciger gelistirici igne hakkinda doktorum bana birsey demedi...kontrolum 29.haftada gecmi kalirim o haftada...igneyi sen mi istemistin...aklim karisik cok endiseliyim napcagimi sasirdim..
diet ve gunde 1 saat yuruyus yapiyorum..insallah faydasi olur...
canım artık telas etme cok ıyı ohh otuza gelıyosun ınş.......dr solemesı gerek artık senı daha sık gormelı uç haftda bır dr soluyo hatta kendısı yada hemsıresı vuruyo 24 saat arayla ıkı doz.........gec kalmazsın sıkıntı yok demekkı gerek gormedı gıdınce konuş canım.......aklınıda takma ıyı olucak vaktınde gelıcek ınş........benım oncekı 24 haftalıktı ...........cok yorma kendını dınlen bol bol
Selam arkadaşlar,
17-18 gibi adet olurum ve tedaviye başlarım demiştim. Ama yapamadım. Ne oldu bilmiyorum ama içime kötü bir his geldi. Şimdi değil dedi. Ve adetten 1 gün önce tedavimi erteleme kararı aldım.
Belki Haziran'da olur.
Bu arada Denizcim diğer taraftan haberini aldım, çok ama çok sevindim. Hayırlısıyla, sağlıkla kucağına al inşallah oğlunu.

canım hayırlısı ols gec ols ama guzel ols .........ınş vaktı o zamandır........bu arada bol bol dua et dınlen gez keyıflı seyler yap stresten uzak dur...........denızın oglumu oluycak cok guzel hadı bakalım ınş saglıkla gelır benım hatunlar cok sukur uyuyooooooooo uykum yok benım ama cok yorgunum ..............bı bakayım dedım opt sıız kızlar

Merhaba kızlar.Bebekistiyoruz benimde şekerim çıkmıştı ama allahtan suyum yükselmemişti.Senin şeker dietle düzelmiyorsa niye dr. insülüne başlamıyor anlamadım??? Bir de benim de şekerim çıktığı için kontrollerim 2 haftaya bir oluyordu.Dr. beni sıkı markaja almıştı.Spora ve dietede devam et.

El muallim maşallah senin kuzulara kocaman olmuşlar.6. ayı bitirip 7.aydan gün alıyorsunuz ne güzel.Gerçi yakında diş sancıları başlar kuzularının ama sağlıkları yerinde olsunda.

Kızım bugün 86 günlük oldu ablaları.Ve 2 gün önce agu dışında konuştu.DAYı dedi küçük prensesim.Dayısı DAYı demeyi öğretti.Tabi bizde anne baba olarak birazcık kıskandık.Rabbim bu güzel duyguları tüm isteyenlere yaşatır inşallah.Ben bebek hasreti çektiğim günleri hiç unutmadım ,aklıma geldikçe ve kızıma baktıkça gözlerim dolu dolu oluyor.Ve hep arkadaşlarımıza dua ediyorum...

Selam arkadaşlar,
Belki Haziran'da olur.

sağol canım. daha önemlisi ense burun kemiği vs ölçümleri iyi çıkı. dr amnio yaptıracaksanız gerek yok dedi ama ikili test de yaptırdım kan sonucunu bekliyorum. şimdilik herşey benim tüm endişelerime rağmen iyi gidiyor. inşallah bir de şu amniosentezi sağ salim düşüksüz atlatır ve iyi sonucu alırım. için istemediyse başlama tabii tedaviye. istemeyerek daha da zor gider. hayırlıysa öbür ay da olur.

canım artık telas etme cok ıyı ohh otuza gelıyosun ınş.......dr solemesı gerek artık senı daha sık gormelı uç haftda bır dr soluyo hatta kendısı yada hemsıresı vuruyo 24 saat arayla ıkı doz.........gec kalmazsın sıkıntı yok demekkı gerek gormedı gıdınce konuş canım.......aklınıda takma ıyı olucak vaktınde gelıcek ınş........benım oncekı 24 haftalıktı ...........cok yorma kendını dınlen bol bol

canım hayırlısı ols gec ols ama guzel ols .........ınş vaktı o zamandır........bu arada bol bol dua et dınlen gez keyıflı seyler yap stresten uzak dur...........denızın oglumu oluycak cok guzel hadı bakalım ınş saglıkla gelır benım hatunlar cok sukur uyuyooooooooo uykum yok benım ama cok yorgunum ..............bı bakayım dedım opt sıız kızlar

sağol canım inşallah sağlıkla gelsin. maşallah iyi başediyorsun zillilerle kaydirigubbakcemile3

Merhaba kızlar.Bebekistiyoruz benimde şekerim çıkmıştı ama allahtan suyum yükselmemişti.Senin şeker dietle düzelmiyorsa niye dr. insülüne başlamıyor anlamadım??? Bir de benim de şekerim çıktığı için kontrollerim 2 haftaya bir oluyordu.Dr. beni sıkı markaja almıştı.Spora ve dietede devam et.

El muallim maşallah senin kuzulara kocaman olmuşlar.6. ayı bitirip 7.aydan gün alıyorsunuz ne güzel.Gerçi yakında diş sancıları başlar kuzularının ama sağlıkları yerinde olsunda.

Kızım bugün 86 günlük oldu ablaları.Ve 2 gün önce agu dışında konuştu.DAYİ dedi küçük prensesim.Dayısı DAYİ demeyi öğretti.Tabi bizde anne baba olarak birazcık kıskandık.Rabbim bu güzel duyguları tüm isteyenlere yaşatır inşallah.Ben bebek hasreti çektiğim günleri hiç unutmadım ,aklıma geldikçe ve kızıma baktıkça gözlerim dolu dolu oluyor.Ve hep arkadaşlarımıza dua ediyorum...

dayi dedi ha daısı başıma inşallah ben de görürüm o günleri :emir_bebek:

ooo masallah kızına toprakj bız altı ayı doldurcaz ınş ama gelışımımız dort aylık dogması gereken aydabn gıdıyouz kuvez bı nevı anne karnı işlemını goruyoo agular yapıyoo guluyoruz azcık donmeler basladı yabancıya aglamalar basladı .........ınş saglıkla buyurler .............denız senın oğlıuşunada masallah rahat ol artık ya rahat bırak bebısıs canım .........gelecek ınşşş kucana........rabbım hepınızın gonlune gore versın dostlar........

mrb kızlar nasılsınız
bensucum başlamışsın canım tedaviye ilaçların şifa olsun rabbim sanada minigini göndersin inş
denizcim senin oglan olcakmış mşalah saglıkla gelsin bide ikili sonucu ii çıkmış hayırlı olsun canı üçlüde ii çıkacak inşşş
kızlar bende üçlü testimi aldım çok şükür ii çıktı oda haftaya kontrolum var bakalım neler diycek dr amca:)
kızlar gökce isiminin yanına eklenecek bi isim biliyomusnuz hem dini de olabilir normalde canlarım fikir verin emi

el-muallim cok sagol..insallah vaktinde saglikla gelir....

toprakcim doktorum once diet,spor ve gunluk aclik tokluk seker olcumu olmadi insulune basliycam dedi...simdi haftada 1 arayip seker durumumu bildircem yarin ariycam..boyle dusmezse insulune baslariz sanirim...benimde kafama takiliyor madem insulunle daha rahat dusuyor ,durum ciddi neden diet spor la riske atiyoruz ki...yarin konusurum...kontrolum 3 haftada bir..sure banada cok uzun geliyor...dedigin gibi olmali...duanizi eksik etmeyin...
masallah prensesine ne cabuk buyuyorlar..ilk gulucukler,ilk kelimeler,ilk disler...Allahim hepimize bunlari gormeyi nasip eder insallah...

oooooooooo ısım aranıyoooo ......gökçe guzel yanına
GÖKÇE SENA
GÖKÇE EBRAR
GÖKÇE DıLA
GÖKÇE NAZ
GÖKÇE SILA........
hayırlısı ınşşş hepınıze guzel geceler

oooooooooo ısım aranıyoooo ......gökçe guzel yanına
GÖKÇE SENA
GÖKÇE EBRAR
GÖKÇE DİLA
GÖKÇE NAZ
GÖKÇE SILA........
hayırlısı ınşşş hepınıze guzel geceler

gökçe sıla çok güzel. gökçe naz ve gökçe dila da güzel.

artık 2. isim olarak erkek ismi de önerirsin. 1. daha belli değil ya yerimseniben

hayirli cumalar annelerin en guzelleri ve anne adaylari..

bugun doktorumla gorustum 1 haftalik seker olcumum normal cikti..toprakcim insulunu sordum simdilik o kadar ciddi degil insulunun faydasi kadar zararida var,sabah sekerin yuksek, biraz daha yuruyus dengeler dedi.
el-muallim...akciger gelistirici igneyi sordum...simdilik sekerine dikkat etmen yeterli onu gelince gorusuruz dedi...icim biraz rahatladi...insallah boyle devam eder..korkulardan bebegime bi cop bile almadim..insallah 30-32 yi bi gorsem...kimse tutamiycak beni...

buluruz denızcım.......ısım kolay yetrkı hamıle kalsın tum ısteyen................ıyı bakın kendınıze ......guzel bı gun ols ınş bebek ıst cok sevındım

Back
X