Tp Bebek ve Akupunktur

gecmıs ols toprak ...........ınş atlatır haklısın kıymetlıler ya hemen hasta oluyolar rabbım beterınden korusun canım .....

el-muallimcim 35+1 i 36 saymiyorlar sanirim..benim minige premature diyorlar..
dun acil doktoraq gittik..gaz ilacini duzenli verdigim halde hic uyumadan sabahladik sabah saat 10 a kadar oglum agladi ben agladim..aglamaktan gaz sancisindan morardi..cok korktum..esimle hemen doktora gittik...ek gaz damlasi daha verdi gunde 1 de onu veriyorum..cok zor durum icin agri kesici fitil verdi birde rezene cayi...3 ay boyle devam eder alisman gerek dedi doktorumuz..sonra gelmisken bi bakalim kilosuna dediler..benim minik oglan 5 gunde 550 gr almis:nazar:doktorumuz fazla almis gaz sancilarinin nedeni anlasiliyor dedi...kilo aldikca sanci artar dedi..yinede emzirmeye devam..

toprakcim cok cok gecmis olsun canim kiyamam ece ye...cok kiymetliler cokk..onlara gelecegine bize gelsin..iyilessinde kilo alir...insallah biran once duzelir..
aynen dediklerine katiliyorum...hic yorulmadan israrla emzirdim..emzirdikce sut geliyor..benim minikte sariligi isiga gerek kalmadan atlatti...bol sut verdim camin onune gunese yatirdim...birde su gaz sorununa cozum bulabilirsek tam super olacakaklinialirimsmile

canım ya gecmış ols....ama dedıgım gıbı malesef gaz cok zor...........ınş gecer soıcak tut ayaklarıunı bebısın.........karnına masaj yap...........ve sakın ol bende agladım valla onlarla cok zor................ınş uç ay dolsun gecer merak etme

kızlar..herkese merhaba.... takip edemesemde arada sizleri yokluyorum....maaşallah herkesin neşesi burda iyi...bebeğini dünyaya getirenler,getirecek olanlar...... kendinize iyi bakın.....hayırlı cumalar..

buluesu canım sagol bıtanem darısı sanaaaaaaaaaa ınşş canım naptın tedavıyı .......bu yıl sende hamıle ol ınş canım..............
hayırlı cumalar herkeseeeeeeeeeeee

Kizlar selamlar
Nerdesiniz bebisler nasil Toprakcim coook gecmis olsun canim ya RABBIM sifa versin melegine
Kizlar yarin sabah 7 de hastanede olacam ALLAH NASIP EDERSE bebegime kavusacam biraz korku biraz heyecanim var.Hakkimizda hayirlisi olsun inseallah baya bir yoruldum son hazirliklarimda bitti sukur.
Benm icin dua edermesiniz inseallah bende sizlere dua edecem epidural yapacaklar.
Bebegimi görecem insellah dogum aninda Kizlar kolay degil tabiki yillarin özlemi ve cok zor bir hamileligin sonunda yavruma kavusacam 6 gun hastanede kalacam artik cikinca yazarim hepinizi Allaha emanet ediyorum.Iyiki varsiniz

Nil'cim sanirim doğum gerçekleşti şu saatlerde. Hayırlısıyla al bebeğini kucağına. Sağlıkla.
Toprakçım çok geçmiş olsun. Umarım en kısa sürede iyileşir. Canım ne çok üzülmüşsündür.
Bebekistiyoruz, doğum yaptığın gününü okurken gözlerim doldu. Çok şükür ki o yorgunlukların ardından sonunda ödülün çok büyük oldu.
Gökçecim, Denizcim darısı sizin başınıza. Sırada Gökçe, sonra Deniz inşallah.
Muallim sen nasılsın. O yoğunluğunuzda hala burayı unutmadınız Toprak ve sen. Hala destek olup dualarınızı eksik etmiyorsunuz.
Ben de Allah kısmet ederse Eylül adetinde artık sonu ne olursa olsun tedaviye başlayacağım. Hamile kaldığım tedavide hipnoterapi ve psikoterapi almıştım 2-3 ay. Çok iyi gelmişti. Hatta transfer günü hadi gidip alalım bebeğimizi demiştim. Heyecan yoktu. Yine aynı kişiye gideceğim. Umarım iyi gelir.
Sevgiler.

kızlar merhaba bilginizden yararlanmak istiyorum bizim ıspartada akupuntur yapan yer yok ben de akupuntur küpesi kullanmak istiyorum bilginiz vae mı şimdiden ilginiz için teşekkür ederim

nıl canımmmmmmmmm oldun mu anneeeee hayırlı olsssssss canımmmmmmmmmmm rabboım ayırmasın.......................
buluesu canım ınşş bu kez olur canım ınşşşşşşşşşşş...........
eylul senınde olucak ınş canım rahat ol...........canım duam sılerle hep......benım cadılar ıyıu cok sukur babaanneye gıttık haftasonu sımdı geldık aglıyolar ...........
cıgdem selam canım kupe olayını bılemıcem canım ya akunun old yerde bı ay alsan yetre ınş ıyı olur hersey canım

Muallim sağol canım inşallah
Çiğdem merhaba, Muallim'in söylediğine katılıyorum. Transferini Isparta'da mı yaptıracaksın? Eğer başka yer ise orada da bir doktor araştırıp önceden gidebilirsin belki. Ama ben bir küpeyle olacak iş olmadığını düşünüyorum. Sonuçta bu işi doktorlar yapıyor. Çoğu yer transfer gününde bir seans yeterli derken, işin uzmanları öyle demiyor. 5 hafta önceden başlamalı diyor. Tabi benim gibi 11 aydır gidenler de var o ayrı :))
Senin için google'da bir araştırma yaptım. Bir isim buldum. Sen de istersen bir araştır internetten. Birilerini bulabilirsin bence.

kızlar mrb herkes ii inşş
nilcim suan anne olmuşsundur ay ne güzel rabbimsaglıkla büyütmeni nasip etsin inş canım darısı bana ve isteyen herkese de olsun inşşş
eylülcüm sıra bende hayırlısı ile bende kucagıma alırım inş sonra sen ve blesu bensu gelirsiniz ardımızıdan inşşşşşş
toprakcım bilgiler için saol canım kaydettim beile bi kagıda çantama bırakcam sütüm az gelirse die:) senin bebişte rahatsızlanmış geçmiş olsun canım umarım minişin toparlanır bizim bebişler nazlı geldilerde kıymetlerini bilelim die arada hastalanıyolar :) allah kolaylık versin canım
kız<lar bişey sorcam epidural normal nasıl sizce bilginiz varmı ilerde bel agrısı yapıyomu yada epidural sezeryan? biraz anlatırmısınız

Gökçecim sağol iyi dileklerin için. Bu sefer umarım olur artık sağlıkla.
Çiğdem, Dr. Haluk Kundakçı isimli bir akupunktur doktoru çıkıyor internette. Ama sen bir araştır, daha olmadı o doktoru ara, erkek diye rahat edemeyebilirsin çünkü. Açıkça durmunu anlatıp bayan bir doktor önermesini isteyebilirsin. Bir adım olur en azından. Seni bir isme yönlendirir.

gokce epıdral normal senın olman sanmam dr ıstemez kıymetlı bebekler genelde sezeryan oluyoo ama hıc sıkıntın yoksa neden olmasın ..........sezeryan ıse benım dr epıdralı onermedı zaten acıle gıttım o ayrı ama normaldede onermedı sanırım turkıye herseye ragmen bu hususta guven vermıyo cok ark oldu cogu memnun aslında ama bı kısmıda cok sıkıntı cekmış hayırlısı ben genel anestezıden yanayım uyuyosun uyanınca bebegın yanında olur ınş ........sende al saglıkla canım.......sonra sırasıyla ısteyenler hamıle olur ınşşşşş

Eylul105 kapatmış canım haluk bey bizim ıspartamız biraz geridir kulağına varmasın antalya falan olsa dolu ama hayırlısı birazda kilo vermek istiyordum adetlerim hiç düzenli değil e bide bebekte yok 8 sene oldu mart ayında düşük yaptım tüp bebekti akupuntur olsun dedim o da bizim memlekette yok offfffffffff offfffffff hayırlısı

cıgdem canım hayırlsısı ols ılla aku olucak dıye bı sey yok kafanı rahat tut canım cok zor gercekten sekız yıl a degıl ama bı zamanı var gelecek ınş canım........umutlu ol..........tedavı gorecegın zaman mesela ıst ankaraya gıdeceksen azcık ta akuya gıdersın bı ay kalırsın mesela......rabbım kolaylık versın ınşşşşşşş.............bol dua

kızlar corekotu yagı yumurtlama donemınde kasıklara surulunce yum artırıyomuş sarac sölemış.........on dakıka sonra yıkıcaksınız.......on gun kadar devam edılırse ıyı sonuç verıyomuş deneyın kızlar ........ben artık denememm demıııııı .........sempatiksalakcinni....................rabbım ısteyene versın kısa zamanda

Back
X