Tp Bebek ve Akupunktur

inşalllaahh toprakcımm kimbilir belkim karşılaşırız...toprakcım doktorun kimdi .doktorundan bulabilirm seni..hastalanmamın 2-yada3 günü doktordayım...inşallaahh bu sefer herşey yolunda giderde başlarız hayırlısıyla..rabbim kızınada tez yakında inşallaaaahhh şifasını verir toprakcım....................amiiiiiinnn mualllimimmm inşalllaaahhhh .acaba bende hamiş olacakmıyım sanki bana çooookk uzak gibi geliyor..yinede herşeyin hayırlısı...............bluseu canım wala sayısını unuttum canım ama çoğunlukla hep yarım kaldı yumurtam ya döllenmiyor yada toplamada çıkmıyordu..ama transfer olması ya3kere yada 4 kere yapmış olmam lazım herhaldee...ama hiç tutunmadılar bana hep negatifle karşılaştım..ama inşşş bu sefer yapmamda bende pozitif sonuç alanlardan olurum..benim gibi hamiş kalmak isteyen herkeze rabbim nasip etsinnn......................

nısam canım ınş .......benım onbes yasında bı oğlum var evlendıkten uç sene sonra oldu yum tedavıusıyle benımde erkek ınfertıv.......ama son yıllarda hersey duzelmıstı yınede hıç kendılıgınden hamıle olmadım hep bekledım sonra hadı kardes dıye ılk denememı jınemedde oldum ordan memnun kaldım ama ıkızlerı kaybettım sonra bı deneme daha sonra ıkı denememı camlıcamedıcanada omer beye oldum dr olarak cok guvendım ve bı yandan akuya gıttım ve bu sayfayı yapan varmı dıye actım yas kırk olucaktı ve son denemem dı...........cok sukur burdakı arkadaslarla hep yazıstık bazen o gunlere donuyorum okyuyorum ........tek cocuk cok zor gercekten herkes ne ıyı tek derdın yok der ama gercekten tek cocuk sıkıntı hep sıkılır tatılde bıle buluesuyu anlıyorum ınşş kardes gelır sııde anlıyorum olmayınca gercekten rabbım yatrkı bı tane ver derız bende öle demıstım ........ne demek bı tanede olsa anne olucaz ınşş rabbım versın sızlerede ugrastıurmasın ve kardeste versın ınşşşşşşşşşşşşş...........cok zor bu yollar bensuda ınş eylulde tadar rabbım kımseyı mahcup etmesın son denemem üç kız bensu neden uzak gelıyo gelmesın canım ben asla uçuz hayal bıle kurmadım ıkızlerı kaybedınce asla dedım rabbım tejk ver ama hayalını kuramadıgım üç kız sımdı yanımda gercı cok sıkıntı cektım bılıyosunuz otıuzuncıu haftaları beklerken korkuyla 28 hafta dolunca damladılar uç ay kuvez sıkıntısı cok zor .........ama cok sukur cok..............rabbım saglıkla verdı cok zor olan sey oluyoo kızlar umut yıtırmeyın ınşşşşşşşş rabbım ol dıcek ınş olucak ..........o yertkı ol desın .........zamanı gelmıs ols ınşşşşşşşş............nısam sen anlat kendını ..........kac yıllık evlısın canım ben atasehıtrdeyım.........umut bebekten cogu memnun olsada memnun olmayanda var bu ışler kısmet ...........ınşş hısteroskopıden sonra hamıle olursun aku pahalı dehgıl aslında ben umranıye umran polıklınıge gıttım sanırım eylıulde oraya gıdıyoo ..........yazılarım yanlış oluyo ama aglıyolşar ve sılmek zaman kaybı kusura bakmayın..............ınş ıyı olucak hersey yaz buraya beklerım canımmmmmmmmmmm

doğru diyosun muallimm ama biz her yaptırmamızda sonu hep hüsran olduğu için çook umutsuzluğa düşüyorum.....ben hiç pozitif sonuç almadım belkide daha vakti saati gelmemiştir..rabbim inşalllaahhh bizleride hamiler kervanına dahil eder...bu sene inşalllaahhh bebek isteyen herkez muradına nail olur inşalllaaaaaaaaahhhhhhhhhhhh..muallim senin cadıları öpüyorum.k.i.b............herkeze hayırlı geceler.opuyorumnanaktan

Aretcim kalp atislarini da duydun. Hadi hayirli olsun. Sonuna kadar saglıkla devam etsin insallah.
Bensunaz belki biliyorsundur. Son bir yildir 5. denememi yaptiracagim. Cok sukur herhangi bir saglik problemi yok ama ben hep huzursuz hissetmekten, ya olmazsa korkusundan surekli 2 ay erteleye erteleye tam bir yıl oldu. Ama son erteleme kararımdan sonra dedim ki ben pozitif sonucu aldigim tedavi sırasında cok rahattım. Sonucun pozitif olacağini biliyordum neredeyse. Oysa hiçbirşey bildiğim yoktu tabi. Sadece kendimi çok olumlu motive etmiştim. Tek fark buydu. Olacağına inanmıştım. Ama kalben inanmıştım. Şimdi de aynı ruh durumuna gelebilmek için çok uğraşıyorum. Eylül ayında ben de tedaviye başlayacağım. İşte o tarihe kadar olumlu düşünmeye çalışmak yapacağım tek şey olacak diyebilirim. Çünkü bunun sonucçlarını gördüm daha önce. Sen de olumlu olmaya çalış. Olacağına inanmaya çalış. Ve o zaman inşlallah pozitif sonucunu beraber kutlayacağız buradan.

inşşşş...darısı banada olur canım....kan pıhtılaşması bendede var...normal yolla hamile kalınca kan sulandırıcı iğnelere başladınmı hemen....çünkü iğnelere transferle birlikte başlicaktım...ayrıca benim kocişinde sperm sorunu var...oğlumda tedaviyle olmuştu....hayırlısı allahtan......

canım ben ara verdigimde dr um bebeaspirin ve neroxb kullanmamı söylemişti onu kullandıgım ikinci ayda hamile kaldım ve hamile kaldıgımı ögrendigimizde claxcen 0.4 lük an sulandırıcı igne ile devam ettim 7 ayda coraspine geçi yaptı ve geçen haftada bıraktırdı corasprinide canım hakkımızda hayırlısı inş ikinci miniginde çokbekletmeden gelir
toprakcım çok sagol canım bilgiler için ben biç.ok seyini aldım sayılır ama çok eksigimizde var bakım ürünlerinde özellikle biberoın emzik vs almadım deterjan aldım hacı şakir granül toz bide dalin şampuan aldık ama şampuan bübcchen alıcam inş aklıma pek yatmadı dalin bebek bezi alınıcak daha en önemlisi :)bide tshiboda uyku tulumu termometre tükenmiş malesef baktımda:( sen naıslsın kızın nasıl büyüdü mü annesi sen de resim kıoy görelim yaa
bensum rabbim seninde yüzünü bu sene güldürsün gelsin melegin inşş

oooo gokce hazırlıklar tamam oluyoo ne guzel ......bubchen marka cok guzel benım sampuan bebeyagı sutu hepsı o marka abım alm getırdı orda cok uygun ben severım bu markayı banyo kopugu cok rahat.........banyıoo ıçın lıf cok rahat yumusak lıfler ıyı oluyo sungerı sevemedım banyo havlusu gerek......bızım hersey üçer tane......banyo ıçın termomerro almaım bılegımle anlıyorum suyu ....sımdı kuvet kullanmıyorum ben gıryorum banyoya kucagımda bu guzel yıkıyorumm veroıyorıum yardımcıma daha rahat oldu buyuduker azcık.........bol bol badı gerek yelek ve alt battanıye olarak cok kalınlar dısarda ıyı dr agıderken evde havlu battanıtye almıstımm cok guzel ve penye battanıyeler .........hala kullanıyorum bazen ..........ooff kıs gelıcek yuıne kalın kalın gercı benım ev soguk olmuyo ama dısaruya cıkmak sıkıntı

canımm eylül çok sagoll canımm..... mübarek ramazanşerif hürmetine inşşaaaaalllaahhh....eylül senin pozitif olan düşüklemi sonuçlandı..kafam o kadar karışıkki belkim demissindir ama şuanda inanki birşey hatırlayamıyorum...eylülcüm hangi hastaneyi düşünüyorsun başlamanda.inşşş rabbim cümlemizin yüzünü güldürür pozitif almayı nasip eder inşşşş.....................amiiiiinnn muallliim inşaaaalllaaaahhhh.......................gökçecimm aminnnnn canımmm ..gökçem bayram sonuna gelir miniğin ..hayırlı saglıklı gelsin inşallaahhhh...........herkeze iyi geceler...

Selamlar
Guzel anneler ve anne adylari nasilsiniz.Ben cokk hastayim kizlar bi sey soracam sizde lohusalik kani ne kadar geldi ve kac gun sürdü?
Miktari cokmuydu?
Benim ilk zamanlar cok az bi sey geldi.Simdide hic yok cook rahatsizim her gun igne vuruluyorum.iki gun once doktoruma gittim.Rahim iltehap apmis Antibiyotik aliyorum halsizim cokkk vede yorgun ne olur dua edinde toparlanayim.
Hele sukur babamiz evdede yardim ediyor cokkk kizlar bu serklajdan cokkk cektim aslinda ben normal dogum yapacaktim.
Fakat dikisler alinamdi oyle kuvvetli dikilomiski iki kez ugrasildi dikisler rahim bogazina kaynamisti.
Sonra sezaryane karar verildi.Dogumum 10 dak surduyse dikisleri almak yarim satten fazla surdu kerekten almislar ve tekrar dikis atmislar yani dökülen dikislerden cokkkk atesim cikmisti yani durumum boyle rabbim beterinden saklasin binlerce sukurler olsun rabbime bu gunleri gorduk.
Allahim herkese her seyin hayirlisini versin Allahim kimsenin emeklerini dualarini bosa cikarmasin AMINNN

gökçecim maşalllaahh..saglıklı bir şekilde inşalllaahh sende kucagına alırsın canım........toprakcaım rabbim tez yakında şifasını versin canım çok geçmiş olsun canım......niiilllllllll ne güzeeell yaaa kucagına almısssıııınnn...gözünaydın canımm..rabbim saglıcakla büyümeyi nasip etsin.....darısı benim gibi isteyen herkezin başına inşalllaaaahhh....nilcim sen yinede bol bol herzamanda emzir belkim sütün gelir canım inşallaahh bol bol dua...nilcim memorildemi dogumun oldu...normalmi oldu...oğluşunu vede seni çok öpüyorum..mulallimim seninkilerde üçüde ayrı telden ne güzell yaa biri emeklerken ötekinin dişi çıkıyor...öbürüde nazlı mı nazlı..veren rabbime kurban olurum......aretcim sende saglıklı bir şekilde alırsın kucagına inşşş...bebeişistiyoruz herşey yoluna girecek inşşş....kıslar kendinize iyi bakın..hayırlı günler..

Cok sagol bensucum Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inseallah canim
Sukur kucagimiza aldik bunca zorluktan sonra
Sen ne zaman basliyorsun.Allah yardimdin olsun bensucum ben yurt disindayim dogumumu burda yaptim.
Memorialde tedavim oldu tedavi icin gelmistim turkiyeye bebegimin kalp atisini aldiktan sonra geri dondum.
Ben herkese memoriali tavsiye ediyorum.mukemmel bir ekip bizim olduya diyorum herkesinde olur ALLAHIN IZNIYLE Rabbim sanada hayirli haberlwr almayi nasip etsin canim opuyorumnanaktan Allahim her isini asan eylesin inseallahhhh

Cok sagol bensucum Rabbim tez zamanda sizlerede nasip etsin inseallah canim
Sukur kucagimiza aldik bunca zorluktan sonra
Sen ne zaman basliyorsun.Allah yardimdin olsun bensucum ben yurt disindayim dogumumu burda yaptim.
Memorialde tedavim oldu tedavi icin gelmistim turkiyeye bebegimin kalp atisini aldiktan sonra geri dondum.
Ben herkese memoriali tavsiye ediyorum.mukemmel bir ekip bizim olduya diyorum herkesinde olur ALLAHIN IZNIYLE Rabbim sanada hayirli haberlwr almayi nasip etsin canim opuyorumnanaktan Allahim her isini asan eylesin inseallahhhh

amiiiiinnnnn nilcimm inşşaaaaalllllaaaaaaaaaaaahhhhhhhhhhh.........bende ilk regl olmamda gidiyorum..inşaaaalllaaaahhhh bu sefer ertelenmezde hayırlısıyla başlarız.....benimde doktorum hale hanım...................nil inşalllaaaahhh en yakın zamanda toparlanırsın canım rabbim saglık sıhhat nasip etsin.....ogluşunu ve seni öpüyorum ..k.i.b...opuyorumnanaktan

Nisam ben umutta yaptırdım ve çok memnun kaldım.Gerçi ekip değişmiş ama yine de dr.ları iyidir .Hakkında hayırlısı olsun.
Nilcim çok geçmiş olsun , oğluşunu güle güle büyüt.Lohusalık kanamam 25 gün kadar sürmüştü.Hatta doğumdan sonra benim içim akmıştı yaklaşık yarım kilo-1 kilo civarında jöle şeklinde kocaman kocaman kan pıhtıları akmıştı içimden.Kötüydü.Dr. pek karşılaşmadıkları bir durummuş.Anlayacağın ben de çok sıkıntı çektim doğum sonrası.

nıl cok gecmıs ols canım .......lohusalık donemı zordur......benımde dıkıslerı mvardı acıl amelıyata gırıp cıkınvca dr dıkısler cok saglamdı kanama baska yerdebn olm malesef dedı.....ben amelıyatın ucuncu gunu mecburen duısarı cıktım ve cok soguktu usuttum oksuruk basladı her oksurukce mahvoldum dıkıslerım cok sızladı ..........ıkı hafta öle gectı antıbıyotıkle gectı ancak ve her gun kuveze gıttım bı yandan uzunr-tu ayrı moralım cok bozuktu ..bısey nlamadım bu kezde lohusalıktan gece zaten erkebn dogun bebegım bı hafta sonra olmustu hep agladım ılk dogumum rahattı ......rabbım sıkıntıya komasın cok zor ınş senınde geceek cok dıkkat et ayakların onemlı ve yemegını ıyı ye pekmez bal gıbı........genelde lohusalık kanı kısıden kısıye degısır benımm ılk dogumda ellı gun sırdı yıne öle..............sınır kırk tır..........atmıs gun sıurende var ama sıdettlıyse sıkıntı olur sen azalsa bıle kırk gunu doldurman gerek kırk gun sonra dus alır abdest alır herseyı yaparsın ılışkı dahıl kesıldı dıye hemen abdest alma............rabbım kolaylık versın

toprak ya cook sagol ıyıkı varsın yaaaaaaaaaaaaaaa senay gelmıyo gulende öle ..................cok opt

hepınız ıyı bakın kendınıze sız cok degerlısınız zorda olsa bu gunler gececek ınşş rabbım daha guzel gunler versın hepımızeeeeeeeeeeeeeeee..................

gunaydınnnnnnnnn
elmuallımcım cok sagol canım yaa
ben nısanda tam 5 yıl oldu
bu ıkıncıı tup denememdı
ılkı negatıf olmustu ksın aralıkta negatıfı almıstım
2,denememı rapor cıkardım tekrar umutta ulun beyde yaptım ondan memnundum
sımdı 2,denemede boyle dusukle sonucladı
doktorumda hısteroskopı dedı
dunden berı artık ıyıcene sokuldum ve kanamam ıyıcene basladı
bılmıyoum hıs.pahalı suan yaptırcakmıyım bılmıyorum yada umutta yaptırcakmıyım onuda bılmıyorum
ve 3,denememde raporlumu denesem umuttamı denesem bılmıyorum cok kafam karısık
ben gebzede oturuyorum
esımde sperm sayısı cok dusuk oyuzden herhangı bıryerde denemek ıstemıyorum
toprakcım senın doktorun kımdı masallh sen neguzel bebısını kucagına almıssın
allahım hayırlı uzun omur versın hepınızın yavrularına
bana bıraz akıl verın
hastanenın neyıne gore memnun yada memnun olunmaz

muallımcım senın neguzel bır oglun varmıs masalah
bende oyle dıyorum allahım bırtane olsun hayırlsıylada
evladımız dıyorum
ama demekkı yıne aranıyor
sende bya baderelerden gecmıssın
muallımcımsızde sorun neydı yaa hatırlamıyorum suan
allahım butun bu yolda gayret gosterıp ugrasanlara emeklerının karsılıgı versın
kucaklarımıza hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlar versın ınsallah canlarım

gunaydınnnnnnnnn
elmuallımcım cok sagol canım yaa
ben nısanda tam 5 yıl oldu
bu ıkıncıı tup denememdı
ılkı negatıf olmustu ksın aralıkta negatıfı almıstım
2,denememı rapor cıkardım tekrar umutta ulun beyde yaptım ondan memnundum
sımdı 2,denemede boyle dusukle sonucladı
doktorumda hısteroskopı dedı
dunden berı artık ıyıcene sokuldum ve kanamam ıyıcene basladı
bılmıyoum hıs.pahalı suan yaptırcakmıyım bılmıyorum yada umutta yaptırcakmıyım onuda bılmıyorum
ve 3,denememde raporlumu denesem umuttamı denesem bılmıyorum cok kafam karısık
ben gebzede oturuyorum
esımde sperm sayısı cok dusuk oyuzden herhangı bıryerde denemek ıstemıyorum
toprakcım senın doktorun kımdı masallh sen neguzel bebısını kucagına almıssın
allahım hayırlı uzun omur versın hepınızın yavrularına
bana bıraz akıl verın
hastanenın neyıne gore memnun yada memnun olunmaz

muallımcım senın neguzel bır oglun varmıs masalah
bende oyle dıyorum allahım bırtane olsun hayırlsıylada
evladımız dıyorum
ama demekkı yıne aranıyor
sende bya baderelerden gecmıssın
muallımcımsızde sorun neydı yaa hatırlamıyorum suan
allahım butun bu yolda gayret gosterıp ugrasanlara emeklerının karsılıgı versın
kucaklarımıza hayırlısıyla saglıklı sıhhatlı evlatlar versın ınsallah canlarım

Rabbim gonlune göre versin canim inseallah tez gunlerde Rabbim butun olmayanlarin yuzunu guldursun inseallahhh
Icin nereye siniyorsa orada denersin ALLAHIM KISENIN KUCAGINI BOS BIRAKMASIN aminnnn

nısam canım rabbım razı ols.............nş bu kez hersey guzel olur..........benımde sorun esmdeydı varıkosel amelıyatı oldu ve üç sene sonra oğlum oldu normal tedavıyle ama sonra olmadı ve esımın de sonucları gayet ıyı old halde ............evet rabbım bı tanede olsa versın ınş ama bılkı yıne ıstenıyoo cunku ılkınde bısey anlamıyosun ve kardes ıstenıyıı..............cok sıkılıyo tek cocuk ama yetrkı ols bı tanede tadın annelıgı ınş...........dr da ılgı onemlı benım ıçın ısresen bıde memoorıl dene gercekten yuksek oranda memnun kısıler var......hısteroskopoı bende old 500 tl verdım pahalı degıl cok ve hastaneden hastaneye degısıyo..........ben bayılmadan oldum gerek yok dedı dr ..........ınş ıcını evet dıyecegı yerde ol ........ve su bı gercek rabbım ol dıyınce oluyo ınş bu kez zamanıdır canım ......bol duaa

Back
X