- Konu Sahibi el-muallim
- #9.841
Çok Çok Sevindim.Allah Analı Babalı büyütsün inşallahhhhhhhhhhhhhh.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kizlar...
16 temmuz kontrole gittigimde nst sonucum iyi cikmadi...usg de bebegimin gelisiminin gerilerdigi,oksijenin az gittigi,kalp atisinin yavasladigi goruldu o gun acil ameliyata alindim...35+1 de aksam minik ogluma Allahima binlere sukur saglikla kavustum..cok ufak teyzeleri kilo almaya ugrassamda 3 haftada 200 gr almis ve 1890 gr la minik oglum simdi evimizde kucagimda...ufak ama cok sukur kuveze girmeden evimize geldik...darisi isteyen herkese..dualariniza ihtiyacimiz var..eksik etmeyin...hepinizi opuyorum...
ameliyattan ciktiktan sonra doktorumuz esimin ayrildiginin kanamanin basladiginin ve benim bunun farkinda olmadigimi,dogumun basladigini eger 1-2 saat gec kalinsa Allah korudu bebegimi kaybedebiilirdik dedi..aklinida bulunsun ihmal etmeyin ..ufak agrida olsa gidin,ben son 4 gun gunde 1-2 hareket hissediyordum...
oturuyırum................yatıyorum arasıra dolaşıyorum ................ama yarın artık hafıf şeyler yaparım....
yarın guzel bı kahvaltı hazırlar..............ya sonuçta ıyı olsa gam yemıcem ....bu kadar sıkıntıyaa....sevınse barımm....inşşşşşşşş..benım eşim kız hastası................delı oluyoo kız dıyeee..balkondakı çıçeklerı sular sever hersabahh ..kızım kızım dıye..ben kıskanırım tabııı
gunaydın.......................gulemncımmmmmmm...............amerıkalım.........toprakcımmmmmmm
ya kızlar moralım bozuluyoo.......karnım ağruyoo adet olcam heralde ya.........tutmdı sankıı
asıcım 6. gunum haftaya pazartesı dananın kuyryuğu kopcekkkk...........rabbım ne hayırlıysa hakkımızda onu versın .....herşey onun takdırınde bız elımızden gelenı yapıyoruz gerısı artık bızım elımızde değıl rabbımı elınde.....................
inş sonra sırada sızler varsınız...................rabbımm ıyı sonuçlar versın inşşşş
arkadaşşşşşşşşşşşşşlar......................
umut olsun sıze....................
değerım 472........................................
hamıleyımmmmmmmmmmmmmm
darısı sıze inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh
dualarım yıne sızınle.................sız bana çok dua ettınız şimdi ben edicem inşşş..........gulencım nazcım toprakcım senacım... mavış ve tum arkadaşlar....denızcım.......hepınız çok mutlu olun
kızlar selam ..........mnh canım tebrıkler harıkasınnnnnnnnnn.......
dr dan geldım ...............bebışlerım bırı 1 200 bırı 960 bırı 876.............ınş cıger ıgnesıde olduk artık aralık ortası dıyo dr bakalım................herkes ıyı baksın kendıne
kızlar moıralım bozuk cumartesı acılen sezeryan oldum bebışlerım kuvezde dua edın
selam kızlar yenı geldım........bebışlerı bırakmak zor üçünude alınca zaman gecıyo..........senay bende bez konusunda kararsızım ama üç tane olunca sıkıntıda kalmım hava soguk cıkıp almakla ugrasmım ........prımanın 98 lık buldum molfık zaten hastaneye verıyorum..........bıde evıy bebı aldım yanı üç cesıt aldım hangısı hosuma gıderse ona kara verıcem ınş..sonuçta bı paket bez haftayı bulmucak..........
bebış ıstıyoruz canım ınşş hersey guzel olucak rabbım sevuındırsın uzmesın canım zor bu bekleyısler ......ama ıçını ferah tut .....dedıgın gıbı olan bıkac kışı bılıyorum bebeklerı cok saglıkl ınş.....
Kızlar sanırım benim mucizemde geliyor 9.günüm 160küsur.Hemşiremle görüştüm tebrik etti.Eğer benim bebeğim tuttuysa demek ki kimse ümitsizliğe kapılmasın.Çünkü benim endometrium.7-7.5 mm arasıydı trasferden önce.yapı olarak ince olduğu için yapısıda güzel olduğu için deneyelim dedi doktor.Bir tane donmuş transferim oldu.ve transfer günüde end.7.mm civarı idi tamam rahim içi yapısı güzel ama inceydi denedik yine çokta umutlu değil.Şimdilik gidiyor.Allahım şükürler olsun inşallah Yüce Allahım mucize meleğini sonuna kadar korur.Lütfen kimse özellikle ince endometriumu olanlar ümidini kesmesin ALLAH isterse oluyor ben yıllardır uğraşıyorum bir sürü şeyler geçirdim. ilk defa hcg hormonum yükseldi ilk defa hamileyim.Hiç kimse umudunu kesmesin ve ben hala inanamıyorum...Allah kimseyi mahçup etmesin.Herşeyin bir zamanı varmış....
Selam herkese,
Bebekistiyoruz cok ama cok sevindim sağlıkla kucağına almana. Allah analı babalı büyütsün inşallahhh. Uzun çmürler versin hep sağlıkla mutlulukla dolsun yaşamı.
Aretcim sana da çok ama çok sevindim değerin çok iyi. Gözünaydın. İnşallah Allah tamamınaa erdirsin.
Kuka'dan da iyi haberleri bekliyoruz.
Gökçe ve Deniz annelik sırası sizde şimdi. Hep güzel haberler verin bize.
Bensuna sen ne durumdasın.
....Ve ben 3 gün önce tedavim başlayacaktı. Ancak başlangıcından yine iki gün önce bu sefer de yapamayacağımı düşündüm. Geçen haftasonu Ayten hanımda akupunkturdaydım. Onunla da konuştuk. Bu psikolojiyle girmeyin diye o da destekledi. Sanırım yaşadığım kayıptan sonra toparlayamamaışım da ben kendimi kandırmaya çalışmışım.
Şimdi 1- 2 ay süreyle psikiyatriste de gideceğim. Bu iş başka türlü olmayacak. Son 10 aydır habire erteliyorum hazır değilim diye ve erteledikçe de daha kötü oluyorum. Hayırlısı budur umarım.
Herkese sevgiler.