Tp Bebek ve Akupunktur

kizlar...
16 temmuz kontrole gittigimde nst sonucum iyi cikmadi...usg de bebegimin gelisiminin gerilerdigi,oksijenin az gittigi,kalp atisinin yavasladigi goruldu o gun acil ameliyata alindim...35+1 de aksam minik ogluma Allahima binlere sukur saglikla kavustum..cok ufak teyzeleri kilo almaya ugrassamda 3 haftada 200 gr almis ve 1890 gr la minik oglum simdi evimizde kucagimda...ufak ama cok sukur kuveze girmeden evimize geldik.:nazar:..darisi isteyen herkese..dualariniza ihtiyacimiz var..eksik etmeyin...hepinizi opuyorum...

ameliyattan ciktiktan sonra doktorumuz esimin ayrildiginin kanamanin basladiginin ve benim bunun farkinda olmadigimi,dogumun basladigini eger 1-2 saat gec kalinsa Allah korudu bebegimi kaybedebiilirdik dedi..aklinida bulunsun ihmal etmeyin ..ufak agrida olsa gidin,ben son 4 gun gunde 1-2 hareket hissediyordum...

iyi biten herşey iyidir. allah korumuş oğluna sağlıkla kavuşmuşsun. :nazar::emir_bebek::dance:önemli olan sağlıklı olması kilo alır. darısı başımıza. :Saruboceq:

bebek istiyoruz hayırlı olsun saglıkla büyüt oglunu canım darısı bana v bekleyen isteyen herkeseolsun inş
yarın bende dr a gidice bakalım minik kızım büyümüş mü inş saglıgı iyidir
herkes ii inş kkib öptmmm

senınde kızın buyumuştur annesı ınşşşşş vaktınde gelır senınkıde 35 sı gecsın yetr.........sanıtrım sıra sende baska kım hamıleydı.........ınş yenı olucak var ınşşşşşşşşşş bensu kukaaaa arett eylul............ınşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

Kızlar sanırım benim mucizemde geliyor 9.günüm 160küsur.Hemşiremle görüştüm tebrik etti.Eğer benim bebeğim tuttuysa demek ki kimse ümitsizliğe kapılmasın.Çünkü benim endometrium.7-7.5 mm arasıydı trasferden önce.yapı olarak ince olduğu için yapısıda güzel olduğu için deneyelim dedi doktor.Bir tane donmuş transferim oldu.ve transfer günüde end.7.mm civarı idi tamam rahim içi yapısı güzel ama inceydi denedik yine çokta umutlu değil.Şimdilik gidiyor.Allahım şükürler olsun inşallah Yüce Allahım mucize meleğini sonuna kadar korur.Lütfen kimse özellikle ince endometriumu olanlar ümidini kesmesin ALLAH isterse oluyor ben yıllardır uğraşıyorum bir sürü şeyler geçirdim. ilk defa hcg hormonum yükseldi ilk defa hamileyim.Hiç kimse umudunu kesmesin ve ben hala inanamıyorum...Allah kimseyi mahçup etmesin.Herşeyin bir zamanı varmış....

aretcimçok sevindim canım rabbim hayırlısı ile senide sevindirsin inş
muallimcim bugün gidemedim dr a kociş gelemedi benle pazartesi ye kaldı hayırlısı ile sıra bende glaiba inş bende kucagıma alrım inşşşşşşş sonra diger kızlarda hamiş olur inşşşşş

cok guzel yaaaaaaa aret masallah tamamına er ınşş .........ne guzel ıyı haberler gelıyooooooooo............
gokçe ols canım ıyıdır tontıiş kızın dınlen sen gelıcek kızın ınşşş
herkes nasıl bız hastayız hala cok zor üç tane.........opt sızı

oturuyırum................yatıyorum arasıra dolaşıyorum ................ama yarın artık hafıf şeyler yaparım....

yarın guzel bı kahvaltı hazırlar..............ya sonuçta ıyı olsa gam yemıcem ....bu kadar sıkıntıyaa....sevınse barımm....inşşşşşşşş..benım eşim kız hastası................delı oluyoo kız dıyeee..balkondakı çıçeklerı sular sever hersabahh ..kızım kızım dıye..ben kıskanırım tabııı

gunaydın.......................gulemncımmmmmmm...............amerıkalım.........toprakcımmmmmmm
ya kızlar moralım bozuluyoo.......karnım ağruyoo adet olcam heralde ya.........tutmdı sankıı

asıcım 6. gunum haftaya pazartesı dananın kuyryuğu kopcekkkk...........rabbım ne hayırlıysa hakkımızda onu versın .....herşey onun takdırınde bız elımızden gelenı yapıyoruz gerısı artık bızım elımızde değıl rabbımı elınde.....................
inş sonra sırada sızler varsınız...................rabbımm ıyı sonuçlar versın inşşşş

arkadaşşşşşşşşşşşşşlar......................
umut olsun sıze....................
değerım 472........................................
hamıleyımmmmmmmmmmmmmm
darısı sıze inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh

dualarım yıne sızınle.................sız bana çok dua ettınız şimdi ben edicem inşşş..........gulencım nazcım toprakcım senacım... mavış ve tum arkadaşlar....denızcım.......hepınız çok mutlu olun

kızlar selam ..........mnh canım tebrıkler harıkasınnnnnnnnnn.......
dr dan geldım ...............bebışlerım bırı 1 200 bırı 960 bırı 876.............ınş cıger ıgnesıde olduk artık aralık ortası dıyo dr bakalım................herkes ıyı baksın kendıne

kızlar moıralım bozuk cumartesı acılen sezeryan oldum bebışlerım kuvezde dua edın

selam kızlar yenı geldım........bebışlerı bırakmak zor üçünude alınca zaman gecıyo..........senay bende bez konusunda kararsızım ama üç tane olunca sıkıntıda kalmım hava soguk cıkıp almakla ugrasmım ........prımanın 98 lık buldum molfık zaten hastaneye verıyorum..........bıde evıy bebı aldım yanı üç cesıt aldım hangısı hosuma gıderse ona kara verıcem ınş..sonuçta bı paket bez haftayı bulmucak..........

bebış ıstıyoruz canım ınşş hersey guzel olucak rabbım sevuındırsın uzmesın canım zor bu bekleyısler ......ama ıçını ferah tut .....dedıgın gıbı olan bıkac kışı bılıyorum bebeklerı cok saglıkl ınş.....

kızlar bu gece uykumkactı taaaaaaaaa eskılere dondümmmmmmmmm ne gunlerdı.....................zaman nasıl gecıyooooooooooooo rabbım guzel gunler versın hep..............:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

herkese hayırlı bır sabah........................hep dua bol dua...........
kuka nerdesın ...........nasıl ya sonucun ınşşşşşşşş guzel haber ver bana aret canım sen nasılsın ınşşşşşşş senınkı olumlu ınş

Selam herkese,
Bebekistiyoruz cok ama cok sevindim sağlıkla kucağına almana. Allah analı babalı büyütsün inşallahhh. Uzun çmürler versin hep sağlıkla mutlulukla dolsun yaşamı.
Aretcim sana da çok ama çok sevindim değerin çok iyi. Gözünaydın. İnşallah Allah tamamınaa erdirsin.
Kuka'dan da iyi haberleri bekliyoruz.
Gökçe ve Deniz annelik sırası sizde şimdi. Hep güzel haberler verin bize.
Bensuna sen ne durumdasın.
....Ve ben 3 gün önce tedavim başlayacaktı. Ancak başlangıcından yine iki gün önce bu sefer de yapamayacağımı düşündüm. Geçen haftasonu Ayten hanımda akupunkturdaydım. Onunla da konuştuk. Bu psikolojiyle girmeyin diye o da destekledi. Sanırım yaşadığım kayıptan sonra toparlayamamaışım da ben kendimi kandırmaya çalışmışım.
Şimdi 1- 2 ay süreyle psikiyatriste de gideceğim. Bu iş başka türlü olmayacak. Son 10 aydır habire erteliyorum hazır değilim diye ve erteledikçe de daha kötü oluyorum. Hayırlısı budur umarım.
Herkese sevgiler.

canım eylul ınş hakıında hayırlısı olur zamanı ınş ıkı üç ay sonradır rabbım sevındıorsın canım.....ama artık toparla bebeklerıne hazırla kendını

Muallimcim ben de o kadar istiyorum ki kendimi işte hazırım diye hazır hissetmeyi am nedense o gün geliyor ve ben acayip bir ruh haline bürünüyorum. Darmadağın oluyorum. Elimden de hiçbişey gelmiyor. Umarım artık profesyonel destekle bu durumu aşabilirim.

Kızlar sanırım benim mucizemde geliyor 9.günüm 160küsur.Hemşiremle görüştüm tebrik etti.Eğer benim bebeğim tuttuysa demek ki kimse ümitsizliğe kapılmasın.Çünkü benim endometrium.7-7.5 mm arasıydı trasferden önce.yapı olarak ince olduğu için yapısıda güzel olduğu için deneyelim dedi doktor.Bir tane donmuş transferim oldu.ve transfer günüde end.7.mm civarı idi tamam rahim içi yapısı güzel ama inceydi denedik yine çokta umutlu değil.Şimdilik gidiyor.Allahım şükürler olsun inşallah Yüce Allahım mucize meleğini sonuna kadar korur.Lütfen kimse özellikle ince endometriumu olanlar ümidini kesmesin ALLAH isterse oluyor ben yıllardır uğraşıyorum bir sürü şeyler geçirdim. ilk defa hcg hormonum yükseldi ilk defa hamileyim.Hiç kimse umudunu kesmesin ve ben hala inanamıyorum...Allah kimseyi mahçup etmesin.Herşeyin bir zamanı varmış....

hayırlı olsun inşallahkatlamaya devam ettiği haberini verirsin. sağlıkla kucağına alman dileğiyle :emir_bebek:

Selam herkese,
Bebekistiyoruz cok ama cok sevindim sağlıkla kucağına almana. Allah analı babalı büyütsün inşallahhh. Uzun çmürler versin hep sağlıkla mutlulukla dolsun yaşamı.
Aretcim sana da çok ama çok sevindim değerin çok iyi. Gözünaydın. İnşallah Allah tamamınaa erdirsin.
Kuka'dan da iyi haberleri bekliyoruz.
Gökçe ve Deniz annelik sırası sizde şimdi. Hep güzel haberler verin bize.
Bensuna sen ne durumdasın.
....Ve ben 3 gün önce tedavim başlayacaktı. Ancak başlangıcından yine iki gün önce bu sefer de yapamayacağımı düşündüm. Geçen haftasonu Ayten hanımda akupunkturdaydım. Onunla da konuştuk. Bu psikolojiyle girmeyin diye o da destekledi. Sanırım yaşadığım kayıptan sonra toparlayamamaışım da ben kendimi kandırmaya çalışmışım.
Şimdi 1- 2 ay süreyle psikiyatriste de gideceğim. Bu iş başka türlü olmayacak. Son 10 aydır habire erteliyorum hazır değilim diye ve erteledikçe de daha kötü oluyorum. Hayırlısı budur umarım.
Herkese sevgiler.

canım inşallah bu son ertelemen olur. umarım psikiyatrist işe yarar. yoksa kaç kaç nereye kadar. hayır aklından atıp vazgeçtim falan desen. o da yok. sadece kötü sonuçtan korktuğun için kaçıyorsun. ama aklından da çıkmıyor. inşallah biran önce başlamak ve hayırlı sonuç almak nasip olur.

benim cuma günü ayrıntılı ultrasonum da iyi geçti. :nazar: sadece dün ve bu sabah bebek oynamıyor. zaten halen hareketlerini gunde 3-4 kez ve çok hafif hissediyordum. umarım hareketlenir. benimki tembel galiba. yani inşallah sadece tembeldireyvahedigeldismile

:nazar:Arkadaşlarım.Herkese umut olsun.12. gün değerim 430:) Allah tamamına erdirir inşallah.Hala sevinemiyorum.O kadar zor buldum ki kaybetmekten korkuyorum meleğimi şimdide:)
Haftaya pazaretesi doktor çağırdı.Kese görmek için mi?Alttan mı bakılıyor.Yoksa ultrasonmu?tektrar kana bakıyorlarmı?ben günde 1 prognex vuruluyorum bir de jel?siz de mi öyleydi?Eylül 105 hazır olduğun zamanı bekle madem.Bu sefer inşallah olacak:CüvCüv:

aret maşallah değer çok iyi tek embriyo mu konmuştu ikiz olasılığı var mı? :nazar:haftaya kese görmeye çağımıştır. bir ihtimal kalp atışı için 2 hafta sonra çağırıyorlar. iğneyi ya keseyi görünce ya kalp atışında keser sadece jel ile devam edersin. bir de estrofem bant ya da tablete devam ettiriyordu bir süre daha.

Evet deniz,4 bant-3 estrofem tablet-1iğne- jel 8.haftaya kadar iğne demişler eşime bugün.ikiz olma ihtimali yok.tek embriyo kondu.ama beş günlüktü belki o yüzden değer yüksektir.Haftaya kese ise 1 hafta sonra mı kalp duyuluyor yoksa 2.haftası mı? Bu arada sana da az kaldı:):)

hayırlı kndiller kızlar
eylülcüm sagol canım rabbim senide sevindirsintez vakitte umarım tedavilerin iyi sonuç verir canım inşşşşşşşşş
aretcim çok sevindim canım umarım keseyide kalp atışınıda bebegide görürsün canım

kızlar bende bugün dr a gittim kızcem her zamanki gibi yüzünü göstermedi bize anca sırtını izledik ama çok şükür saglııgı yerinde bende 80 kilo ol muşum off offfff neyseee umarım dogumdan sona gider kilolar .... idrar verdim oda temz çıktı iltihap vardı geçmiş çok şükür 3 haftasona gitcem tekrardan

Merhaba kızlar.15 gündür tatildeydim buralar şenlenmiş , ne güzel.
Bebek istiyoruz seni çok tebrik ediyorum , oğluşunu sağlıkla kucağına almışsın.Allah analı babalı büyütsün.Kilo alır oğluşun endişelenme.Bol bol emzir.Emzirdikçe de sütün artacak unutma.
Aret gözün aydın senin de güzel haberlerini almışız.Allah sağlıkla kucağına aldırsın bebişini.Ben de 7,8 end. ile hamile kalmıştım.Aslında Allah ol dedikten sonra hiç bir şeyin önemi yok.
Gökçecim maşallah kızına sıra sende ve denizde.İnşallah sizde sağlıcakla kucağınıza alırsınız bebişlerinizi.Deniz arasıra tembellik yapıyor bu bebişler.Endişelenme tatlı bir şeyler ye.Hamileliğin kıymetini bilin dışarı çıktılar mı hayatınız değişiyor.
El muallimcim çok geçmiş olsun kızların hastaymış.Umarım iyileşmişlerdir.Benimki de 1 haftadır ishal , canım sıkılıyor ama dr. çok önemsemiyor.Ateşi ve huzursuzluğu yoksa sıkıntı yok diyor.Ama yine de üzülüyor insan.
Eylülcüm kendini ne zaman hissedersen o zaman başla ama korkularını bir kenara bırak artık.Ben son denememde Allah bana yumurta , maddi ve manevi güç verdiği sürece 100 defada olsa deneyeceğim demiştim.Sen de olumsuz düşünceleri bir kenara bırakıp bir an önce topla kendini.Unutma bizim nazlı keçiler sadece vaktini zamanını bekliyorlar.Allahın izniyle eninde sonunda gelecekler...

Teşekkürler arkadaşlar.
Ben de çok istiyorum toparlamayı. Ama anlatması çok güç bir korku geliyor son gün işte. Elimde olmuyor. Bu nedenle psikiyatrist iyi gelecektir diye umuyorum. Denizcim çok iyi anlatmışsın beni.
Muallimcim, Toprakçım bu son erteleme olur inşallah.
Aret çok çok sevindim. Değer çok iyi katlanmış. Ben de Deniz'le aynı şeyi düşünmüştüm. Acaba ikiz olabilir mi diye. Hayırlısıyla keseyi de sağlıkla göreceksin.
Gökçecim herşey yolunda maşallah.

Back
X