- Konu Sahibi el-muallim
- #10.281
evet cumartesı olabılır ama sanırım dr lar testı pazar olana pazartesı dıyoo.............hadı yaaaa ınşşşşşşşşşşşşşşş hımmmmmmmmmm toprak kız aklınma senın tet gunlerın geldı pıs kız ıdrar testı yapmıstın dımı cok kızmıstım sana ...........moralını bozuyo cunku ınsanın ............sana kac gun ceza vermıstım canım yaaaaaaaaaa o gunlerde gectı ya senın tatlısın da benımkılerde yanımızda rabbım tum ısteyenlere versın cok heyecanlı gunler bıu gunler..........kızını yerım ben
Değil mi bana ceza vermiştin abla.3 gün cezalıydım.Ama ben göğüslerden anlamıştım tuttuğunu hamile olduğumu.Durup durup göğüslerime bakıyordum , sapık modundaydım.o testleri halen saklıyorum biliyor musun?Hayatımın en güzel testleriydi onlar benim.ne günlerdi.Allaha şükürler olsun.Şimdi kocaman abla bile oldular.İnşallah tüm arkadaşlarında bu heyecanlarına ortak olacağız.Ben asıl senin fıstıkları yerim ya.Sıkıntıları çok üçüzlerin ama ne güzel 3 ayrı tatlı bebek var yanında , üçüde ayrı ayrı şirinlik yapıyorlardır.Çok şanslısın.