Tp Bebek ve Akupunktur

Canım merhaba!Allahım tutar ve hayırlı evlatlar nasıp eder bızlere! Ben Medıcanadayım Bahcelıevlerde Yas 37.Asilama 2kere uygulandi.Biz tup bebege hic girememistik tup bebek derken saagliimla ilgili birsey cikiyordu. Suan sukur iyiyim baslayabildik karacigerden korkmustum iyiyim ilaclari kaldirabildim.Yuzumde asiri kasinti Allerji olustu deri dokuluyor.

Sen nerdesin? hangi hastane? TEMUZDA MI YAPILACAK?

bana de yumurtalar olgunlasip catlarsa dondurma islemlerinden bahsediyor.Ben bilmiyorum zamaninda dusunurum dedim.
ALLAH YARDIMCIMIZ OLSUN! Sevindirici haberleri vermeyi nasip etsin!kaydirigubbakcemile5:emir_bebek::emir_bebek::emir_bebek:

Kuka niye dondurmadan bahsediliyor???Niye transfer hemen yapılmıyor.Tabiki olgunlaşıp çatlayacak olumlu düşün:)

muallim mim kızımın kısmet olursa adı GÖKCE NAZ olucak güzelmi sizce bikaç kadınla konuştum kızlarının adı naz mış hem de çok nazlıymış bi an naz koymaktan vazgeçtim ama bilmiyorum son anda degişikli k olmazsa gökce naz olcak teyzesi inş senin kızlar nasıl büyüdüler maşallah

Gökçecim Gökçe naz çok güzel ama cidden de Naz lar çok nazlı oluyormuş.O yüzden bir daha düşünün derim.
Gülencim ben seni e-bebekte görünce çok duygulandım.Geçen sene bu zamanlar verdiğimiz mücadeleyi hatırladım.Akupunktur , tedavi , transfer, sonuç beklememiz, sonucu almamız geldi aklıma.Şimdi ise Ege kocaman bebek olmuş.Çok şanslı bebek bizimkiler.Nazlı olduklarından daha bir kıymetliler...
Ege cidden de çok tatlı bir bebek , allah bağışlasın.Keşke ben de sana o gün Ece yi gösterseydim diye hayıflandım sonradan.Ece de çok güler yüzlü tatlı bir bebek.Öğrettiklerimi çok çabuk kavrıyor.Allah onları korusun.ısteyen kardeşlerimizde bir an önce inşallah nazlı kuzularına kavuşurlar...
El muallimcim sen ve güzel kızların nasıllar?Ek gıda işi nasıl gidiyor?Biz şeftaliye bayılıyoruz.
Diğer arkadaşlar hepinizi çok öpüyorum...

toprak haklısoın canım gecen bu zamanlar korkuyla karısık sevınç ıçındeydık acaba rabbım nasıp ettı ve sımdı kuzularımız kucamızda ınşşşşşşşşşşşş ısteryen bekleyen herkeste kavusur muradına.......emınım senın kızında cok guzeldır benımkıler üçüde farklı ve üçüde karaktercede farklı.........seda donuyoo ama gıdemeyınce aglıyıooo off ..........duzeltılmıs bes ayımız bıtecek rabbım saglık versın hepsıne.........
gokce canım adı cok guzel......herkesın ısımlkere yonelık bı yorumu vardır bosver sen nasıl hıssedıyosan o ısmı koy zaten hepsı nazlı oluyoo ıster ıstemez valla benım işim cok zor kızlar bırını sevınce oburu bakıyo onu sevınce oburu sımdıden ela dilayı alınca aglıyoo .........cok zor ...ıyıce buyuyunce bakalım nolcek.........opt sızı hersey yuregınıze gore ols...............bensu nasıl gıdıyooo tedavıuı ınş ıyı olucak canım............. kukacım ınşşşşşşş gelecel bebegın hep olumlu ol.....aret sen nasılsın.........rabbım duaları makbul eylesın.........

Sağol el-Muallim iyiyim.Temmuzda inşallah Allah nasip ederse transferim olacak.Gelişmelerden haberdar ederim....Kolay Gelsin Sana..Güzel Kızlarını Çoook öpüyorum:)

gecen sene bu zamanlar bende sizlerle tedavi surecini tamamlamis negatif sonucu almistim.5 ay sonrada pozitif sonucumu aldim nasipppp...insallah seneye bu zamanlar sizler gibi bebisim kucagimda yazarim...
el-muallim 3 kiz biraz zorlar seni ama yarin buyuduklerini dusunuyorumda super yaa 3 kiz kardes...o zamanlarda sen keyif yaparsin kizlarin etrafinda fir doner..
toprakcim opuyorum zeytin gozlu kizini..
gokcecim adiyla saglikla yasasin kizin..benim oglum isimsiz dogacak bu gidisle:sinifsinif:

el-muallim canim ben URAS veya UMUT istiyordum ama esim begenmiyor :umursamaz:
annem,toprak,doktorum ARDA diyor...esim halen dusunuyormus..islerden firsat bulabilirse bakcakmis:sinifsinif:sizler fikirlerinizi yazin..sonra ortak karar verelim..

cok guzel bence ben utku .........kerem .........adlarını begenıyomm bence sen arastır ve ıkınızın begendıgı ısmı bul ..........kaydirigubbakcemile3

muallimcim maşallah canım saglıkla büyüsünler inşş ay darısıda bana ve isteyenlere olsun inşşş
kızlar cumanız mubarek olsun rabbim duaları kabul etsin inşş
bebekistiyoruz ben arda ismini hiç sevmem hem çok yaramaz oluyolar çevrede kaç arda varsa hepsi çok yaramazzzzzzzzzzz ama utku güzel üst katta 9 aylık bebek varr adı melih utku o kadar tatlıkii inş seninde öyle olur
toprakcım snde nazlıların nazlı oldugnu dedigine göre ben bakınayım bikaç isim daha saol canım

el-muallim masallah kizlarina,hemen buyuyorlar..
GokceRana23 esim Arda ve Utku yuda begenmedi..
esimin begendigi isimleri soyledikce bende sizlerle paylasim sonra ortak karar verelim..baska yolu yok sanirim...
esimin onerdigi isimler,Kerem,Erdem.Tolga.Kagan...

el-muallim masallah kizlarina,hemen buyuyorlar..
GokceRana23 esim Arda ve Utku yuda begenmedi..
esimin begendigi isimleri soyledikce bende sizlerle paylasim sonra ortak karar verelim..baska yolu yok sanirim...
esimin onerdigi isimler,Kerem,Erdem.Tolga.Kagan...:uhm:

canım kukaa aret sagolumn.................bebek ıstıyoz canım hayırlısı ols saglıkla gelsın ınş bence keremmmmmmmmmmmmmmm...........cok mseverım kerem emir ısmını hele ..........bence kerem koyun cok guzel..........net bozuktu gıremedım nasılsınız.................kuka canım nasıl gıdıyoooooooooo tedavı

Back
X